Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
JohnyLachanto 2nd Indoor 16x Grape Puff 600w - Klikni zde pro originální téma
JohnyLachanto
1. 18/6

Zdravim chalani,

Tak po pár dnech jsem se rozhodl rozjet další kolo, čili moje prozatím druhé kolo.

Sestava stejná jako minule dokoupeny akorát některé hnojky, které došli od biogreenu, aluflex a stabilizační tyčky.

Homebox growlab 120x120x200
odtah RK 160/460 m3/h
pritahy pasivni
pachac prima klima 620 m3/h
hnojky Boigreen (X rooting, Biozym, X bloom, Calgel, PK 13 14, Bio 1 grow, bio 2 bloom)
Jeden stojanovej vetrak na ofuk + dva maly klipsnovy
Zvlhčovač vzduchu Hyundai + malý sencor, ale ten neni potřeba.
16x Grape Puff
+ párkravinek

Budu to zde dokumentovat jako minule, s tím rozdílem, že příspěvky nebudou tak často, jelikožb je to obrovský žrout času..:) ti kteří to zažili to chápou.

Jako první změnu jsem začal hned v tom, že místo velkých květináčů, jsem holky nejdřív dal do malých květináčů ( kelímky od piva, do kterých jsem nahřátou vidličkou udělal malý díry dokola ). Musím říct, že je to celkem viditelné už po prvním dnu, že holky v malých květináčích jsou o dost víc rozjeté než 4 holky, teré jsem dal do velkých květináčů. Nebudu tu dál nic rozvádět a přidám fotky..málem bych zaapomněl jedná se o první den růstu..:)
JohnyLachanto
dál
Hrdic
Ahoj. Proč nemají ty listy konce?
odo
Hrdic - no asi ich zastrihol ten, čo ich klonoval pred zakorenenim, aby to lepšie korenilo a nevyschlo :-)
Hrdic
To je sranda nebo vážně? :D Vždyť to tu kytku musí stresovat ne? Ještě jsem to tu neviděl, tak mě to překvapilo.
guerilla
To Hrdic: Kytky nejsou až takové citlivky jak si myslíš ;) Stresuje je nedostatek vláhy, vysoká teplota, nízká vlhkost, přehnojení, blbé pH... ale zkrácení čepel listů... to je banalita. Jinak jsi asi málo koukal, je to celkem běžné a z praktických důvodů.
Hrdic
A on někdo někdy poměřoval kořeny kytky, která má zastřižené čepele listů s kytkou, na které to není? Já v tom smysl nevidím ale je to každého věc, co se svou kytkou udělá. Já bych si řekl, že když ji ustřihnu kus listu, bude se soustředit spíš na to, jak ten list ošetřit než na tvorbu nových kořenů...
odo
Hrdic - máš pravdu - takto to funguje pri rastline v plnej vegetácii, ale on to ma zastrihnuté pravdepodobne z doby, keď dal zakoreniť klony. Bežne sa veľké listy odstraňujú, pripadne zmenšuju pri klonovani. Ak by tam zostali, stejne by zvadli, alebo odpadli, nakoľko klon ešte nemá vyvinuté korene, ktorými by čerpal živiny. Udržuje sa preto klon vo vysokej vlhkosti, aby neuschol. On sa potom zúfalo snaží prežiť. Púšťa zo stonky korene, aby mohol ten zvyšok zásobit živinami a pokračovať v raste.. Skús si okolo toho nájsť nejaké info!
Dirty86
JohnyLachanto -Ahoj budu sledovat akorat sis mohl koupit lepší stinidlo už na druhe kolo než takoveho vergla jinak ten velky stojanovej vetrak nemusi ted ani jet staci ti bohate jeden ten malej :)
JohnyLachanto
Dirty86 - jo urcite mas pravdu..chtel jsem jeste tohoe jedno kolo vyuzit a na treti kolo, jestli teda vubec bude uz bych urcite chtel winga nebo nevim jaky. Nekdo neco na doporuceni, aby se mi to hlavne veslo do boxu? JinK velkej je pravda ze jet nemusi, ale nefouka primo na kytky, takze jim to neuskodi :)
JohnyLachanto
4. den 18/6
výška okolo 16-20cm plus mínus
JohnyLachanto
Tu
JohnyLachanto
Zdravim pánové,

Dnes 10. 18/6 - Holky od 21-27cm. V zítřejší zálivce jim dám trošku více hnojiv, zdá se pár listů trošku světlejších.

Přesazeny do finálních květníků byli před dvěma dny, čili v 8. dni růstu.

Teplota přes den je max do 28 stupnu ( většinou je teplota 26 nebo 27 stupnu ) a vlhkost kolem 70% plus mínus.

V noci je teplota 21 stupnu cca. a vlhkost znovu kolem 70% i více, dá se říct že přes 80% se nedostanu.

Ventilace jede nonstop a co se týká přepnutí, tak ještě tak ten týden ( dávám na radu matkáře ) samozřejmě je to individuální, počkám až budou mít silnější stonek a trochu vyrostou.

Vlhkost pak v květu budu pomalu určitě snižovat, zvlhčovačka pojede na nejmenší stupeň výkonu.

A zde pár fotek
Jáá
Greeo puff jsem jel minuli kolo celkem laskominka jak hydro tak hlina
JohnyLachanto
Zdravim groweri ze 14. dne 18/6

Dnes dochází k přepnutí na květ (12/12). Holky vysoké od 31cm-39cm. V květu se budu snažit držet vlhkost kolem 60%, takže jsem zvlhčovačku snížil na druhej nejnižší stupeň výkonu. Dnes je ještě nechám bez zálivky, květináče byli furt dost těžký..i když zeshora vypadaj suchý.
JohnyLachanto
Čaute borci,

dnes 7. den 12/12
Výška kolem 50cm + -.
Teplota přes den : 27-28 stupnu, noc: 20-21 stupnu
Vlhkost přes den: 50-60%, noc: 55-65%
Cca. před čtyřmi dny přidány stabilizační tyčky..nevím jestli pomůžou až budou kytky velký.
Světlo od vrcholků kytek je 50cm a víc.
Musím říct, že zatím není sebemensi problem..musim zatukat. Doufam ze to tak pujde dal. A zde par fotek

Zatím se mějte..a komentujte..:)
JohnyLachanto
dál
guerilla
Ahoj,

dej ten stojanový větrák pryč anebo jej otoč obráceně (pověs ho ze stropu). To vše proto, abys rovnoměrně rozprostřel květníky v prostoru. To samé ty na čele boxu, zbytečně tam máš hluchá místa a spíše by to chtělo podřídit techniku rostlinám než rostliny technice. Lépe se prosvítí, rozvětví atp.

Jinak palec nahoru, jsou krásně vitální a zdravé, jen tak dál.

Zatím
g
JohnyLachanto
Ahoj,

tak jsem to vyresil tak ze jsem vetrak bez podstavce dal, spíš tedy přilepil izolačkou okolo jedné tyče konstrukce. Sice už se neotáčí, ale i tak to stačí..fouká na jedno místo, ale je v dostatečné výšce takže si myslim, že to cirkuluje po celem boxu..pak jsem jeste zapnul jeden postranní klipsnovy vetrak. Večer dodam foto

Zatím čus a díky :)

Johny
JohnyLachanto
Caute vsichni, prosim vas mam takovej nevsedni dotaz..😃

Je mozne, aby do bytu prisla nejaka kontrola? Napr. Technik, ktery si prijde zapsat spotrebu topeni..kdyz topeni mam jak v obyvaku, tak v loznici, kde mam prave box. Vim, ze jsou uz nejaky merice na topeni, ale i tak chodi kontrola nebo ne? Bydlim normalne v panelaku. Jde mi o to jestli se na neco pripravit. Stejne si myslim, ze nikdo nema pravo chodit do loznice pokud ho tam nepustim.
Konůpek
citace:
Původní příspěvek od JohnyLachanto
Caute vsichni, prosim vas mam takovej nevsedni dotaz..😃

Je mozne, aby do bytu prisla nejaka kontrola? Napr. Technik, ktery si prijde zapsat spotrebu topeni..kdyz topeni mam jak v obyvaku, tak v loznici, kde mam prave box. Vim, ze jsou uz nejaky merice na topeni, ale i tak chodi kontrola nebo ne? Bydlim normalne v panelaku. Jde mi o to jestli se na neco pripravit. Stejne si myslim, ze nikdo nema pravo chodit do loznice pokud ho tam nepustim.


Čau, mám to taky tak :D na radiátorech mám digitální měřák, ale beztak dojde borec a jde k tomu, takže vidí boxy (naštěstí je to takový pohodový týpa :D
Hrdic
No snad chodí v létě, tůdle jsem to taky řešil. :D
Trichome
no tak záleží jestli tam nějaký máš :-) jeslti jo tak je pravděpodobně někdo přijde odečíst(i když ty nové typy se odečítají dálkově), nebo pokud tam nejsou žádné tak je možné že je přijde někdo instalovat, ale určitě ne bez ohlášení - třeba týden dopředu by to mělo být někde vyvěšené třeba na nástěnce..
krobak
Tie odpočty sú hlásené dopredu ako píše Trichrome, no kedy to je individuálne. Mne chodia robiť odpočty niekedy začiatkom januára (ledna), bývam tu druhý rok preto to viem. Upravujem podľa toho pesty, lebo vždy musím výbavu zabaliť a schovať. Ach tie bytovky a ich zasahovačky do súkromia :(.
JohnyLachanto
Ahoj borci,

Přicházím s pokračováním mého pěstu.

Dnes mám 19 den 12/12. Holky sem neměřil, ale bajvočko 80cm možná víc.

Už se krásně začínají tvořit palice..kytky mi přijdou zatím zdravé, krásně zelené..snad se nic nepokazí do konce.

Přidávám pár fotek
JohnyLachanto
Sory za ty otočený fotky, ale netuším čím to je...někdo poradit..?
JohnyLachanto
a ještě..
JohnyLachanto
...
Hrdic
Musel jsem uklidit stůl, abych na něm mohl hodit stojku. :D Na 19.den to vypadá pěkně. :)
Anarchom
Mas to moc pekne,na to ze ti to vyrusta ze tropu :-D hold plevel je plevel :-D jen jestli to neni souseda :-)
super,snad to dotahnes do zdarneho konce,mas luxusne nakroceno ;-)
JohnyLachanto
Díky borci..:D Štvou mě ty fotky takhle..nevim co s tim..

Jinak má někdo zkušenost s předřadníkem, napadlo mě co kdyby třeba začal hořet, jestli je to vůbec možný..? Popřípadě jak to máte vyřešený. Přemýšlím nad tím, protože nemám úplně novej..a už sháním. Ale hlavně bych to ani nejak nezjistil..jestli by to nedej buh chytlo nebo neco. Protože bývám jinde..:D
Anarchom
Ahoj, hele nevim jakej mas predradnik, jestli digitalni nebo magnetickej, ale myslim si,ze tam budou nejake pojistky a myslim si,ze horet by to nemelo, kazdopadne jsem videl spousty vlaken,kde lidi davaji vsechnu elektrinu ( prodluzovacky,spinaci hodiny,predradniky,rozbocky) do skrine a z vesela si vedle toho zapoji zvlhcovacku nebo tam okolo rucne strikaji vodu rozprasovacem.....ja mam radeji vsechno ven ze skrine a nikdy jsem zadny probem nemel,jde o to,aby jsi kolem toho kdyz uz nemel nic horlaveho nebo neco co lehce chytne kdyby uz teda nahodou byl problem....
jinak ja tedka asi tri mesice zpet kupoval tendle predradnik http://www.hotchilli.cz/osvetleni/l...ybojka-lumatek/
je i s vybojkou a jsem maximalne spokojenej,najizdi to hnedka,neprehriva se ,zatim zadny problem,vse tak jak ma byt,je regulovatelnej,takze muzes pouzit MH,HPS 400 i 600w+ funkce SL = 440W nebo 660W ;)
Hrdic
U digitálního předřadníku tak velké riziko založení pořáru není. To se o magnetickém, říci nedá. Pokud dojde u obou zařízení ke zkratu (za předpokladu správné instalace a zapojení podle norem) tak by měl jistič vybavit tak rychle, že k pořáru ani dojít nemůže, popřípadě vyhoří pojistka v digitálním předřadníku, pokud bude rychlejší, než jistič a proudová špička nebude tak velká. U magnetického předřadníku je největším problémem jeho pracovní teplota a tak riziko vzplanutí je u něj vysoké, pokud leží na nějaké dřevěné, nebo plastové podložce. Doporučoval bych pod předřadník strčit nehořlavou desku, jako se dává pod vypínače v dřevěných chatách. Sám o sobě v podstatě začít hořet nemůže.
JohnyLachanto
Čau chalani,

31 den 12/12 - pristi zalivku uz pridam pk 13/14.
Hrdic
No je vidět, že to jedeš pod 6ti kilem. :D Pěkně se nafukují. Kéž by takhle jel i můj OG. :(
salamist&
citace:
Původní příspěvek od JohnyLachanto
Caute vsichni, prosim vas mam takovej nevsedni dotaz..😃

Je mozne, aby do bytu prisla nejaka kontrola? Napr. Technik, ktery si prijde zapsat spotrebu topeni..kdyz topeni mam jak v obyvaku, tak v loznici, kde mam prave box. Vim, ze jsou uz nejaky merice na topeni, ale i tak chodi kontrola nebo ne? Bydlim normalne v panelaku. Jde mi o to jestli se na neco pripravit. Stejne si myslim, ze nikdo nema pravo chodit do loznice pokud ho tam nepustim.


Mam stejny setup jako ty aal taky v loznici,
na odecty jsem mel typka min.nedeli...

Vyreseno: na vrch skrine hodim treba deku...kvuli roure...na to pak jsem nahazel koleckovy brusle..helmu..chranice i lyze...na kraje skrine na ramínko zavesil montérky a košile.(kvuli zipu) ..Před vstup do boxu..malou skrinku na kzery jsem mel dalsi "bordel" ... vicemene kdyby se nekdo ptal...je to skladiste...ale oni nezkoumaji...kdysi u me byla socialka a taky v klidu...

Vypnul jsem vse z elektriky...pak neni hluk..smrad...a on to vicemene neresi..nezkouma nabytek..ma svoji praci a po me jeste hromady lidi. ..takze nekouka vlevo ani v pravo a bezi hned k topeni...
JohnyLachanto
Čaute,

Máme tu 39. 12/12 - na kytkách už se pomalu začínají z "bílých fousků" dělat hnědé. Kytky přidávají na objemu. Občas nějaký list zkažený..jinak nic zásadního, vše šlape tak jak má...doufám.
crazyn
Pokud mas ty nové meraky, tak no stres, frajeři to dělají z auta před barakem,popřípadě vlezou do vchodu,pamatuju si dva roky do zadu jak sem musel schovat 20 kytek po bytě :D stan rozložit a schovat
MocnyOkurek
Presne jak pise crazyn, pokud mas na topeni takovou krabicku na ktere litaj cisla na malym displayii dela se to z ulice. U vody staci pristup kuchyn/hajzl. Plyn je jen kuchyn. Kdyz si to das mimo tohle neexistuje kontrola ktera by na to natrefila pokud zavres klasicky dvere do pokoje.
Kvakos
no nevim nevim, taky mam novy meraky s displejem, kde litaj cisla a panove chodi na navstevu pravidelne po novem roce. Neskutecne me to vytaci, prijde mi to fakt jako drzost nekomu lozit do soukromi!

Moje skrin ma ode me prirozene maskovani :D takze na navstevu vypinam jen odtah.

Radsi bych se pripravil, ze nekdo muze prijit, lepsi je byt pripraven,musi to oznamit par dni dopredu, ze bude probihat odecet tepla.
crazyn
A nemáš náhodou ten obyc bez rádiového signálu ? Stim rádiov. to má dosah 250 metru,problém pak bývá třeba hodně železné konstrukce např. Výtah a podobně co ruší signál, asi jinéj kraj jinej mrav
JohnyLachanto
Jakoby, máme tam nějaký měřáky, ale v tom bytě jsem už 3 možná už 4 rokem a nepamatuju si, že by tam někdy někdo byl ohledně topení, vím že chodí na vodu a plyn, ale to se nezasahuje vůbec do ložnice, takže no stres. Popřípadě přes to hodim ručníky a nějak to zamaskuju a na chvíli vypojim vše z elektřiny..poradit si nějak musím.
JohnyLachanto
Čaute, dnes 44 den. 12/12

zálivka stále s hnojivy, myslím, že ale už předposlední s hnojkama a pak už nejspíš jen vodou s upraveným ph.

Co myslíte vy..? Mám jim ještě dát hnojky nebo ne..?
kadleec
Ahoj vypadá to moc hezký no já bych tomu pak ještě jednou klidně dal ale to je na tobě ;-) jinak fakt pěkný


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma