Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Nový odhodlaný pěstitel - Klikni zde pro originální téma
WooDooKiller
Ahoj, :)

rád bych pozdravil všechny Growery, a představil se s tím že bych se rád přidal do této velké komunity skvělých lidí :))

Jmenuji se David a poslední dobou pročítám spousty článků knížek a dalšího abych získal co nejvíce informací, které bych pak rád využil v praxi při pěstování :)

Za sebou mám zatím jedno pěstování ze semínek travky od kámoše.. Bylo to zatím úplně bez zkušeností, takže jsem začal pozdě zastřihávat, nehlídal si hnojivo atd... Kytky ze tří semínek byli dva samci :/ Pěstoval jsem to na balkóně který je jako veliký skleník, kde mohlo být více světla.. A pozdě jsem sklízel, kdy mi to přezrálo nebo aspoň si to myslím podle toho co teď vím :)

Každopádně teď přes zimu si dodělávám pěstírničku na tři kytičky doma taková improvizovaná skříň pokud se mi podaří zjistit jak sem dostat fotky tak ukážu :) Chtěl jsem si objednat semínka, ale zrovna se koná Cannafest který je pro mě jasná volba.. Jak k nabrání zkušeností, tak k obstarání kvalitních semen, a poznání nových lidí :)

Jestli vás zajímá, tak teď ohledně pěstírny řeším světla.. Byl jsem se poptat ve specializovaném obchodě světel co by mi doporučí na kytky a on mi radil že prodávají přímo zářivky na kytky.. jenže jsem se pořádně nepodíval do dokumentace na parametry takže to budu ještě řešit.. K odvětrávání si tu budu hledat nějaký zápach. filtr.. co si vyrobím :) A možná jsem si ještě říkal že bych se podíval po nějakém topení které by mi drželo stálou teplotu.. Jelikož to mám v pokoji kde si na noc otvírám okna a ráno je dost chladno, ale skříň bude oddělená a nemělo by ji to tak ovlivňovat, při nejhorším zateplím :D

A tak bych se vám prozatím rád představil.. ;) Doufám že jsem to na první post nepřehnal :) a budou se vám moje příspěvky líbit :)
WooDooKiller
Bohohužel je ten obrázek posunutý o 90 stupňů do prava a nepodařilo se mi to nijak otočit :/
Mr.X
Taky te zdravim. I kdyz tu uz nakej cas si .:) ale skoda ze si nenapsal wazaz. Kdyz mas pestirnu v mistnosti a tocis vzduch dokola. Tak otevrena ventilacka je nezbytna. +svitit vnoci. +vrustu jeste dopoledne. Je nejlepsi kytky i ty se budete mit lip.. Kort kdyz v ty mistnosti spis.. Tak i kdyz mam pachac mam 400w tocim to dokola a vzduch je hroznej pri zavrenym okne + hned je tam vedro jak v prdeli i v zime :) takže vetrat ;) v rustu vysokou vlhkpst zvosim zavrenim te ventilacky.. Ale.neprehanet to.. Pak se radi delaj plisne :) tim bych se ti rad prestavil ja. Ale 1 kolo uz bys mel mot odjete. Tak jak to slo? To venku byla fajn teplota :) leto je horsi ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma