Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Jak jsem musel přestat - Klikni zde pro originální téma
georgeus2
Zdravim,mám nemilou příhodu.
Před cca dvěma lety jsem se odstěhoval z Prahy na severní Moravu. S kamarádem,který u nás pracuje jsme si našli společné bydlení. Hned jsme začali vychytávat skříňku. Vše se nám podařilo,kytí rostlo,prostě pohoda. Mam přítelkyni která o tom ví
a starala se,když jsem musel někam odcestovat. Kámoš časem
začal chodit s jednou slečnou. Jelikož to bylo v bytě,tak se to taky dozvěděla. A to byl kámen úrazu. Když jsme všichni někam jeli,tak se o to měla starat. Starala se,ale přizvala si k sobě svého 16ti letého bratra. Až po dvou měsícíh to z ní vylezlo.Kráva. Kámoš
ji začal mít časem plné zuby,bo byla uplně tupá. I přes naší dohodu,že to vydrží do sklizně se s ní rozešel. Teď po Czechteku
za mnou přišel jeden týpek,40ti letý pěstitel,mimochodem má vinikající outdoor,že mu někdo z vedlejšího města říkal,že u nás v městečku má někdo lampy a že jsme to my.Ten malej smrad to rozkecal snad všude. Takže jsem to během dvou hodin rozebral do šroubku,matroš den předtím sklizený jsem ukryl na dobré místo,nemám doma ani na brčko. Čekám kdy mi příjde návštěva z VB. Dobrý kámo se stěhuje,já do menšího. Z toho vyplývá,že s nikým už nikdy nic,bacha na zhrzelé přítelkyné a dementní bratříčky. Ještě hodim do galerie nějaké fotečky.
Mějte se na pozoru.
PiosOne
georgeous2: tak to je úplně na hovno :(, ale alespoň jsi nepřišel o úrodu.
Taker
2 georgeus4 né vlastně 4 georgeus2:
Já, kdybych měl doma mít skříň, tak bych se asi strachy pos... Proto mám veškerý pěstitelský aktivity venku. Né že bych byl uplně v klídku, ale je to tak pro mě lepší. Taky ten strach při každym zaklepání na dveře jako že už si pro mě dou - to bych nepřežil.
Jinak fšechny indoorsáky fakt obdivuju a fandim jim. Je to holt kumšt.
PiosOne
realist: takovýho "kámoše" jsi měl hned vyhodit a né se s ním srát
PiosOne
BohouR: máš pravdu, poslat nekoho do háje je těžké. pokud je to fakt kámoš, tak to ani nejde. ale poslat do háje týpka, který se s tebou baví jenom kvůli tomu že máš hulení, jsem se už díkybohu naučil. je to potřeba, protože když mu dáš jednou za měsíc, tak je to OK, ale když je u tebe za dva dny zase, tak takového je potřeba se zbavit.
PiosOne
BohouR: Nejlepší je říct, že nic nemáš. Možná že něco bude za měsíc. A když přijde za měsíc, tak pořád nic není atd. Buď mu to dojde, nebo ho to přestane bavit.
Myslím, že něco podobného už se tu ale dříve probíralo.
PiosOne
Tak to záleží na situaci, ale když mám, tak mu dám zahulit. Ale odmítám mu dát třeba na špek nebo na sklo. To prostě řeknu, že mám jenom ten zbytek, co zrovna koluje a hotovo (samozdřejmě za předpokladu, že tě předtím neviděl, jak nabíjíš sklo z nacpané filmovky).
fakenick
off-topic 2 BohouR: taky si myslim, ze nedelam nic nezakonnyho pestovanim. My toho totiz s kamosem mame na koleji plnej balkon, pac nam sem pres leto dal este par kytek jeden manik. No a von kdyz videl tech bratru 25 kytek, tak jen rikal:"Tak to je tak 5 let natvrdo." A pak rek at se mu o ne starame a zpakoval se, mamrd (taky mu dame tak pulku:)). Mel sem z toho pul dne stihu a dostal me z toho spolugrower - heh dobry slovo, co? - prave tim, ze rikal, kurna klidne vezmu fshechno na sebe kdyby neco. Co mi bude nekdo rikat co pestovat a co ne? Nabizim to nekomu? Prodavam to? Lakam na to maly holky a sukam je pak do zadku? NE! Tak at mi vlezou kamkoli... kua sem se zakecal:) Kdyz me to dycky tak hrozne irituje :death:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma