Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
White Lemon, coco grow - Klikni zde pro originální téma
raigor420
Growu ZDAR! ...po nekolika kolech venku na balkone jsem se rozhodl zkusit vypestovat holky vevnitr.
nejake ty parametry... DS 60X60X140, na rust 200w cfl, kvet 250w hps
zatim odtah 125 vko, az prepnu na kvet dam 125tt 220/280 M3/h...nato pachac PRIMA KLIMAeco 240 M3/h
ofuky... pc vetracky, pak tam asi prasknu nejakej clipfan na pricvaknuti do rohu at to poradne fouka :)

MODEL- 3x White Lemon (seminka)
KOKOS- canna coco natural
VYZIVA- AH 1,2,3 ...asi poridim i nejaky ty doplnky od AH
raigor420
1
2
a nejaka bazalka
raigor420
vykliceni bylo 2 dny ale jedna holka je jaksi pozadu, presadil sem ale moc te male neverim. ph 5,5-6,0... ec nemerim pac nemam cim :D
po 10 dnech zacinam nejaky polovicni davky ah... dnes je den 18. Holky dostavaji plnou palbu AH,...holky jsou zastrizeny klasika topping a ph porad 5,6. chystam se nekterej den prolit holky cistou vodou u coco by to melo byt max po 3 tydnech tak uz nad tim uvazuju.
co myslite GROWERS?
raigor420
nejake ty fotky rustu...holky maji ted 18 dnu, ta jedna mala vzadu uz to asi nerozchodi uvidime co sni ...
raigor420
jo a bazalka je krasna!
odo
Caf! sledujem. Skús trochu upraviť infozzz, aby to niečo povedalo pre nových. Aspoň daj dátumy k fotkám, že kedy to bolo fotené...
Predpokladám, že bazalka bola o niečo skôr sadená, než tie baby, alebo si šiel bazalku z klonov? :-)
raigor420
cau cau! jasny!, chtel sem to sem nejak nahazet ty fotky a ted pojedu den po dnu aktualizace ;)
raigor420
takze dnes den 19 od seminek :) ...na nejvetsi kyti se ukazalo nejaka nemoc nebo sem prehnojil nevim...jedu podle tabulek AH a hnojim s kazdou zalivkou tj kazdej den, nenechavam ten kokos proschnout prej to neni uplne dobry...vzdycky namicham na 2 litry a ty dva kvetinace proliju na 30 procent odpadu kterej pak vyhazuju nebo dam jeste napapat bazalce ..proto bude asi tak velika protoze se sazena stejne jen tak o den driv nez holky...zkrazta se ji pekne dari :) nevite nekdo co by to mohlo byt? :)
raigor420
pridavam nejake ty informace :)
ph- 5,5 - 5,8
ec- nevim
teplota pres den 25-26 (kdyz zacne poradne svidit slunko do pokoje tak i 27)
teplota pres noc 21
vlhkost pres den 55%
vlhkost pres noc 60-70%
odo
Ak myslíš tie drobné fliačky, tak to je postriekané hnojivou zálievkou - asi
raigor420
fotky :)
1. pohled do skrine
2. mensi holka jak se vetvi
3. vetsi holka jak se vetvi
odo
Ak myslíš tie drobné fliačky, tak to je postriekané hnojivou zálievkou - asi.
Máš zrejme extra potentnú bazalku. Mne naposledy trvalo asi mesiac, kým vyliezla z jiffov.
raigor420
hele taky sem si to dneska rikal ze sem nato caknul zalivkou tak to bude asi ono :) jinak to vypada celkem fajn myslim...bazalku mam normalne tuto viz foto.
raigor420
TAKZE DNESKA DEN 21.
---1. tu vetsi sem privazal dratkem aby se ohla, jak se prosvitil ted spodek tak to hned vyjelo nahoru parada!
---2.celkovej pohled do skrine
---3. mensi rozvetvena kyti
raigor420
pestu zdar! tak holky jsou presazeny, zastipnuty, uvazany dratkem a zaciname to trocha tvarovat na scrog, vidim to tak, ze to kdyztak necham dyl na rustu abych poradne zaplnil prostor. jen me mrzi ze sem ted musel tak zastresovat tim presazenim ale koreny uz dost lezly spodem a to to chci nechavat jeste chvilku rust...tak sem presadil :D posilam aktualni foto ze skrine DEN 30.
ps. bazalka uz je tak 2x otrhana a musim rict ze ta co si koupite v obchode za 30-50kč se muze jit totalne vysrat panove! tak chut a vune z vlastni vypestovane je 100a1 doporucuju kazdymu kdo je zhulka a rad vari
odo
Vyzerá to dobre! Koľko litrové sú tie kvetináče? Skús to fotiť vždy s niečim, npr. s fľašou hnojiva na porovnanie, aby bolo vidno rast.
raigor420
dik odo, kvetinace jsou 35cm a ten oranzovej je 30cm tak nevim 10,5 a 9,5?:D ...nejak me nejdou nahrat fotky, tak jak to rozlousknu ...mrsknu to sem ;)
raigor420
jeste pohled do skrine :P
odo
:-) Paráda! to bude riadne vyše 11 litra! Obávam sa, že za týždeň budeš musieť sťahovať box, tá výška to bude limitovať. Keď chceš využiť potenciál tých kýblov, už teraz uvažuj nad ďalším boxom na výšku. A budeš môcť dať silnejšie svetlo ! :-) Asi by som pridal silnejší ofuk. Akú máš vstupnú vodu a aktuálne, aké Ec tam leješ?
raigor420
mam na tu skrin hlavne 4x 6,5 kvetinace ale jelikoz jedu ze seminek tak ty koreny sou jiny nez u rizku kde to mas dva tydny nekdy ani ne na rustu a prepinas hlavne ty dve holky chci natahnout poradne do prostoru nez ho zaplnim a pak prepnu...:) chci jet scrog a holkam uz lezly koreny spodem coz neni moc dobre tak sem presadil do poradnyho kyblu :P myslim ze kdyz je pekne natahnu vertikalne a vcas prepnu na kvet tak to nepreroste :)
jinak k te zalivce atd...liju tam jednou denne 2l zivneho roztoku AH (ph 5.8)
ec nemerim, nemam cim :D
jinak musim rict ze ten kokos krasne drzi ph..malinko klesa ale da se to krasne pohlidat ...porad 5,8 ;)
sasek1
Zdravím growery, jsem začátečník a potřeboval bych radu. Zláštně se mi kroutí listy některé usychají a trochu se zastvil růst.Rostlinky jsou polovině třetího týdne grow,(kokos) ph zálivky stále 6,4, vlhkost mezi 60-70% ve dne i v noci, teplota ve dne 28, ve tmě 20, dostává doporučené hnojky podle tabulek jednou denně po 400ml Jsme bezradný a všede kde jsem něco četl tak jsem změnil ale výsledek žádný. Díky moc za rady
raigor420
zdarec! to je jasny jako facka... PH V KOKOSU SE DRZI IDEAL 5,8 ne 6,4 jako v hline ;) doporucuju poradne prolit vodou 6,0 a casem ti ph pomaleji klesne ;) NEZAPOMINEJ ZE JE PORTEBA HNOJIT JAKO HYDRO ...co mas za hnojky? na kokos musi mit hnojky na hydroponii nejlepe primo na coco. tkaze jestli tam lijes neco co je do hliny moc dobre ti to nepovali :(
jinak snizil bych teplotu na 27 a pridal nejakej poradenj ofuk ;) A HLAVNE TO PH!
Jáá
Cau tento vzorek mas od strain hunters seeds newis jak dlouho kvete ?
Bitir
Jak psal raigor. Vysoky ph , na kokos 5.6 -5.8 . me u vysokyho ph haproval nedostatek mg . ta rostlina si celkove spatne bere ziviny a pak vypada jak kdyby zrala sama sebe. A to sem jel hlinu a ph6.4 me zaclo delat bordel. Hlavme sleduj co ti tece na vytoku , myslim ze v kokosu je dulezity hlavne co z toho tece ,podle toho prizpusobis zbytek. Jeste dodam ze univerzalni hnojky sou jungle in da box . muzes to smazit kam chces . at to fici.
BRooT
PH můžeš valit i 6, je to ok. 5-8 a míň se valí v květu.

Každopádně hnojiva do CoCo/Hydro, a dej jim trochu větší dávku, nebo větší zálivku, ať ti tak 10% vyteče, je možný , že se kořeny dostali do prostoru v kokosu, kde nemáš živiny (Coco natural nemá nic).

Neboj se jim trochu víc hnojit, kokos je prostě hladvoka ! Držím palce

Doporučuju Canna Coco A+B jsou levný a super ;)
BRooT
Trochu jsem zjišťoval. Canna Coco A+B ti snižují i PH, takže v růstu když jedeš menší dávky tak ti hodí na PH 5.8-6.0, a v květu ti to hodí na 5,6-5,8...

Tak to zkus :)
raigor420
CAU GROWERS
nejdriv odpoved: seminka mam jak rikas od strain hunters a muzu ti pridat konkretni info o pestovani modelu takze! :P
super lemon haze x elnino
dobra rustu- 35dni
doba kvetu- 8 tydnu ale vim ze profici pestuji aspon 65dnu! ( o tyden navic zaruci ze se naplnou projevi super lemon haze na chuti i stavu)
raigor420
growu zdar, mam tu nejake fotecky, pridal sem sitku na scrog, trocha lillipopnul spodky a uvidime jak se nam to zase vytahne :) vidim to tak na par dni jeste nez se dostanou vetvicky do bocnich oken site a pak prepnu...CHCI SE ZEPTAT, ma tady nekdo bohate zkusenosti s pestovanim v coco? potrebuju poradij jak hnojit? nechavate tam nez se prepne holka rustovej roztok nebo jak prepnete uz michate ten na kvet a jedete hned kvetovou zalivku? ;)
Kazimír
prvni tyden az 2 po prepnuti hnoj do kazdy zalivky rustovy hnojivo nebo pomer a pak teprv davej na kvet, chteji hodne dusiku i v kvetu a kor prvnich 14 dni
raigor420
myslel sem si to no ;) tak dik, jinak hnojky davam do kazde zalivky, zatim maji kytii zasebou jeden proplach po dvou tydnech a pekne se zase srovnalo ph na 5,8 :) hele asi budu svitit prvni tyden 12/12 jeste tim 200w cfl a pak hodim sodu 250w. Nekde sem cetl ze to je dobry nechat prvni tydenkvetu jeste na rustovym svetlu. CO MYSLITE?
BRooT
200W a 250W už takový rozdíl není. A podle mě to je dobrý jen když chceš dohnat výšku nebo vyplnit prostor. Protože i při červeným spektru rostou dost. (záleží tedy na modelu)

Jinak hnojky určitě první dva týdny na růst a lehcce přidávat květovou složku můžeš.

Na proplach kašli, je to kokos vystresuješ že nedostatkem živin, per tam při každý zálivce hnojky spolu s enzymy, a pak 14 dní přes sklizením propláchni.
raigor420
ja jedu klasickou trislozku AH, takze to budu michat na rust stim ze budu ubirat rustovou slozku a nahrazovat ji kvetovou. HELE NEVIM ASI UZ PREPNU NA KVET, mam tam hned narvat ten sodik?:D ja bych to tak asi udelal, prece jen je to svetlo silnejsi, akorat to dam dal nez to cfl a postupne budu snizovat a cajk ne?:D
BRooT
Jojo, dal bych hned sodu, je daleko invenzivnější. Asi to ani nemusíš dávat moc vysoko, tak 25 cm od vrcholků a je to :)
raigor420
JE TO TADY!!....DNESKA PRVNI DEN 12/12!!!... tak sem tam narval hned sodik a musim rict ze teplota je celkem v haji z krasnych 27 na 30-32! :/ pridal sem pritah vzduchu vko 125mm ale moc to teplotu nesnizilo tak 29-30 ale do 30 sem vklidu nad 30 uz me to dela kurva vrasky...mam takovej dojem ze budu muset vymenit pacháč...ja kokos vzal na tt 125 s prutahem 220-280m3/h a jede to na 220.... eco filtr 240m3/h...ale vypada to ze to tt nedokaze poradne profouknout nebo me jde vzduch spatne nahoru... nevim...:D ale sodik se nechladi zrovna nejlip to vam povim hosi :D ...jak rikam do 30 stupnu sem klidnej ...s vysokou vlhkosti by nemel byt problem mam tam 50-60 pres den pres noc i 70 ale kdyz necham pustenej pritah pres noc tak tam je pod 70% ;) KDYZTAK KDYBY NEKDO NEJAKY RADY...budu rad!:)
raigor420
jeste sem zapomnel napsat ze ta vysoka teplota je jen pod stinitkem...nahore skrine je krasnych 26,5...nemyslite ze by mohlo stacit zajistit lepsi prutok vzduchu smerem nahoru?? ;)
BRooT
Máš tam klipsňáky ?
A přítah vzduchu co nejvíc od spoda
raigor420
hele jo, dneska uz cajk trochu sem si stim pohral aby vzduch valil vic nahoru a parada krasnych 28 stupnu :) vlhkost 60% ... takze parada!!! :)
raigor420
pěstu zdar! DEN 3. 12/12 ... holky se zacinaji tahnout do vysky, zachvilu pridam mrizku, ale jak si je nemuzes vytahnout z boxu tak se to jakoby nezaliva uplne nejlip na 30% odpadu :D tak budu bojovat ale chci ten prostor pekne zaplnit coz si myslim ze se povede...pridavam foto :)
raigor420
Zdarec, DEN 6. 12/12...
raigor420
Cau cau, tak dneska mame DEN 14. 12/12 ...doufam ze uz skonci ten sprint nahoru a zacnem pekne kynout :D jinak co se tyce teploty a zdravi kytek myslim ze uplne cajk, jediny co me trochu trapi sou octomilky ty defky musky :D sem tam si pochutnaji a okousou list ale dari se me snima pekne vyjebavat...naliju pivo/vino/ocet proste neco kyseliho do sklinky, zadelam vrch folii do ktere udelam dirky aby se ty defky dostaly dovnitr ale uz ne ven:D muhahahaha jeste je dobry kapnout tam trocha jaru aby se snadneji utopily. tod vse zitra holky nafotim a pridam fotky :) GROWU ZDAR!
murmur
Nazdar, to nebudou octomilky, ale smutnice, doporučuju pro začátek žlutý lepdesky za pár korun.
raigor420
uvidime, myslim ze to sou octomilky kdyz lezou do octu ale dneska sem tady chytil nejakou defku a vypadalo to spis na tu smutinici uvidime kazdopadne ty zluty nalepky poridim no ;)
raigor420
jinak pridavam foto :) DEN 15. 12/12
raigor420
DNES DEN 17. 12/12 ...Holky uz dostavaji plnou palbu na kvet a konecne se zastavily a zacinaji delat palicky :) ...jen dodam ze se kytka docela dlouho prepinala no :/ tak ted snad pojede :P
Heckerko
Máš to super. Ja teraz začínam s coco tak uvidíme ako to bude. Mam 300w clf. Inak kedy si začal hnojit? Počul som že kokos ma veľmi málo živín tak aby som vedel kedy začať kŕmiť.
Jáá
Hele na čerstvé vylíhnutí semenáčky ec tak o,2 grow složky a na o,7 ec dodělat korenakem
Legy
Jsem zvědavej, co pak napíšeš k vůni a chuti. Jestli to vážně bude taková lemon bomba, jak se říká a jaký je popis ;)
raigor420
Zdarec, no coco coir vlastne nema vubec zadny ziviny. Zalezi co jedes za hnojky...jinak obecne pokud nemas korenovej stimulator hnojis tak od 2. tydne ale muzes treba jako ja bez koren. stimulatoru zafreestyleovat a davat od prvniho tydne mensi davky a postupne zvysovat. Jen pripominam ze jestli mas hnojku do hliny tak j rovnou zahod :/ :D treba u tech AH co jedu ja sou dve davkovani na hlinu a na hydro...U COCO JEDES JAK HYDRO TAKZE PORADNY PALBY...takze se neboj a klidne od zacatku hnoj ale polovicni davky treba. :)
raigor420
JO A KURFA TAKY SEM ZVEDAV JAK TO BUDE VYPADAT TEN WHITE LEMON...je to jako si kupovat štěně od krasne fenky matky sampionky, vyherkyni soutezi atd...NAPRCANOU tatem urostlym nabouchanym jak Arnold Schwarzenegger , vyhercem soutezi atd. ...NO MELA BY TO BYT JEBA!! podle vsech predpokladu...TAK SEM TAKY ZVEDAV JAK MALY DECKO :-P ...jinak holky maji dnes 20. den a uz zacinaji celkem vonet :D voni to jak hasis s citronovym nadechem :D NEMUZU SE DOCKAT!
BRooT
citace:
Původní příspěvek od raigor420
Zdarec, no coco coir vlastne nema vubec zadny ziviny. Zalezi co jedes za hnojky...jinak obecne pokud nemas korenovej stimulator hnojis tak od 2. tydne ale muzes treba jako ja bez koren. stimulatoru zafreestyleovat a davat od prvniho tydne mensi davky a postupne zvysovat. Jen pripominam ze jestli mas hnojku do hliny tak j rovnou zahod :/ :D treba u tech AH co jedu ja sou dve davkovani na hlinu a na hydro...U COCO JEDES JAK HYDRO TAKZE PORADNY PALBY...takze se neboj a klidne od zacatku hnoj ale polovicni davky treba. :)


Až od druhého týdne ???

Když máš čistý kokos tak hned první zálivku kořenák + nějakou tu hnojku, jinak to chudáci budou mít těžký... Hlavně ať je furt vlhký a každou zálivku hnojky + enzymy.

A EC se taky liší jestli jedeš Sativu/Indicu.

Co jsem jel poprvé Vanilla Kush /Spíše sativka/ tak ta chtěla dost. Při EC 2.2 byla taková světlejší zelená :D Pak se srovnala
raigor420
takze jak vylezou hned das korenak a hnojku?...cool urcite zkusim. Kdyz nedelas chyby tak primo letis, zadny stresy nic a to je presne to co chci...pestu ZDAR! :)
BRooT
Já když jsem jel po třetí čistej kokos, tak jsem se celkem poučil z prvních dvou pěstů...

Takže dřív než jsem tam něco dal, jsem květník prolil vodou s hnojkama. Používal jsem Canna CoCo A+B... Na EC nevím , možná kolem 0.5-0.6. Jinak to bylo 1.2ml A a B na Litr + Kořenák používám Hesi Root... První kolo jsem jel bez kořenáku a bylo to podstatně pomalejší a horší rozjezd.

Ne moc, ale něco musí mít.
raigor420
Taky sem se poucil bez korenaku v kokosu ani prd...pristi kolo porizuju vsechny doplnky od AH.
Heckerko
Nabudúce aj ja budem múdrejší :) korenak tiež zoberiem potom. Inak ako si na tom? Chcelo by to nejaký update :) a ja používam tiež Canna Coco A+B a vyzerá že kvetinkam chutí :) inak ako je to s prestrelovanim množstva hnojiva v cocose? Lebo viem ze niekto v hline po mesiaci kvetu tam prášil aj 2-3x odporucanej dávky :) ako je to s kokosom? Plná davka je 8ml A a 8ml B na dva litre. Môžem to neskôr aj v kokose prestrelit bez nejakých obáv? Inak som momentálne v 17. dni a hnojím po 3ml na 2L, ďalšiu fľašu už urobím asi 4-5ml na 2L.
BRooT
Mužeš. Ale nedoporučuju. Kokos jako hydro medium zvlada jinak vyssi.ec nez hlína. Ale hnoj podle barvy listu
raigor420
Zdarec ..zdarvim vsechny GROWERS v novym roce 2017 ...prinasim mesni update kytii kvetou paradne, oroseny to je jak zamlada a ta vune... :-P akorat sem tak tak prepnul jinak bych prerostl ;) DNES DEN 40 12/12
raigor420
HOLA, hola...DNES DEN 56...proplachnul sem a ted uz jen cista voda...vypada to sakra nadherne na prvni indoor co myslite? posilam nejaky fotos :)
raigor420
jeste nejaky fotecky :)
raigor420
DEN 60. KOSA! je to ready! :)...VYHLASUJU TIPOVACKU O KARMU...:) ...aka tak co kolik tam bude kucíí :D
cvrca
Zdarec moc pěkný pěst.

Tip 52,4g ale přeji víc :-)
crazyn
177
raigor420
Tak palicky uz schnou a zachvilu pujdou do sklenicek nebo neceho na curing ;)
Na dalsi kolo mam 4 modely (Og kush, Purple Afghan kush, Holy Grail kush, Jack Herer)
Bude asi mensi update skrine :D ze 60x60 na 90x90 a od pulky kvetu 400w tak uvidime;)
..........ALE...........
ALE VYPADA TO ZE TO NIKOHO MOC NEZAJIMA TAK NEVIM JESTLI VUBEC BUDU ZAKLADAT NEJAKY TEMA...konec koncu zadny rady ani hate, moc me to nebavi psat si sam pro sebe :D ...to uz delam do telefonu
zmijak
ja tipuju 101g
nikolajmorozov
doplňuj to tady dál!! to že nikdo nepíše neznamená že to nikoho nezajímá))) mě nikdo do thredu nepsal. :D sem to měl jak deníček ale k tématu.. tipuju 65g a víc :)
Bitir
123G
MaLdeSs
165 , preju vic
Kazo
98g
odo
Pekný finis! Ťažko sa to odhaduje podľa tých fotiek - 172 g - nech je viac!
Kazimír
pekne, povedlo se, tipuju 148g
raigor420
TAK JO ZDRAVÍM VŠECHNY CHULIGÁNY :D CELKEM 107 G! NIC MOC ALE TA KVALITA!!!!!!
LUXUS...vecer poslu fotky, karmu a nejaký to psaní ;)
zmijak
nejaky ten zaver?
Bitir
Neposlal ti karmu nebo co :D
zmijak
proc karmu jen chci vedet vysledny produkt a co rikas sam na svuj setup
Bitir
Tak tipoval jsi 101 a on mel 107 ,byl si nejbliz a pise:

TAK JO ZDRAVÍM VŠECHNY CHULIGÁNY CELKEM 107 G! NIC MOC ALE TA KVALITA!!!!!!
LUXUS...vecer poslu fotky, karmu a nejaký to psaní .

Ja nevim jak bych mel hodnotit svuj setup, vynosove tam mohlo byt urcite vic kdybych vedel co to dela. Ted uz vim ze jet to bez zastrihu je na prd. Po druhe bych to jel se zastrihem a holil bych spodky . Chut nevim pac nepukam ,ale podle kluku je to hodne kvalitni a neskrabe to. Celkem dobrej stav ,takovej akcni ,ale zaroven styl totalni vypuk. Kamos behem 4 hodin odchazel asi 5x spat a vzdycky se vratil a vymyslel nejaky picoviny.
Takze tak ,jestli ses ptal na tohle.
zmijak
citace:
Původní příspěvek od Bitir
Tak tipoval jsi 101 a on mel 107 ,byl si nejbliz a pise:

TAK JO ZDRAVÍM VŠECHNY CHULIGÁNY CELKEM 107 G! NIC MOC ALE TA KVALITA!!!!!!
LUXUS...vecer poslu fotky, karmu a nejaký to psaní .

Ja nevim jak bych mel hodnotit svuj setup, vynosove tam mohlo byt urcite vic kdybych vedel co to dela. Ted uz vim ze jet to bez zastrihu je na prd. Po druhe bych to jel se zastrihem a holil bych spodky . Chut nevim pac nepukam ,ale podle kluku je to hodne kvalitni a neskrabe to. Celkem dobrej stav ,takovej akcni ,ale zaroven styl totalni vypuk. Kamos behem 4 hodin odchazel asi 5x spat a vzdycky se vratil a vymyslel nejaky picoviny.
Takze tak ,jestli ses ptal na tohle.


no koment k tobe
Bitir
Spatne sem te pochopil , sorry.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma