Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
5ks white widow od semena - Klikni zde pro originální téma
McKvako
Zdravim zde pridam fotky mojeho prvniho indooru zvolil sem 5 feminizovanych semen WW MOmentalne se nachazim cca v pulce kvetu postnu tady fotky a budu rad za kazdou radu co bych mohl jeste ted momentalne zlepsit popripade dalsi kolo.Uz ted vim ze priste dam vice kytek na muj prostor :)

Box-Probox m2
Svetlo-Sylvania 400w hps R+K
Stinidlo-waflector xl
Mam dobry ufo ted nevim presne kolik
Pritah
Cirkulacni vetrak
Mam i membranovou zvlhcovacku atd... za rustu sem ji pouzival
Substrat je 10%keramzit10%kokos 80%biobizz light mix
Hnojky-powerfeeding Hybrid +ted pridavam kvetovy stimulator greensensation a pouzil jsem ho v kombimaci s Top MAxem zalivam 2 litry vody obden jednou hnojky jednou cista pramenita voda (zde nevim jestli do ni mam pridat greensensation nebo ne.
Dale bych se chtel jeste zeptat jedna kyti vypada uz celkem hotova naproti ostatnim ale asi ji jeste chvili dam.
Zde pridavam fotky snad to pujde jinai budou u me v Galerii. DIKY za rady,pestu Zdáàr
McKvako
Fotky mam v galerii sem mi nejdou pridat
McKvako
Fotky
McKvako
A dalsi
McKvako
Kvet
McKvako
kytky po mesici Rustu. Cekal jsem prez mesic nez vyplni prostor priste jich dam vic prece jen je to dlouha doba :D Ale je to muj prvni indoor tak chybama se clovek uci :D :winner:
McKvako
10.12 Byly přepnuty na květ
1 foto 16.12
2 foto makro
McKvako
Makro
McKvako
21.12
Hnojim powerfeed Hybrid 12g/10L pramenite vody :D
+10ml greensensation zalivam obden nebo 2 podle potreby jednou hnojky +greensensation
Pote cista voda +greensensation
McKvako
2
McKvako
31.12 kytky nadherne vyplnily prostor mohl sem je ovsem lepe proplest ale nevadi :) hnojim porad stejne +UmP postrik na listy postrikam semtam podle libosti :D
Legy
Čau, na WW bych se koukl, ale nic ve zlym, nevěřim, žes je přepl 10.12. a po 6, případně další fotka po 11 ti dnech vypadají tak, jak ukazuješ. Kytky na fotkách jsou přepnutý minimálně 20 dnů, spíš 25.
Pokud by to čistě náhodou byla pravda, tak je to ta nejrychleji nakvétací a kvetoucí odrůda jakou jsem kdy viděl... A tou je prozatím critical, co vím (45-50dnů)... Nebo mě někdo opraví? :)
Bitir
Podle me v tom ma bordel a nahral blbou fotku , ale pise ze je v puli kvetu ,tak ty fotky se zamotaji ani nevis jak. No tez vim jen o criticalu , ale jde vyselektovat dost modelu s dobou do padesati dnu.
Legy
Jo, taky si myslim, že se uklep...
Jaký přesně modely máš na mysli? ;) Selekcí myslíš, že najdeš jiný modely s dobou květu do 50 dnů a nebo, že si sám vyselektíš kytku a uděláš z ní matku? Protože pokud to za druhý, jak poznáš, když je to matka, která nikdy nekvetla, že bude zrát rychleji, než ostatní sestřičky? Je polemizuju :D
McKvako
Ahoj myslim ze to fakt bylo kolem 10.12 nevim presne den ale + - 3 dmy kolem 10 jsem je opravdu prepnul na 12/12 ale jeste pred prepnutim uz to vypadalo ze se zacina tvorit zacatek kvetu nevim jak to bylo mozny ted uz vypadaj kyti mnohem jinak zkusim pridat fotky vcera uz mi bohuzel dalsi nesli pridat :/ oroentuju se podle fotek a jejich datumu v telefonu :) 28.1 by mely kyti kvest 7 tydnu ale 3 jsou uz na pohled nadherne vypadaji uz temer hotově a krasne az pujde pridam fotky a 2 kyti vypadaj ze jsou o dost pozadu ale maji mnohem vetsi ale zatim ridsi palice nechapu cim to muze byt :/ ale palice na tech 3 jsou tvrde jako kamen :D vecer to zaktualizuju prez pocitac prez mobil to je des pro to jsem tak dlouho nepridal zadne fotky prez telefon mi to nejde skoro nikdy nahrat
Bitir
Legy, no kdyz si budu selektovat matku z reg. Semen , tak si narezu rizky a vim presne jak dlouho trva prece kvet ne? Nektery modely maji kvet treba 8-9 tydnu a obcas narazis na pheno co je hotovy treba za 7 tydnu.
Jinak special queen je rychlej, super skunk, big kush od dinafem. Green poison a spousta dalsich modelu se da udelat do padesati dnu.
Jinak kdyz budu selektovat matku ,tak cca z dvaceti semen, narezu rezy, necham vykvest, vyradim samce a ze samic hodnotim vynks, vzhled a strukturu ,delku kvetu ,ucinky atd atd. Tim sem myslel ze muzes narazit na rychlejsi fenotyp .
Uz sem nekde psal ze borec testuje ruznou dobu sklizne snad od 40 -60 dne a tvrdi ze je to uplne jedno. Bud je to sage, nebo white satin . Ted si nejsem jistej.
Legy
McKvako : pokud by to tak fakt bylo, tak by to byl masakr... Ale to ses asi opravdu spletl, to neni mozny... nemas nahodou automaty? :D

Bitir : jasny, nenapadlo me podrzet matku, nez jeji klony odkvetou... A diky za tipy na modely, rad zkousim novinky, i kdyz k dalsimu pestu se vratim az kdo vi kdy ;)
McKvako
Zdravim,potrebuju radu kytky uz mam temer na konci kvetu zbyva cca 7 dni z toho 3-4 dny svetla a potom je necham po tme.od 29.1 delam flushing cistou vodou s ph 5.8 bohuzel jsen to 29 s ph downem prepalil a tak sem vic jak pul kyble dopustil vodou z kohoutku a hned prolil a timto se nejspis dostavame ke kamenu urazi.Vcera pri druhe varce proliti jsem si vsimnul ze na vsech 5 kyti je ma vrchni vrstve substratu a korenech plisen ne neni to sul je to plisen.:/A tak se vas ptam mam se na flushing vybodnout i kdyz trva teprve 3 dny a kytky radsi seknout a nebo to v pohode foflushovat a plisem na substratu a korenech neresit ? Diky moc za kazdou radu nerad bych to par dni pred koncem odrovnal :/

2-21.12

3- 3.1

4-3.1
Bitir
Nahod fotku, treba to neni plíseň. Ale me to teda hotovy neprijde, bud mas podelanou genetiku, nebo ses spletl.
Sorry, ale takovy palice sem mel v 28 dnu na kvetu u seminek za 60kc/kus
McKvako
Kamo tohle nejsou aktualni fotky jsou z 3.1 snazim se to pridavat postupne tedka uz vypadaj mnohem jinak nejdou mi uploudnout vdechny fotky zkusim to nejak vyresit a plisen to urcite je
Bitir
Jaj sorry, nevsiml sem si . Tak nahod aktualky a ne mesic stary kdyz resis problem. Pokud mas kytky uz u konce a je to plisen ,tak bych mel strach at se to nejak nerozsiri na kytku. V tomto ti ale bude muset poradit nekdo kdo to zazil .
McKvako
Zdravim,zmensil jsem velikost vsech doposud udelanych fotek a behem dneska je tu postupne vsechny dodam s nejakyma zakladnima informacema a zaroven se omlouvam ze jsem fotky nepridaval prubezne ale neslo mi to a bohuzel me nenapadlo je zmensit.

1. 4.1

2. 4.1

3 6.1

4 6.1 prislo mi ze na tahle fotce jsou 2 kyticky o dost pozadu nez zbyle 3 nechapu cim to mohlo byt i ted vypadaji mnohem hur nez ostatni

5 6.1
Hnojil sem 13g powerfeeding hybrid
10ml greensensation 4ml bloombustic od 13.1 jen bloombustic.Taky jsem kyti trosku prostrihal.
McKvako
Dalsi fotky jak sel cas
Na druhe fotce v popredi kytky kterym se dari rekl bych skvele a v pozadi zaostale ale o poznani vetsi kvety :D


3 salam spomaleny horsi kytky

4 vrchni palicka lepsich kytek


Fotky z 6.1
McKvako
Fotky z 23.1 bloombustic uz nejspis zaucinkoval ale ldyby nekdo vedel cim to muze byt ze 2 kytky maji vzhledove o dost horsi palice ale mnohem vetsi a mekci budu rad
McKvako
.Puvodne jsem chtek jeste flushovat flushujz toriz teprve 3ti den ale kvuli plisni v kvetinaci a na korenech jsi nejsem jist zda to neurychlim
Bitir
Mas to paradni , ta opozdena kytka je normalni , ke to vlivem slechteni a krizeni , tak kdyz jedes od seminka ,muzou nakvitat kazda jinak , lisi se struktura kvetu , vynos ,vune ,chut atd atd. . U jacka herera uvadi az 4 pheno typy . Dlouhek kvet ,kratkej kvet, velikost rostliny atd.
Klon je jasnej , jaka matka takovy decka , seminko je kazdy jiny.
A jeste k te plisni , zalezi jaka to je ,ale zasadne se kazde dari ve vlhku a vetsina pripadu je ze nestiha prosychat kvetnik. Ale resi se to tak ze nechas komplet proschnout a pak zalivas s nejakou sprevenci, nebo namichanym peroxidem . Info od kamosa ,takze nemuzu zarucit ,ale osobne bych tam nic nelil tyden pred sklizni . Pak mi tvrdil ze pokid je to korenova plisen a kytky sou jnak zdravy ,tak to palice nijak neovlivni , ovlivnuje to prijem vody a zivin a to pak kytka zvadne ,ale hulit se normalne da .
Jen znova dodam , ja se s plisni nikdy nepotkal a tohle mi sdelil kamos , vic sem nezistil. Mej se a dotahni to do konce.
McKvako
Jo tak diky moc kamo za rady ted uz aspon vim cim to je :D nakonec sem kytky nechal jeste na zivu a kazdy den je kontroluju a vypada to ze se zatim plisen z kvetinacu nesiri. VČERA 2.2 jsem propichal vrchni koreny kvuli stresu cetl jsem ze kytka vypusti jeste mnohem vice pliskirice tak uvidime a zaroven jsem je vypletl ze site pestuju scrogem a vzal je do sprchy na poradny proliti.Ted bud necham kytky uz uplne vyschnout a zitra je dam na 48 hodin do tmy a nebo jeste dale proplachnu ted si nejsem jisty co dal.flushing delam teprve 5 dni a teprve vcera sem je poradne ve sprse prolil predtim jenom kazde 2 litry ciste vody coz se asi moc neprolilo budu rad za kazdou radu ci pripominku co dal.Diky moc Kvako;)
McKvako
A dalsi fotky a pokusy o makra :D
McKvako
A dalsi fotky na posledni fotce jsou kytky vymotane ze site uz nejsou tak dobre rozprostrene
Bitir
Ty fotky plisne jsou nic moc , ale koreny a stonek napadenej neni . Hlavne je blbost napichavat ,nebo jakkoliv trhat koreny , kytku stresujes dostazecne tim ze ji lejes jen vodu a "pozira" sama sebe , pak ji davas tmu,taky stres . Takze niceni a buh vi co je uplne na prd. Sorry, ale kazdej vselijak lame kytky v podleni fazy kvetu, picha do stonku a nici koreny a pak se divi ze mu to plesnivi. Kazdy poskozeny misto ma naprosto idealni podminky pro plisen a bakterie . Tot muj nazor .
McKvako
Jo ja vim ale lepsi bohuzel nemam a jak je substrat vlhky tak to videt nejde...Tak to jsem bohuzel nevedel pestupuju poprve... priste uz budu o poznani chytrejsi diky ti :) pichl jsem jenom do par korenu tak doufam ze jsem to nejak moc neponicil.Jasne tef uz to chapu priste nic takoveho uz delat nebudu.Chtel bych se te jeste zeptat vcera jsem kytky teprve poradne prolil ve sprse ale jinak uz prolivam 5 dni.ale jen 2 litrama ciste vod s ph 5.8.A moje otazka zni jak dlouho mam kytky jeste prolivat a jak casto.Popřipade muzu dnes uz naposledy zapnout svetlo na 12/12 a potom jej nechat vyple a kytky nechat po tme dozit dokud nebude substrat uplne vyschly a potom seknout? Nebo jak to bude nejlepsi? Sorry za moje mozna hloupe dotazy ale rad bych v tom mel jasno :)


Fotky-dalsi 3 kyti na proliti
Mam ve spodni casti i aktivni pritah ale dal jsem do spodni casti jeste vetracek at to rychleji proschne.Ukazuje mi zo ze mam ve spodni casti 60% vlhkost coz se mi nezda...
Bitir
Tezko rict, ja prolivam cca tyden . Jako nestane se nic s tema korenama, ale kdyz ho prepusis, tak ti ten zbytek proste uhnije . Nicit koreny je uplne zbytecna vec. To proliti by stacit mohlo , nekdo dava 5 dnu a nekdo 2 tydny . Zkusil bych jeste chvilku proplach a pak suchy do tmy.
McKvako
Nakonec 275g luxusniho hulenicka akorat nevim proc 3 kytky mely krasne tvrde palice a zbyle 2 ridke asi to tipuju na slaby ofuk


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma