Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Repríza GP 600w Hlína - Klikni zde pro originální téma
celek
Ahoj, po minulém pěstu Grape puff jsem se rozhodl pro zopakování.
Prostor je stejný, 130x130x240, hlína Light mix BB, z hnojek na růst Fish mix BB, na květ mám kapku G.E.T. A,B. Plus nějaké to PK co dům dal.
Růst je podporován MH 400W na regul.předřadníku, na květ je připravena Gavita fix.
Pro budoucí úsporu času jsem si připravil dopředu přesazování, no uvidíte na fotkách.
Foto po dovezení klonů
Foto po noci
Foto po týdnu
celek
Svítím 18/6 na 200W MH.
Ještě foto po týdnu
Foto na kořen po týdnu
celek
Foto kořeny po 2 týdnech
Foto na celek
Jeden klon je nějakej zabržděnej,snad to rozdejchá...
celek
15.den přesazeno z kelímků do Teku 3,5l. MH 300W 1.den
Foto 15 dní
Foto 16 dní
shivasambhu
Zdravím. Pekne sa o nich staráš. Na poslednej foto sú trošku zvesené, ale inak všetko v porádku.... Nech to rastie
celek
20 dní 18/6, stále ještě v 3,5l. květníku, přidávám více sajrajtu z rybiček (fish mix).
odo
Caf! Možno blbá otázka - prečo máš kvetináč v kvetináči? To tie malá máš perforované, .....alebo??? Z kelimka si ich dal do tých malých kvetináčov a tie potom vrazil do tých veľkých??

celek
Mám průhledný kelímky,abych mohl sledovat kořeny.No a protože jsou průhledný tak jsou v Teku květníkách,aby na kořeny nesvítilo. Teku jsou v textilním květníku, aby Teku bylo tepleji. Zpočátku mi tak stačí zalejvat a hnojit menší objem hlíny = úspora hnojek plus rychlejší vysychání a preventivně v případě výskytu hmyzáků se mi snáz vymění hlína. Nevadí mi přesazování, je to chvilička, a mám ideu,že kořeny pak najedou do nové hlíny se živinama a bonusem je,že hlína je celkem už prohřátá. Asi tak. :-)
odo
:-) kks....ja, že nejaká vychytávka HIGH TECH !!! :-) Dakujem!
celek
Po 24 dnech na růstu jsem holky přesadil do finálního textilního květníku. Máme za sebou dva týdny 200W a dva týdny 300W. Během 28 dne zapínám 400W. Foto pět týdnů:
bcbud23
Ahoj máš to fajne ale myslel jsem že ten kelímek i květináč máš ve spodku diraví a že to prostě protáhneš přes kytku jak tričko :D styl matrioška nebo jak se tomu říká . A navíc to vše zůstane tam kde má takoví přesazování bez přesazování ale je to důmyslné .
Jinak nevím jestli jste postřehli na FB stránku RADY A NÁPADY PĚSTITELŮ MARIHUANY fakt to tam takhle nějak je napsaný a ty idioti tam pod svým jménem přidávají co doma vypěstovali a tak no koukněte podle mě jsou to fakt intrgalaktický DEMENTI nechci ti to tu zasírat hovnama omlouvám se ale blbost nezná hranice . Někteří by opravdu hulit trávu neměli protože toto je fakt moc rovnou si tam můžou dát souřadnice kde to mají . :D
odo
CELEk - Pekné! Sledujem. Chcem sa spýtať na tie textilné kvetináče. Máš už s nimi nejaké konkrétne, pozitívne skúsenosti z minulosti? Majú nejaký skutočný prínos na rast - lepšie korenenie, skutočné lepšie zásobenie koreňov vzduchom??? Tým, že sú prievzdušné, predpokladám aj rýchlejšie presúšanie a zároveň vyššiu vlhkosť, ktorá může v boxe neskůr vadiť...

bcbud23-dobre som sa pobavil na Tvojej poznámke - kukol som a tam toto:

"Neboli nájdené žiadne výsledky pre výraz RADY A NÁPADY PĚSTITELŮ MARIHUANY"
Asi som to už nestihol!
:frog:
celek
odo: Ten textil nezůstává mokrej, prosychá to fajn, spíše vlhkost snižuje. A protože jde o textil, tak se dá dobře čarovat s použitím větráku namířenýho na květníky, když je teda potřeba. Na konci pěstu když vyklopím hlínu,tak vidím o dost více kořenů oproti klasice. Něco málo je napsaný na konci v příspěvku č.18 tady: http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2
celek
Kytky se rozjely:
Foto 41den
Foto 42den za tmy
celek
Byl by optimální čas přepnout... ale člověk míní a okolnosti mění:
Foto 43 dní
bcbud23
Promin já musím takhle se to jmenuje přesně ----- Rady, tipy a triky pro pěstitele marihuany je to na fb . Třeba tam najdeš užitečnou radu :D :D :D
odo
Diky! :-)
celek
Popojedeme, 48dní 18/6 (z toho 14d200W+14d300W+21d400W).
Z rozličných důvodů přepnu až tak za týden, bude 600W Gavita fix.
celek
Přepnuto po 56dnech :-)
Foto po týdnu a těsně před zálivkou, proto tak vypadají:
celek
13d12/12 600W
celek
27d12/12.
I přes velikej ofuk mi kytky přerůstaj přes hlavu :-) , vejška téměř max co jde, 230 čísel je fakt moc, to jsem přehnal,vím. Navíc pro max vzdálenost výbojky je kytičkám v rovině květníků trochu kosa. Takže co se dá dělat, podnikám opatrné nalomení do vejšky 150cm.
celek
35d12/12
celek
41d 12/12
celek
50 12/12
celek
a ještě 50 12/12
guerilla
Tento fenotyp Grape Puffu (G4) se vyznačuje rychlým růstem a nárustem výšky/zmohutněním po přepnutí o cca + 300%, není proto radno ho nechávat moc dlouho na růstu :D Skvělý do zemitých médií, ale lze jej užít i v hydroponii, jen je třeba myslet na akceleraci procesů v rostlině:)

Jedná se o zajímavý hybrid, cca 50/50% indika/sativa, přičemž rychlost růstu po sativě, stavba květu ale po indice. Stavy kreativní a zároveň mohou být i relaxační, hodí se ale primárně pro denní užití či do společnosti.
odo
Párada! Tá posledná fotka - krásna bambula! Voní to až sem! :-) Ako dlho si to hnojil roztokom na rast?
celek
odo: asi 50 dní :-)
celek
63 den, dle mikroskopu trichomy akorát :-)
Lampa vypnuta,žádná zálivka...
Nechám je tři dny ve tmě a kosa.
Foto: nějaký ty spodky :-)
celek
Jo, takhle to vypadá ve tmě:
odo
:-) Waw! Veľmi cieľavedomý pest! Zdá sa, že presne vieš, čo chceš. Napriek tomu musím položiť otázku, že prečo si to tak dlho držal na rastovom hnojive a prečo si neprešiel na kvetové hnojenie?
:-)

celek
Jo, gue to máš pravdu,že není radno ho nechávat moc dlouho růst. Vyloženě záměr to nebyl,ale stalo se.
Tento grow jsem měl nazvat spíš punkem :-) O kytky jsem se staral jen v tom základním, max. namýchat hnojky a zalejt, občas zkontrolovat teploty. (no, spíš si užily zimu, i proto ty barvy :-) )Není to příliš objektivní repríza, i těma hnojkama jsem docela šetřil. Sami můžete vidět rozdíl v macatosti... Vypadá to na menší paličky,zase je jich ale o trochu víc a vůně je nádherná...
Zažil jsem šílenej chaos, když jsem musel kytky pro jejich max. vejšku nalomit a jak to tam pak poskládat? :-) Kytky sami sobě dělaly oporu, pak jsem pro jistotu prevence vlhka a následné možnosti plísně raději si zahrál na dráteníka a některé stonky zavěsil ke stropu.
Jednotlivé pálky mi nesrostly v kompaktní centry jako minule, ale doufám, že vlastní kouř mi to svou laskominou vynahradí.
odo
mrkol som aj predošlý pest....posielam k+ :-)
celek
Sušíme:
LeFly
tak jak to dopadlo?:)
celek
Dopadlo to výborně. Po mnohatýdenním sušení za tmy s teplotou max 16C a občasným ofukem okolo kytek, se projevila jednak nádherná vůně a taky zvýraznění krystalků. Výnosově toto kolo není tak super, (nevážil jsem, hodnotím od oka), ale pálky jsou kompaktní, sice ne kámen,ale tvrdý jsou dost. Kouř je lahodný a celkem nástřel do hlavy, vhodný do společnosti, žádnej gaučák, spíše naopak a sušiny stačí málo. Čistý doporučuju tak max do vapa, na jointa mixnutý s tabákem. :-) Spokojenost a ať se daří.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma