Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Malá sklizeň - Klikni zde pro originální téma
katanac95
Dobrý den mám světlo od AGROLITE (Úsporná lampa) před rokem sem měl 85W+85W a sklidil sem max 11G a nevim jestli je chyba ve mě nebo jestli to světlo je nanic (a nehnojil sem) teďkon mám 85W+150W mám model quick one a začal sem hnojit (slepičincem) a nějak se mi nezdá že vtom je rozdíl už sem za půlkou květu ale uvidim :)
Mard
Celkový výnos je dán několika faktory (řadím od nejdůležitějšího)
1. světlo
2. objem květníku a substrát
3. potřebné živiny + voda
4. genetika
5. potřebné podmínky pro růst.

Tudíž světlo je důležité, ale samo nespasí. Když budeš mít kytku v 1 litrovém květníku, tak z toho 80 gramů mít nebudeš. Stejně tak, když budeš hnojit moc nebo málo nebo když to přeleješ nebo budeš trápit suchem, tak výnos nebude. Stejné je když čekáš velký výnos od noname semínek "zdarma od kámoše". A poslední bod souvisí s tím že kytky mají rádi teplotu od 20-30C a vlhkost cca 60% pro růsty a 40% pro květ a když budeš mimo toho rozhraní, tak také nebude rekordní výnos.
Quick one je prcek 50-60 cm vysoký a potřebuje tak 8-10 litrů květník aby měl cca 80-100 gr výnos. Pod tím 85+150W můžeš mít klidně 2-3 kytky a neměly by být limitované světlem. Často dělají začátečníci chybu při zalévání - zalévat až když je květník suchý a pak zalít tak, až cca 10-20% vody vyteče spodem (tím se odstraňují staré nespotřebované zbytky živin v půdě).
Keen
Jestli je něco při growu důležitý a ovlivní to hned od startu tvůj výsledek, tak je to určitě genetika. Podle mě určitě 50%.

Když dostaneš genetiku na prd, tak ani v ideálních podmínkách nebudeš mít výsledek, jako když vezmeš kvalitní gen a necháš ho v průměrnejch podmínkách, klidně s pár stresama. To je prostě fakt a každej kdo se setkal s kvalitnim a nekvalitnim genem ti to potvdí.

Na to, aby ti někdo dokázal říct kde je problém píšeš málo informací. Je potřeba vědět v jakym je to prostoru, jaká je vzduchotechnika, jak často hnojíš/ zalejváš, jestli měříš pH a kolik má hodnoty ideálně i EC. Jestli některý z věcí co píšu nerozumíš, tak v tom bude ten hlavní problém. Začni ideálně nahoře ve FAQ.
fikus37
Souhlasím s keenem, genetika je nejvíc, pak světlo a zbytek věci okolo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma