knakS956 |
Čus
No otáyku zralosti většinou řeším mikroskopem, zaleží na každým jak to má rád, přikládám pár fotek aktuálního stavu. Každá fotka jiná kytka
Já ještě určo to vidím cca 14 dní aby to vypadalo při sklizni zhruba jak poslední fotka
Proplachuju tak poslední týden cca tři zálivky |
|
|
crazyn |
Čau chlape, mas to pěkný , já už bych to sekl, většinou nepoznas moc rozdíl mezi sklizni 10 a víc dni, modely o květu 55 dni zhruba sekam kolem 40 dne, dlouho jsem zkoušel jestli bude rozdíl, nechávál jsem 40 dni, 50 a i 60 a rozdíl minimální, ale sto lidi sto chuti. |
|
|
Bitir |
To jo ,ale 10 dni navic k dodrzeni doby kvetu je dobry pac to pekne nabobtna. Ja mel zralej automat ,ale 14 dni si porad bobtna |
|
|
knakS956 |
Zralost = stav po aplikaci nee??? Čím víc oranžové tím víc stone, nee?? Na dobu kvetení se dívám jen orientačně, spíš fakt upřednostňuju ten mikroskop (pc 600 kc) a sklízím když je to tak půl na půl. Chápu, že když to má někdo vyloženě na kšeft, tak se snaží dobu jednoho pěstu co nejvíc minimalizovat, ale já jedu hlavně, aby to vyhovovalo mě
A taky jde ještě určo o to, jaký konkrétní model kdo má. Už jsem i zkoušel jeden model sklízet natřikrát tzn mléčné zabarvení, půl na půl a všechno jantarový a nejvíc mi vyhovovalo to půl na půl.
A taky většinou málokdo jede stejnej model furt dokola a určitě něco je lepší sklidit dřív a něco zase nechat fest, i já mám pokaždé něco jinýho, takže těžko říct, noo. Holt už jsem asi tak zvyklej sklízet když je to půl na půl.
Jinak dotaz pro více zkušené :
Má vliv stupeň zralosti na obsah THC ??? Nebo jen na způsob zkouření ??? |
|
|
Hrdic |
citace: |
Původní příspěvek od knakS956
Má vliv stupeň zralosti na obsah THC ??? Nebo jen na způsob zkouření ??? |
Jistě, že stupeň zralosti na obsah THC vliv má. V určité chvíli je obsah THC nejvyšší a pak degraduje na sedativnější CBD vlivem "přezrávání". Zkrátka, když to sklidíš pozdě, budeš mít kytku s vyšším obsahem CBD než když sklidíš dříve. Pod mikroskopem jsou jantarové kapky právě ty se zdegradovaným THC přeměněným na CBD. :) |
|
|
knakS956 |
Hmm aha. Dik za info.
Takže pro větší zhulení sklízet když je to mléčný sem tam něco oranžovýho?? |
|
|
knakS956 |
No nic zkusíme uvidíme
Chtěl jsem prolívat až cca po týdnu vše, ale vzhledem k experimentu, kterej teda prumpnu, jednu už začnu prolívat a sklidím dřív, resp. až bude většina mléčná
PS: To Ecéčko mám teda už dávat třeba kolem 1,5??? Jedná se ještě asi o tři zálivky před průplachem. Nebo každou zálivku dát o něco míň?? Třeba 1,8 - 1.6 - 1.4 ??? |
|
|
Hrdic |
Řekl bych, že teď už můžeš snižovat. Živin tam do průplachu bude stále dost. |
|
|
raigor420 |
ZDAREC, mas to pekny! :) uz bych to taky skosil :) |
|
|
crazyn |
Stím kšeftem to říkáš slušně,jsou lidí co to jedou na "rychlost" a sklizejí strašně brzo , mě osobně to vyhovuje taky pul na pul , specializuji se na jeden model , který barvý trichomy už zhruba od 30-35 dne.Mám radší takovej pohodovej stav něž težký stoned.. Moc Guma na hlavu :D |
|
|
Bitir |
Muzu se zeptat co to je za model ? Jeste sem nevidel ze by byla kytka zrala po 40 dnech. Jedine bud fast verze ,nebo critical+ a to jeste v hydru. |
|
|
crazyn |
White Satin , klidně se ptej na cokoliv |
|
|
Bitir |
Hmhm a kde to sezenu ? Dival sem se na netu a nikde to nemaj. Jaky sou tam geny ? Neni to neco podobnyho jak white siberian ? |
|
|
crazyn |
Řízky,nejlepší,pokud si jedeš matky tak si koupit ve Vídni.Popřípadě najít matkáře v tvém kraji,přinejhorším si někam dojed pokud bydlíš někde na konci rep.Je to Indika Sativa mix,holky středně vysoké,docela i dost keřovité když si to eliminujes.Po přepnutí lehce vyskočí,tak 20cm cca,zaleží jak necháš prostor,když to máš nahusto tak to leze nahoru,pokud si to pohlídáš tak to pojede do šířky do prostoru.Má to takový ovocný nádech,do jablka bych řekl.Vůbec nesmrdí,ideální do bytu.Květy tvrdé jak šutr,pryskyřice lepkavá,celkem i slušně obsypaná.Kouř má supr nádech,žadné extremy težké na plíce apod..Učinek , i stoned bych řekl..zaleží jak si to uděláš v hlavě , mužeš byt happy a kreativní ale taky i smažka vykuřená co čumí do zdi :D :) |
|
|
Bitir |
Ok, super. Diky za info ,urcite si to pisu do deniku na otestovani :-) |
|
|
knakS956 |
Zdar a sílu :afro:
Tak aktuální foto Jedná se o 49 den květu. Schválně jsem jednu zkosil (škoda že teda bude bez průplachu) jinak zbytek už dostáva pouze vodičku PH 6 |
|
|
knakS956 |
PLUS
Foto zralosti
(každá fotka jiná kyti)
PS: Dávám jim tak 10 maximálně 14 dní :D:D
Takže zase si dám k vánocům nejlepší dárek JÁ :winner:
PPS: Sorry za tolik smajlíku, ale za 1.vé - Mám radost, že se zdárně blížim k cíli
2.hé - Konečně jsem zgouml jak vkládat smajlíky |
|
|
crazyn |
Fajne , bude 400 -) |
|
|
knakS956 |
Čus bambus
Foto z 53 dne květu
Zatím ani náznak jantarové |
|
|
knakS956 |
A normal velikost |
|
|
knakS956 |
Jo a taky mě napadlo, že chybí nějáký příměr. Tak tady |
|
|
knakS956 |
Vyrážím kupovat kapra. Další up opět za tři dny.
Přeju všem growerům : Málo kostí, hodně dárků a hlavně hodně úspěchů v pěstění |
|
|
knakS956 |
Zdar a sílu
Tak dnes jsem zaznamenal první jantarovou
Jedná se o 56 den květu. Vše nasvědčuje tomu, že 30.12. holky setnu :chef: |
|
|
knakS956 |
Čus Groweři
Holky dneska oslavily 60. den květu, tak jsem je za odměnu setl :D
Fotoserie jak to probíhalo |
|
|
knakS956 |
+ trocha nostalgie a zbytek fota |
|
|
knakS956 |
a abych nezapoměl, taky foto mikroskop |
|
|
knakS956 |
TIPOVAČKA ???? :bounce: :bravo:
PS: Další kolo se chystám rozjet cca 10 ledna |
|
|
Kazo |
Tak ja to zkusim. Tipnu 520g. |
|
|
kadleec |
čus hezký je to ;-) ja tipnu tak 323 G .. ;) |
|
|
Bitir |
436 . Doufam ze to dotahnes do konce :) |
|
|
knakS956 |
Čus
Přeji všem growerům hodně úspěchů v novém roce
Konec tipovačky vyhlašuju právě teď, páč je hotovo.
Vše důležité viz přiložené foto |
|
|
knakS956 |
Takže celkové pořadí dle nejbližšího tipu : 1. Crazyn
2. kadleec
3. Bitir
4. kazo
Nevím, jestli se výnos počítá jen g/w ? ( to by bylo 0.62 ) nebo ještě nějak jinak?? :einstein:
++ foto sušiny |
|
|
knakS956 |
Závěrem
Děkuji zkušenějším za pomoc při pěstu, méně zkušeným za sledování, a snad jsem třeba taky někomu pomohl, ačkoliv si nejsem úplně jistej, že jsem tak dobrej, abych radit mohl :rasta:
Zítra si jedu pro novou posádku, takže od 11.1.2017 jsem opět zde s live pěstem, a vzhledem k dalším načerpaným zkušenostem plus PH a EC metrem pevně věřím, že 500g bude brnkačka :frog: :guitarist
Jóóóó a ještě dotázek :D
Nevíte někdo náhodou jestli se dá kombinovat viz foto??? Tzn když namíchám postřik bio deffence, tak tam i můžu přidat ten vita race?? Popřípadě od kdy to mám tím deffencem stříkat nebo jestli je to nesmysl, že třeba deffence jednou za 14. dní a vita jednou za týden??? |
|
|
Bitir |
Zdar, ja defenci pouzivam od odrvnoho tydne co to vyklici az do tretiho tydne kvetu. Ten vita race pouzivam jen kdyz si vzpomenu nebo se mi nezdaji kytky v dobrym stavu. Ja to jel 2x tydne postrik atami 1ml/l . A jednou tydne vita race ,ne stejnej den co defence. |
|
|
knakS956 |
Jóóóó a ještě jeden dotázek :D
Mám tady to téma něják ukončit, smazat, nebo jak??? |
|
|
MocnyOkurek |
Fotky susiny bych asi bral jako zdarne ukonceni serialu :). Ale klido muzes napsat zazvonil zvonec a pohadky a rustu konopi je konec! :P |
|
|
knakS956 |
Ale jóóó to je jasan, že zazvonil zvonec a tohoto pěstu je konec :D :biglaugh:
Ale jelikož to bylo moje první první téma tady, tak úplně přesně nevím, co teď ?? Jestli prostě tím, že když už nebudu přispívat, tak toto téma upadne v zapomění a po čase se nějak automat smaže, nebo jestli to mám něják udělat já?? |
|
|
knakS956 |
Nebo jestli prostě nedělat nic?? :bravo: |
|
|
Jamés |
Nech ho budoucím generacím :-) |
|
|
|