Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
trochu ganji na dovolenou - Klikni zde pro originální téma
severin75
Zdravim vsechny!
Za par dni jedu na dovolenou do Cerne Hory a chtel bych si sebou vzit trochu ganji na dva tri jointiky. Jake jsou vase zkusenosti. Nechtel bych zbytecne riskovat a zkazit si dovol uz na hranicich to si radsi dam na 14 dni pohov.Nadruhou stranu huleni na plazi pri zapadajicim slunci je velmi lakava. Jak dusledne jsou kontroly. Vite nekdo jake problemy by me mohli pri odhaleni potkat? Mnozstvi znovu zduraznuji jen velmi male.
severin75
Dik za odpoved. Ja se vlastne stejne rozhodl uz jak jsem nad tim zacal premyslet.
PiosOne
Severin: podívej se tady http://grower.cz/forum/showthre...ghlight=hranice
severin75
narvu to vsude mozne a juchuu :pimp:
ovsem jak tam uvidim psa tak :confused:
vždyť i ten pes se dá přechcat, chce to do něčeho pořádně zabalit. ostatně i tohle je v threadu řešeno.
PiosOne
Nějak mě to odhlásilo. Předchozí příspěvek jsem psal já :).
PiosOne
Až budeme v EU, tak podobné problémy odpadnou :)
PiosOne
Normálně paldu za klobouk jako maj rakušáci ty štětiny.
PiosOne
dát to do více sáčků a dávat při balení pozor, aby jsi se nedotýkal rukama od konopí těch sáčků. prostě maximálně sterilní. když navíc do každého sáčku dáš něco aromatického, tak není možné aby to to psisko ucítilo. přes igelit žádný pach neprojde a kdyby i přesto něco málo "uteklo", tak je tam ten aromatický materiál (kává, skořice, parfém, ponožky.... jak je libo).
PiosOne
BohouR: pokud máš pořádně uzavřený pytlík a nešahal jsi na něho rukama od hulení, tak se ti nemá kudy ten pach dostat ven. nebo myslíš, že to projde přes igelit?
PiosOne
Tak ti netěsní pytlík :). Je fakt, že to cítím taky. Když to ale dáš do igelitu a zatavíš to. Potom to nastrkaš do dalších zatavených pytlíků, tak to nemůžeš cítit. Stejně myslím, že pravděpodobnost, že narazíš na psisko, je docela malá. Každopádně až něco povezu, tak to dám třeba do balíčku se žvejkama (spodek žvejky jde pryč a nahoře to vypadá normálně). Už jsem tak jednou vezl do Slovinska zelí přes několik hranic a všechno bylo v pohodě. Jeli jsme dvě auta, šest lidí, auta narvaná padáky. Takže celníci neměli chuť něco prohledávat :)
severin75
Zdar vsem!
Tak jsem dorazil z dovolene a dokonce se stale beloskvoucim trestnim rejstrikem. Ma zkusenost-jel jsem pres cesko-rakouske,rakousko-slovinske,slovinsko-chorvatske,chorvatsko-bosenske pak zase bosensko-chorvatske a nakonec chorvatsko-cernohorske hranice a za celou dobu do autobusu celnici ani nenakoukli. To sem to mel riadne zabalene cele pak ve skorici a zase parkrat zabalene a odlozene v popelniku protejsiho sedadla. Zpatky ten pristup uz byl nic moc-v jedne kapse sortek nacate sklo a v druhe zbytek anti psiho obalu a z nej rozsypany material volne v kapse.Jedna perlicka.Ze svalouse co sedel predemnou na sedadle do ktereho jsem to strcil se vyklubal policajt, ktery tvrdil ze dela v zasahove jednotce
PiosOne
realist: no celý ho hulením rvát nebudu, ale nějaké místečko se třeba v sedačce určitě najde :)
Bamboo
Idealni jak previst huleni pres hranice se mi zda juice, nejakej juice s sroubovacim vickem . Narvat huleni do nekolika sacku aby byly "vodotesne" uzavreny a nacpat to do dzusu. Pred celnikem se z nej f klidku napijete jako ze nic :D pres ten dzus pes nic necejti a je to v "suchu" :Dtakhle sme prévezli 20g hula z hollandu a to sme sfoukli behem 3 dnu(hodne na kasi dny :D) a bylo to f poho tak to je muj trik doufam ze se bude nekomu v budoucnu hodit


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma