Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
První Grow 3xAF Buddha,1xFem Zombie Kush,2xNo Name - Klikni zde pro originální téma
Christopher T.
Zdravím vás všechny.

Jsem tu nový,forum jsem trošku pročetl a chci se s vámi podělit o svůj první pěst.
Vlastně jsem k tomu přišel úplnou náhodou.Můj kamarád,dlouholetý hulič mi dal dvě semena no name a jedno semínko Zombie Kush od Ripper Seeds.(O Zombie toho moc nevím,nikde se o ní nepíše,pokud by někdo měl vlastní zkušenost a chtěl by se podělit,budu rád.)

No tak co,zahrádku máme,všude vychvalují ty mastičky,nejsme už nejmladší,třeba se to povede a pomůže a možná zkusim i nějaký to brko.Snad žena nebude moc prskat:-)

Přečetl jsem spoustu informací o konopí,viděl mraky videí a teď už konečně vím,jak zázračná je tato bylina a že je dost velká chyba,že začínám až teď.Ale lepší pozdě,než nikdy..

Mám tedy dvě semena No Name a jedno semeno Z.Kushe.Samozřejmě jsem vůbec nevěděl jak pěstovat,ani,že se sklízí pouze samice a že existují hemáči atd..:-)
Tento web mi hodně pomohl a veškeré získané info mám od tud.
Tímto bych chtěl všem poděkovat.

Semínka jsem nechal vyklíčit někdy koncem dubna ve vodě a hned po naklíčení šli do 0,5l kelímků,klíčivost 100%.
Hlína zahradnický substrát+perlit.Bez hnojení.
Měl jsem je za oknem na jižní straně,ale stejně se trošku vytáhli.
Foto bohužel nemám,nepočítal jsem s nějakou prezentací.
Po zmrzlých mužích šli ven na zahrádku vedle rajčat,kde svítí slunce celý den.
Hlína normální,bez žádných přísad,PH nevímzalévám dešťovkou 1x za 3 dny,nebo podle potřeby,spíš mín,než to přehánět.A letos dost prší.
Hnojivo skvašený slepičince,nějaké guano,kristalon.Hnojím nepravidelně,cca 1x týdně.
Nechci,aby mi přerostly,tak jsem použil vyvazování a zároveň jsem použil techniku FIM zastřihávání,krásně se to větví.Snad to má ten požadovaný efekt,bohužel nedokážu moc posoudit.Ale košťata to určitě nejsou.
Snad dokážu vložit fotky,tak posuďte sami.
Jinak když už jsem se do toho pěstu takhle pustil a tady se dočet o AF,tak jsem objednal od Buddha Seeds mix AF odrůd v počtu 10ks.Semínka nejsou označená,takže nevím co je co,ale snad se to pozná v květu.Těším se na dost vychvalované Magnum a Syrup.
O AF ale až příště.
Děkuji všem,kteří dočetli až sem a přeji hodně sluníčka :-)

Christopher

FOTO:
1:Zombie Kush
2:Zombie Kush
3:No Name
4:No Name
alpine
Krasny kytky,at se dari.
Christopher T.
Děkuji ti :-)
Když se večer dostanu k PC, tak přidám ty svoje AF.
Christopher T.
Tak dneska ještě napíšu ještě něco o svých Autoflower.

Koupil jsem Assorted Auto Mix od Buddha Seeds,což je 10ks feminizovaných samonakvétacích automatů a podle popisu by měl balíček obsahovat tyto strainy:White Dwarf, Red Dwarf, Deimos, Syrup, Magnum, Purple Kush.V jakém poměru se nepíše.A hlavně semena nejsou popsaná,takže člověk neví co je co.Snad se to pozná na květu.
Dvě semena mi hned zmizely,páč kamarád tak dlouho zuzal,až vyzuzal.
Takže mi zbylo 8 semínek a jelikož letos pěstuji poprvé a sázel jsem hodně pozdě,rozhodl jsem se neriskovat a zasadit pouze tři a zbytek nechat na příští rok.
V Bauhausu jsem koupil 3 plastový zednický kýble o objemu 20l,zespodu provrtal díry pro odtok přebytečné vody,zbytkem bílé barvy ve spreji co jsem našel v dílně přestříkal.
Na dno jsem dal keramzit,hlínu použil klasický zahradnický substrát Agro smíchaný s perlitem a s trochou písku..Píšou,že je hlína předhnojena na 6 týdnů.V růstu hnojit nebudu,po přepnutí na květ BioBizz Bio Bloom.Ještě jsem přemýšlel nad Topmaxem,ale zatím nevím.
Zálivka je dešťovou vodou,které mám opravdu dostatek,vodu ze střechy dílny mi zachytává 1000l nádrž.Zalévám spíš míň,než víc.Nechtěl bych je holky utopit-klasická chyba nováčků.Takže si na to dávám pozor.Buď sonduji prstem a nebo podle váhy se to dá krásně poznat.

Takže naklíčit jsem dal 8.7. do skleničky s dešťovkou,vodu pravidelně měnil.Klíčky se ukázali o 4 dny později.Docela dost jim to trvalo,že už jsem z toho byl nervózní :-) Pak šup rovnou do kýblů 0,5cm hluboko.
První kytka se ukázala 15.7.a dlaší dvě až 20.7.Uf,jsem rád,že jsou venku.
Takže té největší je dneska od vykouknutí 11 dní a těm dvoum opozdilcům 6.Přes den jsou venku na sluníčku a na noc je dávám pěkně pod střechu do dílny.Bojím se aby mi je třeba kočky nevyhrabali a také mám klid od nepřízně počasí.A že ty lijáky letos jedou teda.Až budou větší a počasí bude přát,budou venku furt.
Jen doufám,že to holky stihnou,když už je tak pozdě.Domů bych je moc dávat nechtěl.
Tak to je asi pro dnešek všechno.

Foto:
1:zbytek semínek
2:makro největší
3:celkový pohled
4:největší z dálky
Christopher T.
Kdyby byl někdo ochoten poradit.
Je tohle začátek květu?
Děkuji
alpine
Na kvet kolego jeste zapomen a to prenaseni asi nebude nic dobreho. Chtelo by to kus dratenky kolem kvetinacu,aby ta hlina kocicky nepritahovala. To je muj nazor,at se dari. Tak az ted tam vidim ty posledni dve fotky,ukazuje se perflower.
Christopher T.
Tak na to přenášení se vyprdnu a dám okolo nějaké pletivo.
Je a já myslel,že už mi to začíná nakvétat a začne se zpomalovat růst. Nesmí mi to přerůst přes dřevo které tam je.Za chvilku nebudu mít kam ohýbat,mám ještě tak 40cm.
BedaTravnikar
dobry máš tam naznak blizen kamo
Maxeaux
citace:
Původní příspěvek od alpine
to prenaseni asi nebude nic dobreho


sak jo, burky/krupy/silny vietor a ganjolacne kocky su to prave pre automat :D
Slick-ace
citace:
Původní příspěvek od Christopher T.
Kdyby byl někdo ochoten poradit.
Je tohle začátek květu?
Děkuji


Jojo, pěkné samičky ;)
nikolajmorozov
citace:
Původní příspěvek od Christopher T.
Nesmí mi to přerůst přes dřevo které tam je.Za chvilku nebudu mít kam ohýbat,mám ještě tak 40cm.
ohýbání dobrý ale spiš ty větve třeba 20 čísel(nebo jak by si chtěl) od vršku prstama pomačkej a větev jakoby zlom k zemi. taky nesmim mít jednu kytku vysokou tak ji lámu a pletu různě. nebo okolo kytky zabouchej kůly/tyče a provázkama kytku roztahej. každopadně jedou pěkně a budu sledovat ;)
Christopher T.
citace:
Původní příspěvek od nikolajmorozov
ohýbání dobrý ale spiš ty větve třeba 20 čísel(nebo jak by si chtěl) od vršku prstama pomačkej a větev jakoby zlom k zemi. taky nesmim mít jednu kytku vysokou tak ji lámu a pletu různě. nebo okolo kytky zabouchej kůly/tyče a provázkama kytku roztahej. každopadně jedou pěkně a budu sledovat ;)


No já už tyče okolo mám,mezi nima natažený provázek a cca před měsícem jsem to vyvazoval.Hlavní stonky jsem úplně ohnul k zemi a větší větvičky vyvázal až k provázku,který je 15cm nad zemí.A ještě tam mám natáhnutou silokonovou síť.Už je to ale kompletně prorostlý a přerostlý jak nahoru,tak do stran.Nějak jsem tu velikost neodhadl.Příští rok to udělám úplně jinak :-)Holt zkušenosti chybí no...Zatím to ještě nechám,lámat a žmoulat nebudu,jak jsem psal mám ještě 40 cm.
A pokud ty bílý chloupky jsou blizny a znamená to,že to začíná nakvétat,tak by mi ten prostor snad mohl stačit.Protože by se měl růst pomalinku zastavovat ne?
Jo a Zombie Kush stále jen perflower.
Foto:
1:vyvázání
2:Blizny
3:Blizny
4:Pohled na No Name po ukrutném lijáku
Christopher T.
Zdravím všechny,
máme tady po týdnu UP.

Všechno krásně roste,holky se zdají být zdravé,vůbec nezalévám(pořád prší),jen jednou jsem dával slepičince.Už to začíná krásně vonět a je to cítit na pár metrů.No name kytky už kvetou,na výšku mají 150cm.Zombie Kush ještě nekvete a je to řádný hustý keř,který má 120cm na výšku a 140cm na šířku.

Automaty jsou taky v cajku,i když se mi po nich cosi přehnalo a jeden menší úplně ležel a přišel o jeden list a v dalším měl pěknou díru.Ten největší přišel o jeden spodní list.
Největší AF má 19 dní od vykouknutí a 16cm,další dvě 14 dní a 8cm.
Zalévám minimálně,nehnojím.

Foto:
1.No name
2.No name
3.No name
4.Zombie Kush
5.Zombie Kush
Christopher T.
A ještě automaty
Christopher T.
Zdravím,

tak tu máme další UP.
Nic zvláštního se nestalo,No Name kytky krásně kvetou,už konečně zastavily růst.Bylo to jen tak tak.Pár větví už jsem musel zlomit.Mají 2m.Zombie Kush začíná teprve teď nakvétat,je to pořádná,hustá kytka a má už taky 2m.
Hnojím slepičincema a zalévám jednou za tři dny,možná i míň,když je teď takový počasí.

Automaty taky krásně popolezly.Největší má 35 cm,už kvete.Ty dva opozdilci mají 25 cm a jeden z nich už taky kvete.Zdá se mi to docela brzy na tu výšku,tak uvidíme co z toho bude.
Hnojím Biobizz Bio-bloom a Topmax.


Foto:
1.No Name
2.No Name
2.No Name květ
4.Zombie Kush
5.Zombie Kush
Christopher T.
A ještě Automaty
Christopher T.
Tak po delší době tady máme malinkej UP.

Všechny kytky krásně kvetou,No Name jsou na tom zatím nejlépe,Zombie Kush je trosku pozadu.Výška kytek 220cm,výc už nemůžu,takže jsem i dost lámal.I zlomený větve krásně kvetou,nevidím na nich žádnou újmu.
Automaty výška 90cm a jeden 50cm,ale pěkně obsypanej.
Automaty stále hnojím Biobizz Bio-Bloom a TopMax do každé zálivky cca 1x za 3 dny,velký slepičincema 1x týdně.
Christopher T.
Další foto
Christopher T.
Zdravím všechny pěstitele,

máme tu další menší UP.
Kytky pěkně jedou,snažil jsem se spočítat vrchní palice a při čísle 70 jsem to vzdal.Jsou to pěkný salámy,tloustne to před očima.Vůbec nemám představu kolik toho bude,ale asi hooodně.Ještě to nějakou dobu bude chtít,nedokážu odhadnout kdy budou na kosu,ale počítám,že až někdy v říjnu.Jeden No name možná trošku dřív.
Nezalévám,není potřeba.Hnojím už jen sporadicky.

Automaty jsou už skoro hotový,proběhl nějaký průplach a teď už jsou bez zálivky.Myslím tak 14 max a půjdou.Někde jsem tu četl,dát je na poslední týden do tmy.Kdyby se k tomu chtěl někdo vyjádřit,budu rád.
Christopher T.
A ještě automaty.
alpine
Pekny,ja osobne,bych jim do zalivky pridal trochu melasy,ovsem je to jen muj nazor. At se dari
Christopher T.
Zdravím všechny,

dnes jenom rychlovka.
Nejmenší AF šel dnes pod kosu.Byla fakt malá,jen 50 cm,ale něco z ní bude.Lepí jako blázen.Jsem zvědav,kolik tam bude sušiny.Ostatní AF pořebují ještě trochu času.Kosa po 71 dnech od vyklíčení.
Přidávám jednu fotečku.
luubaan
moc hezka
Christopher T.
Zdravím všechny pěstitele,

dneska jsem pokosil druhou AF.Vůně luxusní,sladká s nádechem nějakého parfému,palice extrémní lepivost,bez rukavic bych byl zalepený snad ještě týden.Už se těším,až zkusím účinky.
Jedna No Name kytka už je taky hotová,ještě jí pár dní nechám.Oběvilo se mi na ní ložisko plísně,které jsem vystřihl.Nebylo to nic hrozného,ale mám obavy,aby se nerozjela.No snad to pár dní vydrží.
Nevím,jak moc je na plísně náchylná Zombie Kush,nic méně ta potřebuje ještě tak 3 týdny.Druhá No name a třetí AF ještě tak týden.Blizny už jsou skoro celé krásně hnědé.

Včera jsem zkusil pokouřit malou AF a je to teda síla.Návaly ve vlnách a pěkný gaučink.Chuť nasládlá,taková ovocná.Po dvou hodinách bych vyžral lednici...
No prostě fajnový kytičky,všem mohu jen doporučit AF od Buddha seeds.
Christopher T.
Ahoj zahradníci,

tak dvě AF Buddha jsou už usušené.
Ta menší má 35g a velká krásných 109g sušiny.
Poslední AF ještě nechávám,potřebuje pár dnů.Mám už jí ale pod střechou.
Christopher T.
Tak ještě jsem utnul první No Name.
Druhý No Name půjde asi zítra.
Zombie Kush potřebuje ještě hodně času,tak jsem zvědav co to počasí s ní udělá.Snad nebude moc plesnivět.
Christopher T.
Druhá No Name kytka má řídké palice.
Christopher T.
No a konečně Zombie Kush.
Palice houstnou jako blázen,kytka nesmrdí,pěkně lepí.
Christopher T.
Tak tu máme další UP.

Druhá No Name kytka už je taky skoro usušená,poslední AF taktéž.Nemám zváženo,dodám později.

Dnes jsem objevil na Zombie Kush ložisko plísně.Budu jí už pořádně hlídat a kdyby se to mělo razantně zhoršit,půjde pod kosu.
Kytka voní po mentolu.Palice krásně husté,tvrdé,samá pryskyřice,prostě nádhera.

Všchny kytky mimo AF půjdou do mastičky a do výtažku,tak snad se dílo povede.

Pár fotek Zombie.
Christopher T.
Takže na Zombie Kush se mi objevila plíseň ve větším,tak šla pod kosu.
Na ukázku přikládám foto paliček.Vypadají velice pěkně.Spodky by ještě pár dnů chtěly,ale vršek už je akorát.
Zkoušel jsem vzorek a je to nejsilnější strain který mám.Opravdu lahůdka,pustit Tv a rozvalit se na gauči.Bude z ní super výtažek.

A teď ještě gramáž sušiny...
první No Name 730g
druhá No Name 545g
třetí AF 72g
a Zombie Kush bude určitě přes kilo,po dosušení dodám info.

Jen malinkatý dotaz,kde kupujete lékařský benzín za normální peníze?Potřebuji 10l,dá se to objednat i přes net,nebo musím někam do chemičky?Zkoušel jsem jednu lékárnu a koukali na mě,co s tím prý chci dělat a cena za 900ml 200kč.
Christopher T.
Po delší době další UP.

Z 1,5 kg palic jsem udělal 160ml velice silného výtažku.Člověka který není zvyklý rýže zrnka uzemní na 24h.Je to opravdu síla a ze začátku,než si tělo zvykne se musí opravdu opatrně.Účinek lze pocítit zhruba po hodině.
Jedna kytka mi ještě visí,asi půjde taky na výtažek.
Mastičku jsem dělal z bílé vazelíny 3kg a jsou v ní jenom palice.Nevážil jsem to,ale je tam toho opravdu dost.

Jen ještě krátce k letošnímu Cannafestu:
Na příští rok jsem si z něj přivezl pár modelů za docela super cenu :-)

3 x CBD Blue Shark - Barney's Farm - 400kč
2 x Blue Cheese - Barney's Farm - zdarma k CBD
3 x Blackberry autoflower - FastBuds - 100kč
1 x Afghan Kush - F.O.T.R. seeds - 50kč

a z letoška na příští rok mám doma ještě

2 x Super Critical - Green House seed
5 x Autoflowers - Buddha seeds


Tak snad se nám všem příští sezona vydaří bez plísně,škůdcu a deště s velikánskou porcí sluníčka.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma