Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Sadařova zahrádka 3.0 - Klikni zde pro originální téma
sadař22
Zdravím vás komunito trávotvurcu :) Rok se s rokem sešel a já se zase pouštím do dalšího dobrodružství na poli indoor pěstování. Sestava je pořád stejná akorát jsem obměnil vybojky + repas pacháče.No dost kecu a jdeme k jádru věci.

Osazenstvo:
6x CRITICAL+ 2.0 Dinafem (řezy)
3x MOBY DICK Dinafem (řezy)

Tímto chci poděkovat zdejšímu kolegovi za sprostředkování genetiky a vybojek díky kámo :)

Osvětlení:
150W METLA NA UPLNEJ START
250W SODA PHILIPS NA RUST (BOUŽEL PŘI BALENÍ ZBOŽÍ BYLA METLA ZNIČENA NAHRAZENA SODOU)
400W SODA PHILIPS KVĚT

Stan DS 90X90X180

Květníky 9x11l

Hlína: Floria předhnojená na 6 týdnu

Hnojky Plagron sada

NO TADY PÁR FOTEČEK Z BOXÍKU :)
sadař22
,
sadař22
Pokračujeme... pomalu začinají rust navíc jsem vyměnil metlu 150w za 250w sodu. To je asi zatím tak všechno.Přemýšlím ještě nad zaštípnutím no uvidím ještě si to musím promyslet. Tady pár foteček.
kwb
Ahoj kolego,davej bacha na toho Mobyho :D Teď ho jedu taky,bubbler,250w,ds 60.Nehorazne mi po přepnutí vystřelil, prepinal jsem na 15cm po zastipu(6.den růstu), momentalne kolem 90cm(20.den květu),jinak držím palce a ať se daří :)
sadař22
Ahoj
Hmm to mám radost budu to muset trochu kočírovat pokud to bude tak jak píšeš lisknu do stanu síť. Mno uvidíme záleží hodně taky jestli máme společnyho matkáře a alespoň podobnej genotip tydle odrudy:) Nevím jak to maj dinafem s uniformitou genotipu u jednotlivejch semen a z nich rostlin vzrostlích ale i tak děkuju za info :)

Edit: Hm tak máme stejnej gen od stejnyho řezníka :)
kwb
nechci strasit,ale jen upozornit :) kazdopadne jedu hydro,tam to roste trochu rychleji.No uvidis sam,ja vcera musel lamat. Mrkni v mym popisu 4.in bubbler
sadař22
Mno tak sem neska radikálně holčiny ponižoval drátem pěkně se sklonily teď budu čekat až roztáhnou větvičky :) Až povyrostou pak je ponížím znovu a roztahám ještě víc :) Nějaká fotka jak se lacině prodávajou do foťáku :)
sadař22
Zdar tak pokračujeme dál dnes je to 17.den rustu brzo bude přepínačka na 12/12.Kytky pěkně povyskočily až na jednoho CRITICALA v prostřední řadě levej květník.Rostlinka začla chřadnout a usichat jen nejspodnější vyhon zustal naživu a rostl.Musel sem nakonec ustřihnou suchou část pryč a nechat jen onu přeživší část.Jinak vše pokračuje skvěle.Ještě připojuji pár fotek jak to teď vypadá.
BRooT
To je divný... Víš čim by to mohl ten critical dělat ?

Mě se to jednou stalo u blueberry, a opakovalo to, tak jsem jí vytrh a zaplnil prostor ostatníma
sadař22
Příčina bude zřejmě v kořenovém systému prostě nebyl dostatečně rozvinutej a neuživil celou rostlinu. Potažmo rostlina začla od vrchní části chřadnout ke spodku. Několikrát jsem to už zažil u kytek venku. Ale mě to nevadí já to zas tak nehrotim na vynos co se vydaří to prostě bude.
sadař22
Ještě připojuju jednu za tmy
sadař22
Včera přepnuto na květ 12/12 foto hodim pozděj
sadař22
Zdar zahradníci tak je to 4 den 12/12 pěkně se to v boxíku zelená v předu 6x c+2.0 a vzadu 3x MD holky se pěkně rozrostly.No zatím všecko jde nic se nesere mám radost i ze struktury rostlinek samotnych. Critical má charakterní rys sativa má uzké lidty a internodia dál od sebe.Oproti Moby D. ten tvoří keříky a náběh na pěknej centrál no uvidíme co se nakonec z čeho vyloupne.Ještě připojuji fotky :)
sadař22
Čao zahrádkáři tedky sem zalíval v boxu a neco sem nafotil tak to sem za chvilku nasázím.Dneska sem prve dával hnoje nemíchal sem hned plnou nálož podle tabulek.Ale jen pulku doporučenyho množství. Hlína co mám je předhnojená na par tydnu dopředu. Kytky už hlínu vyčerpaly a bylo vidět že už nejsou tak vitální tmaví jak před tejdnem.Momentálně vysajou každá kolem litru vody za tři až čtyři dny.Jen pro doplnění nálož enzym+bloom+booster postřik phitamin(vitarace) Teplota kolem 27-30c vlhkost 55-60%.Nic co by stalo za zmínku se ale nekonalo vše se více méně. Měl sem akorát strach že se kytky začnou táhnout ale nestalo se. Minulej cros sem frčel semena a vystřelilo mě topo přepnutí jak sviňa.Teď maj kolem 30 -40cm což mě vyhovuje. Ještě jsem trochu proplenil spodní větvičky a listy co na ně nedosvítí.Každopádně při obírání se po promnutí listí v ruce u criticalu linula fakt super sladká vuně celkem su na něj zvědavej jestli bude chutnat tak jak voní budu spokojenej hulič. Moby mě přišel jako tuctovej ten smradek ale uvidíme jak bude chutnat všude po jinejch forech si ho v smoke reportu chválí.No to by snad bylo všecko co sem chtěl. Mějte se a zase později neco dopíšu a nafotím.
sadař22
Zdar dneska další nálož hnojek a taky sem neco nafotil.Už se ukazujou malí paldy no kruček po kručku pomale do cíle :)
sadař22
Zdar dneska sem neco nafotil jen tak postnu jednu fotečku 19 den.Holky pěkně mohutněj a bobtnaj uýž se těším na kosu. Pálím už jen venky a jelikož mě už lampa z minula došla tak se už nemužu dočkat na finyš.
sadař22
Veselé vánoce přátelé přeji ve spolek.Dneska proběhla další nálož hnojiva 6ml bloom + 2ml green sensation na 1.5l vody pro 9 rostlin+ 7,5 dc čisté vody ke každé kytce.Není moc co povídat trošku sem to probral od spodních listu a zakrslích větviček. Přihazuju fotečku květin dnaska 23 den kvetou. Mám radost že se nic nekomplikuje.
sadař22
Fotka jen tak 29 den květu kytky bobtnaj a smrdí. Už se těším až to ochutnám.
sadař22
Kynou a kynou
sadař22
Detail už se ku.va nemužu dočkat až to zapálím ....
sadař22
Čau tak od dnešního dne začínám flush 14ti dení pruplach od hnojiv a přesně v 55 dnu květu bude kosa C+. COse tyče MOB.D. tak ten bude mít potom boxík sám pro sebe do 70 dne květu pak taky pude.Kytky sem trochu proholil od listí. Nafotil sem taky pár fotek jak to frčí.. dost kecu snad to polahodí vaším očím jako mě :)
sadař22
Jinak při prostřihu sem neodolal a udělal záštěpek C+ a nechal schnout přez noc u topení.Pravě sem to zdegustoval a musím říct že je to strašná tráva su zhulenej že pořádně nevím jaká bije.Chuť je fakt jemná a zajímavá ale ten efekt tak čtyry minuty nic tak sem šel ven na cigo a jako co se dostavilo za masakr sem od tohodle teda nečekal...Učinek sativa vysokooooo a tryskááá asi mě vyletí mozek z hlavy :) :) :)
Whoau
Vypada to guuuuuuuuut! Jaky udrzujes PH v kvetu ?
sadař22
No čoveče snažím se to držet kolem šesti ale máme unás zatraceně tvrdou vodu a fakt to někdy lítá. Mám 80l barel odstáté vody co používám na zalívání a aji když to upravím kys. fosf. 3-4ml cca. ted nevím mám to napsany v bločku tak to třeba za dva dny vylítne. Ale snažím se kolem těch ph6-6.5. Jako ph dělá hodně na vysledku sám sem se poučil.
Whoau
Joo tak to sme na tom stejne taky mam dost tvrdou. Ja teda mam taky rezervoar ale priznam se ze upravuju PH az pred zalivkou proste vemu odstatou vodu prelu do michaci nadoby .... pridam hnojky a az pak upravuju PH
sadař22
Jo zkoušel sem jak moc se změní ph po přidání hnojek (plagron terra řada minerál) a ani se to nehne taže tak to dělám zase já. Ale přemýšlím nad hydrem konkrétně rozmyšlím nad hydrodrip system od GHE V.S. obič bubler no každopádně kořeny do vody.
odo
Caf! máš to pekné! Nemáš náhodou fotku obalu toho substrátu, čo si použil? Tých Florii je viac druhov. /Záhradnícky, pre pokojové rastliny.../ Nemal si žiadne problémy so škodcami? Prihnojuješ každou zalievkou?
sadař22
Zdar jo fotku připojuji no hele nebudeš mě věřit ale nehnojim celej rust jelikož je hlína na6 tydnu nahnojená a to dobře. V rustu dávám pouze upravenou vodu (ph) kořeňák a enzymy + phit amin list. vyživu.Používám tuhle hlínu už roky jak na in tak na out. Jinak sem se na to tentokrát vykašlal ale mužeš přimíchnout trochu kokosu na vzdušnost a perlitu na zadržení vlkosti ale substrát funguje i tak dobře.Zalívám dvakrát do tydne a každou druhou zálivku hnojím. Škudce sem nikdy neměl.
sadař22
Jo hele a aji v květu tak když je to tři tydny na rustu a pak přepnu na květ tak první dva tydny taky nehnojím. Třetí tyden namíchám čtvrtinové množství květovího hnojiva. V mojem případě 1ml/l květ. hnojek. a pomale zvyšuju až doplna a třeba i víc.Ale fakt na to bacha když to tam nasereš v plny dávce přehnojíš si to jinak hlina je to dobrá a oproti značkám v g shopu laciná.
Whoau
V jednoduchosti je sila :))) super!
sadař22
Ale stejně kvalitní hlína je o společnosti agro.
odo
CAf! diky! Včera som bol v Hornbachu a pozeral tie substráty. Nevedel som ešte, že ktorý typ ideš, ale myslel som, že tento. Cannabis som v hline nikdy nešiel, ale nakoľko ma tu pár ľudí podpichlo, že super chuť z hliny...atď, tak to chcem skúsiť. Ty ale fičíš na minerálnych hnojivách, tak teraz neviem....
Bitir
Borec jede podle me radu alga grow/bloom + korenak + green senzation. To je organika ,az teda na ten green .
sadař22
JEDU ŘADU TERRA MINERÁL
Bitir
Zdar, jak to dopadlo ?
sadař22
Zdar jo fajn nedělal sem žádnej závěr neměl sem vubec čas. Ale okrajově to zhrnu pro představu.
Critical+2.0 mě doslava překvapil jak vuní,chutí tak i učinkem vynos má taky celkem slušnej. Je to energická tráva strašně euforická pět min po zápuku už neco musím dělat.
Mob.. Jo to je uplně jinej level má charakter indiky jak na vzhled tak tvorbu pryskyřice tak i učinek je klidnější dobrej na klábosení a odpočinek.Má podle mě charakteristicky aroma.

Foto1 c+
Foto2 MB
Bitir
Kolik toho bylo jestli jsi to vazil ?
Za me povedenej ,krasnej pest.
sadař22
Ty jo nevážil sem nic prostě to hulím c+ bylo z 6 kytek zhruba třičtvrtě krabice od bot a MB Dvě sedmičky (sklinky na zavařeniny) Jinak když to vezmu kolem a kolem tak slušnej vysledek aspoň pro mě to postačí na celej rok :) :)
sadař22
A děkuji za chválu.
No pravda je že se stím vnitřím pěstováním ještě trochec peru ale rok od roku se zlepšuju.
Bitir
Mel jsi to krasny , mohlo to byt vic zaplneny, ale aspon jsi to mel pekne vzdusny a 400w ti zasvitilo pekne vsude. C+ 2.0 dela docela velky peklo kdyz jedes scrog, nebo gorilu. Ono je to v podstate stejny, proste jedes jen na nejvrchnejsi paldu.
Kalashnikova
Sadaři, poradim ti aby si nestrihal vubec zadny listy. Uz v nejakym 30 dnu kvetu si tam nic nemel, to ti snizilo vynos. To mi nikdo nevymluvi. Jinak se chci zeptat jak je na tom critical s tvrdosti ?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma