Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Použít či nepoužít BOOST - Klikni zde pro originální téma
Lara & Jack
Zdravím lidičky. Touto cestou se chci zeptat, jestli jste někdo zkoušeli jet s boostsem a další kole bez. Jestli jste opravdu poznali vidětelny a vůbec jakýkoliv rozdíl. Já zatím jedu bez a vypadá to superně . Nicméně mě zajímá i tento doplněk. Rad zkouším a experimentuji a udělám vše abych mě holky dovedl k dokonalosti. Diky za odpověďi. Zdar a sílu
Mr.MEN
Čus, je velká otázka jaký boostr. Některé jsou podle mě opravdu hodně účinné, a u jiných neuvidíš skoro rozdíl. Z vlastní zkušenost. Už jsem jich velkou řádku zkusil.

Jedna kombinace podle mě z naučenějších boostru je Bloombastic od Atami (i BIO je super) spolu s Hesi Boost. Opravdu uvidíš hned druhý den po zalití rozdíl. Palice se zalijí pryskyřicí že se začnou hned třpytit. A ta vůně je úplně brutální.

Jinak samozřejmě doporučuji všem požívat aspoň kvalitní základní hnojiva. Bohužel se mi stává u známých že ani toto nedělají. Tak že se s někým bavit o boostre je skoro zbytečné. :D

A důvod používat základní hnojiva + boostr je jednoduchý. Za docela málo peněz je hodně muziky. Ze "sena" se může stát úplně převoněná bomba s luxusní chutí. To co do toho naliješ se ti minimálně 10x vrátí. Dokonce můžou být díky tomuto odolnější vůči plísním i parazitům. Zvýší se esenciální oleje = vůně, chuť a víc pryskyřice. To taky zvyšuje činné látky v hotovém materiálu.

Tak že ti opravdu doporučuji zakoupit kvalitní základní hnojiva + pár boostrů ty co jsem psal plus například nějaké PKčko a máš vymalováno. :)
Lara & Jack
Já jedu hydro nft do toho používám canna aqua Flores už budu mít za sebou 3 týden květů a porad na tím přemýšlím. Četl jsem ze když použiju booster přímo od canna tak se účinek ještě víc umocní. PK 13/14 mám už nachystané. Dobřoš diky moc za tvůj názor.
Mr.MEN
No u všech značek chtějí aby si používal hlavně jejich doplňky. Ale zrovna canna boost mě moc neoslovil (skoro žádný rozdíl za ty peníze).

No moc nepřemýšlej kup si Bloombastic a Hesi boost a uvidíš sám. :) Tahle kombinace se mi zatím líbí ze všeho nejvíc. Hesi boost voní jak ovocný nektar skoro mám chuť si cucnout. A Bloombastic je taková zelná zajímavě vonící tekutina (ani to s ním nemusíš přehánět).

Ale samozřejmě rozhodnutí je plně na tobě.
Lara & Jack
Já si rád nechám poradit, aby n nic nedojebu :D a jaké k tomu jedeš klasické hnojky?
Mr.MEN
Já jedu od Advanced Nutrients Connoisseur A - B (zatím nejlepší výsledky). A pak toho tam leju docela dost. :D Ale už mi to pomalu dochází a chci zkusit komplet od REMO nutrients protože Rema jsem sledoval na youtube už řádku let.
Tak že chci otestovat co to vytvořil. Nebo spíš na čem má svůj obličej. :D
Mitch Buchannon
Remo nutrients mě taky láká. Doufám, že letos bude mít stánek na cannafestu stejně jako loni. Při troše štěstí ho tam můžeš potkat a prohodit s ním pár slov :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma