Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
poplach v matkárně - Klikni zde pro originální téma
olik
Před cca 2-týdny se na matce Blue Moonshine začaly dělat skvrnky na listech, a listy celkově začaly ztrácet barvu. Moc jsem tomu nevěnoval pozoronost, ale pak to zrychlilo aběhem víkendu bez "dozoru" ta kytka v podstatě odešla. Při pozorném zkoumání toho co z ní zbylo, jsem objevil na vrchní straně listů něco jako výtrusy - cca 0,5mm velké, a na spodní straně pohyblivé malé tečky - o něco menší, než ty výtrusy (viz. foto).

Zkusil jsem zatím Biool, a dál pátrám na groweru po příčině ... zatím bezvýsledně ... možná špatně hledám. Víte někdo o co jde ? Nebo rada kde hledat ? thx :confused:
neznam presny nazev tech mrsek, ale mel jsem s nimi zkusenost... postupne vysaji vsechny listy... jsou velice spatne videt pouhym okem. kadopadne: pouzil jsem agrion delta... a vyslo to :rejp:
Srooga
Hele Oliku, co svilušky? Pavučinky? Měl sem něco podobnýho taky na matkách. Přišlo to z venku s kytkama na okna :( Napřed ti listy jakoby zkropenatěj - takový mikrotečky, a potom začnou žloutnout a opadávat listy. Ty pavučinky sem tam měl asi jen 2. Jsou fakt malinkatý. Nakonec sem zjistil, že sou to svilušky. Staší likvidovat mechanicky rozmáčknutím, nebo oplachovat. Pokud teda nemáš 10 matek...

Jo, řek bych na 100% že sou to sviňušky! Teď sem si to prohlíd blíž a mysli že jo. Jinak ten Agrion delta zabere na 100% na všechno živý. Brutal chemka, ale na mámu si myslim že je to jedno...
kozzy
Já jsem na svilušky na matky použil talstar 3ml na půl litru a v pohodě jsem je všechny zlikvidoval. Tan Biool jsem prvně používal taky, ale nějak nezabíral.Musel jsem stříkat několikrát a stejně to bylo na prd. Talstar můžu jedině doporučit tan zabije všechny broučky.
olik
Díky všem za pomoc při "identifikaci" ;) Ten popis od Srooga docela sedí ... thx. Jak jsem už psal použil jsem Biool, ale nic-moc výsledek. Tak druhé kolo bylo s Kuprikolem. Uvidíme. Každopádně nejvíce napadená Blue Moonshine už je "pod kytkama" .. škoda ... tři měsíce ji šlechtím a teď, když je sklizeno, a chtěl jsem řízkovat, je po ní.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma