Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Gangsta's Paradise - Klikni zde pro originální téma
crazyben
Gangsta's Paradise No.1 - 400w, DNA/RP, Biocanna test

Tak další kolo v dohledu, ponese se v gagsterskym duchu v podání DNA/Reserva Privada... tentokrát to budou čtyři kousky takže budem dýl růst. Setup bude plus mínus stejnej (jinej odtah a ofuk + přibude heatshield) jinak při starym ještě dám vědět konkrétně, zatim budou pod zářivkou. Hlína a hnoje se změní, tentokrát chci zkusit komplet BIOCANNA řadu.

A teď ty poklady
Lemon OG Kush (DNA) - Lemon Skunk x The OG #18
Double Alien 18 (DNA, GYO Collection) - The OG #18 x MMG x The OG #18
Kandy Kush (Reserva Privada) - OG KUSH x TRAIN WRECK (T4)
Skywalker Kush (Reserva Privada) - SKYWALKER x OG KUSH

Bude to pro mě trochu výzva, ale těšim se (asi toho nebude moc za to čekám že to budou dobroty). No nic klíčit to dám v průběhu tejdne, zatim sem vás chtěl jen nalákat :D
crazyben
Gangstři se klubou... skywalker má den (a půl) náskok, to bude ten "loco" co povede gang (dal sem ho klíčit dřív, ne že vylezl dřív... všechny seeds do 18h 0,5cm klíček, a druhej den takhle lezou, nádhera, tomu říkám vitální semena). Teď je budu trápit pod zářivkama nějakej čas a mezitim budem aplikovat supercroping... zkrátka tvrdej příjmací rituál gangu je nemine ač to sou holky.










EDIT: 3/18 nůůďo
shivasambhu
cau. Teším sa a sledujem. Mohol by si potom aj v takých základných krokoch pekne pofotiť ten supercroping? Zaujíma ma to. Niečo som už aj skúšal.....
crazyben
pořád ještě nůďo... 11/18

EDIT: No a tady mi to teď de vložit v pohodě... nechápu
crazyben
poomalu slečny rostou
Martin666
Držím pěsti ať ti to dobře pěstí, na ten super-croping jsem také zvědav
crazyben
díky... sou jen čtyry tak než to zaplní bude na ten supercroping čas a aspoň to pak snad nebude třeba podpírat. Taky po přepnutí by silnější stonky měly líp zásobit jedotlivý větve, když nespálim kořeny a to se mi snad nepovede :D

Aspoň sem nad tim takhle uvažoval, že by to teoreticky mohl bejt dobrej nápad... jak to holky budou snášet v praxi uvidíme.


EDIT: Teď koukám že tady na g. spousta lidí zaměňovala supercroping za LST. Když si dám vyhledat supercroping, jako první vyběhne vlákno ohejbání kytek :eek: :D Dokonce i ve FAQ je podobná dezinformace (což je trochu ostuda)... takže se vašemu zájmu nedivim (ikdyž určitě tu je minimálně jedno vlákno kde je popsanej SC popsanej správně a navíc moc pěkně a srozumitelně). Ano ohejbání a vyvazování je LST (low stress training), supercroping už je ale spíš těžkej stres (HST - high stres training, áno tohle slovní spojení se taky za hranicema užívá)... určitě Vám to nafotim a popíšu jak to dělám já.

foto 7.8.
crazyben
Ještě sou malý a ke mě se dostaly další kousky s OG genama (resp. něco tu mam, něco přiveze kámík zejtra)...

Mam teď dilema jestli je sem ještě něco přihodit nebo ne... poraďte. Má to cenu?
MocnyOkurek
Tak vse zalezi jestli to roste podobne. ja uz sem k pestovani ruznych modelu dost skepticky dycky me to akorat vyjebalo. :)
crazyben
tak myslim ze to bude problem uz s temahle (ikdyz vsechny mostly indica)...

Na nejaky rekordy ve vynosu si nehraju... hlavne aby to za to stalo a taky rad ochutnavam a nerad hulim jeden model dyl. Ale asi mas pravdu, uz takhle je to docela mix... dalsi necham az bude levelup :) dik
Martin666
pěkné kytí máš
indiky se drží při zemi, tak se neboj, sativa se táhne do výšky
crazyben
Tak sem holky potrapil uz zezacatku vic nez sem chtel... uz sem se asi nekde zminil ze sem je dloouho nechal v malejch kelimkach a jeste se vytahly jak kostatka... mohly to bejt uz pekny keriky, ale co uz. No ted sou v malinko vetsich a sotva se vzpamatovali tak sem je zastip a hned ten slibenej supercroping po mym...

Hned jak zacne vylejzat druhy patro sem tam kytce zmacknu stonek mezi prstama, zda se mi ze rychleji zesili. No a zhruba ve velikostoti na prvnim obrazku zacinam... opet poradne promackam celej stonek a nakonec do nej udelam nehtem rejhu (dulezity umejt ruce!)... de to i nariznout ziletkou, je to sterilnejsi, ale zase cistej rez, lip se to hoji, mensi stres ale prave o ten nam jde... jakmile se rana zhoji, tak proces budu opakovat porad dokola dokud nebudou mit poradny "kmeny". Primitivni technika.

Zadny nalamovani vetvi a pritom dostatecnej stres aby stonky paradne zesilili... aspon myslim, jak to dopadne sem sam zvedavej.


Jinak (taky uz sem zminil jinde), pridaj se k nim dva kusy EWE-2 od HSO.
šveholím
Moc pěknej výběr !!
čím víc se to táhne tím líp jsou to og crossi .
crazyben
A takhle to vypada dnes... v pozadi sice o 14dni mladsi kus, ale i tak si myslim ze to hovori za vse. Kytka uz se neda moc ohnout, musel bych ji zlomit... pekne zdrevnatel stonek. Ale taky je to pekne zpomalilo... coz mi ale nevadi, pod 400w bude jeste chvili plno. Tolik k supercropingu po mym... za par dni up.
crazyben
Snažim se to udržet nízký, ale je to těžký pod těma zářivkama... gangstrum začíná něco chybět. Malinko sem přihnojil... tmavší, sotva zastřižený jsou mladší kusy ewe2 (hso)

se supecropingem končim, stonky jsou dost poškozený, ale nadruhou stranu opravdu hodně pevný... a o co mi šlo hlavně, holky to zpomalilo. Teď už jen ohejbám.

Už by potřebovali pořádný světlo, ale holt ještě 14dní budou muset vydržet. Pak půjdou na pár dní pod CFL 18/6 a nakonec pod 400w HPS.

BTW. teď trochu OT... začal sem malinko experimentovat opět... teď se pokoušim o tzv. "monster cropping" (klonování už nakvetlých kytek) někde je tu skvělý vlákno o různejch technikách kde sem se inspiroval. Nic si od toho neslibuju... jen mě to prostě zajímá jak se kytky budou chovat a co všechno snesnou nebo nesnesou :)
šveholím
citace:
[i][/B]
Nadbuh
:)
Snad se ti to vyvede. Držím palce. Sam plánuji po téhle mojí první zkoušce něco jako velký stres.
Frutexx
crazybene to je tam ty holky cmudis pod zarivkou 2,5 mesice ? 😜😜😜
crazyben
Ted sou zas pod CFL (200w) :D ale je to furt malo, nahejbaj se za tou lampou hrozne. Za 14 dni dou pod sodu.
crazyben
:D dloouho sem je trapil pod zarivkama a CFL... hodne dlouho. Ale nevadi... nebyl prostor ani cas. A chvilkama ani chut, ale to jakobych nezminil :D Moc veci sem musel resit a spousta prace do toho, byl sem rad ze sem rad. Ale to se meni... prostor se uvolnuje, casu je zatim vic a tak je to zas jen radost.

Nemam ted foto... gangstrum se dari (jen par spalenejch listku kdyz sem tri dny nehlidal vejsku od lampy), tahaj se, vetvit se nechtej ani po zastipu... ale og geny prej maj k tomu sklony tak sem klidnej. K aktualni posadce se pridaly 2xEwe2 (HSO) a OJH (delicious) + jeden CJH (delicious) kterej gangster neni, ale co uz. Ty Hereri uz na tom tak dobre nejsou... nalozil sem jim kdyz sem je brzo presadil do hodne nahnojeny hliny a jeste sem jim kokot nandal grow, ale to bylo, ted uz se lepsi a novej rust vypada zdrave.

Peknej mix OG genu, jen kdybych tak vedel co je co... 100% vim jen o ewe2 a herery od zbytku taky poznam... mezi sebou ale uz ne :( to me fakt sere... doufam ze aspon neco poznam podle nekterejch znaku nakonec.

No spoustu kecu ale nic k tomu... zejtra nebo o vykendu sazim do 11l tak to blejsknu.
crazyben
Taak zpod zarivek a cervenyho CFL sou dost vytahany takze sem je nejakyma kolinkama naohejbal... dal na 250w pod sodu zatim at si zvykaj. Behem par dnu to dam na 400w a prepinam... (to to trvalo).
crazyben
3/12

Dva kusy se trochu víc vytáhly... na jednom se trochu pokroutily listy od tepla (byl pod přímo pod lampou) tak šel na kraj... asi se to pěkně vytáhne :D
crazyben
sorry za dlouhou pauzu, neni čas... 34/12

nic moc zatim :( někde sem asi něco pokazil... (přerostlo to no... i tak se mi zdaj slabý ty paličky, na fotce v detailu ty hezčí)
crazyben
:D nevim co me to napadlo kdyz sem vybiral seeds... silenej mix a podle toho to ve stanu vypada :D

trosku sem na to i jebal (parkrat sem to nasel i zvadly a nebyl ani moc cas to srovnavat, jen jednou za tejden neco ohnout, neco vypodlozit, ale to bylo vsechno), nebyl ted posledni dva mesice cas no... takze nebylo v my moci to nejak lip ukocirovat. Skoda... pravdepodobne totiz na nejakej cas "posledni" in (sem nucen se prestehovat a v byte kam pudu to nebude realny).

Vypadá to že genstři chodí do pekla... na paradise si budu muset počkat :D
crazyben
šťastný a veselý :)

BTW. už tři dny proplachuju... z některejch kytek mam radost z některejch menší. No ještě cca 15-20 dní (některý sativnější fena možná i dýl) tak třeba ještě něco málo udělaj...
crazyben
par silvestrovskejch palicek... jak to ve 30 dnu vypadalo na pruser, tak to ted az tak hrozny neni :D

Musel sem udelat par komromisu, hlavne co se mi nedarilo moc uhlidat bylo hnojeni... nektery by snesli vic, nektery min... a michat osum ruznejch zalivek je na me moc :D Takze sem michal dve a tak nejak sem jim to lil, moc sem si s tim hlavu nedelal. Pak to srovnavat vejskove a poradne vyplnit prostor, to sem taky nejak zvlast nehrotil... to si myslim ze bylo jeste zasadnejsi.

Kdyby bylo vic casu a chuti nejspis by to vypadalo jeste mnohem lip (rozhodne tam byl potencial pres g/w a i tak tipuju ze to bude muj nej vysledek)... uvidime.

Je to hrozna jungle, kazda kytka jina. Na prvni pohled do stanu je to silenost, ale kdyz kouknu na kazdou kytku zvlast tak je to jina. To samy vune... jednou cejtim citrony, podruhy zatuchlinu pak zas takovej ten nakyslej sour :D no uvidim pri kose... docela se tesim, vypada to na prehlidku chuti a vuni (pred deseti dnama sem stipal dve slabsi vetvicky u jedny a dneska sem to "nasel" na stole pod novinama pekne suchy tak sem ochutnal a byl mile prekvapenej na to ze to jeste nebylo hotovy a proplachly).

Pri kose to pak nafotim poradne na normalnim svetle.

Tak hodne stesti, zdravi a penez do toho novyho roku. :beer:
crazyben
Pomalu končíme

Trošku sem to musel zas srovnat a podvázat k různejm týčkám co sem doma našel... taková improvizace, ale na těch posledních pár dní stačí... celej tenhle grow byl v podstatě improvizace bez jakýhokoliv rozmyšlení :D

počítám tak tejden (možná ani ne) a půjdou první dvě co už vypadaj k světu (ještě musim nažhavit mikroskop a zkouknu to)... některý nechám o tejden dýl.

Něco mam označený, ale něco sem předtim pomíchal při přesazení, tak sem zvědav jestli se mi podaří identifikovat všechno. :D
crazyben
:)

když bude čas tak to odpoledne nafotim líp (jedna už je zralá na kosu, tak to udělám přitom)... totiž některý znám, s některýma budu potřebovat pomoc při identifikaci, tak snad to dáme spolu dohromady :D
crazyben
Jestli dobře počítám je to 63 dní květu a první dva kusy sou ready...krásný čistý indiky. Tyhle sou označený takže koukáte na ewe2 (hso)... jeden malinko chytil barvu, ale možná sem jen tu druhou víc nahnojil a hůř proplách, tak se to jen neprojevilo (ona je ta jedna celkově taková tmavší, tak by to odpovídalo) jinak vypadaj stejně.

Je to krásně hutný, tvrdý prorostlý... minimum listů, takže ani práce s tim nebude... škub, škub, stříh, stříh, vytáhnout, zavěsit a hotovo :D

Vůně neni nijak výrazná ale je docela zajímavá... jak ranní procházka lesem v létě... mix jehlíčí a lesní ovoce zhruba, líp to popsat neumim.
crazyn
dobrý to je šéfe , to se mi líbí :-)
crazyben
zbytek... ještě pár dní
crazyben
schne rychle, takže jde do sklenic o pár dní dřív než to seschne zcela...

a zbytek pořád nějakej ten den vydrží...
Whoau
Hmmmm 8)
crazyben
Tak svuj cas nadesel i zbytku.

Sorry za foto, je mi zle od vcerejska jen seru a bleju... sotva sem udelal par tehle fotek a jejich kvalita podle toho vypada.

Tady mame dva maly Lemon OG v 6,5l (prvni dve fotky)

A dalsi dve sou Hereři (original juan herer & critical jack herer, ktera je ktera uz bohuzel nevim)
crazyben
A tady zbytek...

Myslel sem ze kdyz mam dva maly Lemon OGs... tak velkej poznam. Ale nepoznam :D ani od pohledu, ani po vuni... snad po chuti az uschne

pokud mate nakej tip co je co... sem s tim...

je tam
Lemon OG Kush (DNA)
Double Alien 18 (DNA, GYO Collection)
Kandy Kush (Reserva Privada)
Skywalker Kush (Reserva Privada)

crazyben
jeste detail s meritkem...

+ druhej detail (moc to nevypada od oka ze by to bylo hotovy, ale trichomy mluvi jasne)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma