Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Vhodny model pro SOG - Klikni zde pro originální téma
Kalashnikova
Ahoj pánové, můžete mi prosim poradit pár modelů které se hodí na SOG ? Děkuji Moc
Bouřekk
Hele najdi si nějaký model co se moc nevětví a soustřední se na hlavní palici a pak záleží na Tobě kdy to přepneš na květ a kolik máš místa :)
Bitir
Uz se to tady resilo. Hledej.
Bitir
Prvni
Bitir
Druhej
Bitir
Odkaz.
http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-71298.html
Kalashnikova
Dekuju vam obema za reakce, mam jeste jednu otazku. Kdyz se tedy budu soustredit na centralni palici, mam ji zaštipnout? Asi ne že?
Bouřekk
no rozhodně ne to by byl pak SCROG a ne SOG...
Kalashnikova
Dobre myslel sem si to... do 120x120 bude idealni asi 25 kusu ze? V 6,5 l kvetinacich
Bouřekk
Hele 20 zkus spíš nebo jak chceš záleží jestli z řízků nebo ze semen a co to bude za model jak se větví atd..Hraje v tom spoustu faktorů.
Kalashnikova
Premyslel sem o Big budu 25 kusu z řízků. Přepl bych to az budou mít kolem 25 cm, tak aby nepřerostl.
Bouřekk
no to by možná šlo záleží co je to za řezy z jakýho Big Budu a od jaký banky pocházejí matky atd atd...ale čistě teoreticky by to mohlo být dobrý..Já osobně jedu ze semen a nikdy sem nejel z řezů a to už jedu 11 let :) kolem řezů Ti každý nakecá kde co nevíš jak dlouho je ta matka jetá,a jestli vůbec nejede matku z nějaký předchozí matky atd..pak výsledek a vše kolem stojí za hovno...u semen mám jistotu co si kupuju a co jedu a zhruba vím plus mínus co čekat :)
Kalashnikova
Taky jedu ze semen, ted poprve chci zkusit řezy, prece jen to vychazi i o 50 % levneji nez semena. Ale jak rikas je to jistota ze mas fakt tu odrudu kterou si chtel. A hlavne je vetsi vyber semen nez řezů. :-)
Bouřekk
Přesně tak :)
Bitir
Do takovyho stanu dej vic, ja tam mam 24 tostlin a je to krasne zaplneny. Pokud pojedes sog tak bych jich tam dal vic. Ale uvidis sam jak se zadari , musis pocitat ze pri dvaceti rostlin na jednu centralnipalici musis sklidit aspon 20g . S big bud bys toho docilit mohl .
Kalashnikova
Jak sem tak projizdel net tak se mi zalibil Super Critical, udava se vynos 800g/m2 ja se chci priblizit aspon k 600g.vim ze je to realnej cíl. Dam jich tam 25 a uvidim, do 6,5l kvetináčů. Hnojiva pojedu Jungle a skusim i ten novej Extreme od nich. Myslis ze na sog bych mohl dat mensi kvetinace? A jet kytek jeste vic? Kolem 30 treba? :-D
Bitir
Na to ze neznas techniky sogu tak si docela veris na 600g + . Neni to zas tak jednoduchy nasadit 30 rostlin a sklidit prez 600g . Ja mam 24 rostlin v 6.5 litru ,sog nejedu, mam to rozvetveny a rikam ze pokud bych jel sog ,tak 25 rostlin na plochu 120x120 je malo. Lidi si pletou sog s prorostlou dzungli. Idealni by bylo mit sit se 100 okama a v kazde jednu palicku ,coz by bylo 50 kytek s jednim zastipem a drzet si porad stejnou vysku . Nebo nechat 50 bez zastipu a spolehat se jen na centralni palice a modlit se at maji kazda aspon 10g .

Musis pocitat s tim ze pokud to precpes a nebudou mit misto = maly palice. Neni to zas tak jednoduchy
Bouřekk
Hele jestli Critical nebo Big Bud je to v podstatě to samý a spíš nejřív vyzkoušej těch 25 ks na ty 6.5 l květníky a uvidíš...Nebo zkus Opium od Paradise Seeds to se taky hodí na SOG a Klidně i SCROG,Nebo taky od Paradise se daří dobře White Berry v SOGu..Projeď si net mrkni na modely co se Ti hodí na to co chceš jed a pročti tady ještě nějaký vlákna a uvidíš co si vybereš a pak to zkus.stejně musíš vyzkoušet více možností než zjistíš co je tak nejlepší :)
Kalashnikova
Z 10 kytek udelam 400 na metru, proto si verim ze z 25 kytek 600 bude. Tak kdybych nejel sog a jel normalne stim ze je budu zastipovat tak 600 musim udelat z 25 prece
Bouřekk
no tak když to máš takhle propočítaný tak asi joo to tak udělej a uvidíš :) :D
ale 600 by si mohl udělat v pohodě si myslím Já dělám taky kolem 600 na ty rozměry ale z 20-ti kytek...a nijak je nezastřihuju.. :)
Kalashnikova
Ja si myslim no. Skusim a uvidim vysledek.. v jendom stane chci jet prave ten sog a ve druhym klasickej LST s L.S.D a udelat necelych 800g jako tady jeden člen :-D
Bouřekk
zkus to a uvidíš :)je tu dost threadů kde se to řeší nebo v galerii indoor taky najdeš SOG na tvůj prostor tak se nech inspirovat a pak si z toho vyber něco podle sebe.. :)
Bitir
Kdyz se podivas tak kvakos udelal z dvanacti kytek 800, pocet nerozhoduje o vynosu. Musis vedet sam jestli pri deseti kytkach mas perfektne zaplnenej prostor , ten prostor zaplnis jak se ctyrma tak se triceti kytkama. Ja jsem tez zastance vetsiho poctu rostlin ,ale neni dany ze ti to zbedne vynos.
Kazdopadne drzim palce at udelas magickych 800g .
Bitir
Jen pro upresneni, ja to pocitam na pocet palicek ,kolik bych zni relativne mohl dostat, chci treba 500g tak ve stanu chci mit 100 vrcholovek, je to jebacka ,ale teoreticky to jde. Pak uz jen zalezi na tom uhlidat si vysku a odhadnout jestli ma kazda potencial udelat 5 gramu. Je v podstate jedno jestli sog nebo scrog , proste jakkoliv se snazim udrzet muj danej pocet vrcholovek ve stejne vysce .
crazyben
tak scrog je o vyplejtani site... to je trochu kategorie sama pro sebe.

Jinak to neni tak uplne jedno kolik kytek na kolik topu... kazda kytka ma nejakej potencial, topingem se muzes priblizit k maximalnimu potencialu rostliny, ale jak to prezenes tak to naopak bude horsi... krasnej priklad tech 100 topu (pokud se bavime porad o 120x120)... me se teda 5g z topu zda hodne malo a to sem naky rekordy ve vynosu nikdy nelamal + svitim 400w a ne 600... dalsi dulezity meritko je prostor... v tomhle pripade by ani moc nepomohlo 100kytek... uz je to moc i na sog a tak ani zdaleka nedosahnes na to co by z kytky mohlo bejt. 12x12 je malo... 16x16, ono se nezda, ale ty ctyry centaky sou dost aby palky mely prostor na to aby nabraly vic hmoty.

Krom toho vetsinou to bejva tak ze jeden top bejva kvalitnejsi nez kdyz jich je vic z jedny kytky... o tom je prave technika sog... pouze centralni palice, vsechno ostatni holit... kazda kytka pak da vse jen prave do toho jednoho topu. Jenze, kdyz tam tech kytek a tim padem topu bude moc, tak si stejne nepomuzes, protoze nebudou mit prostor. Je to trochu i o hledani kompromisu...
Bouřekk
Přesně tak ty potřebuješ i prostor a aby to dýchalo a ne pařili se atd..spodky Ti neprosvítí atd..hraje v tom roli spoustu faktorů . já jedu dvacet kytek na 120*120*200 a pohoda nijak to nehrotim a pořád mám kolem 600 g na tu plochu
Kalashnikova
Dobry hoši premluvili ste me vyseru ted na SoG :-D dam 20 -25 kytek a pojedu normalne zaštípnutí a ohýbání... Sog skusit az priste, dam mensi kvetinace a a dam jich tam klidne 40 aby to bylo poradný moře :-D. Udělám thread s dalším pěstem a budu zvedavej na kritiku nebo pochvalu :-)
Bitir
Crazy , krasne receno a slohem rozvedena ma veta ze pocet rostlin nedela vynos . jeste k ty plose , 5g na palicku je malo, ale pokud pojedu 100 topovek ,tak pocitam ze moc nenarostou . chci zkusit special queen 40 ks jeden zastip 80 klacku . sem na to zvedavej. Zatim se mi nejlip osvedcila jungle style, ohybat a ohybat . to ti kalachu muzu doporucit vic nez sog. Poradne rozvetvit a vsechno ohybat k nejspodnejsim vetvim hkava nehlava. Budes mit hodne prace, ale ver ze se to odmeni. Misto toho kde by ti rostla gramova palice ,tak bude petkrat vetsi . viz kvakosuv box .
kcb
Tady neco k tematu o efektivnim vyplneni prstoru, 270*130, 60 kytek, hlina, model The Ultimate DP.
Bitir
Tak ty jsi jinej frajer :-D. Ale pecka , o necem takovym mluvim ,stejna vyska ,stajny podminky , too prostor. Palec hore .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma