Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
10+(2)x Agent Orange, 2x 250W, poprvý box - Klikni zde pro originální téma
Legy
Ahoj,
tak po několika punkových indoorů jsem se dokopal a koupil si box. Jsem zvědavý, jak to v něm pojede, nemám s ním žádné zkušenosti, takže ocením rady a připomínky. (Jen upozorňuju, že pěstuju pro radost, nejsem chemik, takže hodnoty PH, EC apod na mě pls nezkoušejte, to jen v případě, kdyby se něco podělávalo a já nevěděl,co to je).

Box: 150x80x200
Odtah: 180m3/h
Větráky: 2x 20cm, 2 stupňový
Světla: 2x250W, růst HQI, pak sodík
Stínidla: obyč Hammer
Květníky: teď 13x13 (1,5l), pak 24x24 (11l)

A teď konečně to zajímavý
Médium: substrát ATAMI KILOMIX, byl pěkně mastnej, tak snad bude dobrej, složení se mi líbí
Hnojiva: Plagron terra grow, terra bloom, enzymes, PK 13-14, ATAMI Bloombastic (vůbec poprvý jedu kupovaný hnojky, doteď jsem dával domádo koncentrát ze slepičinců a kopřiv :D )
Osazenstvo: řezy, 12x Agent Orange (Orange Velvet x Jack The Ripper) 50/50, tuto odrůdu jedu taky poprvý, tak uvidíme.

1. foto BOX
2. foto Substrát
3. foto profilovka Agent Orange, ke který bych se chtěl aspoň vzdáleně přiblížit
4. foto Takhle zatím holky vypadají 1 den po přesazení (dostal jsem fakt klacky jako prase, poměrně i vytažený, ale tenhle model se prý táhne...)

Ty 2 vpravo jsou v malym květníku jen pro sichr, kdyby se nějaká ve velkym pokazila nebo byla výrazně pozadu. Chtěl jsem 8 řezů, mám jen 10 velkých květináčů a dostal jsem 12 řezů...
Nejsem si jistý, že dokážu ukočírovat 10 kytek, natož 12 v takovym prostoru a tak se dvou zbavim a i tak budu mít hoňku si myslim. Zelená zahrada tu jede 2x 400W HPS, 10x PP a má to nádherný, ale to je profík, takže to bude výzva.

Fotky jsou ze včera, dneska je už začnu ohýbat. Síť nemám a ani to sní neumím, takže pojedu klasicky ohýbačku, vytáhnu do stejný výšky několik vrcholků, pak přepnu a oholím spodky. K tomuhle se klidně vyjádřete, nechám si poradit s kočírováním, jak píšu jedu to takhle v uzavřenym prostoru prvně.
crazyn
S hnojenim opatrně,kilo mix je celkem solidně nahnojeny,takze si myslim ze urcite tyden - dva nemusis hnojit nebo spis podle potreby jak budou potrebovat..Kazdopadne s ohybanim bych pockal , ja ohybam tesne pred tim nez prepnu na kvet a pak v období nez kytky prestanou rust , cca 14 dni po prepnuti
Zelená zahrada
Nazdárek. koukám SEtUP máš solidní a myslím, že pokud půjde vše hladce dosáhneš krásnýho výsledku. Co psal crazyn S tím hnojením souhlasím já osobně nehnojím na jakoukoli hlínu dřív než v 10, dnu růstu a to max 25% dávky. A to co píše o tom ohýbání tak s tím naprosto nesouhlasím a spousta lidí co valí SCROG a podobné mě dá za pravdu. Já ohýbal celý cyklus od 20. dne růstu do cca 20. dne květu ohýbal jsem denně a pořád dokola dokud nedostanou požadovaný tvar to si musíš určit sám. Prostě si je tvaruj do prostoru ale přemýšlej si dopředu jakým směrem ty větve pošleš ať se ti nesejdou dvě větve v jednom směru ať si nestíní. pěkně to nasekej vedle sebe a budeš mít paldu vedle paldy. Nebýt mých hermáčů u PP tak to mám úplně stejně.
Ať se daří :)
Legy
S tím hnojením dávám za pravdu a už se zdržuju dalšího hnojení, i když jedna zálivka mi s hnojkou unikla. Je pravda, že teď toho ještě není tolik k ohýbaní, kytky se teprve zabydlují v novym médiu, musí pořádně prokořenit a až pak začnou házet patra, se kterýma si budu hrát. Pokusím se o něco mezi SOG a SCROG i s tím vědomím, že sem tam ustřihnu vrcholek nebo větvičku. Chtěl bych se aspoň trochu přiblížit výsledkům Bohéma pod 250W. Vím, že jedu tu největší klasiku, hlínu, kterou růčo zalejvám a on hydro, nicméně i tak bych byl rád za náznak podobnosti ;) Za pár dnů dám zase UP. Díky za reakce ;)
btw: sleduju tvoje vlákno a těch hermáčů je škoda, tak snad z toho vytřískáš i tak solidní výsledek ;)
Zelená zahrada
No uvidíme jak se zadaří každopádně moje vlákno už pro mě není to co jsem měl v plánu. Každopádně dej si pozor na výšku a projeď si na netu efektivní vzdálenosti daného světla U 250w je to tuším 60cm nevím jistě tak si to pořádně naplánuj :) Jo a ještě když budeš poctivě ohýbat tak ti stonky zesílí natolik, že síť ani nebude třeba max nějaký lanko na největší granáty :)
Samulele
No a tie tienidlá otoč na dĺžku boxu, rozhodne to bude efektívnejšie osvetlené. Inak na prvé 2týždne, než sa rozbehnú, stačí aj jedno svetlo= nižšia teplota, vyššia vlhkosť a teda lepšie podmienky na rozbeh.
crazyn
Možná sem to špatně vysvětlil to ohýbání , chtěl jsem přesneji říct , at trošku počká , přece nebude ohybat tak male prcky,nech je trosku chytit vytalitu a pak si snema hraj , + - taky začínám ohýbat kolem 3tího tydne rustu , každy si to musí vychytat podle sebe.Hlavně bud nežný,když mi pomahá stará s ohybanim tak nemá cit a všechno mi poláme :D Jinak to vypadá dobře.Přeju hodně uspechu a žadné problemy.
Legy
UP po prvních 6. dnech v hlíně.
Ty 2 klony navíc jsem nakonec přesadil do stejnýho květináče jako zbytek a když se rozhodnu, tak si je nechám až do konce.
Toho lepšího, který má 2 hlavní větve určitě klidně i záměnou za jiný řízek. Ten druhý je malý a ani kořenový bal ještě zdaleka nebyl ani takový jako u toho dvojitýho, ale vyhazovat je je mi líto.
Ještě tak 3-4 dny v těhlech květníkách (u těch velkých jsou už vidět lezoucí špičky kořínků z květináče), pak je přesadím a pustim se do nich s ohýbáním, začínají pěkně házet patra a úměrně tomu se táhnou, zatím jsem moc spokojený s genetikou.

Mezitím dorazily hnojky a s nima i dotaz. Jak na holky koukám, nepřijde mi, že by zatím potřebovaly hnojit, jedou fakt pěkně i bez toho, tak si říkám, jestli ten grow vůbec využiju... Nicméně s enzymy bych mohl pomalu začít, aby kytky lépe absorbovaly živiny ze substrátu, hm? A taky nevím, jestli můžu kombinovat PK s bloombasticem, abych je nepřehnojil. Do květu daleko, vím, ale jen tak se ptám.

Už ze začátku a možná i lehčím mým přičiněním měly asi 3 holky horší listy, měly světlé okraje. Teď už je to lepší, ale na některých listech to ještě pořád je. Usuzuji, že je to z důsledku přehnojení...? Lepší se to jak zalívám jen vodou, takže nejspíš jo.

1. foto celkový pohled
2. foto nálož hnojek
3. a 4. foto detail nemocných holek
Zelená zahrada
Ahoj. Tak nějak postupně ti odpovím :) Ty listy mají spálený špičky jako kdyby od zasoleného média a ty fleky vypadají na světelný stres. To je jen můj názor ne stoprocentní pravda ale podle symptomů které jsou dostupně na netu by to odpovídalo.
Co se týká enzymů a hnojení už jsem ti psal jak to dělám já bych jim po 10. dnu začal pomalu dávat ale nezapomeň na slabší dávky. No a PK + Bloombastic osobně používám každé kolo a super, začínám ho používat okolo 20.-25. dne a přidávám to k hnojivu. Když si namíchám poloviční dávku hnojení na hlínu jak předepisují výrobci dám i poloviční dávku bloombasticu. To platí pro moje hnojky AH jak je to u plagronu nemám vyzkoušeno. Ale nebál bych se v malém měřítku vyzkoušet a podle vzhledu případně přidávat.

Držím ti palce a snad jsem alespoň trochu pomohl :)
Legy
Jojo, souhlasim. Budu hnojit až déle a to s postupně se zvyšujícíma dávkama.
Jedeš grow hnojivo až do toho cca 20. dne květu a pak jedeš to květový (bloom, bloombastik a PK)? Nebo s grow hnojivem končíš chvíli po přepnutí a pak jen květový? Co jsem četl, tak ty stimulátory a boostry jako PK a bloombastik je lepší dávat až třeba v druhý polovině květu. Jinak samozřejmě děkuju za tipy a názor :) Doufám, že v tom kilomixu nebylo nic "slanýho" a světelná perioda je v pořádku, možná jen ten prvotní šok pro řízky... Už se to ale lepší :)
Škoda, že to roste tak pomalu, mazlil bych se s nima nejradši pořád, ale člověk musí čekat, než narostou :)
Zelená zahrada
Do toho 20. hnojím růstovým poměrem, pak je trochu propláchnu a nasadím květový kterým zaliju 1x -2x a na 3 už pomalu přidávám bloombastic s každou zálivkou zvyšuju prvně dám jen 1ml pak 2ml a pak už 5ml (na 5L zálivky) a ke konci pak ubírám zase trochu asi špatně ale když dávám plnou dávku hnojek tak před průplachem dám polovinu NPK ale bloombastic pořád 5ml pak s další zálivkou úplně odeberu NPK a nechám jen 5ml bloombastic a pak už jen čistá voda.
Legy
Zdárec,
aktualizace 9. dne růstu.

Holkám se daří, neduhy zatím žádný nevidim, tak snad to tak bude pokračovat i nadále. Dneska jsem je přesadil do finálních květináčů, baly byly už docela pěkný a květníky hezky vysychaly, jak kořínky vycucávaly vodu. Narazil jsem na problém, který jsem nečekal, nějak jsem se přepočítal a zjistil, že ty 2 navíc tam nedostanu. Už jsem byl připravený je vyhodit, ale bylo mi jich líto, dělám to s pečlivostí, baví mě to a je mi jich líto.

Na druhou stranu jsem puntičkář a nesnesu v boxu jiný rozměr květináče nebo jejich nerovnoměrný uspořádání (z hlediska "funkčnosti" jsem to taky nechtěl, protože bych jinak květináče musel rozházet a namačkat na rohy a nebylo by rovnoměrnýho světla pro všechny.
Takže jsem z jedný dvojitý udělal jednu-uřízl jednu z těch dvou velkých polovin a tu druhou, lehce oholenou strčil otvorem ve stanu pro přítah nebo kabely a pod... :D Je to trochu punk a květináč je o dost menší, než ty, co jsou ve stanu, ale větší jsem tam nedostal...
Co s tou druhou kytkou zatim nevim, na druhou stranu do otvoru jako tahle se mi nevejde, nemám kam dát květináč :/

Holky dostaly dneska cca 20% dávku grow a 40% dávku enzymů.
Taky jsem dneska zastříhl u každý kytičky TOP. Chtěl jsem i ohýbat, ale zatím není moc jak, a patra jsou hezky u sebe, nemám skoro ani kam dát kolínko. Počkám, až se to po zastřihnutí začne tahat zespoda a pak uvidíme :)

1.foto pohled do vnitř
2.foto celkový pohled do stanu (a již uklizené, ustřížené vrcholky)
3.foto detail asi nejnižší a nejkošatější kytky
4.foto punk
5.foto květináč mimo box
Legy
Up, 13. den růstu

Poslední holku v malym květináči jsem nakonec taky přesadil a nacpal jí do boxu, takže teď už je to regulerních 12 kytek. Jsem zvědavej, jak je ukočíruju.
Dneska šla zálivka 35ml grow a 7ml enzymů / 12litrů vody. Zhruba 50% dávky. Zvyšovat zatím nehodlám holky si vedou skvěle.

Taky jsem se jim dneska trochu pověnoval a naohýbal je. U některých to byl docela záhul a 2 z těch řízků měly tak silný stonek, že jsem tam málem nenacpal ani kolínko :D
Roztáhnu je trochu do prostoru (respektive myslím, že už moc ohýbání mít nebudu), nechám je se vzpamatovat, narovnat, donaohýbám neduhy a cca za 14 dní to vidím na přepnutí. Tenhle model se prej hodně vytáhne od přepnutí až o 2 dosavadní délky, nerad bych prokaučoval prostor..
MatesMaty
Moc pěkný ale podle mě by bylo lepší ohnout tu kytku celou než jen její větvičky, ale to se mělo udělat dřív protože ted už jsou kytky hodně vysoký a stonek by se asi zlomil.
Vofce
Už bych to přepnul :) na 12/12
Legy
Asi by se nezlomil, ale na to je už pozdě. Neměl jsem to ani v plánu ohýbat celou kytku, možná příští kolo, když pořídím síť ;)
Na přepnutí to ještě nevidim, ale holky rostou jako z vody, nakonec z těch 14 dnů do přepnutí bude tak týden. Mám fakt strach z toho, jak se to může vytáhnout, i když místa je zatím dost...
Legy
Ahoj,

up k 17. dni růstu.

Hnojivo jednu 50% dávky grow a enzymů, není třeba zatím víc, po zálivce se kytky vytáhnout o centimetry... Zalívám ob den a zároveň jsem s dnešní zálivkou trochu zvedl světla, ať se to trochu táhne.
Vidím to ještě tak do neděle/pondělí a přepnu to. Kytky mají 35cm a relativního prostoru, kam můžu v klidu uhýbat (a topy nebudou nalepený na světle) mám ještě kolem 80ti cm.

AO když má vláhu po přepnutí, tak jede jak břečťan prej a tak nebudu tolik zalévat, ať má kytku sílu na květ a nevyčerpá se tolik růstem, protože když se přestřelí začátek, holky to spíš pozastaví, než popožene...

Jinak zatím nic novýho, netěším se akorát na protrhání, ale to mě čeká až po zastavení růstu. Pravdou ale je, že jsem nějakou větvičku už utrhl, která me rozčilovala a byla moc nízko nebo byla malá a ohnutím se z ní stávala větvička vyšší třídy a akorát brala sílu daný topovce...

pár fotek pohledů
Legy
V sobotu jsem si večer dal čouda a něco mě donutilo to přepnout ještě ten večer, když jsem se nad holkama zamýšlel :D

Takže takhle vypadají po druhém dní květu. Výška cca 45cm, tak uvidíme, kolik ještě vyrostou, ale pod sodíkem tomu moc nedávám, nemusely by se tolik táhnout. Budu jim dávat už jen minimum grow hnojek a přezbrojim na lehký množství bloom. Zaleju zítra.
Kořeny mi lezou sice pěkně z květináče, ale s tím se nic nedělá...

Mam trochu panickou hrůzu z čistky spodních pater, je tam toho mraky, kytky se brutálně větví a tak cca 35% celkovýho jejich objemu půjde do pryč. To bude velký zásah, ale plánuju to udělat až později, nebo myslíte, že bych měl už teď? Už teď je nad slunce jasný, který vrcholky se neprodrou na světlo a půjdou pryč...
Legy
O týden později...

Vše při staru, jen jsem oholil spodky od větviček a každým dnem po zálivce, kdy se holky vytáhnou mě to nutí oholit další, kterým se světlo nedostává a ani nebude dostávat, není jak to udělat...
Hnojím poměr asi 30% grow, 60% bloom a nějaký ten enzym. Po rychlém tažení měly holky větve slabší a tak vždy, než jdu spár zhruba na 3-4 hodiny otevřu box a peru do nich větru, co to jde velkým větrákem. Holkám to prospívá, hned po prvním takovém ofoukání se pořádně zpevnily a i se jim tam hezky vymění a cirkuluje vzduch :)

Jinak není zatím o čem. Nechávám je se ještě táhnout, místa mám dost, ale počítám, že to za chvíli přestane a pak to bude už jen květ. Těším se na finální úpravu květin, zastřižení a pak tam žačnu prát PKčko a bloombastik ;) Ale hezky pomalu, osolit to dávkama se AO má spíš až ke konci květu.
Zatím zdar, další post, až tam bude aspoň nějaký ten hrozen ;)

1. foto macanda
2. foto vzdušné stonky
3. foto i takové vzrostlé větve musí pryč, každý den nějaké takové zapomenuté najdu
4. foto detail nákvětu
5. foto celkový pohled (ty větvičky nízko už jsou pryč a co zdá ohnuté je ohnuté zrovna ve chvíli focení kvůli tomu větráku
Legy
Čus, 15.den od přepnutí

nemám moc novinek, jedu pořád stejně, jen s tím, že jsem si hodně četl o AO a lidi ho buď chválí a nebo silně zavrhují. Nevím, čím, to je, jestli špatnými klony nebo špatným postupem při pěstu, nebo rozdílnými fenotypy. A já jsem zjistil, že mám 2 rostliny odlišný od těch ostatních. Podle velikosti, lesklosti a hrubosti bych to tipoval na indika fenotypy a ten štíhlejší zbytek na sativy.

Koukám totiž na květy a hle, najdu nějaký pod světlem na pohled jakoby měly spálený vrcholky, ale kdepak. Takhle vypadají všechny květy toho indika fenotypu - téměř bez pestíků, se zářivým kuličkovitým středem a pak zbytek sativ klasiky, spousty pestíků a listy dovnitř květu.
Mrkněte sami ;)
Tím jsem chtěl říct, že třeba těm úspěchům/neúspechům ostatních growers přijdu na kloub díky jasný rozdílnosti fenotypů modelu AO... :crazy:
Hnojky podle chuti grow/bloom/enzymy v maximálně 70% doporučených dávkách dohromady...

1. foto indika feno
2. foto sativa feno
3. foto celkový pohled
Legy
Zdar,
takhle se mají věci 22. den květu.
Když jsem to viděl 19. den, začínal jsem trochu propadat panice, že mám špatnou genetiku, tu neúrodnou a dopadnu jako ti, jenž měli sotva 15-20g z kytky a popravdě ještě teď nejsem úplně klidný, ale o trochu klidnější jsem, trochu se to zlepšilo. Jedou prostě dost pomalu, nesmí se nic uspěchat.

Proto hnojím sporadicky podle chuti bloom/PK, v malých dávkách, teď šla zálivka cca 35-40% bloom a 60%PK DD. Někdy uberu bloomu, někdy PK, někdy bloom vynechám úplně, snažím se nepřehnojovat, ať mají raději drobný nedostatek a "stres" z "nevypočítatelnýho" přisunu živin v hnojkách, jen ať se snaží holky.

U té krajní uprostřed jsem omylem zlomil TOP a mám sto chutí jí vyhodit celou, jsou to už jen 2 větvičky, co se prodraly nahoru... Pořád a pořád prostřihávám ty dole a ty na kraji mi jsou proste na očích a po ruce :D
Už se na to ale vyprdnu.
Taky se holky i v tuhle fázi květu minulou zálivku o trošičku vytáhly, už jen o nějaký ten cenťáček, ale stejně, tak snad tentokrát budou už stát.

Zalévám obden, občas 2x po sobě, první den normalní dávku a druhý den jen trošku.

Řízky jsem dostal již s tímto problémem na listech, nevíte, co by to mohlo být? Z přehnojení jsem četl, že právě špičky listů odumírají, ale já určitě nepřehnojuju a navic jsem některý kytky už tak dostal. Na některých to není vůbec. A navíc to postihuje spodní listy, který stejně postupně půjdou do pryč, takže mně to neohrožuje (aspoň zatím), ale stejně by mě zajímalo, co to je...

1.foto celkový pohled 1
2.foto celkový pohled 2
3.foto detail indika květu
4.foto detail sativa květu
5.foto detail nemocných listů
Legy
30.den od přepnutí:

Velikost palic se trochu zvětšila, ale pořád to není to, na co jsem zvyklý a tak doufám, že se to pořádně rozjede, protože reakce na AO jsou dost sporné!
Musím uznat, že ač jsem byl vůči tomu skeptický, protože jsem doteď nic necítil, tak teď opravdu začínám trochu cítit mandarinku/pomeranč a žádný ten klasický/skunkový smrad palic. Je to lehká vůně, nemám pacháč a jediný, co cítím je lehoulinká vůně ovoce (především pomeranče/mandarinky).
Phenotypů tam mám hned několik. 2 indika dominantní, 2 tak půl na půl a zbytek sativa dominantní (ty jedou nejméně a nejpomaleji a samozřejmě těch mám nejvíce :D)
Nicméně i vzhledem k mé skeptičnosti ohledně výnosu jsou zde tací, kteří věří na lepší úspěch a tak tomu budu věřit i já a ty špatný fotoreporty vypustím z hlavy. I když dle mýho nic zásadního growers nepokazili...

Každopádně palice se začaly trochu zvětšovat, u indika phenotypu je to nejznatelnější.
Hned na začátku 5. týdne květení holky dostaly první dávku bloombastiku (cca 0,2ml/l) a dnes to samé. K tomu PK a již malé množství bloom hnojiva.

Listy mi bohužel stále marodí, dneska jsem jich otrhal opravdu spousty a stále nevím, čím by to mohlo být... Snad se to nedostane do horních řad a do listů palic.

1. foto celkový pohled
2. foto celkový pohled 2.0.
3. foto asi TOP indika palička
4. foto průměrná sativa palička
5. foto ještě jednou detail listů (kdyby náhodou někdo věděl, byl bych vděčný)
Anarchom
Ahoj,nevim proc,ale myslim si,ze tvuj problem s listy vlastne vubec zadny problem neni,jestli ti zacinaji listy chradnout a usychat smerem od spoda,je to proto,ze kytka soustreduje nejvice energie/zivin na tvorbu kvetu(palic) a listy ,ktere jsou dole,jsou uz neprosvicene a nemaji potencial,kytka z nich vyzdime vsechny mozne prvky a zasoby ,posleze listy uschnou a odpadavaji......
snazil jsem se tady o tom najit fakt hodne a byly i nazory,ze to je nejaky nedostatek nejakeho prvku,dalsi nazory byly plisne,skudci,poskozene koreny,spatna teplota/odtah,genetika,PH,zasoleny substrat a kdo vi co vsechno :-D
kazde moje kolo mi cca v pulce kvetu zacnou delat vsechny kytky tohle,nevim jestli pouzivas EC a PH metr,je uz dost hodin a jsem dost unavenej,takze jsem to cetl jen letmo,mas hrozne dlouhe prispevky :-D ale pokud delas vse tak jak mas,tak si myslim,ze to moc hrotis,kdyz ma list nejaky maly defekt,nechej ho tam,kytka se o jeho existenci postara sama,pokud teda neni na nem fakt vylozene plisen!!!Treba jsem si vsiml jsi i hodne prostrihaval,ja prostrihavam minimum.
Kdyz kytka,strom dozrava,deje se to vetsinou na podzim,tzn ze uz shazuje listy atd.,mozna(urcite!!!) mi tu nekdo bude oponovat,ale ja rikam,prirodu neojebes a mene je nekdy vice ;) :)
Myslim,ze to mas pekny a ze ti to dobre dopadne,tak GL,at ti to roste,at se ti dari a dobrou noc :)
Legy
Prve dík za reakci ;) Víš, že mě to taky napadlo s těma listama. Ale vždy, když kytka shazovala listy, tak zežloutly a pak téměř samy odpadly. Tady drží pevně a umírají úplně jiným způsobem... Nicméně je to možný, světla mají opravdu pramálo, protože to tam mám pěkně nahuštěný a kytce jsou vlastně k ničemu. Nebudu to asi dál řešit, nenastane-li závažnější problém.. A prej já píšu dlouhý příspěvky, podívej se na svůj :D

Jen mi povězte někdo prosím ještě, co používáte proti plísni? Jeden pahýl z odstřižený větve zplesnivěl a já nechci, aby kvůli tomu uhnil stonek nebo hůř, rozneslo se to dál.
Díky za tipy! ;)
str3p
Zrovna tohleto dle mě jako přirozený usychání nevypadá.
Lehká plíseň listů. Snížil bych vlhkost, nebo zvětšil ofuk.
Anarchom
Ahoj,
hele s tou plisni nevim jestli je to dobrej napad to strikat v kvetu,nejlepsi je to odstrihnout a ono by se to snad nemelo sirit dale,jinak ja na plisen pouzivam KUPRIKOL,ale je to chemka a ma to nejakou dobu rozkladu,myslim,ze tri tydny nebo mesic,ale presne ti to nepovim,pac se mi nechce k tomu sajrajtu do krabicky,je to fakt maras,kdyz jsem to jednou strikal,byl jsem cely zabaleny do igelitu,pac to hnusne smrdi a je tofakt humus,no a na zivou verbes pouzivam VERTIMEC 1,8,tez chemka,ale todle vsechno jen v rustu,v kvetu nevim,kazdopadne na plisen ti pomuze co nejvice snizit vlhkost,pust odtah naplno a vsechny ofuky a at to jede nonstop.
Ja mam otevreny nonstop okno,ikdyz nekdy mi je zima,pasivni trubku s pritahem mam pulku smerem na topeni a pulku smerem k oknu,tzn ze to nasava cerstvy vzduch,ale ne uplne studenej,funguje to a odtah jde vrchem ven z okna...... :-)))))) at to roste ;)
fedousek
Ahoj. Agent orange sem zdarne dojel asi pred mesicem, takze ti k tomu mohu napsat me postrehy ;-) co se tyce velikosti palic, tak je to takovy prumer a lisi se to samozrejme podle phena, jak jsi psal, ale zadne velke rozdily v tom nejsou. Vynos je takovy dobry pumer. Vune nadherna uz od rustu az do konce :-) divim se, ze ti to moc nevoni. Co se tyce listu, tak je moc nestrihej, protoze i kdyz se ti zda, ze ti nesviti na spodky, tak ver, ze sviti, jelikoz list jako takovy je prusvitny, i kdyz to pouhym okem nevidis. Ona kytka ho pusti sama, kdyz ji bude k nicemu a k nepotrebe, o to nemusis mit strach :-) zbytecnym strihanim si brzdis celkove kytku a to ve vsech smerech. Jinak ty listy podle fotek vypadaji na preliti a nebo na prehnojeni, jelikoz ti to jde od spicek a vypada o trochu jako spalene. Rozhodne bych je nestrihal cele, ale jen zastrihl poskozene casti cepele. Necetl sem cely tvuj topic, ale kdyby jsi mel jakoukoliv otazku, tak napis a ja se podelim a svou zkusenost s tim modelem ;-)
Legy
str3p,Anarchom : S vlhkostí toho moc neudělám, box mám ve vodárně, kde je darling, ale jel jsem tam vždy a nikdy jsem s plísní problém neměl... Vzduch měním skoro každý den, ale vlhkost se tam drží. Nicméně ty ofuky ale pořídit můžu, koupím ještě dva dolů pod palice na stonky a listy, ať se vzduch pořádně točí všude ;)
Stříkat teda nic nebudu, snad se to nerozleze (na tom stonku mám docela pěknou top paličku :/ )

fedousek: Tak to je paráda, od koho jsi měl řezy? Jestli nechceš dělat reklamu, tak do PM klidně. Mě zarazilo, jak to jede pomalu, ale píšou, že se to rozjíždí ke konci květu... A opravdu, taky jsem četl, jak to všem voní a mně zatím nic moc, asi mám rýmu nebo jsem si k tomu vypěstoval odolnost :D Říkáš vesměs průměr, tak uvidíme :)
Přelití by to nemuselo být, pravda, některý květináče nevysychají skoro vůbec, ale nemocný listy mají kytky i v těch, co vyschnou pomalu do druhého dne... A hnojim max 70% doporučených dávek, tak tím by to snad taky nemělo být... :/ Nevím no, jak jsem psal, přislo mi, že některý holky jsem takhle dostal a už jako řízky měly malilinko "spálený" špičky listů...
Anarchom
Nektere odrudy jsou nachylnejsi na vlhkost......s nekteryma to jde dojet bez potizi i pri 70% vlhkosti a nektere snesou sotva 50%
A jak jako ve vodarne? Kolik tam mas stupnu pokud nesvitis?? Jestli tam mas nizkou teplotu,tak by to vysvetlovalo proc pomalicku kvetou,ono kytky ktere jsou v zime kvetou treba i o 10 a vice dni dele.....ja mam taky spalene spicky u listu,ale jsem 40-caty den na kvetu,rekl bych,ze jsem zasolil substrat,ale tedka uz to nijak hrotit nebudu,stejnak za tyden budu lit uz jen vodu na proplach......
Legy
Jo, to souhlasim, kazdopadne do palic se mi plisen nesmi dostat, to nedopustim :P
Sklipek, s oknama ven a taky tim darlingem a bojlerem. Vlhkost tam je... Zima ani tolik ne, ale o par stupnu min, nez je idealni tam asi bude. Souhlasim, ze se tim muze protahnout doba kvetu. Kdyz se protahne, nevadi, hlavne, kdyz bude slusny konecny vysledek ;)
Jojo, jen je hezky proplachni, taky s tim pocitam, at se to poradne vycisti a je to chutny :)
pankytka
Taky budu sledovat, jsem moc zvedavej, jak toto dopadne :)
fedousek
citace:
fedousek: Tak to je paráda, od koho jsi měl řezy? Jestli nechceš dělat reklamu, tak do PM klidně. Mě zarazilo, jak to jede pomalu, ale píšou, že se to rozjíždí ke konci květu... A opravdu, taky jsem četl, jak to všem voní a mně zatím nic moc, asi mám rýmu nebo jsem si k tomu vypěstoval odolnost :D Říkáš vesměs průměr, tak uvidíme :)
Přelití by to nemuselo být, pravda, některý květináče nevysychají skoro vůbec, ale nemocný listy mají kytky i v těch, co vyschnou pomalu do druhého dne... A hnojim max 70% doporučených dávek, tak tím by to snad taky nemělo být... :/ Nevím no, jak jsem psal, přislo mi, že některý holky jsem takhle dostal a už jako řízky měly malilinko "spálený" špičky listů...


měl sem řezy od prashiwa...snad mu nebude vadit, když to zde zmíním :-)
mě to naopak valilo od začátku do konce, ale každopádně jako drtivá většina odrůd, tak poslední 3 týdny jsou top...
necháváš zlehka povadnout listy mezi zálivkama? čím přesně hnojíš? jestli se nepletu, tak do toho pereš spoustu věcí, že? i když třeba ne plné dávky, ale opravdu dost :-)
proč dáváš bloombastic a ještě k tomu PK??? je to zbytečné vyhazování peněz do luftu... bohatě stačí jen květová složka a další boostry a podobné přípravky jsou v podstatě k ničemu a že sem jich vyzkoušel požehnaně... jestli to udělá o pár gramů navíc, tak je to hodně, je to diskutabilní a to si myslím, že za těch hromadu peněz, co ty nesmysly stojí, opravdu nestojí :-) každopádně mkrni i na jejich složení a uvidís, že když dáš o něco víc květové složky, tak dopřeješ kytkám skoro to samé :-) ještě jedna věc, měříš EC a ph??
fedousek
ted sem si jeste uvedomil, jak jsi psal o tech listech, ze ti padaji, tak me to padalo taky jako mouchy a tim myslim doslova jako mouchy, protoze sem se toho uplne bal v prubehu pestu... ale je pravda, ze ty lupeny, co upadly, by vzdy zlute a nebo uz seschle, proste je kytka vyuzila, tak jak mela a zahodila...slo to jako vzdy od spodku... proste velka spotreba lupeni, tak jak se slusi a patri pro dobry vyvoj rostliny...kazdopadne takovou spotrebu listu sem jeste nevidel, ale prisuzuju to odrude :-)
pankytka
Ahoj, ja taky AO od Prashiwy. Jsem nekolik tydnu za Legym. Me zadny listi nepada, tak nevim :) Ale ani mi to nevoni po pomerancich, ono to proste "jen" roste :)

Fedousek: A jak jsi vubec dopadnul chlape? Pochlubis se svym pocinkem? Tj. jaky svetlo, prostor, pocet kytek a vysledek? Jinak ja zatim dal maximalne EC 1,3, kytky jsou hezky...krasne se vetvi. Tak jsem zvedavej na kvet, prtze jsem tady taky cetl par ne zrovna peknych referenci na zrovna tuto konkretni genetiku od Prashiwy. Jsem v napeti no :)
Legy
fedousek: Jojo, posledni tydny, to sedi... Nehnojim prehnane a rozhodne nemam tolik slozek, jsou tu borci, si uz samotna seminka maci ve stimulatorech :D pak korenaky a hnojky pro prcky, pak grow+enzmymy, pak bloom a dalsich milion enhanceru a pak Pkcka a stimulatory. Ja prave ted pouzivam jen bloom, PK a bloombastic. Ovsem cetl jsem, ze ten bloombastic neni ta kdobrej a drahej je (proto mam jen 100ml na zkousku). Tohle kolo ho dojedu poctive a urcite si necham trochu na pristi kolo, kdy pojedu 2 genetiky, 10 semen a jednu kytku budu hnojit a ostatni ne, respektive jen malicko. Udelam si obrazek, k cemu ty hnojky vubec jsou :P
PH a EC nemerim, jak jsem psal na zacatku vlakna, nejsem chemik, jedu si na pohodu, prirodni postu (bohuzel teda s neprirodnima hnojkama.. :/). To zacnu merit az kdyby se mel schylovat k pruseru v podobe chcipnuti kytky.
Tak to ti ty listy opadavaly prirozene, to tohleto moje krabaceni a umirani prirozeny moc neni :/ Kazdopadne dobry poznatek pro ty, co chcteji AO zkusit - kytka se velmi ochotne zbavuje listu :D
A jak pise pankytka, klidne shrn prosim svuj grow, at jsme v obraze :) ;)
fedousek
Prostor: 2mx1,5m a na vysku snad kolem 3m.
Kvetniky: 11l
Osazenstvo: 9x AO
Svetlo: 4x 18w zarivka 865 na vzpamatovani, pak chvili 400w klasika rust a na kvetu 600w Osram
delku na rustu nepocitam, jelikoz to prepinam podle toho, jak se mi to zda vhodne a zalezi to na vecech jako jsou zastipavani, ohybani a celkove vyplneni prostoru v porovnani s vyskou, atd...
na kvetu sem to mel 58dni a kosil sem podle mikroskopu, kdyz se mi zacali na vsech kytkach vyskytovat prvni jantarove trichomy mezi mlecnyma...
Stinitko: v rustu klasika waveflector xxl a v kvetu topspin xxl...
Hnojky: JIDB
Substrat: kokos od plagronu
PH celou dobu kolem 5,5 - 6...mereno parkrat, ale jelikoz jedu stejny hnoje a vodu uz mraky let, tak nemerim kazdou zalivku
EC max 1,5 a posledni 3 tydny ohuleno na 1,8 az 2... Merim pouze vstup, jelikoz vytok je zkreslujici, protoze v podtacku je usazenych tolik hnojek z predeslych zalivek, ze to nema cenu vubec merit. Zalevam vzdy, nez mi protece voda do podtacku, zalevam na aspon na dvakrat a vzdy az po povadnuti listu. Listy nestriham, pouze kdyz jsou KO, tak jim pomuzu, ale jinak nechavam i spodky. Male vetvicky striham hned z kraje, kdyz vidim, ze z nich nic nebude. Zatrihavam vetsinou 1 az 2 a ohybam podle potreby bud kolinky a nebo lamu stonky...
AO se dobre vetvil, nemel moc listi, coz kazdy jiste oceni... V rustu byl docela rychlej a v kvetu bobtnal uz od zacatku slusnym tempem. Hnojek by moc nesnel, ke konci sem trochu pripaloval spicky listu tim zvysenym EC. Mel sem trochu problem s plisni v palicich i pres to, že byly hodne vzdusne a nebyly to zadne kameny, ale vyresil sem na 3 mistech ustrizenim palice, nez se rozsirilo dal a bylo problemu. Mozna je AO trochu nachylnejsi na plisen, jelikoz na jinych modelech sem nemel, i kdyz sem odjel kola s mnohem vyssi vlhkosti. Nejak extra sem to neresil, jelikoz sem mel trochu vyssi vlhkost, coz bylo dano pocasim - cca 55 pres den a v noci cca 75%... Ofuk pouzivam pouze na topspin a odtah (400m3) mam zapnuty pres noc co pul hodinu... Teploty pres den 26-29 a pres noc cca 20...
No vysledek byl uspokojivych 550g, coz je krasnych vic jak 60g na kytku a vice jak 0,9g/w...
Odjel sem modely jako treba whiterussian s vynosem kolem 1,5g/w, ale to jsem ho jel asi 6 kol po sobe, takze sem vedel uz jak na nej po vsech skerech, coz by se dalo vychytat mozna i u AO... Zkuruje docela slusne, chutna taky dobre a voni opravdu super. Kazdopadne tohle vsechno zalezi na cloveku, jak si vsechno udela a zaridi kytkam podminky :-) snad sem na nic nezapomnel, ale myslim, ze takhle z patra toho vic na rychlo nevytahnu z pameti :-)
pankytka
Diky Fedousku, podle toho co pises, to nevypada zle, vlil jsi me a jiste i Legymu vize pozitivnich myslenek do zil :)))
Legy
No, já pozitivní tolik nejsem, když vidim to svoje "dilo" :D :D Každopádně uvidíme, na brko by z toho mělo být podle všeho :P
pankytka
Neprehanej :) bude nakej up?
Legy
Takhle začíná 38. den květu.

Kromě 2 indika fenotypů jsou ostatní kytky k ničemu. Zatím, ale pochybuju, že se to zlepší.
Začal jsem hnojit 100% doporučenými dávkami bloom, PK a bloombastik.
Listy pořád umírají a palice nebobtnají, vše při staru :/
Tohle kolo mě teda vážně mrzí, takovýho úsilí, času, radosti a v neposlední řadě i peněz a výsledek toho je jedno velký zklamání.
Nechci házet všechny AO do jednoho pytle, ale řezy od prashiwy AO jsou pěkná sračka.
Mám před sebou při nejmenším ještě měsíc, ale silně pochybuju, že se něco zlepší, už jsem něco odjel a tohle nevypadá dobře. Budu-li se plést, smeknu a omluvím se, ale to se horkotěžko stane :(

pankytka: sorry, asi tě zklamu, mrkni sám..
fedousek: u tebe to asi vypadalo 38. den líp, viď ?

1. foto celkový pohled
2. foto indika palda
3. nejlepší fotka, z fotky to vypadá hezky, ale je to vesměs jen ta jedna indika kytka, kéž by to takhle vypadalo všude. A navíc, vypadá to, že jsou palice celkem velký, ale jsou chcípaci velký jako krabička sirek :(
4. foto detail indika
5. foto detail sativa (tahle fotka vám všem řekne, jaká sračka AO je. Z tohohle nebude žádná palice a zkuste říct, že to ještě nabobtná k nepoznání! :D )
Kazimír
jj, doslo na ma slova, AO od prashiwy je shit, mel jsem taky tragickej vynos, urcite jsi checkoval muj thread, zdravy kytky v rustu, ale kvet je jedna velka katastrofa 0,000nic... GL
MagiCman
Nejsi první kdo se napálil s řezama ao od toho zm... Neberte to už od něj krucinál !!!

ted budeš měsíc čekat na zázrak který se nestane jako my všichni co jsme to od něj měli.
rozjed novou raději,škoda watů
Hrdic
Já bych flintu do žita neházel.. má před sebou ještě měsíc. V téhle fázy bych to už určitě nepřerušoval. :)
pankytka
Legy - kamo, nebudem si mazat hasis kolem nosu, na zapis do kroniky vitezu to nevypada mno :D Ale tak treba se to jeste zlomi (ja vim, jsem trosku trapnej), mesic je celkem dost uz a Prashiwa psal, ze posledni tyden prej davaj nejvic? Jak jses na tom s EC, kolik ted davas? Jinak u me se zda, ze mam vsechny stejny - indica. Mam to roztahany - jeden top vedle druhyho, tak uvidime... Jinak ze Ti i Fedouskovi padaj listi jak blaznivy? Covece, tak to me vubec, ale vubec! Predevcirem jsem prostrihaval spodky a porad tam byly zastrizeny listy jeste z klonu. A drzely jak prase, zadny ze bych do toho tuknul a slo to dolu, pevny jako kdyby tam byly tyden. Jinak uz mi to zacalo taky vonet po pomerancich.

Kazimir - ty jsi tusim psal, ze to ani nezkurovalo, nebo se mylim?

MagicMan - a jakej byl u Tebe vysledek pls? Tj, wataz, prostor, pocek kytek a G, jestli muzes?

Hosi a jaka byla konzistence palic? Fedousek pise, ze je mel nadychany...ale zase pokud mas vysokou vlhkost, tak se to da pochopit...

PS: Nekdo selekti kytky a nekdo matkare, no :D
Legy
Kazimír:
jo viděl, strašnej propadák právě :/ Tajně jsem doufal, že to je už ok, ale nebylo... Jakej byl konečnej výsledek? (Kolik kytek a kolik g?) a jak to chutnalo/zkuřovalo? Vážně žádnej stav?

MagiCman, Hrdic:
určitě to nebudu přerušovat, dojedu, co je, ať z toho taky něco mám, budu si to kuřivo schovávat a šetřit na vyjímečný příležitosti :D

pankytka :
EC neměřím, jedu vodu ze studánky a hnojky a nikdy, opravdu nikdy sebemenší problém..
Jestli máš všechno kapusty (indika fenotypy) jsi šťasný člověk a možná z toho i něco uvidíš, ty sativy jsou k hovnu, to vůbec nebobtná, jen to má hodně dlouhých chloupků :D

Já mám pro příště jasno, zabrousím do Kalifornie a bude to 5x Blue Dream a 5x Green Crack na příjemný a kreativní, odpočinkový chvíle, žadný deepy :) Jo a samozřejmě semínka, žádný klony, (i když tu mám vyzkoušený jiný - dobrý matkaře), ale ať je jistotka, byť se to trochu protáhne. A hlavně, tuhle genetiku tu nikdo z nich nemá :/
pankytka
Legy: no to jeste uvidime, jak moc stastny budu, zatim jsem na zacatku, neni co merit. Snad to tak nezustane :D
Legy
Ale zůstane, jedeš přece AO neboli: Absolutní Obavy, Abnormální Obdaření, Adept Obdivuhodný, Agónii Obdobný, Ahoj Ováde, Asymetrický Oblíbenec, Absolutní Odpad... Mohlo by být celý vlákno přezdívek pro Agent Orange... :D
Kazimír
to Legy: ale jo, kdyz to poradne proschlo a ulezelo se to ve sklenici, tak to nakonec trochu zkurovalo, ale me slo taky o vynos a ten byl fakticky tragickej, nejakejch 250g pod 600W... :(
pankytka
citace:
Původní příspěvek od Legy
Ale zůstane, jedeš přece AO neboli: Absolutní Obavy, Abnormální Obdaření, Adept Obdivuhodný, Agónii Obdobný, Ahoj Ováde, Asymetrický Oblíbenec, Absolutní Odpad... Mohlo by být celý vlákno přezdívek pro Agent Orange... :D


:D ty ses magoooor :D
Legy
Kazimír: tak aspoň, že si budu moct vychutnat řízky a salát trochu zkouřenej :) Nicméně 0,3g/w je hodně špatný, budu na tom podobně, spíš možná ještě hůř :D
Balon
citace:
Původní příspěvek od Legy
Ale zůstane, jedeš přece AO neboli: Absolutní Obavy, Abnormální Obdaření, Adept Obdivuhodný, Agónii Obdobný, Ahoj Ováde, Asymetrický Oblíbenec, Absolutní Odpad... Mohlo by být celý vlákno přezdívek pro Agent Orange... :D


je to sice vtipný o tom žádná, ale trošku to podle mě uráží model agent orange, kterej si to podle mě rozhodně nezaslouží... mám s ním bohaté zkušenosti at už z vlastní menší selekce, tak s již vyselektovanýma kouskama od místních matkářů(Hodinář, františekzelený) a je to super model s neskutečně libovou vůní a chutí a výnosově bych ho klidně zařadil do nadprůměru...
to co tu prodává prashiwa je podle mě totální shit. prashiwu sice neznám, ale co jsem četl jeho příspěvky, tak bych si od něj nikdy klon nekoupil...
Legy
Balon: Je to braný samozřejmě s humorem a nadsázkou. ;) Agent nebude mít příjemný hodnocení na leafly jen tak pro nic za nic. Je dobře hodnocený i vůbec na různejch webech, nicméně pro mě to byl pokus a k AO se pravděpodobně už nikdy nevrátim po týhle zkušenosti. I když bych si přál cítit tu vůni a ochutnat nejlíp bio dým :) Třeba někdy od ověřenýho matkaře nebo ze semínka, protože hodnocení je jinak vskutku krásný - proto jsem se na něj tak těšil, ale místo toho jsem o to víc zklamaný :/
pankytka
Legy: vcera jsem se byl podivat a po tydnu na 12/12 to mam vetsi, nez ty po dvou tydnech 12/12 u ty Tvy indicy. No tak jsem zvedavej. Bude to napinavy kolo :D
Legy
pankytka: hezká práce, budu držet palce ať to tak jede dál ;)
pankytka
Legy: jsme teprve na startu, tak uvidime. Jako moc jsi mi nepridal chlapce, abych byl uprimnej :D Ale stejne, porad mas dost casu, treba to nebude tak zly, drzim Ti palce!!
1+1=2
Agent u konce začíná sundávat obal a překvapovat! Buď v klidu...
Kazimír
tohle pheno na konci nepredvede nic, co ti nenaroste v prvnim mesici kvetu, v druhym uz rozhodne necekej, kort jestli uz ti hnednou pestiky.....
Legy
začátek 45.dne

Nic už se rapidně nemění, aspoň prozatím ne, ale nejspíš už natrvalo.
Jedině snad, že to začíná pomalounku dozrávat, pestíky už sem tam hnědnou a bohužel jsem dnes našel i náznak mikro plísně (byla na paldě hned u vchodu a směrem ke mně, jinak bych jí nenašel) kdo ví, kolik tam těch zárodků je ještě schovaných... Pro jistotu jsem jeden větráček přepojil, ať fouká nonstop, třeba se to trochu zpomalí, než se to rozjede.
Dneska dostaly poslední plnou dávku a od příště jedu jen vodu, ať mám klid na duši a mohu sklidit hned-donutí-li mě okolnosti, respektive plíseň...
Bída příšerná. Jedině, co mě těší, vždy jsem okukoval model OG Kush a jeho tvrdý palice s takovými těmi výrustky z palic s pocukrovaností takovou, že není vidět zelená. A mimo to OG taky nemá takový paldy. Jako OG to úplně nevypadá, ale ten nádech tam je, takže aspoň vím, jak to vypadá, když jsou tvrdší, kompaktní paldy s opravdu slušnou dávkou cukru. Pocukrovaný jsou i velký listy, u některých phenotypů je to krása pohledět :)

1. celkový pohled
2. detail indika palda
3. detail sativa
4. cukrůů

sry za kvalitu fotek, ale kvůli spektru a resonanci světla tam jsou pruhy, je to žlutý a nebo přepálený...
pankytka
Ahoj,

diky za up! No tak to je v peeerdeli :/ Kolik mas vlhkost, ze jsi chytil plisen prosim?
Legy
51. den květu:

Chtěl jsem nafotit i celý box, ale po včerejším obrání spodků jsem nějak hnul s kytkama a nějak se mi rozsypaly puclíky :D Ohýbají a lámou se mi stonky, všechno vypadává ven z boxu, takže to nemůžu skoro ani otevřít...
Tak aspoň něco málo, co jsem mohl vyfotit.
Třetí zálivka pouze vodou (7dní žádná hnojiva).
Sativa phena jsou téměř zralá, indika zraje pomaleji... Ještě pár dnů a bude kosa.
Sem tam najdu plesnivý spodek, což není problém... Topy jsou zatím v pohodě a dokud budou, nebudu to řešit. I když teď se mi jich spousta ohnula dolů, tak snad jí nechytnou, ale nemusely by...

edit:
jo a tu vlhkost ti nedokážu říct přesně, protože jí neměřím, ale odhaduji mimo stan tak na 70% a vně cca 65%. Kapky na stěnách nejsou výjimkou, ale ofuky to zvládají ohlídat, topy určitě ;)
Legy
A je po všem...

Sativy dostaly kosu 9.12. (54. den květu) a indiky šly dneska. (57.den).
Bylo to hodně narychlo, spěchal jsem strašně, ale musel jsem, plíseň mě donutila. Hromadu materiálu jsem musel vyhodit, ať už tam byla plíseň a nebo to byly absolutně nezrálý, vzdušný, listnatý spodky (občas i celý větve), ze kterých by nic nebylo...
Tyhle holky jsem stihl zalít jen 3x vodou, ale už jsem ochutnal jeden nezralý rychle usušený spodek a není to vůbec špatný. Má to trochu škrablavo hořký dojezd, ale jinak dobrý, řekl bych lepší průměr. Palice byly tvrdý a nádherný. Málo listů a ty vrchní byly už parádně zralý. Opravdu snad nejhezčí palice, co jsem kdy měl.

Ovšem, to jsem ještě nedostal pod nůžky indika pheno. To byl fakt masakr. Absolutní TOP, co jsem pod 250W měl. Palice tvrdý jako šutr, listy tvrdý jako čtvrtka, že bych se o ně pořezal a popíchal. Neskutečný. Paldy se leskly jako brilianty!! Po druhý palici jsem musel vyměnit rukavice, co jsem vzal do ruky, jako bych si k nim vteřiňákem přilepil. TOP pryskyřice, TOP tvrdost, málo listů, krásný bobule/hrozýnky. Paráda. A hlavně to nejsou takový mrňky, z těchhle bude aspoň něco málo.
Ty 2 kytky zachránily pověst AO, aspoň u mě. Kosa byla i u nich za 5 dvanáct. Jak byly tvrdý, odolávaly plísni o ty 3 dny dýl, ale zárodečků jsem našel spousty, jen tak tak...
Raději teď suším den/2 hned u topení, aby se největší vlhkost vypařila a nesplesnivělo to v průběhu sušení. I za cenu toho, že to trochu zesenovatí...


Škoda, že z fotek nevidíte tak dobře tu pocukrovanost a hlavně si nemůžete šáhnout... Na 250W si myslim, že cajk. Palice připomínají květák. Boulovatý a různotvarý :D

Chcete tipovačku? :P ;)
pankytka
Ahoj,

tak nakonec to vypada, ze jses spokojenej vid? Cukrovati neskutecne, o tom zadna, vim :) Tipovat si asi netroufnu, ale ke konci to pekne nakynulo vid? Jsem zvedavej na výsledek ;)
Legy
Zdárec,

jen ty 2 kytky indiky fenotypy. Z těch bylo dohromady necelých 100g a z těch 10 zbylejch bylo dohromady cca 140g, takže výsledek zhruba 240g.
Jóó, kdyby to byly jen ty indika fenotypy, tak by to bylo skoro g/w, takhle ani náhodou. Nicméně kuřivo je to dobrý, na konci trochu zaškrábe při polknutí, ale sílu to má neskutečnou. Jeden z nejsilnějších modelů, co jsem vypěstoval, 5 prásků a rozstřelilo mě to na celý večer do noci, ještě ve spánku a i druhý den jsem trochu byl.. :D
Jak ti to valí? Nemáš fotku třeba? A to cukrovatění je opravdu neskutčný! :D
pankytka
Cus!!

hmm, tak to je zajimavy. Tedy ve finale jsi se dostal na 0,5g/w jako Kazimir. Tedy s tim podstatnym rozdilem, ze on to oznacil za techniku a ty ucinky hodnotis velice pozitivne. Tohle je markantni rozdil v hodnoceni stejne genetiky, to je treba na zamyslenou. Hele u me to nevypada nic moc ti reknu. Jak jsem uz drive psal, mam to roztahany, takze paldy daleko mensi, nez tvoje topovky...ve finale tedy uvidim co z toho "vymacknu". Daval jsem nizsi EC, tak abych dodrzel radu matkare a naopak daval min, nez daval Kazimir...slo to dozluta, takze jsem prisolil, ostrihal zlutaky a jedu dal. Kazdopadne, jak zavadis cimkoli o kytku, tak se lepis, dokonala mucholapka :) Foto zadny nemam, ale zkusim poslat ok :) PS: ve finale si myslim, ze to bude dobry, ale vynosnost mala i u me. Ale uvidime no.
Legy
Čauves,

jak píšeš, skoro 0,5g/w, ale kdyby to byly jen ty indiky, bylo by to g/w... Chuť hodnotim za 3, možná taky kvůli malýmu průplachu, i když u indiky se proplachoval mnohem víc a je více-méně stejná.. Nicméně účinky fakt síla. Já nejsem tolik zvyklej na hulení, tak možná je to i tím, ale těžko říct, něco jsem přece jen už vykouřil, tak si troufám soudit. Uvidíš sám ;) A ano, těch krystalů bylo neuvěřitelně, fakt mazec.

Teďka dojedu ten Blue Dream a Green crack a na nějakou dobu skončím, to, něž doma nebo s klukama vykouřim.. :D Jen tak pro zajímavost se mrkni i na můj druhej grow, je neuvěřitelný, co dokáže "nevysílená" genetika ze semínka. Takový listy a tlustý stonky, jen čumim. U tohohle growu můžu s klidem říct, že jsem neměl takhle robustní kytky ještě. Troufám si říct, že proto, že většinou sem jel klony...
pankytka
citace:
Původní příspěvek od Legy
Čauves,

jak píšeš, skoro 0,5g/w, ale kdyby to byly jen ty indiky, bylo by to g/w... Chuť hodnotim za 3, možná taky kvůli malýmu průplachu, i když u indiky se proplachoval mnohem víc a je více-méně stejná.. Nicméně účinky fakt síla. Já nejsem tolik zvyklej na hulení, tak možná je to i tím, ale těžko říct, něco jsem přece jen už vykouřil, tak si troufám soudit. Uvidíš sám ;) A ano, těch krystalů bylo neuvěřitelně, fakt mazec.

Teďka dojedu ten Blue Dream a Green crack a na nějakou dobu skončím, to, něž doma nebo s klukama vykouřim.. :D Jen tak pro zajímavost se mrkni i na můj druhej grow, je neuvěřitelný, co dokáže "nevysílená" genetika ze semínka. Takový listy a tlustý stonky, jen čumim. U tohohle growu můžu s klidem říct, že jsem neměl takhle robustní kytky ještě. Troufám si říct, že proto, že většinou sem jel klony...


Cabas!

no ja na tom budu rek bych podobne :(

Kyti maj tmu, tak jsem vytahnul jen dve na ukazku, jak jsou roztahany a jak asi vypadaji palice. Pritom se uz blizi konec...
Legy
Jojo, poznávám tu hromadu hnědých a suchých pestíku na vrcholku, co vypadaj jako ku*da 15ti letý zrzky, mel jsem to stejně :D

Ale máš to dost listnatý, to já to takový neměl.. U sativ to bylo horší (ale pořád dobrý na jiný modely) a u indik úžasný... Pod čim je máš a jak máš daleko lampu?
pankytka
jj, listnaty to mam, ale neprijde mi to jako nakej extrem. Ono, ja jsem uz predtim psal, ze me listy nepadaj a ty jsi psal, ze ti to pada jak mouchy, tak mozna proto?

mam to pod 320W led bridgelux gen 7 + cerveny svetylka, zkratka klasicka prace ledideal :)
Legy
Ne, to rozhodně není extrém, jen mi přišlo, že tam máš víc listů, než jsem měl já. Je to jinak v pohodě, to je jasný ;)
Mně nepadaly listy, já je jen měl nemocný. Pálily se konce listů a pak celý list "zplesnivěl", ale šlo to odspoda a jen velký listy mimo palice, z listů z palic to nechytil ani jeden...

Co ty, tys to neměl na listech? Psal si jen, že žloutnou, což by mělo být z nedostatku živin, když je kytka tahá z listů do palic i za cenu, že zežloutnou a chcípnou...
pankytka
No me jak to zacalo zloutnout (drzel jsem EC niz, nez bych normalne drzel - vysledek rozporu mezi Kazimirem a Prashiwou...jsem si rikal, ze matkar vi, treba se to Kazimirovi zaseklo...). No hovno - 1,6 EC bylo proste malo a zacalo to zloutnout. Takze jsem jim pak pridal a ty co byly zluty, tak sly do kopru. Jj, obcas se mi takto nakej list vycucnul, jak pises, ale hlavne spodni listy, na ktery neslo moc svetlo, podle me normalni.
Legy
Jojo, klasika. Pisni pak vysledek ;) Drzim palce.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma