Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
První slibný outdoor 2016 - Klikni zde pro originální téma
hosoi
Ahoj groweři, po dlouhé době jsem se rozhodl, že zasadím. Ve svých brzkých náctiletých dobách jsem se asi 2x pokoušel, ale měl jsem k dispozici pouze velmi "NONAME" semínka a když už něco vyrostlo, tak se to stejně "oprcalo" (neznám vhodnější termín). Věděl jsem, že chci pěstovat outdoor, neboť pro tento účel mám vybranou ideální lokalitu.

Semínka: Special kush n. 1 od Royal Queen Seeds - 3x
White Russian od Natural Seeds - 6x
Auto Blueberry od Fair Seeds - 5x
(všechna feminizovaná)

Hnojivo: Grow - Agro Cererit tekuté s guanem a mořskými řasami
Bloom - BioBizz BioBloom
Mimo tato hnojiva jsem si zahrádku připravil asi měsíc před zasazením s použitím kvalitní černozemě a kravského hnoje.
Vím, že existuje značný kvalitativní nepoměr mezi použitými hnojivy, ale Cererit se osvědčil a příjde mi, že holky rostou "jako z vody":-)

Klasické odrůdy jsem předpěstoval doma za oknem. Klíčení začalo cca 15. dubna (omlouvám se, že většinou neznám přesná data). Z 9 semínek mi jich vyklíčilo 6. Třem White Russian sice vyrazily malé klíčky, ale po zasazení do substrátu se nic neodehrálo. Nechci však hanit Natural Seeds. Klíčení jsem byl nucen přenechat do rukou mé mamince, protože jsem musel na dva týdny odjet, takže se chyba mohla stát i zde:D Těch šest kytek, které přežily jsem přesadil na konečné stanoviště. Jednu z nich mi však záhy sežral zřejmě hryzec (byly naprosto sežrané kořeny).

Automaty jsem začal klíčit zhruba na počátku června a po týdnu je zasadil. Jednu sazeničku jsem věnoval a jedna kytka chcípla. Takže mi zbyly tři.

Samozřejmě se pokusím připojit fotografie. Ty už budou s přesným datem:-)

Zde jsou fotografie sazeniček, které pochazejí z rozmezí 23.4. - 5.5.
hosoi
Přináším další fotografie mé zahrádky. Je vidět chuděrka se sežranými kořeny, o které jsem psal v minulém příspěvku. V dobu focení (15.6.) jsem si začal pomalu uvědomovat, že mám zahrádku dost malou, a že doporučovaný rozestup alespoň jednoho metru jsem měl dodržet...no nic...budu mít jednu velkou kytku:D Připojil jsem i fotografii maličkatých automatů.
hosoi
Další fotografie z 5.7. Kytky opravdu rostou jako z vody (aspoň mi to tak přijde). Ta chudinka se sežranými kořeny je definitivně mrtvá:/ I automaty se maji k světu. Kytku, kterou jsem zasadil zvlášť používám k testování různých technik (FIM, ohýbání). FIM jsem na ní zkoušel už podruhé a stále se nezdá, že by uspěl:D Už jí nebudu dál trápit.

Zapomněl jsem napsat, že bojuji s mšicemi a kytky musím cca každých 14 dní stříkat - Careo, Fast K, Mospilan. Pořídil jsem taky plašič hlodavců, který jsem ke kytkám zahrabal do země. Příště až budu zakládat zahrádku, tak vykopanou díru vystelu jemným pletivem, aby se tam ty zubaté bestie nedostaly:-)
hosoi
Dnes přináším pár detailů vrcholků mých kytiček:-) Snad se budou líbit...
hosoi
Ahoj, po delší době přidávám fotky mé zahrádky. Automaty už hezky kvetou od 12.7. a všechny myslím vypadají slibně - posuďte sami:-) Ostatní regular kytky rostou pěkně do výšky i do šířky (stále více lituji, že jsem mezi nima neudělal větší rozestupy, vypadají jako jedna velká kytka). Ty nejvyšší z nich mají cca přes dva metry. Automaty již od začátku kvetení hnojím BioBizz Bloom. Budu rád za jakékoliv komentáře, doporučení a postřehy. Díky moc:-)
hosoi
Prosím, komentujte:-)
Johnny Blaze
Vypada to pekne zdravo,prajem ti nech sa ti vyhnu plesne a corky.
alpine
Skoda tech rozestupu,kytky jsou krasny a chybama se clovek uci,mohl jsi mit tri stejne velke a krasne holky,tak at to dobre dojedes.
hosoi
Díky za reakce:-) Plísní se taky bojím:/ Pěstuju v chladnější (vyšší) poloze a prší tu často. Na regular kytky určitě použiju Dithane. O čorkách jsem taky přemýšlel...ale s nima asi nic neudělám. Ostnáče, nášlapný miny, samostříly a podobný srandy jsem zavrhl:D Pokud budu sázet příští rok, dám si tu práci a každý kytce udělám místo:-) BTW...zkoušel jsem jednu menší paličku z automatu Blueberry, který budu sklízet cca 20.8. a....FUNGUJE:D Mě by ale asi zhulila i šlupka od banánu, protože naposledy jsem to kouřil asi před pěti lety.
william2000
Krásná práce kamaráde, bacha na Blueberry i při sušení - občas hodí fakt pěkný paldy a pak to vesele plesniví. Pár let zpátky jsem takhle přišel o tři kytky (resp. výnos z nich).
Pitrsuck
Krása pohledet😎
Christopher T.
Máš to moc hezký,snad bude dost sluníčka :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma