Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
proc nejet cestu NL->CR primo - Klikni zde pro originální téma
bongo
aneb stala se takova vec...

Znami se vraceli autem z Holandska po tydennim vyletu, vsichni "vyblbnuti" :sun: a moc spokojeni, a rozhodli se prespat na odpocivadle za Frankfurtem. Par hodin po vychodu slunce ho uvitali jak se patri Jackem Herrerem pokracovali po dalnici dale smerem domu... hura... Po par kilometrech vsak museli zajet ke kraji, nebot na ne mavala hlidka nemecke policie.
Zahy se uniformovani muzi dozvedeli, ze auto jede smerem z holandska a i pres negativni odpovedi na otazky zda prevazeji nejake drogy se pustili do prohlidky auta, rozebirali dokonce i svetla. Za chvili privedli psy a to uz se kluci priznali a vytahovali z kapes sacky s travou a hashem, na osobu to delali zhruba 5g. Mezitim si stacili vsimnout, jak policiste zastavuji dalsi dve auta, obe s ceskymi SPZ a podrobuji je stejne kontrole.

Zahadou zustava, proc je vyhmatli na dalnici a ne primo na hranicich... napada me, ze pro nemecke policisty asi nebude problem si spocitat, ze auto s ceskou spz jedouci po teto dalnici kousek za frankfurtem plus dready na hlavach dvou clenu osadky rovna se vylet do holandska za konopim.
mozna za to muze uz to odpocivadlo, kde si jich mohla vsimnout nejaka hlidka.... moc se nevi, ze v nemecku je prespavani v aute zakazano.

nakonec z toho plyne takova mala rada (pro paranoiky jako jsem ja) do budoucna: vyhybat se pri prejezdu nemeckem dalnici, alespon za frankfurtem.

keep smiling
bongo
bongo
Slušný thread o tom, jak převést trochu hulení přes hranice bez problémů je tady:
http://grower.cz/forum/showthre...16&pagenumber=1
Dlabi
tak tak my se dnes vratili ze spanelska jeli sme stopem a policie nas prohledavala tak 5x ale jen nemecka a to dost dukladne sem docela rad ze mi nesvitili i do prdele:) treba u benzinky sme stopovali a sup policie nalozili a na zakladnu prohledat jedina zachrana ze sem se s nema vzdy domluvil a taky to ze nic nenasli.
jinak si myslim ze to takle delaj protoze vedi ze pres hranice to nepoveze normalni clovek to musi byt blazen a tak te vyhmatnou uz na dalnici pokud to jeste mas u sebe
Sedma
Naše škola každý rok vysílá pár zástupců na festival v Hullandu a každý rok se nějaký suvenýry vezou zpátky normálním linkovým autobusem NL-ČR. Jedinkrát byl problém a to před rokem, kdy namátkově nahnali na českejch hranicích do busu psa. Pár gramů se našlo v odpadkáči, ale samozřejmě pachatel neznámý, takže se to neřešilo. Další to nacpal do sedačky, což pes vyčuchal a u další holky štěkal jak zběsilej, ale pořád to nemohli najít. Nacpala to do kartáče, celníci to pořád nemohli najít a nakonec jí řekli, že si jí tam prostě nechaj, pokud jim neřekne, kde to má. Pobavili se na tom, že tenhle způsob teda ještě neznaj, za každej gram nafásl každej z nich 500,- pokuty (tedy on dva litry a ona litr) a jeli dál. Takže žádnej extra problém...
olo
Kamos to z holandu doves uplne v poho ale valil tam busem


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma