Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
GIN 250-600w, kokos 16xSSH - Klikni zde pro originální téma
hulibrcko
Zdravím a vítám Vás kolegové,
a sice u mého aktuálního snažení o překonání sebe sama.


Letos jsem si po asi 5-ti roční pauze znovu zažehl(*GIN - Grown IN - před xx lety jsme proto tak řikali prvním vnitřkům-podlampám, to jen tak na vysvětlenou)
Díky komfortu a možnostem, kterým se nám nejen na G a všude možně dostává, mohl jsem díky řezům od Géčka jít přes další milník a odjet si SSH, kterou jsem si v kavárnách u kanálů tolik oblíbil :frog:
Z onoho pěstu mi toho při mojí ne/spotřebě pořád přebejvá, ale znáte to, závislost na pěstování - nutkání zkusit to jinak a třeba i líp, tak je tu II.kolo :leaf:

Pár věcí jsem musel obměnit a snad by mohl bejt i nějakej ten posun, protože třeba stínítka z kladívkovýho plechu by bylo na šestikilo škoda žejo a taky sklepní vlhkost min. 70procent při běžící odvlhčovačce neni na květ až takovej prob, když se dobře větrá, ale palice se míň nafukujou i když možná i díky tomu jsem tam plíseň neměl, s teplotama to taky nebylo růžový, přes léto to jde, ale na zimu ne...Proto zásadní změnou je prostor, ze kterýho vychází v první řadě teplota a vlhkost, pak až doplňky.

Větrám: Na ofuk klasicky třírychlostku + postupně přidám malý klipsňáky. Přítah do místnosti potrubní 180m3/h + mikroventilace, odtah td160 na 1. stupeň(?360m3/h?)

Svítím: A-wing defender M, postupně 250w - kořenění řízků v pařáku, 400w - růst po přesazení do 6,5L a konečně 600w na květ, (bohužel stále)klasika gib pro-v-t + výbojka gib extreme output.

Hnojím: JIDB(A.B.M. a dokoupím X) - s těma jsem nadmíru spokojenej, dřív jsem jel atami, ale ty maj předoplňkováno a s mojí vodou to bylo něco ukočírovat, JIDB jsou komplexnější a rád podpořim českou kvalitu. Zálivka ec 1,6 , Ph 5,8

Stáčím: Kohoutkovou - ec 0,6 - 0,8 tvl, a ph 7,6...RO je řešení, já vím...mlžím zvlhčovačkou a to vše na
16x Super Silver Haze

Dost bylo keců, přidávám fotky snažení. Růstovku přeskakuju fotil jsem jen řezivo a teď kytky před přepnutím. Pro doplnění lehce nastíním průběh minulého pěstu SSH.

Díky za pozornost, nejraději ale budu za nějaký reakce, konstrukční kritiku a možné tipy, případně zkušenosti jak to jinak děláte Vy

Dlouho jsem neměl čas to tu moc projíždět jako dřív, tak to jedu jak umím a pocitově podle předchozího pěstu.

Fotky jsou samozřejmě přeházený, ale dle popisu je to snad jasný, paldy jsou z předchozího snažení.
Negative Creep
Pěkné, pěkné.
Omylem jsi další co boří mýty o vysoký vlhkosti v květu.
70% RH není vysoká vlhkost, ne při 29 stupních, ba naopak kytky v tom jedou na plnej výkon bez toho aby se museli chladit.
S plísní je problém akorád s padlím. Žádnej bud rot nevznikne pokud jedou ofuky 24/7 a v noci se vysává vlhkost pryč aby to zase sedělo do VPD.
Vychází to na 22 celsia při 60% RH.
Je teda fakt, že to chce najít ten správnej gen, kterej v tom jede naplno.
Ale když si to vezmu co roste ve sklenících za stromy, tak to snad dává smysl, že vlhkost je pro kytky prostě důležitá a hlavně v růstu.
hulibrcko
citace:
Původní příspěvek od Negative Creep
Pěkné, pěkné. Omylem jsi další co boří mýty o vysoký vlhkosti v květu. 70% RH není vysoká vlhkost, ne při 29 stupních...


Já mýty nebořim, to určitě ne :))) srovnával podmínky ve kterých jsem jel a který mám teď + nastínil co si tou změnou slibuju...Že vyšší vlkost v květu není takovej problém při dobrý cyrkulaci vzduchu, to je vyzkoušený, ale palice jsou prostě listnatější a tolik nenabejvaj, to jsem chtěl změnit. Naopak je v rozumný míře žádoucí i na květu...Jenže jakmile se mi ve sklepě naplnil rezervoár odvlhčovačky tak bylo ze 70 do 2h zase 95, a s teplotou jsem se ideálu taky neblížil, i když bylo léto, tak jsem byl rád za 20*C, protože je v něm konstantě 10*C. Holt sklep z počátku 19. stol. neni ideál, ale průser to taky nebyl.
Negative Creep
Popral jsi se stím na výbornou.
Tady spíš než vlhkost měla roli teplota na výslednej produkt.
hulibrcko
6. den květu 62cm, prostor pěkně vyplněnej. Poslední kosmetickej prořez spodků co by se neprosadily, během dalších dní max. něco naohejbat nebo polámat, uvidíme. Další zálivka-stop růst.
K porovnání přidám jednu před přepnutim a 6. den květu.



hulibrcko
9. den květu 72cm, růst už přibrzdil, z 8. na 9. den byl nárůst poloviční oproti předchozím dnům na květu, ze 4-5cm na 2cm. Pomalu to začíná nakvejtat a houstnout. Po brzdě jsem nasadil JIDB X, bohužel mi mírný starosti dělá zdrojová voda. Pro předchozí zálivku měla ec dokonce 0.9, abych byl na ec 1.9 musim hnojit půlku, kytky to berou i když jsem chtěl dávat zezačátku květu menší ec, holt jim dám preventivní průplach než pořídim osmózu. Na RO jsem se už koukal, ale kdyby mi někdo poslal do pm zkušenosti s určitým typem co sám má, byl bych rád. V pondělí jí objednám.

hulibrcko
12-17. den květu
11. den jsem holky naohejbal a následně polámal, vejšku jsem srazil zpátky na nějakejch 62-65cm(aktuální vejšku doplnim příště), teď už by měly jít nahoru jen palice.
Kytky pěkně nasazujou, prostor je vyplněnej a vypadají zdravě, výživa jim stačí zatim nejedu ec vejš jak 1,7(střídám s poloviční zálivkou s ec kolem 1,1-1,2 místo průplachu), ph držim 5,9.
Osmózu jsem zatim nepořešil, vyměnil jsem filtr u přípojky a stáčim zase 0,5, dejme tomu, ještě mám rezervu abych je mohl přikrmit, tak uvidíme...

Foto postupně: 12. den, 14. den, 16.den a poslední dvě 17.
Nikdo nic moc nenamítá, tak se ozvu asi za dýl, díky za pozornost :wink:

hulibrcko
19.den, 80cm

Foto, jak dopadl půlměsíc cca týden po lámání,
ec 1,7, ph 5,9
hulibrcko
23.den
U posledních zálivek jsem už ec zvýšil na 1,9 a ph pořát 5.9. Na výtoku mi najednou to ph hapruje kolem 5.

Spodní listy trochu požloutly, ale květináče už musí bejt prorostlý do mrtě, tak to přisuzuju i tomu, ale udělám jim průplach pro klid. Holky žerou pěkně, květ je solidní a za tejden už by se mohly začít pomalu nafukovat.

BTW:Má někdo zkušenost s kombinací jidb a extra enzymů(mám plagron)?
Easy Grow
Ahoj jedu takej kokos a JIDB+X 600w a velice se mi osvědčil Bártův návod.Napiš mi do PM pošlu ti ho,sem ve 25 dni květu a žádný problém,ba naopak zdravější kytky sem neměl a to dávám ph neustále 5.8-6.0 a výtok neřeším,každej kyti dám 3x týdně po litru až litru a půl vody aby podmisky byli plné a naprosto super koncentrace a poměr 10:20:30ml/10 l a Xko 10ml/10l
bloud42
citace:
Původní příspěvek od Easy Grow
Ahoj jedu takej kokos a JIDB+X 600w a velice se mi osvědčil Bártův návod.Napiš mi do PM pošlu ti ho,sem ve 25 dni květu a žádný problém,ba naopak zdravější kytky sem neměl a to dávám ph neustále 5.8-6.0 a výtok neřeším,každej kyti dám 3x týdně po litru až litru a půl vody aby podmisky byli plné a naprosto super koncentrace a poměr 10:20:30ml/10 l a Xko 10ml/10l


cau, mohl bys ten navod postnout sem. teda pokud to teda Hulibrcku nebude vadit. Diks

edit: mam to http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
hulibrcko
citace:
Původní příspěvek od bloud42


cau, mohl bys ten navod postnout sem. teda pokud to teda Hulibrcku nebude vadit. Diks

edit: mam to http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1


Vpohodě, já jsem rád za reakce a rád si rozšířim obzory, navíc to třeba ocení i kdokoliv si to v budoucnu bude číst a nebude se mu muj setup nějak zdát...návod k porovnání je zajímavej, nicméně jsem se ohledně výtokovejch hodnot dočetl, že nemám výtok řešit, ale...srovnám to průplachem s vyšším ph a budu spokojenej až mi poteče co má :teef:
guerilla
Snižující se pH na výtoku způsobeno zasolením. Chce to propláchnout anebo zvýšit pH zálivky. Každopádně EC je nesmyslně vysoké, dle mého názoru rostliny nestíhají zpracovávat množství živin => nižší pH na výstupu = zasolení.
hulibrcko
Přišlo to až s tim ec 1,9, ale nejspíš se to tam muselo kumulovat už pár zálivek s ec 1,7, jen to nebylo znát na výtoku...Žádnej extra problém to snad nebude, dneska to propláchnu, jak jsem psal a zpátky do starejch kolejí 1,4-1,5 na půl plynu(dávkování). Zdrojovka mi nedovolí ani moc hnojit, holt to vlastně ze třetiny "hnojim" vodou. Díky za potvrzení teze a reakce!
hulibrcko
Prolito, každá cca 9-10l. Na výtoku: ph 6, ec 1-1,1.
Podle fotky cípu listu ale asi většina pozná další zádrhel. Dvě kytky v rohu boxu napadly svilušky, léta jsem od nich měl klid a teď se tam natáhnou v zimě, co už. Ošetřeno, ještě přidám lepový desky.
hulibrcko
28.den
Svilušky se snad podařilo zlikvidovat, na deskách se už nové neobjevují. začíná to pěkně houstnout...každá dostává 0,75l na den PH 6 EC 1,2
hulibrcko
32.den
Holky pěkně přifukujou, v půlce květu maj pěkně našlápnuto, za mně spokojenost, na to jak málo můžu hnojit, vstupní ec zdrojovky zase na 0,7-0,8...Koupim RO, případně jinej předfiltr.
hulibrcko
39.den
Zálivka po pužití RO ec 1,4 ph 6,1(mix se zdrojovkou, vstupní ec 0,2). Konečně jim můžu dopřát lepší přísun, nicméně je ještě mezi zálivkama znovu propláchnu, pak zvednu na 1,7.
hulibrcko
50.den
poslední hnojení, začínám flushovat, do konce cca 13 dní.

http://grower.cz/forum/image.php?attachmentid=587460&size=full
Kalashnikova
Ahoj myslis ze to za 63 dnů bude zralý? Ja myslel ze potrebuje aspon 10 týdnů
hulibrcko
uvidim podle trichomů, chtěl bych to teď sklidit míň přísný :wink: posledně jsem končil 65. den a gen je stejnej - foto v 1. příspěvku
metracek
citace:
Původní příspěvek od Kalashnikova
Ahoj myslis ze to za 63 dnů bude zralý? Ja myslel ze potrebuje aspon 10 týdnů


Vetsina SSH potrebuje vic casu, ale tohle pheno je hodne rychle (63. dnu uvadi autor). Sem rad ze ted vim kdo ho porad drzi a snad budu mit moznost si ho taky odjet. Nebojim se rict ze tohle pheno je uz legendarni :)
Bitir
Cus ve spolek. Mam dotaz, to je ssh od sensi seeds?
Edit. Spletl sem se myslel sem mr.nice
Ja se zrovna dival na g13 hashplant od sensi tak sem to domotal.
metracek
citace:
Původní příspěvek od Bitir
Cus ve spolek. Mam dotaz, to je ssh od sensi seeds?
Edit. Spletl sem se myslel sem mr.nice
Ja se zrovna dival na g13 hashplant od sensi tak sem to domotal.


Dovolim si odpovedet za hulibrcka, je to ssh od Mr.Nice vyselektovany pred cca deseti rokama growerem s prezdivkou Sensi ;) Je to dost unikatni pheno. Tady ho predstavuje sam objevitel https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=103435
hulibrcko
54.den
voda z RO, ec 0,1 ph 6,5
hulibrcko
Pomalu můžete klidně i tipovat. Sám bych to tipnul něco k 500 a určitě spokojenosti, páč kdo SSH poznal, tak ví.
Novej prostor a podmínky dle přání zafungovaly a oproti předchozímu pěstu jsou paldy mohutnější a s lepším poměrem květ/list, celkově se 16ks podařilo prostor líp využít.
Bohužel zdrojovku nemám zdaleka ideální a RO chtělo nasadit dřív, než vznikl problém přesolení. Zrovna v důležitý fázi květu to tak cca tejden postagnovalo, menší přísun živin, průplachy a k tomu ještě svilušky, ty se mi podařilo zlikvidovat relativně rychle + preventivně jsem nasadil roztoče pyri, kterejma jsem podělil box a zahradu.
Hned bych měl chuť odjet další kolo, ale s mojí nespotřebou to nevykouřim do konce roku i když padne půlka na mast :)
Bitir
Asi jsem slepej ,ale nikde sem nenasel jakej je to prostor?
hulibrcko
klasika 100x100
Bitir
630 gramofonu ;)
koogi1
Paráda. Tip je 563
Kalashnikova
Nádhera tipuju 549 g preju 700g :-D
hulibrcko
61.den - KONEČNÁ
plná velikost, fotky nic moc kvalita :rolleyes:

1. http://grower.cz/forum/image.php?at...87928&size=full


2. http://grower.cz/forum/image.php?at...87929&size=full


3. http://grower.cz/forum/image.php?at...87930&size=full


4. http://grower.cz/forum/image.php?at...87931&size=full


5. http://grower.cz/forum/image.php?at...87932&size=full
Bitir
Krásný popcorny, držím palce at se s tema tipama vsichni šeredně pletem a máš tam tech 700gramcu . luxusni pheno .
hulibrcko
Na objem je toho fakt dost, tak jsem zvědavej na čísla
Yxolol
Parádní počin :)
Kalashnikova
Tak svuj tip beru zpět je tam 685 gé. Super, od koho jsou ty řezy?
MaLdeSs
luxus , 643 minimálně :D preju víc
murmur
Nádhera, 666g
hulibrcko
Pěkně pomalu
Co nevidět mě čeká pár hodin manikůry, tak pak pofotim nějak poměrově, aby se dalo líp tipovat.
Kalashnikova
Tak co? Ještě sušíš?
hulibrcko
Vyděržaj pioněr Byl jste tam někdo? :teef:
Kazimír
jo ja byl jeste za komancu na pionerskym tabore mix - Cesi s Rusama, myslim v roce 1988... jo a peknej grow, tipuju 633g...
Kazimír
jo ja byl jeste za komancu na pionerskym tabore mix - Cesi s Rusama, myslim v roce 1988... jo a peknej grow, tipuju 633g...
hulibrcko
Poslední šance, večer to tu ukončim :frog:
Bitir
Jak tak nad tim premyslim, tak tam vidim vic nez sem tipoval, ale necham to uz tak ;) . Perfektni pest .
Kazo
691g
Xatla
Nádhernej pěst.
599g, ale snad tipuju špatně (málo).
bloud42
vubec nemám šajn, jak se to odhaduje. nahodny generator vybral z nastaveneho intervalu 0.5-1 g/W gramaz 445.2 g
crazyn
641
Kalashnikova
Heeeeej tak coooooo? Kolik tam toho je? :-D
crazyn
tááák moc , že jeste teď počítá :D
Kalashnikova
Asi jo nemuze tomu verit tak to po desáte přepočítává :-D
hulibrcko
Zdar lidi,
soráč za prodlevu, ale nestihl jsem to tu shrnout před odjezdem na hory, jak jsem měl v plánu. Nicméně všechno jsem si zapsal a z hlavy se mi to za ten tejden nevykouřilo i když toho po dlouhý době padlo dost. Dá se říct, že jsem tam poctivě makal na smokereportu :)


:bravo:Super Silver Haze(25% Skunk, 25% Northern lights, 50% Haze):bravo:


Původ: řezivo by Guerilla...opět velká paráda G!
Médium: kokos
Světlo: 250-600w GIB extreme output, předřadníky GIB....61dní 12/12
Hnojky: JIDB(včetně X) + Plagron Enzymes a Fe
Prostor: 16x terra 6,5l ve stanu 100x100cm
Výnos: 9/10(objektivně, vyždímat se dalo určitě víc, ale jsou tu i výnosnější modely,tak proto. Nicméně poměru kvantita/kvalita dávám 10+)
Chuť a vůně: 10/10
Pryskyřice: 10/10
High: 10/10
Celková spokojenost: 10/10


Fakt tak nehodnotim jen proto, že to je můj největší oblíbenec, je to prostě výborný! Kdo kouřil, tak ví...Co jsem to na horách dával ochutnat a prozkoumat dalším lidem, tak až na jednoho zarytýho indikáře byli všichni spokojený, holt to neni gaučovina. Podařilo se mi to chytit v mírnější fázi, takže i já jako celkem nepravidelnej kuřák můžu dát i pár(2-3) brk za večer a neusnu z toho, naopak, a to mě fakt baví :)
Co se týče vůně a chuti, tak po zapálení je cítit nezaměnitelnej skunkovo zemitě-dřevitej závan, takovej mix santalovýho dřeva s nasládlým kořeněným nádechem, citrusovej podtón je zřejmej hned po potáhnutí. Kouře je poměrně dost, míň než u amnézie, ale je o poznání lehčí na plíce. Sušina voní výrazně, kořeněný aroma praští do nosu a ovocnej nádech z pozadí zase pohladí. Palice jsou krásně prorostlé a málo listnaté, stonky tenké, takže taky ideál. High se dostavuje hned a pěkně přímočaře, ani mi nepřijde, že by se postupně(s dalším brkem) prohluboval nebo tak něco. Náhul je povzbuzující a přináší hodně uvolněnou náladu - super ve společnosti, inspirativní a tvůrčí myšlenkový pochody - příjemné v soukromí.

Zase se mi potvrdilo, proč mám SSH tak rád a proč jsem nevolil jinak ani teď. Na mast by toho byla škoda, spíš se těšim, až z toho budem čas od času něco péct a tak, protože i na to je SSH svojí chutí a stavem výbornej model!! Ženská dost krafala, že jsem zabral celý šuple v mrazáku, tak to poredukuju na máslo a bude :biglaugh:

Výsledkem je krásných a nadupaných 614g

Děkuju za podporu, pozornost, příspěvky, karmy a taky první foto týdne na G, to je další pokořená meta. Zbejvá už jen vyhlásit nejlepší tip a tím je: Xatla s tipem 599, o jedno G před Bitirem (630).

PS: foto ještě přidám, mám plný karty z hor...
Bitir
Tu fotku sem myslim nominival ja jestli si to nepletu :D . a jeste aby nevyhrala . krasnej pest, krasna genetika . i kdyz budu selektovat svoje matky, tak si me timto threadem donutil odjet jedno kolo ssh od guerilly. Preju at se dari a dalsi pesty sou minimalne tak dobry jak tenhle. Jeden z nejlepsich threadu na G. ;)
Kalashnikova
Super na 1 m2. Je videt ze vis co děláš . Ať se daří.
Kazimír
krasa, fakt pecka grow, gratz :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma