Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
OrangeBud délka květu - Klikni zde pro originální téma
Kalashnikova
Zdravím zkušené, jak dlouho kvete Orange Bud od DP? Začal kvést asi týden po přepnuti a nyní je to 8 týden od přepnutí na květ a stale nevypadá ze by byl ukonce. Chloupky jsou stále bílé vůbec se nezabarvuji. Ďekuji za odpověď
paluba
Ahoj, žádný strach, jel jsem z klonů a taky si vzpomínám, že jsem byl z toho taky trochu nervózní. To že banka má napsaný 7,5 týdne nic neznamená. Záleží na konkrétních podmínkách. Já to utnul po (pokud mě hlava neklame) 10,5 týdne. Na konci to šlo ráz na ráz. Nástup hnědnutí a jeho pokračování jde velmi rychle.
Ať se daří a hlavně bez obav.
P.
Kalashnikova
Dobrě tak to jsem v klidu. Daval sem OB spolu s Kalashnikovem protoze podle banky maji podobnou delku květu. Tu sem seknul po 8 tydnech. Už sem to chtěl seknout a vyhodit ale ted tedy počkam.Děkuju ti moc že si reagoval na mojí otázku. :-) jinak kolik si mel gé na kytku?
paluba
To už popravdě nevím. Je to už dlouho. Hlavně neblbni a žádné ukvapené rozhodnutí (vždyť ses takovou dobu o to staral). Čas využij k pročítání groweru. Je tu spousta info. o posledních 2 týdnech před kosou.
Hvězdář
Foto palice by dost pomohlo v tom určit, kolik tomu ještě chybí. :) Toho OB jsi jel ze semen nebo z řízků? V případě semen se mohou jednotlivé phenotypy dost lišit v délce květu.
Kalashnikova
Jel sem ho ze semen, behem dvou dnů co sem kytky nevidel, začli chloupky barvit až sem byl překvapenej, kdyz sem to dnes viděl:-D takze uz sem v klidu :-) a kolik myslis ze mu zbývá? Týden?
Hvězdář
To určitě víc, tak 2 týdny tipuju. Pokud máš možnost tak utrhni kousek oroseného listu z palice a šoupni to pod mikroskop, jestli jsou trichomy už zakalené nebo čiré. ty chlupy nejsou úplně echt způsob na určování zralosti, můžeš je nechat zhnědnout všechny a pak stejně vyrazí nové bílé. Jinak zajímavá struktura palic, takhle vypadají všechny? Já jen že jsem měl Orange bud 2x (venku ovšem) a vždycky jsem měl spíš hodně prorostlé a tvrdé menší šišky, než takové sativoidní palice (i když OB je hlavně sativa, ale to Skunk1 taky). Jinak co vůně? Smrdí dobře? Poslední dobou se tu trochu nadávalo na OB od Dutch Passion, že to není úplně to co bývalo.
Kalashnikova
Ano vsechny jsou stejny az na jednu. Ta jedna je presne takova jaka rikas. Hlavni palice je pres pul metru dlouha a zhruba kazdy centimetr na stonku jsou samostatne palice. Celkove vypada kazda kytka jinak. Na jedny palice 25 cm a na jiny kytce treba jen 10 cm hl. palice. Nechapu, vubec nevim proč. Jediny co vim je že OB od DP uz nikdy nepojedu protoze ty kytky sou špatný. Asi spatny geny nebo nevim. Klíčivost byla 9 z 9 semen.Zdá se mi že voní pěkně,
Kalashnikova
Tady vidíš tu nejhorší


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma