Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
zloutnou a umiraj ! - Klikni zde pro originální téma
zabias
caute, potrebuju pliz akutne poradit, protoze to se mi deje (v moji prvni) skrini je fakt armageddon.. posudte sami podle fotek

kdyz pominu ze se naprosto zasekly v rustu (ale to uz tak pred dvema mesici, celkem jsou stary uz asi 3,5 mesice a merej 30-40 cm :((), tak ted po prepnuti na kvet (pred 2 tydny) zacaly 2 kytky (nebula) uplne chcipat, zacalo to rychlym zloutnutiim listu od stredu bez zjevny priciny, ted uz schnou a cely kyti dou do haje. ostatni (el nino) se drzej, jsou jeste celkem zeleny, ale horni listy i vetsi spodni listy zacinaj taky zloutnout ..

asi prvni 2 mesice jsem ve skrini mel teploty kolem 38 stupnu, ve vedrech i 43, nez jsem koupil poradnej vetrak :-/ , vlhkost pri sviceni kolem 30 - 40 % (vic fakt nedam ani s rucnikama)

parametry : skrin drevotriska 2m3, teplota 28-32, odtah 570m3/hod, zalejvam odstatou vodou, ph ani ec nevim,
hnojeni v rustu plagron alga grow, kvet plagron alga bloom (tim jsem to pohnojil zatim jednou behem tech 2 tejdnu dle doporuceny koncentrace, ted uz sem 2x zalil jen cistou vodou, jestli to nechcipe kvuli prehnojeni ... vysledek zadnej).
puda 1/3 perlit, 2/3 nejaka puda ze zahradnictvi :) , kvetinace 6l
lampa phillips son t agro 400w

jinak kamos ma kytky ze stejnejch rizku, stejnou pudu, kvetinace, lampu, odtah, jen trochu vetsi skrin na vejsku (resp. spajz) ...

fakt ocenim jakoukoli dobrou radu, protoze svitit na to 4 mesice aby mi to nakonec vsechno pochcipalo ... :(( .. predem dik !!
tahua
to zabias:
zkus tenhle link :http://grower.cz/forum/showthre...meny+na+kytkach
deno
tohle sou 100= spálený kytky - změř si teplotu u těch zohejbanejch listů...
MUT
jo moc teplo
optimum je tak 28°C, vyšší teplota škodí. No ale co sem odzkoušel tak do 32°C sou kytky v klidu.
ALE 38°C nebo dokonce 43°C....dochází už k degradaci he
Mám ten samej problémek, ale jen na dvou kytkách ze tří ( ta jedna je jinej druh. Teplota ve skříni nepřesáhne 31 stupňů ani v největších vedrech bo sem si udělalklimatyzaci ze zamrženejch pelahví a dokážu tak srazit až 3 stupínky dolu. Koupil sem Vegaflor - postřik na listy. Obsahuje všechno potřebný N, P, K, železo, mangan měď. Doufám, že to zabere. Porferuju jaký mám úspěchy
zabias
tak je to vazne v prdeli, ty dve kytky uz jsou uplne dead, ostatni taky zloutnou a chcipou listy, jde to desne rychle, jen dve se jeste jakz - takz drzej. proste mi po 4 mesicich chcipnou vsechny kytky husty ... rozebiram skrin a seru na growing :((... teplota je ted ve vedrech max 33 stupnu, kdyz tu nekdo pise ze i ve 40 se to da, tak si myslim ze tou teplotou to nemuze bejt. hlavne se zacly takhle srat az poslednich 14 dni, kdy uz mam teplotu mnohem nizsi ... zadny svilusky to taky nejsou, ani prelivani, pudu udrzuju jen lehce vlhkou, pohnojil jsem to vcera 1/2 doporuceny koncentrace plagron alga blom .. nijak se to neprojevilo (jen kyti chcipou dal) . jeste me napadlo jesli to nemuze bejt tim ze mi v "noci" ve skrini stojej vetraky, ale taky sem tu nekde cet ze to je celkem bezny v dobe tmy vse vypinat, tak nevim. prikladam jeste foto aktualni situace...
zabias
aha tak ted koukam ze tam mam fakt 40 stupnu (v byte mam 30 ).. tak sem v prdeli protoze 570 m3 vetrak za 4000 a stejne nepomoh ... tak uz nevim.
Wax
kolik zalejváš?
Dám se dohromady s kamarádem a pokusim se to nafotit digitálem. Jinak sem tu klimatyzaci udělal tak, že jsem si koupil v železářství plastovou trubku stovku a k ní Téčka na rozměr vstupu vzduchu do skříně. Z venku na skříň přidělal udělal odkap na kondenzovanou vodu a zaizoloval aby se mi nevochlazoval pokoj ale vzduch, kerej tahám do skříně pak už jenom stačí měnit petlahve.
MUT
to zabias:
sem už jednou reagoval, teď to čtu znova a koukám, že píšeš na začátku:
fakt ocenim jakoukoli dobrou radu, protoze svitit na to 4 mesice aby mi to nakonec vsechno pochcipalo
To ti rostou takovýhle kytky 4 měsíce? Maj tak 30-40cm jak vodhaduju. A palice taky nikde. V tom případě nejni špatně jen teplota!
Taky si psal že heheheh ty psal teda jojo už to vidim.

Máš v květináčích pořádnou (5cm) nebo aspoň nějakou drenáž(keramzit). To tiž první série fotek ukazuje na přelití a druhá na uvaření přelitejch kytek.
Zajímalo by mě jestli tím ventilátorem myslíš vnitřní, co je vidět na fotkách, nebo jestli máš i odtak ven. Jestli ne tak je to průser.

¨Nejlepší by bylo zasadit nový řízky do RW,koko,hydro a vysrat se na hlínu, ta je na outdoor. Jo je to asi krutý, ale tzhle kytky nemaj budoucnost budoucnost.
zabias
jasneze mam odtah ze skrine (od lampy), ufo z growshopu 575m3 ...
keramzit dole v kvetinacich mam. prelity to imho taky nebude protoze zalejvam, spis min nez vic, s tim uz sem taky experimentoval,, ted zaleju do kazdyho kvetinace tak 3dl kdyz zacnou trochu povadat. sam si taky myslim ze to bude jeste neco jinyho, protoze posledni 3 dny jsem pomoci klimatizace srazil teplotu ve skrini na cca 32-33 st. a nijak se to neprojevuje, porad chcipou vsechny az na jednu. mrtvejch, uplne uschlejch uz je 5, 4 jeste jakz takz zijou :(. jedna z tech zijicich kytek krouti vrsky do stran jakoby ji to palilo, protom je tam tech 32 .. fakt nechapu
zabias
no de o to ze za 3 mesice v rustu maj 30-40 cm, ted uz je to skoro mesic v kvetu, palicky miniaturni...proste smula, nechce nekdo koupit skrin ? :)
Tak sem vypozoroval, že pod zářivkou s modrym spektrem (dybych si teď vspoměl na méno :o( ) lístky vypadaj furt zdravějš než pod OSRAMkou s červenym a žlutym spektrem. Vyměnil jsem jí teda za POWER-GLO s vysokou svítivostí v modrym spektru a epidemie se zastavila. Možná taky zabralo to hnojivo Vegaflor ve formě postřiku, ale to je jedno. Hlavně že rostou MAZLÍČKOVÉ moji.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma