Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Cannalope 2016 - Klikni zde pro originální téma
vv2
Zdravím vespolek,opět jsem si po dvou letech zasadil pár kytiček na masti.Konkrétně Cannalope haze,postupně sem dám pár fotek,jak prospívají.
vv2
citace:
Původní příspěvek od vv2
Zdravím vespolek,opět jsem si po dvou letech zasadil pár kytiček na masti.Konkrétně Cannalope haze,postupně sem dám pár fotek,jak prospívají.
vv2
citace:
Původní příspěvek od vv2
vv2
Pěkně se rozvětvuje,jsem zvědav,jak pojede dál:-).
vv2
Minulý příspěvek jsem neměl dávat,aby bylo vidět kytííí po měsíci,takže opět k 20tému dni v měsíci foto,jak rostlinka nabírá na objemu a výšce.
vv2
Po 3 týdnech další foto.Došlo k problémům,pro klid v rodině jsem musel menší rostlinku přesadit,drahá polovička začala moc vrčet,že okrasný stromek moruše převislé-v pozadí-nemá světlo a uhyne,kytí šla i s kořenovým balem do velké 70ti litrového nádoby.Na svém místě tedy zůstává focená modelka.Do konce července hnojena kvašenými kopřivami,včera dostala první dávku kvašených slepičinců,kvašeno ve 20ti litrech mléka,namíchána zálivka 1:10.Výška keře se zastavila na 235cm,šířka rostlinky 225cm.V sobotu po deštích dostane první postřik z rašelinového výluhu a budu očekávat brzké přepnutí na květ.Tak jí držím pěsti:-)
Matesss
ako skladuješ tie hnojivká a koľko vydržia, tiež by som rád dával niečo takéto, žihľavy aj slepačiencov je habadej ale priestor na skladovanie veľkých zásob nemám, ako dlho to kvasí pred použitím?v mlieku to musí dávať dosť výrazný puch..
rastlinka fajná
vv2
Co se týká výkvasu slepičinců v mléce,cítit je to řádně,ale nijak to nehrotím-mám to normálně ve velkém kbelíku,cca 3 týdny po založení jsem s tím hnojil prvně,každý den s tím zamíchám,snažím se tu chvíli nedýchat:-).Zkraje jsem dával na 10 litrovou zálivku jen půl litru tohoto výkvasu,postupně to zvýším.Pokud bys zaznamenal ve spodních patrech žloutnutí listů,je třeba poměr snížit.
Co se týká rašeliny,koupil jsem v akvaristice rašelinový výluh Torben,cca 35kč,do litrové nádoby rozstřikovače dávám cca půl deci torbenu a doplním vodou,postřik na listy ve dvoutýdenních rozestupech.
bruno.kudrna
Zdravím
Já bych měl dotaz na tu odrůdu.Ty si tenhle model už pěstoval?Zaráží mě totiž
to haze.Myslíš že to stihne nebo podle čeho si vybíral?Nejsem rejpal nebo tak.Taky bych si chtěl vypěstovat haze venku,ale stále žiju v tom že to u nás bez zatemňování prostě nejde...
A ještě dotaz píšeš že to kvasíš ve 20l mléka,ale kolik těch slepičinců??
Máš to moc pěkný sleduju....Za případnou odpověď díky.
Zdárek:sun:
vv2
Popravdě,jedu tento model poprvé a tak jsem sám zvědav,jak to dojede.Kamarád,který mě Cannalope doporučil ji už měl a dozrála kolem 20.10,takže bude hodně záležet na podzimním počasí.
Slepičinců jsem do 20ti litrového býble dal cca 2litry.
Witko69
Bruno, Haze je dobré zatemnovat a dojedou, říjen až listopad. Super Cali Haze dozrava i na severu v prvních dnech října. Pokud by jsi chtěl fazole F2 pošlu pm
Maxeaux
citace:
Super Cali Haze dozrava i na severu v prvních dnech října.


Ak ju zasadis niekedy v cervenci tak jo. Moja SCH sadena v aprili bola hotova koncom augusta/srpen - zacatek septembra/zari.

Btw co sa tyka tej Cannalope Haze od DNA, v kuloaroch sa sepka ze to je preprcana C99. Ak je to pravda, aj tak dobre, lebo na to ze popelka (C99 - Cinderella99) je takmer pure sativa, mne dozrala vonku v pohode zacatkem oktobra/rijen. Den kvetu 57.
Matesss
díky za odpoveď
vyskúšam budúci rok tie slepačience, bude to morda, už sa teším:-D
ja som mal chocolate haze od royal queen, tam je otec canalopiak, zobral som to v 1/2 októbri, ešte to chcelo 2týždne ale dosť sa tam zapáčilo pliesni. Bez zatemňovania
Každopádne ten stav a chuť boli 10z10.
z 2rastlín 420g
ako správne zatemňovať?dávam pred zberom na 48hod do kumbálu ale nemám tam vetranie, rastlina je ako zaparená a začína plesnúť, tak to veľmi nevyužívam.
Maxeaux
citace:

ako správne zatemňovať?


vytvoris im umelo rezim 12h tma, 12h svetlo. je tu toho mrte o zatemnovani.
vv2
Obávám se,že posílám poslední report z letošního pěstu,před třemi dny se na mojí modelku koukali policaiti přes plot,když kontrolovali okolní zahrádky kvůli zlodějům.Nebo budu mít štěstí a svojí občasnou pochůzkou mě ji pomůžou ochránit:-).
Takže jak je mým zvykem,kolem 20tého dne v měsíci posílám ukázku,jak roste.Dnes má 250cm na výšku a cca 240cm v průměru,krásně se větví.Jsou patrné první náznaky květu.Dostala dvě dávky výkvasu ze slepičinců,jeden postřik rašelinovým výluhem.Snad mě ji kluci nepřijdou vytrhnout a bude mě ještě pár dní vonět pod oknem.
DreamForest
Jak to dopadlo?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma