Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Reklamace rozbitého bongu - Klikni zde pro originální téma
houkan
Ahoj, v jiném vlákně jsme se bavili o nerozbitných bongách a tak jsem se chtěl zeptat jestli máte někdo zkušenosti s reklamací bongu u eshopu v ČR.

Jestli jste bong dostali rozbitý a po zaslání fotek dostali nový, nebo se s vámi třeba nikdo nechtěl bavit? Já mám zatím super zkušenost ale známý se bojí si objednávat z eshopů protože se bojí že se rozbije a nebude mít nic. :)
nikolajmorozov
čest
hele normálně ať objednává. většinou ti přijdou v krabici co je narvaná novinama, bublinkovou folií a podobně. ani skla bych se nebál, kamoš objednaval třikrát a to bral bong, peklulace a kotliky. všechno prej obalený jak svině, dostaval to z toho tejden. :D dalši zas měl plnou krabici zmuchlanejch novin soft secrets z roku snad 2008 nebo 2009. :D
Skaff
Je to cajk, hlavně ať to jako idiot nerozbaluje rovnou před poštou jako svého času já.. Pak se může stát že ty super zabalený věci jako perkolace a kotlíky popadaj na zem celkem rychle a ani soft secrets vám v takovym případě nepomůžou :D
nikolajmorozov
tak podle mě skleněný bongy patřej jen domů. sklo bych snad nikdy ven netahal.
RoyalHarvest
Rozhodně bych strach neměl - dělal jsem chvíli v logistice (klasický zásilky jako se posílají poštou) a ty eshopy se snaží minimalizovat riziko poškození. Hlavně nepřebírejte zásilku, pokud je evidentně poškozena :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma