Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Semínka z AF - Klikni zde pro originální téma
Lados
Ahoj, rád bych se zeptal jak je to se semeny z kytky autoflower, které jsem již zpracoval - co od nich očekávat? Podařilo se mi získat asi 1-3 semínka z každé femin. AF., které mi letos rostly. Otázka zní - pokud je další rok zasadím - budou zase AF? Budou feminizované? Bude stejná genetika - bude to totožná kytka jako ta ze které je toto semeno? Nebo to mám radši zahodit a koupit úplně nové? Podotýkám, že nikde v okolí žádný samec nebyl a kytky byly samice (slyšel jsem, že někdy i samičí kytka vyprodukuje 1-3 semínka na celou kytku, k vůli zachování reprodukce ke konci květenství? je to možné?) Díky za odpovědi.
Mitch Buchannon
Může z toho vyrůst uplně cokoli. Pokud ti feminizovaný AF hodily semínka, tak je docela velká pravděpodobnost, že druhá generace je bude mít taky. A stejný kytky z toho nebudou, protože tvoje feminy měly jiný rodiče, než semínka, který si našel v palicích.

Nejsem odborník na genetiku, kdyžtak mě opravte :)
JAHmaican
Je to pouze o pravděpodobnosti. Pokud je vše, jak píšeš, tak:
1, Je vysoce pravděpodobné, že to budou AF.
2, Je vysoce pravděpodobné, že budou feminizované ( za předpokladu, že opýlila sama sebe nějakým nezpozorovatelným banánkem).
3, Je vysoce pravděpodobné, že se budou mamce podobat.
tominus 333
a je vysoce pravdepodobne ze to budou hermaci vsecko...jak pises zahod je a kup urcite nove a mas jistotu....ten pyl ze samce mohl doletet i z veci dalky...navic je dost nepravdepodobny ze by to byl pyl z atomatu samciho pohlavi protoze velka vecina automatu jsou feminizovana a auto samca skoro nevidis nikde... tudiz by to byla dobra haluz...no takze ten pyl z kteryho mas ty seminka je ze samca z obycejne kytky a ty mas matku auto....nevim ale z toho nic dobryho nevyleze....ja kupuju vzdycky nove seminka a kdybych chtel neco krizit tak bych si poresil regulary a ne hermoussky feminy :D femky sou super ale ne seminka z nich...
Pítr90
Podle mého názoru, pokud opilila sama sebe, tak z toho s velkou pravděpodobností polezou příští rok hermouši. Mluvím z vlastní zkušenosti. A o tom, že mi z femin,jak auto,tak normál vylezl i !! čistý !! samec ani nemluvim.
chpmn
Zdravím, nevím zda-li toto tema není už zapomenutý, ale mám podobnou otázku. Mám 3 regular semena Haze Auto Tao, pokud vyleze samec mám to nechat pářit se, nebo samce utnu protože by semena byla k ničemu?
Pítr90
Zdary, jestli chceš něco na kouření a ne haldu semen, tak se na samce vyser. Nekompromisně vyrvat, vyhodit. Jinak teoreticky kdyby vylezl čistý samec a prcnul by čistou samici, tak by ty semena nemusely být špatný. Ale jak říkám, budeš mít milion jedna semen a zakouříš si tak slupky z nich. Je to na tobě 😉
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od chpmn
Zdravím, nevím zda-li toto tema není už zapomenutý, ale mám podobnou otázku. Mám 3 regular semena Haze Auto Tao, pokud vyleze samec mám to nechat pářit se, nebo samce utnu protože by semena byla k ničemu?


Cau, v pripade ze to bude pekny samec, mozes prcnut:

a) auto samicu - vzniknu ti auto seminka
b) fotoperiod samicu - vzniknu ti tzv. fast-version seminka

kazdopadne nemusis kupovat seeds, budes toho mat kopec :) jo, a kvalitativne to zalezi od genu. Velakrat kytky z takychto domacich oprcov byvaju vacsie jeby ako origo kupovane
chpmn
Díky za odpověď, tohle jsem přesně chtěl slyšet.
L1st3r
Cau, jak si můžeš byt jistej, ze v okolí nebyl samec, bydlis někde na samotě? Taky jsem mel z automatu jak ty po dvou třech seminkach na kytce a druhej rok jsem je usadil. Celkove asi osm kytek, půlku jsem daroval a půlku si nechal. Ze čtyř kytek, byli tři samci a čtvrtá dorostla pres dva metry s výnosem asi 750ge, bohužel totálně oprcana. Původní automaty, byly pěstovány ve foliaku. Prostě je lepší novy semínka, protože dokud to nedozraje, nevis na čem ses.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma