Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Model pro začátečníka - Klikni zde pro originální téma
čtyřistadvacet
Zdravím přátelé :) Chtěl bych si zkusit vypěstovat květinku za oknem a přišlo na mě dilema s výběrem modelu. Vybral jsem si Sweet Mango http://growmart.cz/zbozi/sweet-mang...opi-autoflower/ Zajímalo by mě jestli je to dobrý výběr pro začátečníka jako jsem já :D Je tam také napsáno že tento model má být odonlnější vůči plísním ap. Máte nějaký lepší typ?:)
Pítr90
Zdary. pokud nemáš za oknem podmínky jak ve skleníku,tak se na auto vykasli. Potřebuji top podmínky, aby z toho něco bylo. Zkusil bych spíš nějakou klasickou odrůdu. Peace
čtyřistadvacet
Mám okno na jihu.. Tím pádem skoro celý den mi tam svítí hezky sluníčko
Váchy 55
Pokud dáš autoflower do malého sadbovacího květináče, tak z toho bude jen tyčka s vrcholovkou. Počkej si na květen/červen a v tom nejlepším počasí to vysaď. Ale věř, že za oknem to nebude nikdy ono...nicméně na naučení klidně. Tak i tak ale nepočítej s nějakou výnosností. Držim palce..nějak se začít musí ;-)
čtyřistadvacet
Myslíte že ty semínka budou vklidu nebo si mám radši vybrat někde jinde? Neznám totiž nikoho kdo by měl zkušenost s tím webem. Jinak děkuji za odpověď :)
Váchy 55
Zkušenost mám pozitivní s: Semena-marihuany.cz, Zasad.to, Semena-ostrava.cz. V klidu na začátek budou určitě ačkoliv greenhouse seeds šli s kvalitou co vím hodně dolu. Zkus a uvidíš ;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma