Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
3. kolo pod 600W, 39 řezů - uvítám znovu každou radu :-) - Klikni zde pro originální téma
Kmotr007
Zdravím přátelé,

rok s rokem se sešel a došlo zase na 3. kolo.
Tohle kolo bude mít:

1. Odtah: Vents VK 200 - 780 m³/h

2. Přítah, který sloužil jako odtah u kamaráda, prý má 12, nebo 14 decibelů (sám nevím, ale prý mu to utáhlo 600W ve skříni, když to měl na odtah)

3. Box 120x120x180

4. 4x ventilátory

6. Květníky 39x 5,7l

7. Model AK-47 Serious Seeds

8. Na fotce je červený kruh, na růstu to mám 37. den (stále čekám. až se zaplní pod tu síť ten prostředek, okolo jsou kytky větší, tak je ohýbám pod sítí jak jen to jde, ale už mám v plánu změnit periodu)

Děkuji za rady..
A takhle to vypadá zatím v boxu:
Kmotr007
Ještě jedna věc, chci se zeptat, jestli to mám ostřihat od spodků, nebo to můžu nechat takhle..
shefin
Zdar.37. Den rustu?spis sedmy ne?uz bych prepl.spodky se holi az to pusti poradne chlupy.tak 18.dni 12/12.hodne zdaru preju
crazyben
Tak ja myslim, ze tady se urcite vyplati to oholit poradne od spodku. Ja bych ale sel dal, sundal sit... oholil bych opravdu vsechny nevyrazny vetve (nejen spodky), nechal jim dva dny na vzpamatovani, prepnul a jel to na SOG. Jestli budes holit jen ty nevyazny spodky tak staci az kdyz uvidis chlup jak psal shefin... jestli to ale budes holit cely a pojedes SOG tak to udelej jeste pred prepnutim abys je zbytecne moc nestresoval kdyz nabihaj na kvet.

A k prepinani... myslim ze vcera bylo pozde ;) dyt je to zaplneny az az, se jeste budes divit co to bude delat az prepnes... AK-cko se umi vytahnout
MocnyOkurek
Ma to kokos tam se to da takhle natahnout kdyz ten start zarazis. Neni to problem :) Jinak taky uz bych prepnul mas to tam fakt nahutseny. Jakou maj vysku? Ja sem se nacuil prepinat zhruba 30-35cm s tim ze maj na boku jeste trosku mista az dorostou tak to vyplnej. Jestli mas vetsi velikost (z fotek nejde poznat) tak bych uricte prepinal to neni ani o cem debatovat.
Dirty86
pekny budu sledovat jen by me zajimalo jak takou džungly zaleváš to musí bejt pěkná jebačka :)))
bcbud23
Fakt cool ale jen mě zaráží jak to budeš řešit ze zálivkou když to budeš mít propletený a kytky asi vytahovat ven nebudeš :D . Jinač strkat ruku přes 5 květináčů k tomu 6týmu a v takové džungli to ti nezávidím občas mě tam drancujou i 3 květníky v řadě . Tak at to roste budu sledovat.
Kmotr007
Zdravím vás pánové, tak jsem oškubal spodky a nevýrazné paličky, rostlina nejmensi má 60 cm (20cm kvetinac), tedy 40cm. Už to jsou dva dny od prostříhání, mám to tedy už přepnout na květ? Co na to říkáte? a ještě bych se chtěl zeptat, dá se něco vyuzít z listů a vetvicek, ktere jsem odstrihl? Cookies, mleko, maslo, nebo maste?

Diky

A není to kokos, ale hlina. ;)
crazyben
jo prepinej a na nic necekej... oni se vytahnou.

mliko nebo maslo z tehle listu... to bys musel mit asi velkou hromadu a stejne by to nic moc nebylo. Na masticky urco, tam neni treba nijak extra kvalitni material, ale ani ta mast pak nebude zrovna zazracna... ale mast porad asi nejlepsi zpusob jak to zuzitkovat.
Konůpek
jak píše crazyben, neváhej a přepínej :D
Kmotr007
Díky pánové, a prosim vás, která sodikovka si myslíte, že bude lepší?
Konůpek
Měl jsem tu Groluxku a byl jsem spokojen :)
Kmotr007
případně, doporučili byste lepší? Oplatí se to?
Kmotr007
Zdravím komunitu, takže dnes budeme mít 15. den (12/12), a zítra mám v plánu zalévat. Chtě bych se zeptat, jestli bych uz měl zmenit hnojivo na kvet? Dnes, nebo zitra vymenim cooltube za stínidlo Waveflector Xl Vegagreen. (kamarád mi říkal, že přes cooltube neprochází tolik svetla). a jeste jedna vec, mám ustrihnout vetvicky na kterých asi nic nebude, kdyz na ne nesviti tolik svetla?? nebo uz to mam nechat tak?

Díky za radu.
MocnyOkurek
Ahoj, mas to moc pekny, hnojivo na kvet uz tam urcite primichej. Vetvicky prostrihej, energie pak pujde do hornich palich a budou trosku vetsi a objemnejsi. A ty nebudes mit pak na konci kola praci ze smetim ktere pak stejne konci na protrepani pres sitko, hasis nebo jine srandy. Co se tyka cooltube tak ano neni to idealni zalezitost, pokud mas dobry teploty tak to urcite dej pryc a dej si tam ten reflector.
Kmotr007
Diky chlape
Kmotr007
Prosim te, a mam dat plnou palbu hnojiva na rust a k tomu primichat hnojivo na kvet? A nebo mam dat plnou palbu na kvet a primichat polovicni hnojivo na rust? Nebo jen uz na kvet? Diky
Pitrsuck
prvni dva týdny jeste růst, mozna malinko primichat květ. Pak vysadit růst a jez uz jen květ.
MocnyOkurek
Jelikoz nemas uvedeny cim hnojis, nelze ti takto proadit. Cast hnojiv pouziva i rustovou slozku v kvetu. Treba biobiz to tak mel. A dusik je potreba az dokonce.
shefin
Zdar.hnoj rust a kvet ve stejnem pomeru do 3. Tydne po prepnuti.pak uz jen kvet slozkou. 600 watt prosviti tak nejak pul metra.vyhonky co jsou nize uz jen oslabuji rostlinu.pestu zdar
shefin
Zdar.hnoj rust a kvet ve stejnem pomeru do 3. Tydne po prepnuti.pak uz jen kvet slozkou. 600 watt prosviti tak nejak pul metra.vyhonky co jsou nize uz jen oslabuji rostlinu.pestu zdar
Kmotr007
Pouzivam plagron terra grow a terra bloom
MocnyOkurek
Tak to vypada ze u te tery se uz na rust nepouziva viz jeich tabulka s hnojivy. Takze uz tam lej jenom ten bloom
Kmotr007
Diky chlape za uzitecne rady
Kmotr007
Zdravím všechny, dnes to bude 36. den (12/12), chtěl bych se zeptat, jelikož AK má dobu kvetení 53 - 63 dní, a mam koupený RIPEN, kde píší, že bych ho měl aktivovat 2 týdny před sklizní, kde ještě počítám po ripenu 2 týdny flushing, takže podle mých počtů, bych se měl už vykašlat na hnojky na květ a už jen zalévat ripene 2 týdny a pak flushing? Nebo se mám na ripen vykašlat a ještě 2 týdny dávam Terra grow od plagronu a pak jen flushing bez RIPENU? Co mi dá víc (myslím, větší šišky = víc gramů).. Děkuji za radu, doufám, že jsme to nenapsal moc zkomolené a pochopíte moji situaci.

A druhá věc.. venku na automatech se mi objevili malé mušky (možná mšice), nevíte jak se jich zbavit? Automaty už bych měl do týdně sklizet... díky
Kmotr007
nahore je automat, tady jsou fotky indoor.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma