Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pěstování indoor...Jaky homebox???? - Klikni zde pro originální téma
beatboxer
Zdravím, potřeboval bych poradit jaky homebox..Přemyšlím tady o tomhle :http://www.specialnizahradnictvi.cz...ab-kit-145.html díky za rady :)
murmur
Zdar, zaleží co očekáváš, ale osobně si myslím, že jsou lepší boxy než tenhle, hlavně co se přístupu týče, třeba při zalívání. A pokud jde o tu 750W, podívej se sem:
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=76294
beatboxer
a jaky bys mi prosímtě doporučil? s indoorem nemám vubec zkušenosti tak bych potřeboval poradit :/
murmur
No tak určitě to co mám já :teef: Pokud trváš na 1,5m, tak asi Dark Room a předřadník třeba Lumatek 1000W, který zvládá lampy 600, 750 i 1000W, ale záleží i na rozpočtu, že?
http://www.lumatek.co.uk/products/e...ts/9-1000w-240v
beatboxer
no spíš bych chtěl poradit nějákej komplet prosím akorát to nesmí mít víc jak 220 na vyšku ... v indooru jsem uplnej zelenáč takže o tom ani trochu nevím co pořídit co je dobry a co stojí zaprd... :)
murmur
Nevýhoda kompletu je, že většinou nabízí elmag předřadník a hobby stínidlo. Obvykle se dá domluvit, ale pochopitelně pak stoupá cena.
http://www.e-grow.cz/products/homebox-kit-600w/
beatboxer
mohl by jsi mi teda prosím poradit se sestavou a co k tomu všechno potřebuji a je tak nejideálnější?
masuro
box bych doporucil evolution:
http://www.e-grow.cz/products/homebox-xl-120x120x200/
http://www.e-grow.cz/products/homebox-xl-142x142x200/
spachal
Osobne bych sel cestou bazaru. Cenove se dostanes na cca polovinu. Se stanem neporadim (jsem zastancem vlastni konstrukce presne podle potreb), mel by mit pevnou konstrukci (ram), kvalitni pristup do stanu a bez prosvitani svetla (vcetne zipu). Predradnik digitalni s regulaci, vybojka nova. Tichy odtahovy ventilator, vykonem dostatecne dimenzovany, pachovy filtr s dostatecnym prutokem vzduchu. Jako vnitrni ofuk radeji sloupovy ventilator s rotaci, misto klipsovych ofuku.

Na foru se to probiralo myslim dostatecne, hledej ve faq a pouzivej vyhledavani.
MocnyOkurek
Ze stanu mohu co e tyka kvality doporucit firmu homebox. Ja mam ten s par+ a vse je udelano o min tridu lepe nez ds nebo treba mamoth. Ten posledni je z tech tri nejhorsi. DS je asi zlata stredni cesta. Za ostatni nemohu hovorit nemam zkusenost. Kazdopadna rada pana spachala je asi nejlepsi, pokud muzes vykutat svuj vlastni boxik tak si jej udelej. Stan neni texky prorvat (uz mam driu i v tom homeboxu) a pak to musis lepit a tak. To s ti z fosnama ci podobnym materialem nehrozi.
kcb
metr hranolu 4*4cm vyjde na 10 kc, takze max 200,- za rám, spojeni nejakyma vinklama z hornbachu, folie Orca 10m +- 3000,-, par pripinaku a jeste budes potrebovat suchy zips z galanterie 3m za +-150,- pridelat sesivackou k foliii,
narezat hranoly na stejnou delku snad nebude problem) za pul dne ( kdyz to prezenu) mas hotovo a navic vsechny parametry co se tyce rozmeru si muzes nastavit sam, vrele doporucuji jednu stranu o neco malo delsi, at se tam vleze stojanovy ofuk, ten je jak pise spachal rozhodne lepsi nez nekolik klipsnaku
Pokud vylozene chces, tak steny udelat z OSB desek, nebo sadrose, nic sloziteho to neni)
beatboxer
všem moc děkuji za zkušené rady něco z toho určo vymyslím díky moc :)
beatboxer
a ještě poslední otázečka : kolik cca kytek se vleze do boxu o rozměrech 150x150x200?
fikus37
Pokud pojedeš v 11L květináčích hranatých 25x25 tak jich tam vecpeš 36.
Whiskey_777
citace:
Původní příspěvek od fikus37
Pokud pojedeš v 11L květináčích hranatých 25x25 tak jich tam vecpeš 36.




a nezapomeň že zalévání bude celkem porno :D
beatboxer
no mám v plánu tam koupit tohle :p http://www.specialnizahradnictvi.cz...-modul-kit.html
shakes*89
Zdarec, určitě je lepší vychytat si vlastní konstrukci, kde si všechno rozplánuješ jak potřebuješ a cenově to vyjde i líp něž kvalitní stan. Já jsem takhle jel do jisté doby taky. Jenže teď jsem byl nucený koupit stan o rozměru 240*120*200 a šel jsem do Mammoth Lite, který byl celkem kritizovaný svou kvalitou atd. Já nakonec šel i tak touhle cestou a musím říct, že za 5 litrů hoooodně muziky... Celkem bytelná konstrukce, zip vypadá že taky něco snese - Kdybych mohl, spáchám box vlastníma rukama, ale potřebuju to občas složit do krabice - tzn. mobilita..
beatboxer
čaute,jaky máte názor na tenhle komplet? http://www.e-grow.cz/products/profi...00w-s-pojezdem/ je to lepší s tím pojezdem 1x600w? nebo by bylo lepší 2x600w bez toho pojezdu?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma