Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Cannafest 2016 - Klikni zde pro originální téma
moncakill
Zdatec lidicky tak je tu dalsi rok a opet cannafest v praze :-) letos tedy 11.-13.11 nevm jak vy ale ja se rozhodne pojedu v sobotu 12. podivat :-)
Minuly rok to bylo supr. Spousta lidi super tocky a seminka v akci :-) s investici asi cca 500 na vstup a tocky sem odchazela asi se 30ti seminky a kamos mel takovy stesti ze si vytocil ten Hesi starter pack.
A co vy taky razite ? Pripadne byl by nekdo kdo by se chtel sejit na vymenu ? Pro nejakeho zajemce mam letosni pyl z extra rychleho samce a par veci co se nehodi :-)
Mitch Buchannon
Lidí tam bylo opravdu požehnaně, ale vadily mi dlouhatánský fronty u některejch akcí. Ale co, tenhle rok tam budu nastoupenej v sobotu už v 11 at mi nic neunikne :D. Já si zase u Hesi vytočil tričko a od flowery fields jsem dostal dva kilový pitle hnojiv na růst a na květ. Nechám si je na příští sezonu na venky.

Jestli se domluví nějaký flausy, tak bych se klidně přidal.
guerilla
Fronty tam jsou právě kvůli těmto marketingovým nesmyslům, díky těmhle kolotočářům, kteří dávají věci "zadarmo", úroveň Cannafestu trpí a proto tam nerad chodím. Víc než o konopí mi to přijde jako sociální experiment, který krásně demonstruje češství.

Osobně když tam jdu, chci se dozvědět něco nového, kouknout, co kdo nabízí a třeba o tom pokecat, ale zatím mi to bylo vždy znepříjemněno - kolikrát i znemožněno - právě hloučky lidí, kteří se přesouvají napříč celým veletrhem za akcemi a věcmi zdarma. A pak jich je plné aukro a inzerce :)

Potřeboval bych spíše v pátek :D Jinak valim jenom přednášky.
bruno.kudrna
Zdravím
No já tam jedu pro semena,hnojiva pak nějaký to vybavení jako easy rolls,MH + sodík a nějaký ty měřáky...
Taky bych si rád pořídil nějakou tu mašinku na kouření ať je to zdravější.Přeci jen hulím i cigára a za ty roky se to už začíná projevovat...
A v neposlední řadě se něco novýho dozvědět takže oběhám i ty konference atd.Budu tam celej víkend tak snad si to letos užiju se vším všudy...
Jo a v sobotu du na reagge do centrály......
Zdárek:sun:
Mard
jj. v pátek bude asi trochu volněji, v so a ne je tam hafo lidí. Na druhou stranu spousta lidí tam jde zahulit a na to je lepší sobota a neděle.
carlos
Taky bych se stavil, letos je to ve znameni vsech lecivych bylinek...

btw. hulit bych tam nedoporucoval.. nedavat nikomu zaminku, uvedom si jak moc je ta akce sledovana..

Stejne tak pozor na strizlivost pri rizeni apod.. na takovym veletrhu jsou vsichni na rane...

http://www.policie.cz/clanek/bezpec...afest-2015.aspx
http://www.policie.cz/clanek/bezpec...afest-2014.aspx

Rok od roku zabavi policie vic a vic huleni (posledne vice jak kilogram - coz mi pripada ze naivita a blbost lidi je fakt nekonecna) :satan:
fenor
Hoje jede nekdo do praglu v sobotu na cfest? .. volny mista v aute sou kdyby nekdo chtel..a nebo se potkat na festu .. blabla vy kanalie
moncakill
Tak ja na tuhle akci jedu zasadne vlakem :-) a cajti... no pokud clovek tak jako nekteri vykukove to tam rovnou neprodava ve vedlejsi ulici z kufru auta :-D tak nwm ja policajty videla jen z dalky a k tomu pokoureni tam mame prece pekny stan :-) a navic staci vzat prece trosku... ja si pekne doma 2 zabalim a vic tam ani netaham... je to zbytecne... pujdu se podivat na nejake vybaveni - taky musim koupit easy rolls - a nabrat zas vzorky na ozkouseni co by se mi tak zamlouvalo na priste do skrine :-) planuju taky koupit caramello minuly rok sem ho tam dostala a byla to skvela rostlinka jen skoda ze venkace mi spapaly srny takze autoflowery holt nemuzu hodnotit :-(
PaBlo
Cannafest pojedu letos už po páté :) je to už tradice a každoročně s prvním spadeným lístkem ze stromů se začínám těšit a to s velkou slávou, od patku až do neděle takže dofám že i letos bude dost času posedět si na nějaké konferenci, skouknout nějaký film z promítání, dozvědět se novinky a všechno co je spojené s touto krásnou zelenou kulturou, ano je to už pro mě kulturní akce kde jsem plný blaženosti.
Pravidelně před otevřením veletrhu se chodíme toulat do blízkého parku a připravit všechny smysli na přísun tolika informací a pohled na tolik věcí, no a večer si nenecháme ujít ani nějakou tu akci která se odehrává v chillout stanu před Inchebou :D
Přirozená cesta :)
PaBlo
jedině vlakem ;) od pátku až do neděle :D
carlos
citace:
Původní příspěvek od fenor
Hoje jede nekdo do praglu v sobotu na cfest? .. volny mista v aute sou kdyby nekdo chtel..a nebo se potkat na festu .. blabla vy kanalie
Jedno tema o cannafestu snad staci ne?
AladinWarrior
Jedu v Sobotu se ženou.
Snad už to konečně dopadne,ještě jsem na Cannafestu nebyl. :D
Whiskey_777
určitě pro hnojiva od AN, na kukačku na ledky a pak klasika obejít humboldt, dinafem, podívat se na novinky u vapíků....popř. vybrat, někde se dobře najíst, večer zakalit a v neděli dom :D

a pozor na provokatéry!


A k těm rozdáváním věcím to vidím podobně jako guerilla.
K marketingu je to určitě potřeba, ale určitě by to šlo jinak....
PaBlo
Tak cannafest se nám pomale ale jistě blíží :D pokud jste zastánci organického biopěstování docela príma by bylo udělat menší či větčí skupinku a vytvořit pár zážitků v kruhu opadaného listí :D
Nevim jak přesně funguje PM ale určitě to zkusim,
guerilla : ve frontě stojím jen když v 11:00 otevýrají vchod a já chci tašku cannafest2016 :D
carlos
guerilla, nevim co je spatnyho na vzorcich zdarma, diky kterym si zakaznik muze produkt vyzkouset..

a muzu te ubezpecit, ze to opravdu neni zadna unikatnost CR, takhle vypadaji vsechny canna vystavy v cele evrope co jsem mel moznost videt.
K-Roc
Carlos on beztak myslel že Češi jsou nenazrani a furt by jen brali když je to přece zadara..
Jinak já se tam otočím asi jen v pátek popřípadě kdyby někdo chtěl stáhnout z Brna tak není problém
MocnyOkurek
No ja bych tam jel zacadit z ostatnima, ale kdyz tu carlos rika ze tam necadit tak takovou akci jebat. Fizlum 2k a susinu davat nemusim :)
Pixxel
Konopice v butylce to jistí hoši:D
MocnyOkurek
Ja to moc nemusim jako zdradlo nebo piti. Ty stavy sou pak tezko hlidatelny a nerad bychg tam lital jak vyplaseny jelen :)))
PaBlo
MocnyOkurek: Neboj se nic, nikdo ti tam nenabýdne jídlo ani pití s obsahem THC vyšším než je povoleno zákonem :D
Nikdy jsem neměl problem s tím dat si ze svého kapesního vaporizéru pár šluků před tím než se pujdu kochat veškerou tou krásou uvnitř ;)
Mitch Buchannon
Tenhle rok se s kámošema asi vyprdnem na jointy a uděláme sušenky. Proti nim by žádnej fízl neměl nic namítat :D a podle mě ho ani nenapadne nás kontrolovat.
Whiskey_777
Jak se tak dívám někdo to bere vážně.... a někdo jako školní výlet :D
Mard
Takže já tam budu v sobotu. Zuzka mi k mé lítosti napsala, že u Sumoseeds tentokrát nebude tak pěkná bodypainting dívčina, ale kolega co to organizuje mě ubezpečil, že není čeho litovat, nějakou babu tam pomalují určitě Advanced Hydroponics a jinak se bude nač těšit. Barneys tam bude mít hromadu hostesek a semínek na rozdávání a DP má v plánu určitě podchytit více lidí než v minulých letech. A já osobně věřím, že Ganjaseeds se také nenechá zahanbit (že jo kolego? :-) ).
Jo a ještě jsem zapomněl na Hesi, prej budou mít hromadu hnojek na promo. Víc toho nevím, ale snad se někdo další připojí s informacemi. Já se těším na přednášku pana Hanuše a pana Melameda a večer pana Bayera.
Mard
citace:
Původní příspěvek od Mitch Buchannon
Tenhle rok se s kámošema asi vyprdnem na jointy a uděláme sušenky. Proti nim by žádnej fízl neměl nic namítat :D a podle mě ho ani nenapadne nás kontrolovat.


Je to se žrádlem dost o hubu, nedávno jsem měl nějaký hlad a pak jsem se musel držet židle, jak se mnou lítala. Nebylo to až tak příjemný a pepř rád nemám :-(
Bohužel se s jídlem člověk může předávkovat A každopádně minule lidi hulili venku ve stanu :-) Soudím že šlo o to, aby člověk u sebe nic neměl. Takže když má člověk jednoho jointa a policajt ho vyzve, tak hold jointa odhodím a rozšlápnu na zemi a co si na mě vezme? Chybu ovšem udělají ti, co maj v báglu pár desítek gramů sušiny :-(
PaBlo
Tak neni uplně nejlepší udělat z Cannafestu Cannabis cup :D V patek razíme do dopolední Prahy hodit oko pak oběd a hou na veletrh a užijem si to s plnou parádou. :)
AladinWarrior
Tak jsem připravenej,můžeme vyrazit! :D

Chtěl jsem si objednat hadici do vaporizeru ale mohla by se dát pořešit tam což?

Uděláme si se ženou takovej celodenní vejlet.Cannafest spojíme s procházkou po Praze atd.,když už tam budeme ...
Nějakýho toho brkuse si s sebou taky samo předbalím. :rasta: :rasta: :rasta:
PaBlo
Hadicku k vaporuzeru tam mit urcite budou a k tomu další spoustu super věciček:-D i Já tam chci zase pořídit nějaké to příslušenství k vapiku :-)
Máme podobný plán jako vy Aladin Warrior akorát beru kapesní vapo. Beru tam moji polovičku po 4 letech poprvé:-D
Inspiraci zdar :-D
Anuvin
No tak ja budu asi ten co to bere jako školní vejtet přiznávám se :D

Jinak zajímalo by mě jak to tam je když hodně lidí píše že tam jede nakupovat, když sem tam byl pár let nazpět tak sem chtěl koupit filtr a byl celkem problém protože mě všude říkali jak jenom vystavují. Když nepočítám semínka.
Johnny Appleseed
Uz se to chysta :) https://overgrow.com/t/cannafest-prague-2016/1265
Johnny Appleseed
citace:
Původní příspěvek od Anuvin
pár let nazpět tak sem chtěl koupit filtr a byl celkem problém protože mě všude říkali jak jenom vystavují. Když nepočítám semínka.

Souhlas, takovy ty mensi veci (seminka) si koupis snadno, ale vystavene kusy (ventilatory, lampy) budou kluci prodavat az bych rekl v nedeli tesne pred koncem akce..
bruno.kudrna
Zdravím
No tak snad tam mají stánky i grow shopy ne......Ne jenom vystavovatelé se specifickým druhem zboží.
Ty shopy budou prodávat normálně jak na kameným obchodě....
Zdárek:sun:
carlos
citace:
Původní příspěvek od bruno.kudrna

Ty shopy budou prodávat normálně jak na kameným obchodě....
Myslis ze si tam jako prestehujou celej sklad na vikend? :)))
Mard
citace:
Původní příspěvek od carlos
Myslis ze si tam jako prestehujou celej sklad na vikend? :)))


Byli by blbí, kdyby to neudělali. Normálka, každé ráno si přivezou na rudlu pár nových krabic.
Mard
Mrzí mne že Shantibaba je tam jen dneska, v pátek. Minule jsem si s ním docela dobře pokecal. Snad tam bude i v sobotu.
carlos
citace:
Původní příspěvek od Mard


Byli by blbí, kdyby to neudělali. Normálka, každé ráno si přivezou na rudlu pár nových krabic.
Tak zalezi co, nejaky typicky produkty mozna ano... Vis kolik je polozek na sklade growshopu?

Pak dejte vedet jak jste poridili :)
kwb
jo Shantibaba tam dnes byl :) byl jsem na Cannafestu prvně, docela zajímavá výstava, jen mě občas dost vadily ty návaly lidí na výherní kola u seedbanek, procpat se tam docela výkon :D ale jinak fajn
Maxeaux
A co "king of cannabis"? Neobjavil sa tam? :D
crazyben
"king of cannabis" mel docela peknej stanek :D ale nevsim sem si ze by tam byl... jestli tam byl tak se pred shantibabou schovaval asi.

Mimochodem muj ulovek :D naky ty seeds (toho grinspoona uz fakt nemaj, ale ujistoval me ze zase bude... jinak Utopia Haze, Critical Kush, Cookies Kush, 8 ball kush, Chronic Thunder, Sage, Crockets Sour Tangie, White Walker Kush, Wreckage a dr. greenthumb :D ani nevim kam to dam :D, papirky filtry a picovinky, akrylovej killer na cesty a sklenenej grace na domaci bublani. Ted budu 14 dni zrat chleba :D ale kdyz si to spocitam oproti beznejm cenam sem dost usetril.
Ale ty nejcenejsi ulovky... podpis od Josého na jeho knihu jak pěstovat indoor a podani ruky + fotka prave s shantibabou... (to si necham pro sebe, precejen tam je muj xicht a zacernovat nema smysl).

Bylo tam ale lidi vic nez sem cekal... chtel sem udelat naky fotky, ale fotit ty davy moc nemelo smysl. kwb... jo ty vyherni kola to byla sila :D


Jinak s tim zbozim asi jak kdo a jak co... co sem koukal prodavaly tam i naky hnojky, ale kdyz sem si zamiril ke stanku canna ze by mohly mit cannazym tak prd. Ale kdyz sem treba koukal na stinitka sunsystem, normalne mi to chteli rovnou strelit... ale netusim jestli to tam nekde mely nacpany, nebo by jen udelal objednavku... taky me dost zaujal vertical NFT systemek u toho sem taky chvilku stravil.
frek
Tak letošní Cannafest, co se týče vystavovatelů (prodejců) semen mě velmi zklamal. Jsem tam pracovně, takže jsem měl čas si to pořádně projít až dneska po 17:00 a cokoliv sem chtěl, tak měli buď uplně totálně vyprodaný, nebo v balení, který jsem nechtěl. Páni a slečny se mi samozřejmě snažili nabídnout "velmi podobnou" variantu, ale jejich naprostá neznalost toho, co prodávají mě až zarážela. Nehleďe toho, že někteří avizovaní vystavovatelé vůbec nedorazili a nikde o tom není jediná zmínka.
Další fiasko bylo, když jsem se na jednom nejmenovaném stánku s hnojivy ptal na složení. Z pěti přítomných lidí nikdo netušil, na co se ptám a odbyli mě se slovy, že nemají čas.

Takže letošní Cannafest celkem zklamání.
Balon
crazy: ten 4d vertikal vypadal fakt moooc libově. každopádně mě nadchla barva těch výbojek... já pořídil semeno od serious seeds a předřadník nts... letos jsem neměl chut lovit žádný vzorky tak jsem šel relativně lehkej domu:)
AladinWarrior
Byli jsem tam mezi prvníma na 11-ou.Prošli jsme to asi dvakrát,žena mi vytočila dvoje semena.Posbíraly jsem pár papírků s filtrama,nějakou tu dokumentaci ke čtení a ve dvě hurá dom!To už se tam nedalo ani hnout. :D

Hadici na vapíka jsem tam nakonec nesehnal.Potkal jsem tam akorát Volcano a pár kapesních.

Taky jsem si setřel los zadara a dostal za něj Green Sensation.Malej,na jednu sklizeň ale potěší. :D
TommyGun
crazyben: dr.grinspoon je nejvetsi sracka co jsem kdy jel.. taky me to lakalo jako svine ale byla to nejvetsi chyba.. ver mi.. usetrim ti cas aj penize..
frek: pro me byla kazda navsteva cannafestu velke zklamani.. proto uz nikdy.. ikdyz nikdy nerikej nikdy..
AladinWarior: to je pekny ze jsi vytocil jemena ale vetsinou jsou to pekny sracky..
AladinWarrior
citace:
Původní příspěvek od TommyGun

AladinWarior: to je pekny ze jsi vytocil jemena ale vetsinou jsou to pekny sracky..


To máš fuk.Tak Fair seeds viď,jasný že nebudou rozdávat za dáčo nic drahýho.Normálně za ně chtěj taky tři čenta.Lepší než drátem do voka ne? :D
TommyGun
AladinWarior: Aha ja myslel ze se za to toceni neco plati..
carlos
citace:
Původní příspěvek od TommyGun
AladinWarior: Aha ja myslel ze se za to toceni neco plati..

Jak u koho, nekde se stala fronta na zatoceni zadarmo, jinde to byla poutovka za 50 nebo 100 kc... :rolleyes:
crazyben
citace:
Původní příspěvek od TommyGun
AladinWarior: Aha ja myslel ze se za to toceni neco plati..


No u jednoho kola kde zrovna nebyla fronta sem se zastavil... vyhra, akorat papirky a filtry... dostal si takovy jaky si vytocil. No kdyz po me chtela 25kc abych si vytocil, tak sem se ji vysmal ze si za to koupim takovy jaky chci :D tak sem si sel pro organicky rawy :D Pak uz sem se tem kolum obloukem vyhejbal... a hlavne ty fronty!

Mimochodem ten tmavsi typek u toho barneysu byl skvelej ;) poradil, pomohl vybrat a kdyz sem platil seeds, povidal ze nema drobny... tak rikam ze dobry a von ze ne at pockam a hodil mi dalsi dva vzorky po jednom semenu, dva zapalovace, drticku a hrst filtru :D


A nejvetsi prdel byla kdyz sem spustil anglicky na zenskou u DNA a vona (slovenka) prej at mluvim cesky! :D

Z ceho sem byl odrovnanej byly samolepky legalizace za 5kc :D sila :D Jo u nekterejch stanku sem cekal vic, ale nakonec sem si to uzil, poznal par skvelejch lidi, potkal dva stary znamy a odnesl si domu zajimavou genetiku... nestezuju si. Ted du otestovaj ten grace... :bong:
Mitch Buchannon
Já zase ve VIP prohodil pár slov s Francem ze Strain Hunters, to byla paráda. Jinak jsem dostal strašně moc papírků a filtrů, takže mám zas celej rok z čeho hulit. Ne, že bych to kradl, ale prostě mi to vnutili. U Gizeh jsem si povídal se slečnou a pak mi hodila hrst všemožnejch papírkůa filtrů,u Mascotte to samý a ještě jsem dostal kovovou baličku, pak u Vážek/Libella jsem si vytáhnul taky plnou hrst papírků :D. Nejel jsem tam zrovna kvůli tomu, ale jsem příjemně překvapenej a spokojenej. Loni jsem měl hodně zapalovačů a tenhle rok jsem dostal asi jenom 2, ale tak co :D
Mitch Buchannon
Dost mi ale vadili některý lidi. Nesoudím nikoho od pohledu, ale potkal jsem spoustu lidí (asi pod vlivem drog) co uvnitř na výstavišti na sebe nahlas pořvávali, vráželi do lidí atd... Někteří vykroucenci potřebovali 2 metry místa na každý straně, aby kvůli svýmu mávání rukou vůbec mohli projít. Tohle je jediná věc, která mi trochu kazí zážitek z cannafestu. Lidi chovejte se normálně a slušně!!

A když se chcete zastavit, tak stůjte u kraje a ne uprostřed cesty :D ;)

Peace :)
carlos
Taky jsem narazil na ozralu co to odpalil primo v hale ;)) totalne mimo a vravoral na uzemi 5x5 metru :D
riskmc
Cannafest dobrý až na to že jsme nechtěli hulit ve vip lounh tobě tak jsme sli ven a tam nás chytla kriminálka zabavili brko a dali pokutu jinak fest dobrý až na velký fronty a kdys sem se dostal na řadu tak jsem zjistil že si snema moc neookecam
HustoKrutas
Tak my jsme dnes (neděle) s manželkou a kámošem zavítali poprvé a rozhodně nelitujeme. :-) Hned před vstupem jsme se zaregistrovali do konopné církve a pokecali s Dušanem Dvořákem, ten byl super... Uvnitř nám nacpali spoustu věcí zdarma a vytočil jsem si spoustu semen, dost jsem ušetřil. Manželka vyhrála jackpot u stánku e-njoint, takže toho dostala taky kopec. Fotka s Francem ze Strain Hunters byla třešničkou na dortu. Poslechl jsem dvě dobrý přednášky a pokecal se spoustou skvělých lidí. S policií žádnej problém, rozhodně se příští rok pojedeme podívat na víc než jeden den.
Ledideal
Děkujem všem ,za návštěvu našeho stánku a podporu všech s kým jsme hovořily.
Jsme malá firma a naše zisky nejsou takové ,abychom si mohli dovolit monstrozní akce.Budem se snažit v časovém termínu co jsme slíbily uspokojit veškeré naše zákazníky.
Dík David
Mard
Tak Scott Blakeye jsem tam zahlédl i v sobotu, prováděl nějaké losování u Hydroponiků Ve stanu venku byla zahuleno tak, že tam skoro nebylo vidět :-) Vevnitř to tak nápadný nebylo. Dostal jsem pár vzorků, potkal pár dobrých kolegů, jsem spokojen, jen nohy bolí. Jen škoda že nějakých baculatých hostesek tam bylo málo, samé hubené holky.
carlos
u Hydroponiků? To je prosímtě kdo?

CBD Crew měli stánek společne s Mr.José hned blízko vchodu v levém křídle.
bruno.kudrna
Zdravím
Byl sem tam pátek,sobota byl bych tam i v nedělu ale cesta domů je daleká a dnes se už musí do práce atd.
Užil sem si to parádně za mě pecka.Stihnul sem tak polovinu toho co sem chtěl občas bylo i rozhodování když souběžně byla přednáška,film a zároveň mrknout na stage.
Dost sem si tam pokecal s různýma lidma vyměnil zkušenosti atd.
K těm nákupům.Já teda sem pořídil bez problémů vše co sem chtěl(teď myslím výbavu do boxu).Když sem byl u jahody došel sem už k rozjetýmu rozhovoru a slyšel sem jak tam nějakýmu týpkovi říkají.Teď ho nemáme,ale není problém zajet na prodejnu a za hodinku bude tady.Asi tak.....
Papírků,filtrů a zapalovačů ranec to už sem pak i odmítal že ne že už fakt nechci.
Jediný co mi trochu kazilo dojem byla česká nenažranost.To co tam někteří předváděli s těma kabelama u DP ale i u jiných kde bylo jakože něco.To mi zůstaval rozum stát,no styděl sem se za ně...
A pak ještě těch pár smažek a ožralů co to pojali tak nějak jinak.Těch tam bylo ale minimum.V každé komunitě je pár jedinců kteří to té většině tak nějak kazí.
Takže za mě super,příští rok repete s tím že v pondělí beru dovolenou a strávím tam i tu nedělu.
Zdárek:sun:
carlos
Vsichni co jste vypleskly ze Strain Hunters a Arjana aka King of Cannabis (megaLOL), doporucuju k precteni http://www.mrnice.nl/forum/4-talk-s...-what-puke.html
Myslim ze Shantibabovi nesaha ani po kotniky..
Maxeaux
jezismarja tak to je vacsi kokot jak som myslel. Btw, ti co ste kecali s Francom - nemal nahodou jazvu na krku od obojku? :D
segina
canafest byl v poho čim dyl jsem byl tam tim vic se mě z moji libilo livance byli vinikajici
semena mam ze 3 bank a v poho nejzajimavejši i cenove u me bylo u royal
a co se tyka sporu str hunters a shanti baba do tetd jsem nevědel nic o nim a ani že nějaky je neni čas to řešit ale zajimave
konec koncu někdy si řikam ze zaplatit 10 e za seminko je dost asi si koupim nejaky regule a zacnu je dělat doma ale toje jen muj nazor
bruno.kudrna
citace:
Původní příspěvek od carlos
Vsichni co jste vypleskly ze Strain Hunters a Arjana aka King of Cannabis (megaLOL), doporucuju k precteni http://www.mrnice.nl/forum/4-talk-s...-what-puke.html
Myslim ze Shantibabovi nesaha ani po kotniky..


Zdravím
Chlapi prosím vás nemohl by to někdo přeložit? Nebo aspoň nastínit,popsat vlastníma slovama o co de??Vůbec nic nevím,netuším a moc mě to zajímá.Jazyky sem se nikdy nikde neučil.Díky
Zdárek:sun:
fikus37
bruno je to o tom kdo si urve větší koláč s celosvětového trhu s konopím.
V trhu s konopím se protáčí stovky milionů dolaru a každý si chce urvat ten svůj koláč.Každý chce být nejlepší.
Bohužel ,ty doby co držela grow scéna při sobě jsou dávno pryč a všichni chtějí na tom jen zarábět.
Chápu to je to obchod a pro hodně lidí i obživa,ale aby si honily EGO a navzájem se pomlouvali je docela trapné.
Ať si každý pěstuje tak jak uzná za vhodné,hlavně ať to roste!
Mard
citace:
Původní příspěvek od carlos
u Hydroponiků? To je prosímtě kdo?


Advanced Hydroponics
bruno.kudrna
citace:
Původní příspěvek od fikus37
bruno je to o tom kdo si urve větší koláč s celosvětového trhu s konopím.
V trhu s konopím se protáčí stovky milionů dolaru a každý si chce urvat ten svůj koláč.Každý chce být nejlepší.
Bohužel ,ty doby co držela grow scéna při sobě jsou dávno pryč a všichni chtějí na tom jen zarábět.
Chápu to je to obchod a pro hodně lidí i obživa,ale aby si honily EGO a navzájem se pomlouvali je docela trapné.
Ať si každý pěstuje tak jak uzná za vhodné,hlavně ať to roste!


Zdravím
Díky Marde,nějaký perličky z pomluv a honění ega by nebyly??
Zdárek:sun:

Šmarjá fikus37 díky samozřejmě tobě.Ten vaporizer je fakt dobrej
:rasta:
Zdárek:sun:
crazyben
citace:
Původní příspěvek od carlos
Vsichni co jste vypleskly ze Strain Hunters a Arjana aka King of Cannabis (megaLOL), doporucuju k precteni http://www.mrnice.nl/forum/4-talk-s...-what-puke.html
Myslim ze Shantibabovi nesaha ani po kotniky..


asi mu klseaj kšefty jinak nechápu :D ale docela by mě zajímal ten bod 7... že o vše přišel když ho poněkolikátý sebrali chlupatý. Nebo si Arjan musí vymejšlet až takový pohádky?

Jinak to je slušná sračka kde se pěkně pohonil "king" (sory za ten slovník, ale to nejde slušně)... nejvíc mě rozsekala perlička jak si černej afričánek díky jeho feminizovanejm nakonec může dovolit síť na komáry... máte tip co ten magor žere za matroš? To je neskutečný :D ten chlap se asi fakt cejtí jako "king"
Maxeaux
Este v suvislosti s Arjanom ma napada stara mudrost: Pycha a pad.
Na vsetkych egoistickych nenazranych narcisov raz dojde.

citace:
Původní příspěvek od fikus37
bruno je to o tom kdo si urve větší koláč s celosvětového trhu s konopím.
V trhu s konopím se protáčí stovky milionů dolaru a každý si chce urvat ten svůj koláč.Každý chce být nejlepší.
Bohužel ,ty doby co držela grow scéna při sobě jsou dávno pryč a všichni chtějí na tom jen zarábět.
Chápu to je to obchod a pro hodně lidí i obživa,ale aby si honily EGO a navzájem se pomlouvali je docela trapné.
Ať si každý pěstuje tak jak uzná za vhodné,hlavně ať to roste!


mne to tak skor pripada ze jediny clovek co kyda sracky je Arjan. Shanti tusim ani nereagoval na ten dopis. Ani sa mu necudujem. Vsetci co sa dost dlho hybu v seedbiznise dobre vedia ako sa veci maju.

Samozrejme uplnu pravdu poznaju len dotknute osoby. Osobne ale mam tendenciu verit skor cloveku co nema problem pokecat s ludmi, odpoveda na e-maily, posobi pokorne, ako egoistickemu zaslepenemu choremu debilovi.

Ale troska sme offtopic :D
crazyben
tak na co mel reagovat ze jo :D Myslim ze Scott je kapku vic nad veci nez Arjan a hlvne asi neni takovej chudak aby se snizil k obycejnymu tahani spiny na verejnost.

Se sam shodil Arjan touhle srackou. Kdyby byl takovej frajer jak o sobe tvrdi tak by prece nemel potrebu shazovat nekoho kdo podle nej prodava starej shit a neudelal vlastne nic za posledni dobu... nebo ne? :D Mi to zkratka hlava nebere, kazdej soudnej clovek musi dojit ke stejnymu zaveru... kdyz je takovej frajer, proc okolo sebe tolik kope?

King of Business a ne Cannabis... jak tohle lejstro... Nic jinyho nez marketing :D Aspon tak to vidim ja, ale jak rikas... uplnou pravdu znaj jen ty zasveceny :) Ale ikdyby ten Arjan mel pravdu, tak mi bude Scott sympatictejsi... jak ja nesnasim lidi co hned vsechno prepocitavaj na nejaky hmotny statky nebo virtualni papirky :D jako umi to a je to videt... dari se mu a byznys kvete... ale me to je nejak proti srsti, kdyz jde v prvni rade o penize a v druhy teprv zase o penize :(
masuro
taky je mi sympaticky shantibaba. je jasny ze to taky dela pro prachy ale umim anglicky, videl jsem par jeho prednasek na tube má v tom jasno. Arjan je komerčák uz z principu bych nejel nikdy jeho genetiku
MocnyOkurek
Jak to tam bylo letos ze susinou? sem prave o tom ani neuvazoval, bo jit na cannafest a nezdunit se.... Co sem videl jak minulej rok fizlove vybrlai na novou sluzebnu a susiny ze muzou otevrit kofac.
carlos
Dusan Dvorak tam mel susiny s CBD plnej vozejk...
MocnyOkurek
:DD jo ta by byla pecka ale kdybych trpel insomnii :D. Ja to myslel tak jestli ste si tam privezli a fizlove byli dobri a tne minuly rok byla nahoda. Pac ja bych tam jako jel ale jen poznat ostatni a zahulit s nima. Veci kolem pestovani si nactu online rychleji nez se to na tom veletrhu ukaze. Proto sem se takto zeptal.
bruno.kudrna
Zdravím
Dušan Dvořák tam hlavně rozlejval docela slušnej driják.....
Zdárek:sun:
Mard
citace:
Původní příspěvek od carlos
Dusan Dvorak tam mel susiny s CBD plnej vozejk...


Ten veleknez je kapitola sama pro sebe :-) Nerizena strela.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma