Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Zvyklost na THC - Klikni zde pro originální téma
NewGanjaMan
Ahoj, chtěl bych se zeptat za jakou dobu si zvyknu na THC. Kouřil jsem asi 30 brk a několik bongů a fajek atd. A stále mi stačí uplně minimální množství na celkem velkou zakouřenost. I několik modelů jsem zkoušel. Stačí mi tak 0,05g na brko a jsem dost v p.či z toho. Většinou se dost rozklepu a jsem strašně unavenej a vysmátej. Jinak je možné, že z brka společně s tabákem se zkouřim uplně moc. a čistý z fajfky ani moc ne ? :) Nevim jestli se mi to zdá nebo ne.Celkem mi to vrtá hlavou... Díky moc.
NewGanjaMan
Jde mi o to, že někdo dává třeba gramovy brko a je v cajku :)
Moltres
Buď rád, aspoň uspoříš :frog:
Mr.X
To potrva tak rok mozna dva. Pak uz to tolik nezhuluje kdyz hulis dene
Váchy 55
Na každého to působí individuelně a každej model má jinou koncentraci látek. Někoho vyndá všechno, někoho zase jen něco. Já osobně jsem se dostal po 2-3 letech do fáze, kdy už mě to nevyndavá tolik a dokážu to potlačit ačkoliv mě někdy vyndá dost vzorků, ale silné high vydrží kratší dobu nežli dřív. Jinak dávám tak gram denně cca..někdy míň, někdy víc a téměř vůbec nehulím dopoledne ... vždy až odpoledne..většinou po práci.
RoyalHarvest
Řekl bych, že zpočátku je to tak u každého. Časem si tělo i mysl zvykne a budeš konopí brát více jako relaxant, než "vyndávák".
Lawor
Jo je to na nic, člověk začne hulit v 16, v 17 dává bonga a hulí minimálně gram denně a teď v 25 už to moc nejde do hlavy :-D Každopádně doporučuji to střídat, venek, vnitřek, jednou mesíčně haš... ale musím upozornit že hulím jen večer a tak 5 dní z týdne, a hlavně kvůli tomu že jak píše kolega hore, je to hlavně relax, jaký jsem nikdy v ničem nenašel :-)
RoyalHarvest
Lawor: To slýchávám poslední dobou pořád, že známí omezili hulení jen na večer. Je fakt, že konopí je na spánek lepší než kdejakej prášek (např. exaurin) :-)
Bohém
Chlapi já nevím.. Na mě ta tolerance asi nefunguje ... :D ze startu samozrejme UPLNE jiny stavy - připadal sem si DOSLOVA ve snu.. byly to takový návaly, kdy sem byl chvíli ve snu a chvíli normální... Poté už to samozřejmě přešlo do těch relaxačních stavů. Rok se s deseti lety sešel a po deseti letech - si dám prostě sklo a stejně sem z něj uplně vyndanej .. :D (sem skleněnkovej a někdy ho ani nedohulím a stačí mi.. postupem dne možná trocchu zkrátím intervaly mezi skly ale nic extra... ) Jinak záleží na dnu kde jsem, a co dělám, každopádně je to tak kolem 8mi skel rozvržených od probuzení do usnutí :D a jsou to indoorky rozbíjející maximálně..

A co se týče OUTU kdyz sem zvyklej na INDOOR - pokud to není seno, tak mě to stejně rozbije, akorát ten stav netrvá třeba 2 hodky ale hodku - u průměrných venečků..
Lawor
RoyalHarvest: Jojo prostě se to omezí, nikdo mi to nedoporučil, ale okoukal jsem to od starších kamarádů. Prostě to nechali na večer a za nějaký čas někteří hulí už jen třeba o vikendu nebo když mají třeba den blbec..
Bohém: Tak chlape to ti skoro závidím, někdy mám super stav že se cítím i o pár let mladší (myšleno s nadsázkou, pořád jsem mladý), ale poslední dobou už je to jen relax pohoda klídek hlavně žádná ulice nebo jiný srajdy :-D prostě do pohoda a sednu si za stůl a vymýšlím projekty :-) do toho trochu morgena s colou a to pak máš vidět jaký jedu projekty :-D (vážně mám záchvaty tvořivosti :-), ale nedokážu si představit že bych měl hned po ránu si dát šluk, nebo představit si to dokážu ale nevím co by na to řekli obchodní partneři firmy :-D už je to let co jsem si dal po ránu..
Jinak střídám opravdu svůj OUT (mám na 7 druhů modelů), teď do toho bude i můj IN, a občas i svůj haš :-) Ale nejraději mám ten Out, i když některý smrdí jako sláma, tak ho mám nejraději :-) A celkem vyhulím tak 3-4 gramy za týden.. :-)
NewGanjaMan
OK, asi je to normální :) Díky moc všem za zkušenosti. Ale ještě bych se rád zeptal na jednu věc. Jak je možné, že z brka, kde je tabák a nějaké množství trávy mě vyndá uplně nejvíc. Ale když si dám třeba 4x větší množství čisté do skla nebo fajfky neudělá mi to VŮBEC, ALE VŮBEC nic. Dloooouhý prásky, vdechnuty hluboko, dlouho podržený, ale vůbec nic to neudělá. Jak je to možné ? Jinak samotný tabák mi též nic nedělá, tak nechápu proč v kombinaci s tabákem jsou takové stavy. Moc díky :)
odo
NewGanjaMan - to je divné! Skúšal si ten istý model s tabakom a čistý?Skús bongo a vapík, že čo to spraví!
Možno Ťa zhuluje ten tabak!? :-)
Lawor
Opravdu je to divné, na sklenenky se zatím vykasli. Všeobecně kámoš hulí trávu jen s tabákem protože mu to taky víc dává a když si dá samotnou tak jen kašle ale zhuleny je taky jen méně. Pro tvůj účel bych opravdu zkusil bong, s čistou trávou. Nebo zkus kýbl, ten tě zaručeně pošle :D.. Ale tabák samotný podle mě tě nezhuluje..
NewGanjaMan
Tabák právě mě nezhuluje. Kouřil jsem tabák dlouho, tedy cigarety a nic mi to nedělalo :)
crazyben
neni jedinej koho to s tabákem zhulí víc... pak je zas par tech co mi tvrdili ze cisty je zhuli vic, taky sem driv myslel ale dnes tomu moc neverim (jestli myslely stejne velky jointy, jen jedn rizlej 1:1 tabakem tak chapu... kdyz je v nem o pulku matrose min nez v druhym.

(prej tabak nejak spusti dalsi receptory na ktery se pak muze vazat THC... nebo tak nejak, nevim presne jak ty procesy fungujou, ale uz sem o tom nekde cetl neco)

Jinak uz sem kouril i takovy vzorky, ktery se cisty fakt nedali poradne potahnout aniz by se clovek neukaslal... chapu ze pro nekuraky to nebude to pravy orechovy kvuli chuti, ale kurakum se pak takovy brcko muze zdat i lepsi kdyz se prida trocha tabaku do travy (zas to nesmi bejt trocha travy do tabaku, jak maj nektery zvykem :D)

Kourit uz sem prestal, ale kdyz balim brko, spetku tabaku dam vzdycky... jen bonga hulim cisty.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od RoyalHarvest
Lawor: To slýchávám poslední dobou pořád, že známí omezili hulení jen na večer. Je fakt, že konopí je na spánek lepší než kdejakej prášek (např. exaurin) :-)


ono jak se to veme... zrovna o spánku bych mohl vyprávět.

Mě přijde že člověk zhulenej líp usne, ale kvalita spánku samotnýho pak už neni taková... jenže já měl problémy hlavně usnout... že bych se nějak probouzel atp. ze spaní to ne...

Ale nejhorší je opravdu těsně před spanim... fakt je to znát, člověk se probudí unavenej, hotovej... dlouho trvá než se rozkouká a začne fungovat, takže lepší jít spát až nějakou dobu po kouři a ne hned.

Jinak ja sem schopnej vyhulit i dva+ gramy denne... pak si ale dva dny nedam a odrovna me i par sluku :D

citace:
Původní příspěvek od Bohém
A co se týče OUTU kdyz sem zvyklej na INDOOR - pokud to není seno, tak mě to stejně rozbije, akorát ten stav netrvá třeba 2 hodky ale hodku - u průměrných venečků..[/B]
Já hulil venky co byly lepší než většina indoorovejch komerček (rozuměj, to co se běžně prodává na ulici)... takže takhle bych to nesrovnával in/out...
Kifo
0,05g do jointa? To si teda neviem predstavit take mini mnozstvo:) Mas to super,ze ti to takto funguje. Ja som sa rokmi dopracoval k vysokym davkam. Telo resp pluca uz nedokazu absorvovat dym viac ako mesiac ak fajcim denne 3 az 5g denne. Potom si davam pauzu a po pauze mi staci dat si 2tahy z jointa a som na prasky. Preto sa skusam dopracovat k extraktom.
Inak aj ja to mam takto,ze ak mam fazu z casu na cas a dam si tesne pred spanim tak spanok je velmi budivy aj ked zaspatie trva par sekund. Najlepsie je 2hod pred spanim a spanok je TOP.
Highskór
Ahoj
ještě jeden názor k té zvyklosti na THC - Považuji to za samozřejmé, ale co musím říct, mě se stalo to, že mě poprvé konopí nezhulilo, ani podruhé a ani potřetí, vůbec nic, jezdili jsme na motorkách a myslím, že tam by to člověk určitě poznal... další zhulení naproti tomu bylo opravdu mimo normální hranice, měl sem silný model a dal sem si skoro 0,75g a byl sem zhulený asi 8 hodin úplně bledý a infarktový stavy

Připadá mi to zvláštní z toho důvodu, že hodně lidí co jsem dřív znal mi povídali něco podobného ve smyslu, že tělo si nejdříve jakoby musí navyknout na to THC na jeho zpracování nebo něco v tom smyslu. Další zvláštnost, že nejspíš existují lidé, které konopí nezhulí, teda alespoň v kouřové podobě, nevím jak je to s jinými způsoby užití. Můj tatík je jeden z těch případů, když byl mladý a s kamarády zkoušeli konopí, tak mu říkali darmošluk. Nejspíš mu to nic nedělalo. Konopí si myslím v první řadě působí na psychiku,mám za to, že když je někdo takový typ, že se hodně moc kontroluje tak to může svým způsobem potlačovat, tedy že jde o vlastnosti a celkové nastavení.

Jsem přesvědčený že ten přístup ke konopí a k celému prožitku s tím set and setting má hodně velký vliv na průběh. ( člověk to víc pozná třeba u halucinogenů )

Ještě bych tu sdílel případ mého kamaráda. Je mu 23, hulí nějakých 8 let, denně pije, kouří. Měl období asi 1 roku kdy si ujížděl na perníku ( šňupal ). Je to takový lehčí teknař, takže si aasi dokážete představit jaké s ním bylo trávení volného času. Znám ho asi 2 roky a vypili jsme toho spolu opravdu hodně. Díky těmto zážitkům jsem ho i docela hodně poznal. Je to člověk co se v tom opravdu vyžívá, a je to hodně důležiitou součástí jeho života, tedy příjde z práce a prostě se hodí do pohody a tak dokud má peníze nebo než usne. Je to jediný člověk, kterého jsem nezažil že by měl dost, v pití, jednou jsem ho viděl zvracet ale to byla hodně velká náhoda kdy vypil celou vodku a ještě něco a já mu naložil gramový kotel z malého 30cm bongu s mým domácím výpěstkem, bylo mu blbě když to dal na jedny plíce. Stejně tak je to člověk který má hodně moc rád trávu. Hodně si v tom libuje a má to nejspíš trochu s tím alkoholem jako částečnou náhradu toho parna, s tím že je s tím víc v pohodě. Co jsem tím ale chtěl říct, je to člověk který denně jezdí pro 503 a večer už má jen na brčko. Parkrát jsem ho zažil po výplaatě, že měl u sebe 10 a druhý den měl jen na brčko, je teda pravda že má sestru a tatíka, že se nechrtí... ale ze všeho uhulí.. :) Abych to nějak ukončil tak, asi před 5 dny jsem u něj byl bylo asi 18:30 a když sem přijel tak zrovna stál na zahradě a pálil tak cca 0,5g brčko ( má skoro 2 m je to takovej docela řízek s prackama takže u něj vypadají i rolovací docela tak akorát ) chvilku jsme si povídali a asi 15 min měl klasický usměv a přivřené oči, za dalších 15 min mi s vtipně povídá že jsem ho vyrušil že si chtěl jít lehnout ale teď že to už nedá že si ubalí další, a opravdu ze způsobu jakým povídal a tvářil se po pár minutách už nebyl zhulený ( THC určitě měl v oběhu... ale to už od rána ). Tolik ke kamarádovi. Řekl bych, že u všeho existuje tolerance, čím víc si budeš dávat tím víc potom budeš potřebovat pro dosažení stejného efektu. Koho by to štvalo, dejte si pár dní půst o vodě a potom pro vás vše získá nevídaných hodnot, počínaje jídlem :)

S tím tabákem jsem to dřív také pozoroval. Brčka s vyváženým poměrem tabáku a trávy víc zhulovala než čistý ( stejného modelu ). Dokonce jsem měl takový pocit že menší brčko s tabákem zhulí víc než průměrný blantík ( bez tabáku samozřejmě :) ) - byl to takový pocit sttejně jako u čisté skleněnky nebo čisté fajfky nebo čistého bongu nebo vapíku, ale také vím že šlo o čistsší stav, tedy ne tak silný ale víc HIGH a jemnější, lépe se přemýšlelo a tak, takže bych řekl že pokud považujeme za zhulenost tu těžkou takovou tu zmatlávající zhulenost tak ano, ale že když se hulí čisté tak se jedná o jinou tu čistší, na kterou se člověk jakoby musí zaměřit jinak aby posoudil jak moc ho to zhulilo, jestli mi rozumíte :) Ještě bch ale řekl, že určitě jsem zažil modely, které hodně silně zhulovaly i čisté a rozhodně to nebyl takový čistý HIGH jako u předešlých :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma