Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
2x600W v bytě 2+1 cca 60m2 - Klikni zde pro originální téma
turolop
Zdar! Napadlo me zdali odsud ma nekdo zkusenosti s 2x600W boxem v byte 2+1 o rozloze 60m2? 600W je stara dobra klasika ale co tam pridat jeste jedno 600w? Kdyz vemu v potaz, ze je pan domaci v pohode... Mel bych se neceho bat?
Balon
2x600w je uplně v pohodě. když udržíš hluk a smrad na uzdě, tak neni problem...
fikus37
1,3 kW za hodinu, bych si zvedl zálohy na elektřinu. Ještě počítej ofuk rostlin a odtah. Pokud máš nový byt, tak v pohodě, pokud ne, tak se podívej jestli máš hliníkové rozvody. Při zapnutí HPS tam jde neskutečné napětí.
ONDRECZ
myslím taky že je to v pohodě ještě kdybys měl přepínatelné předřadníky tak za začátku 2x300w začátek květu 2x450w apak bych tam nacpal na poslední měsíc 2x600w a spotřeba nebude až tak extrémní :)
turolop
Diky panove... Kazdopadne namitam ONDRECZ, ze to co popisujes je ta nejhorsi moznost co muzes kytkam udelat... Po prepnuti se musi svitit hned watazi plnou a ne to takhle nevysovat... Oberes se o velkej kus sklizne...
ONDRECZ
aha to jsem nevěděl tak díky za tip do budoucna :)
turolop
Jojo neni zac :) je tu nekdo kdo ma v 2+1 2x600W aby se mi podelil o zkusenosti atd... Dikys
Mr.MEN
Já taky při květu dávám měsíc 400W a pak 600W. Sklizeň jsem měl 630g čistých palic. :) Tak že nevím o kolik jsem si ubral úrodu. :D Ale je to na každém.

Znám člověka kdo frčel 2+1 v malém bytečku 2x600W. Ale má trošku pojistku a to invalidní důchod, protože má epilepsii.
Bydlí tam i s přítelkyní a bohužel ten stan jim zabíral půlku jednoho pokoje. Pěstovali tam něco přes 4 roky. Bohužel moc tomu nedával tak že sklizeň šla sestupně dolů až se na to asi před půl rokem vykašlal. Bohužel měl i sklizně kde měl jen 300 - 400g palic.
Ale to je také na každém. :)

Všem sousedům řekl že to hučení dělá výkonnější čistička vzduchu kterou si musel pořídit s tím byl potom spojen i odběr elektřiny.

Jinak osobně. Já pěstím pod 600 a 250. V těchhle dvou stanech udělám cca 900g za kolo. Naštěstí to nemám úplně v bytě kde by to mohli sousedi cítit. Ale i tak je to takový puch že se to opravdu dostane hodně daleko. Někdy i tam kde bych to opravdu nečekal. :D Tak že já osobně bych se nebál elektřiny či hučení, ale toho smradu v 2+1 to musí byt brutální jestli tam budeš mít cca 1,2Kg.
Tak že bych si pořídil výkonnější pachoví filtr který bych zapínal jen při sklizni. Uvidíš sám. Nedovedu si to představit.
lebanner
měl jsem v 2+1 okolo 70m2 3x600w +1x 400w skoro dva roky a bez problému.. ale jak říkam, musíš ošéfit smrad a hluk, pokud máš cihlovej barák tak je to s hlukem celkem v pohodě, pokud panel tak už je to horší.. ale co se týče spotřeby tak žádnej problém, platil jsem 4500 měsíčně:)))
Bouřekk
úplně na pohodu akorát to zabírá trochu víc místa no :D :D byt 2+1 78m2..
Bouřekk
.
Bouřekk
1
Bouřekk
2
Negative Creep
Otázka by spíš měla být taková, kolik kol se dá v klidu propálit v paneláku se 2x 600 za rok ?
Bouřekk
Klidně čtyři..Jak budeš platit v čas proud tak můžeš být v klidu já jedu ze semen a jedu čtyři točky ročně kdybych jel řezy tak klidně jedu pět ani bych nad tím nepřemýšlel..
Mr.MEN
Ještě bych ti poradil opravdu se nachystej na vůni. :) Čím méně jí všude bude tím lépe. Můžeš si dokoupit buď větší pachoví filtr který budeš pouštět jen při sklizni. A nebo si můžeš pořídit SureAir gel. Používám ho a přesmradí opravdu hodně. :)

Lidé kteří byly vedle stanu skoro u konce květu před sklizní max 2m. (musel jsem do prostoru kde mám stany pustit soudní odhadce na budovu) Nepoznali že tam je přes 500g čerstvého opravdu aromatického konopí. (critical a ice cream). Tak že zátěžoví test dopadl na jedničku. Bez puštěného pachového filtru atd.
Tak že vřele doporučuji. Být obezřetný není na škodu. :)
Bouřekk
no úplně nejlepší bude když budeš mít prostě v tom stanu pacháč... :) koupíš ho i za litra...a nemusíš nic řešit..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma