Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400w Orange bud, Big bud, Snow bud by apple - Klikni zde pro originální téma
Jablko
Zdravím osazenstvo
Chtěl bych představit svuj první pořádný pokus o pěstování indoor. Semínka byly zasazeny před 11dny rovnou do hlíny bez předklíčení, zhruba po 3dnech všechna uspešně vylezla na svět :). Abych se dostal k osazenstvu :

5x Orange bud DP
2x Big bud (semenakonopi) - nevim a zajímalo by mě jestli se jedná o jejich vlastní semena či nikoli.
2x Snow bud (semenakonopi)

Kytky jsou umístěny v boxu zn. Darkstreet 2 90*90*190 kde jako odtah slouží ventilátor TT125 přítah je pasivní. Jako slunce maji pro začátek 150w Osram powerball HCI pro pozdější fázi je připravená lampa 400w HPS jako stínidlo slouží cooltube. Hned ze začátku sem musel řešit vlhkost která se pohybovala kolem 28% nejjednoduší volbou pro mě bylo sjet do hornbachu a koupit tam zvhcovacku za 1000kč, je dost hobby ale myslím že stačí aktualní vlhkost se drží kolem 60-70% a teplota 24Stupnu. Jediné co nemám zatím vyřešeno a budu řešit v následujicích dnech je ofuk rostlin, jsou zatím bez ventilátoru snad je to moc nepoznamená. Hnojiva a další doplnky plánuji zakoupit na cannafestu už ted se těším :). Přidávám pár aktualnich fotek v 11dnu růstu postupně budu aktualizovat.
Jablko
Tak přináším aktualizaci. Už sem konečně pořídil ventilátor pro ofuk kytek, na cannafestu sem pořidil sadu hnojiv viz. foto a dnes sem se pokusil o zastřižení technikou FIM.. Jak se to povedlo ukáže čas u některých si moc jistý nejsem dělal sem to prvně a docela narychlo :D . Jinak nějaký kytky vypadají skvěle ale pár kusů který sou momentalně přimo podlampou i na fotografii nevypadají tak jak bych si představoval... Těžko říct čím to může být , box je umístěn v kuchyni kde se kouří a větrá tudíž je tam občas kolísavá teplota tak jestli nemuže být problém to? Jinak holky za sebou mají první zálivku od avance hydroponic dle navodu na dávkování.
Jablko
Tak sem tu s další várkou fotek , holky už mají pres tyden vypnutou zvlhčovačku aby vysychali kvetinače jinak ofuk kytek je taky vypnutej přišel mi dost drastickej a i přes to všechno kytičky vypadají zdravě a hezky :). Momentálně me nic netrápí tak snad to vydrží, mám jen jednu otazku na cannafestu sem vyhral co2 bag máte nekdo zkusenost? Povesil sem ho do boxu ale zda se mi ze to nic nedela .

Ps: par fotek po zastrizeni technikou FIM u 3 kytek se mi FiM nepovedlo :/ u ostatnich to vypada ze minimalne 4 vyhonky budou :)
Hrdic
Ahoj jabko. :D Co se CO2 týče, tak to opravdu funguje, osobně jsem to zkoušel v mém boxu, když se mi zdálo, že kytky rostou pomalu. Obecně kytka spotřebovává CO2 když se svítí, když je noc, kytka dýchá kyslík a tak by se měl zdroj CO2 nějakým způsobem oddělit od kytek. Já to měl tak, že CO2 produkovaly kvasnice s vodou a cukrem v kýblu a hadičkou jsem vedl CO2 do ústí zvlhčovačky. Pro co nejefektivnější využití CO2 by se měla teplota s vlhkostí v boxu zvednout. (Ideálně jako v létě ve skleníku) :) Ještě bych dodal, že CO2 je těžší než vzduch a tak logicky klesá k zemi. Pro to jsem dal květináče k sobě, zatěsnil mezery mezi nimi a po obvodu jsem zapíchal špejle, na které jsem pak namotal potravinovou folii. Zvlhčovačku jsem pak namířil na kytky a VYPNUL OFUK! (fotka napoví) I za cenu toho, že bys musel dát světlo výše, protože jinak to nemá význam, ofuk by ti všechno CO2 rozprostřel po boxu a odtah ho odtáhl bez užitku. Nevím sice, jak ten CO2 bag vypadá, ale měl bys ho mít umístěný tak, aby vytvořené CO2 "padalo" ke kytkám. Hodně zdaru s pěstem, budu sledovat. :)
Jablko
Zdary tvuj pěst právě taky sleduju a ty určite vidíš v kýblu nějakou reakci že? Ten pytel vypada viz.foto ja sem si svoji lamanou anglictinou (což možná bude kamen urazu) přeložil že do něj mam udelat par direk a povesit ho nad privod vzduchu do boxu což sem udělal a pak jestli sem správně pochopil by měl do 3 dnu produkovat co2 ale jde o to že než sem do toho udělal ty díry byl ten obsah sypkej jako píseček a ted v sobě má díry už týden a furt je stejně sypkej. Takže to podle mě nic nedělá...Takže byl bych vdecnej kdyby to četl někdo anglicky znalejší aby mi prosím řekl jestli do toho mam nalejt vodu nebo ne :D vim že se tam neco takovyho píše ale nedokazu to dostatečne preložit..
Hrdic
Jo, v kýblu reakci vidím, dělaj se tam bublinky. A když jsem se pokusil nadechnout jen z té hadičky, málem jsem se udusil :D :D Máš tam udělat 3-6 děr nahoře šroubováčkem něbo něčím podobným a pro urychlení aktivace dírou dovnitř nalít 1-2ml čisté vody. Jo a nemáš to prej jíst. :D
Jablko
Tak přišel čas pro další aktualizaci . Pytlik s Co2 sem zalil vodou takze v nem už probíhá jakási reakce tím pádem asi produkuje co2 😊 jinak je vše při starém kytky zalevám odstátou vodou se zalivkou od AH. Už by to chtělo vestší květníky snad to stihnu než přepnu na květ, přijde mi že se kytky celkem táhnou je na nich znát že jsou to sativy, za jak dlouho myslíte vy že bych měl přepnout? Mám strach aby to pak nepřerostlo..
Hrdic
Jak vysoký je box a jak vysoké jsou kytky? Zaštipoval jsi je?
Anarchom
to ti odpovim za nej,je to totiz napsane v prispevcich, box 90/90/190 a zastipoval je,je to i na posledni fotce v prispevku c 3 !!!!
Jablko
Jo už sem to tu psal :) zastrizeny sou a box ma 190cm lampu muzu dat nahoru uz jen tak o 40-50cm chci mit ventilator uvnitr boxu
Hrdic
Jede to docela dobře ale ještě bych to asi nepřepínal. K tomu se tu bude muset vyjádřit někdo jiný.
Jablko
Tak sem se rozhodl že dnes je poslední den růstu zítra přepínám na květ tak je tady ještě pár fotek :) snad mi nebude moc mrzet že sem nestačil přesadit z toho mam strach :/
Bitir
Nechci prudit, ale mel bych vetsi strach z toho ze ti to preroste nez z kvetinace ;-) . nezapomen ze je to fifty fifty . a vetsinou rostou jeste treti tyden . na zahranicnim foru sem nasel jeden pest kde jel borec . svotil na to 12/12 od seminka , nakvitat to zaclo po mesici ,tam byla vysko kolem 45 cm a kdyz sklizel tak mel 180 cm velky kytky . samo ze to cely ohybal a lamal takze byl na 150 cm. Ty jsi sice zastipnul, ale nedivil bych se kdyby zyden po prepnuti mely 1 metr.
Bitir
Myslim ten SB . aspon teda myslim ze sem se dival na nej na tom foru. Jeste dodam ze kluci tady mely problemy s hermenim od DP tak si na to davej bacha . a jinak to neni jejich selekce , jsou to prekupnici jako vsichni . ob je Dp. BB je senzi. A SB je taky DP .
Hrdic
No ono hlavně záleží na genetice. Já jedu OG Kush a po přepnutí vystřelil a má kolem 60cm. Když jsem je přepínal, měly 20-25, takže po přepnutí vyrostly o cca 35cm. Teď už nerostou díkybohu. :D
Bitir
Me prave vyjel od prepnuti 15 prcek na 60 cm monstrum co ma na muj vkus patra az moc od sebe . A co sem videl ten snow bud tak bud meli zazracnou pudu ,nebo je to proste tak velka kytka . Ovsem to jde vselijak ohybat,nebo brzdit rust ,takze to uz je o zkusenosti a odhadu pestitele aby si to udrzel v norme.
Jablko
No asi máte pravdu todle jsou ještě ke všemu sativy takze jak řikáš pěkně se táhnou a patra maj dost daleko od sebe ... Každopadně mají za sebou dnes už první den s kampou 400w a preiodou 12/12 zahnojil sem je na květ a hnojeni na rust pro jistotu vynechám uplně tak snad mi to nepřeroste jinak budu dost nasranej..A jeste pro upresneni ten orange bud je přímo od dutch passion a ty ostatní sou kupovane po kusech tak opravdu nevím kde je semenakonopi.cz vzali.. Jinak o problemu s hermením vím ale i přes to DP věřím podle mě budu spokojenej když to nepřeroste teda :D
Bitir
Tak to drzim palce ,ale prostrihat to jde vzdycky . ty seminka ti prodali jako po jednom ?
Jablko
No asi 3 kytky drobet prerustaj ty ostatni, ty budu muset nejak sikovně naohejbat. Jo po jednom mají to na svejch stránkách kolonku namixuj si podle sebe po semenu a jako znacka seedbanky tam maji svoje jmeno tak třeba to sou jejich okopirovany selekce ale nedokazu si to moc představit museli by to mít asi jinde než v Čr.. A měl sem od nich objednany ty orange budy ty byly origo zabaleny od DP 5ks a pak sem si vzal k tomu jeste 1ks Big budu a 1ks Snow budu ale poslali me za cenu jednoho od každý odrudy 2ks takže mám ve finále 9kytiček místo 7 prvoplánovaných ale musím říct že 7 by bylo málo takhlen je to akorát :))
Jablko
Tak sem tu s další aktualizací. Aktualně sme na 6tem dnu květu a kytky se stále táhnou smerem vzhuru vysadil sem uz hnojivo grow smad to pomůže protože jestli brzo nespomalí svuj růst pravděpodobně mi přerostou mam z toho ted celkem strach jestli sem nepřepnul pozde :( jinak jede všechno jak má snažil sem se nejaky kytky naohybat ale nemám kolínka tak se po chvily vetsinou vratily na puvodni misto :D je to prvni poradnej grow tak hold oželím že nebudu mít perfektne vyplneni prostor :) . Stačí mi bohatě abych s kuřivem vystacil potom do další sklizně a to bych snad měl :D
Jablko
A omlouvam se že sou zase ty fotky nakřivo otočený pritom sem je fotil normalne to nechapu přísti aktualizace bude už z PC a ne z tabletu tak to nějak ošefuju
Jablko
Tak jeden orange bud sem musel drobet polamat tahnul se víc než ostatní , nejake misto jeste mám tak to zatim vypada že by to nemuselo uplně přerust box :)
Jablko
Tak je tu vánoční aktualizace , tímto všem přeji krásné prožití vánočních svátků :). Ted se vratme zpatky do mèho boxu aktuálně sme na cca 20dnu 12/12 už se objevují a cukrují male paličky :) . Problemy mám s orange budy hrozne se táhnou už přerostly big budy a snow budy ktery se mi zdají že uz nerostou vubec zato orange budy se táhnou košťata.. Dneska sem už musel pár větviček polámat a ruzně vyvázat tak snad je to zabrzdí příste už pojedu stejnou genetiku nebo aspon ne 90% sativu.. pridavam par fotek jinak hnojim bloom 2ml/l micro 1.5/l bloom activator 1ml/l obcas pridam enzymy a obcas proleju jen cistou vodou hnojivo grow uz sem vyradil aby dál nerostly do výšky ..
Jablko
Dalsi
Jablko
Snow bud venku
luubaan
fešáci:)
Jablko
1. Snow bud
2. Big bud
3. Snow Bud
4. Celek

Orange budy zatím velké zklamání akorát přerůstaj a palice mají bídný... tak snad se ještě vybarví ☺
Jablko
Tak sem tu s další várkou fotek. Nevim jestli delam neco spatne ale z OB sem opravdu nestastny vytahana svine ktera ma bidný a ridky palice :( . Ironie osudu ze na ne sem se tesil nejvic v podstate 2 orange budy budou mozna vypadat jako nejaka horsi venkovka ale ten zbytek ? Vypada jako by se zaseknul na 10dnu kvetu .. naopak SB a BB mi dela radost pekny tvrdy osypany palice skoda ze jim prekazi a stíní ty bidaci OB .. no nic uz to takhlen nejak dojedu ale pro pristi kolo volim stejnou genetiku potrebuju poradny stinitko a vetsi kvetinace :) clovek se proste furt uci tak at to roste prikladam par fotek mejte se ;)
Jablko
1. Sb
2. Ten lepsi OB
3. Bidnej OB uprostred SB v pravo lepsi OB
Jablko
Tak sem tu s dalsi varkou fotek, na kytkách se začínají objevovat první hnědé pestíky. Předevčírem dostali holky poslední dávku hnojiv a od teď už budu prolejvat pouze čistou vodou jiank se nicmoc nemění Orange budy sou přerostlý a mírně zmutovaný.

1. Big Bud
2. Snow Bud
3. Orange Bud
Jablko
1. Pohled celek (to přerostlý jsou Orange Budy)
2. Snow Bud
3. Snow Bud
Bitir
Tak ti to nakonec prerostlo. Jo neni nad kolinka a trochu to naohybat.
Jen se zeptam kolk na tom big budu mas vetvi? Do budoucna ho chci zkusit a mam dilema jestli to zastipnout,nebo jet na jednu topovku
Lawor
Zdárek,
Vypadá to dobře, hlavně ten Big Bud ;-) Mě se už klíčí semena BB, pojedu ho na třetí kolo a možná i do sezoního boxu, tak jsem na něj zvědavý. Co jsem čelt je lepší ho nechat na topovku v SOGu (to mám v plánu na sezoní box), ale taky by mne zajímalo jak se větví ptz TopSpin má jen 12 vývodů :-D
Máš to pěkné, ať to roste! :-)
Jablko
Diky hoší ale vypadalo by to mnohem líp kdybych tam neměl ty orange budy dneska sem jednoho vytrhnul protože sem zjistil že je to hermafrodit !!! Viděl sem jak z něj přímo lítal pyl když sem cvrnknul do horní palice :( budu se modlit ať to nezanechá nějaky vetší následky opravdu mě tahle odruda hodne zklamala :/....

A teď k tomu lepšímu teda ten big bud ma cca 6 hlavních větví z toho na jedny má palici opravdu velkou , nejhorší na tom je že podle mě nedostaly snow budy a big budy moc prostoru aby se rozrostly protože je utlačovaly ty naspeedovany orange budy. Ale i přes to mají krasně tvrde a osypane palice ale podle mě kdyby meli víc prostoru vypadali by jinak. Takže Lawore Big Bud sis vybral správně a budu sledovat jestli to budeš tady prezentovat ;)
Kalashnikova
Jo OB od DP je mrdka. Kdyz sem prepinal meli 20-25 cm po prepnuti se vytahli do 120 cm :-D kvet trval pres 11 tydny a stale to nebylo zralý. Jinak tohle je den kdy sem to nevydrzel a sekl to:-D jo a vsechny plny semen :-D
Jablko
Pěkná bída taky :D pod jakou to bylo lampou? To sme na tom stejně mám minimalně jednu plnou semen.V tech ostatnich taky věrim něco bude a za druhý jsou oproti ostatním nedozrálý, snow a big bud tipuju za týden sklidim a OB pude snima nehodlam na tu bídu čekat a navíc to musim sušit ve stanu takže to ani jinak nejde.
shivasambhu
Zdravím. Ak môžem niečo k tomu Orange Budu. Keď som začínal s pestami vo vnútri(2015) mal som vyhliadnutých pár veci od Dutch Passion. Potom som čítal nemálo kritík, ako to išlo s touto seedbankou dolu vodou. Tak som to nechal plavať. A prednedávnom som mal zrazu rezivo od dvoch kámošov. A to spomínaný Orange a k tomu Mazar. Matky z fem.semien. Tie krajšie som zamatkoval, kedže mi matkáreň zívala prázdnotou. Orange je good genetika s tým, že napr. pri bush štýle to nie je nejaké extra, ale pekné samostatné šišky. Ja ho mám hlavne na SOG. A Mazar u mňa nakoniec víťazí, čo sa týka štruktúry aj stavu. Tak si vravím, že niekedy od nich niečo vezmem. Kľudne regulovaného Mazara, nech mám pôvodnú matku. Asi som mal šťastie, alebo čo. A za dávnych čias mal DP všetko na jednotku...... Momentálne už asi len HOP alebo TROP. S pozdravom Shivasambhu.

Foto: Prvé tri OB, štvrtá 2xMazar v 3,5l. Necelé tri týždne pred kosou. Orange Bud 46/12. Už je na vode, kedže to mám v hline.
Jablko
Zdary kolego máš je o poznání lepší přijde mi jako bys měl uplně neco jineho :D. Ono k tomu memu neuspechu s OB možná přispělo pár chyb co sem udělal ale SB a BB mi je krasně odpustily orange ne, každopadne už tuhle odrudu zkoušet nehodlám ale přeju štěstí ostatním :). Jinak ja přiložím rovnou pár fotek pro aktualizaci

1. Záštipek musim se přiznat že sem tam si na brčko už unípnu zatím jen SB a usuším na topeni a vyhulim . Na to jak to suším chutna to nad mé očekávání a stav taky kvalitní :)

2. Pohled do mè jungle všimnete si jak jsou OB extremne prerostlý

3. Snow bud
Jablko
Snow Budy
Jablko
Tak dnes sklizeno pokud se nepletu tak 59.den 12/12. Prihodím pak pár fotek susiny ,vážit to pak asi nebudu vzhledem k tomu že sem neco uštípal před sklizní a taky nevim jak vazit orange budy co brat jako palice stonek listy na nem to.jde tezko poznat:D.. Jinak absolutni vitez snow bud udelal tak krasne osypany, vonavy a hlavne tvrdy palice jak šuutr že to mírní moji nasranost z OB.
Jablko
Tak abych to tu nějak uzavřel prikladam foto sušiny:

1. Snow Bud ( největší výnos, nejtvrdší palice, nejhezčí kytky, model nejvíc vypatlává, doporučuju!)
2. Big Bud ( taky celkem fajn ale snow bud mi přijde chuťově lepší a výnosově taky)
3. Bídák Orange Bud ( celkem sklamání, řídký palice, hermatění, semena, přerostly, nadruhou stranu mají opravdu zajímavou citrusovou vůni a i vzhledem k tomu jak palice vypadají tak zkuřujou poměrně hezky )

Celkem sem to nevážil snad příště, ve finále sem spokojený . To co vyšlo ze Snow Budu sem nečekal to je pro mě super skero za který bych byl v době kdy sem si trávu kupoval maximalně spokojenej. Takze abych to schrul mam co kouřit do další sklizně takže mise splněna a ve skríňi už roste další várka ze který sem potom taky pár fotek přihodím. Tak se mějte a pěstujte
Jablko
Čau tak po nějakém čase se ozývám znovu, sklizeň už pomalu dochází ale naštěstí ve skříni už kvete další dávka radosti. Nechci zakládat nové téma jen zverejnit par fotek a jelikož je setup naprosto stejnej jako v předchozim kole zveřejním to zde. Jediný rozdíl je v posádce tu tvoří pokud se nepletu 1x critical kush 2x bubblegum XL 6x special qeen všechno ze semen od Royal qeen seeds. Moje první zkušenost a je zatím dobrá vylezlo 9semen z 10ti. Jinak dnes je to přesně 5tý týden květu. Největší radost mám z critical kushe vypadá nejlíp a special qeen vypada taky dobre ale jak si mužete všimnout z fotek jsou to asi ruzná phena protože nějaké se víc táhnout a mají malé paličky a naopak nějaké se drží při zemi a mají veklé kulate palice.
Teď už k fotkám

1. Celek
2. Special qeen
3. Critical kush
4. Celek

Tak snad prozatím postačí časem a hlavmě před sklizní mám v plánu udělat několik lepších fotek urody ty sem pak dám tak se mějte ;)
Jablko
Foto numero 4
shivasambhu
Nazdar. Ide to pekne. Ten Critical Kush som už mal v nákupnom košíku, ale nakoniec som ho vymenil za Critical tiež od nich. A nakoniec som ho daroval kámošovi. Bola to kusovka.
Tá Special Queen, ona zvykne byť akoby jemne opozdená. Okolo 45-55/12 budú už krásne. Oni vcelku pomaly zrejú. Osem týždňov im stačí a stav je viac high, ale aj čo som pozeral en.seedfinder.eu, tak kosa u sp.queen je až na hranici 70/12. Uvidíš no, ake pheno, s tým, že tých 70/12 bude už dobrý nárez. Ja som ju dával dole vždy okolo 55. Mám ju aj teraz ako budúcu matku spolu s Belladonou a Skunk XL tiež od RQS. Všetko femky. Tak to dám tiež tých 70-75/12 a uvidíme na tie bomby.

Tu je link. A sú tam aj pekné fotky z 50/12-600W

Sp.Queen- http://en.seedfinder.eu/strain-info...al_Queen_Seeds/

a tu je Critical Kush.

http://en.seedfinder.eu/strain-info...al_Queen_Seeds/

Nech sa darí a veľa zábavy s Queen aj Kush.....Queen je bomba stav....
Jablko
Dekuju za info na odkazy sem koukal a doufám ze mi ta SQ ješte taky takhlen nakyne. Opožděně vypadá hlavně oproti tomu critical kushi ale ten by měl dozrávat dřív možná je to tím a u SQ. Musím mit i ruzná phena protože 2kytky mam krásně malé s pořádně kulatejma docela velkejma palicema a 3 kusy SQ mi prijdou takovy vytahany a palice spis salamy takovy dost hubený ale :( tenhle rozdíl nevěrim ze doženou ale mozna je taky chyba na mojí straně? Nedostatečná ventilace? Protože ty kytky co vypadaj bídně teď jsou uplne na stejnych mistech jako ty co vypadali bídně i minulé kolo nad tím se budu muset ještě drobet zamyslet ..Sklízet budu muset všechno najednou tak budu muset vykoumat ten spravny moment ale vidim to na tech 8tydnu a bude kosa hlavne uz nemam skoro co kouřit a na SQ slyším samou chválu už se teším a pak dam hned vědět 😃..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma