Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
2016 - Red Diesel (Barney´s) WW (Dutch) - Klikni zde pro originální téma
Vofce
Nějakej ten ten rok sem nic moc nepěstoval ale jelikož se mému zdraví nějak přestalo dařit: moje slinivka se rozhodla že mi udělá ze života peklo, napadlo mě skusit starou známou marjánu a jelikož co se v mládí naučíš nebudu přece pěstovat nějaký seno žeano. Sedl sem k netu a obědnal nějaký to semeno nějaký ne moc drahý ale zase ne uplně levný do oka mi cvrknl femnutej Red Diesel od Barney´s Farm nikdy sem o te seed bance neslyšel ale obrázek byl hezký tak proč ne

Tři kytky rostly jako z vody opravdu dravá genetika kterou jen tak nic nezastaví jedna kytka jako druhá tomu říkám šlechtitelský um.

Po nějakém čase stala se nemilá věc náš dědeček ve snaze zvelebit okolí rostlinek postříkal okolní plevel roundupem a omylem štrejchl i jednu sezenici dieslu sice ta kytka ještě žije ale je totálně zaseklá a podle toho co sem se dočetl o roudupu už jí nebud epomoci a prostě zdegeneruje nic pořádnýho z ní už nebude. Tahle rostlinka je prostě jako mladý hulič který celičký svůj vývoj vytráví hulením tun marjány a braním kdovíčeho a i když pak nakonec najde srávnou pěšinu už nikdy z něj astronaut nebude a tak zůstane někde u lopaty či šroubováku a lidi ho mají rádi protože to jestli je někdo kokot nebo ne nemá s počtem mozkovejch buňek zase tak moc společnýho... ale to je vlastně OT poďme k věci:

Jelikož sem trochu dostal srach že i přes feminizaci budu mít na zahradě dva nabíječe dokoupiil sem White Widow od Dutch passion z deseti reguláru sem jich zasadil pět všechny sice vyrostli ale jako dali si sakra na čas jeden dokonce vylezl po neuvěřitelných deseti dnech a je z něj taková nedomrlá bonsai v téhle fázi teda Barney´s celkem Dutch passionu zařízli trenky.

Co se stálosti phenotypu týče tak WW od DP taky žádná slává jedna kytka sativa jak vyššitá a ostaní něco mezi.

Noa tudlenc máte fota jak to šlo po sobě:
1. 11.5 - cca týden po zasazení
2. 3.6 - šlo jim to pomalu neb sou u severního okna
3. 16.6 - Red Diesel nr.1 po přesazení ven se rozjeli o poznání lépe
4. 16.6 - nr.2 zrandapovaná mrcha je vidět že nové listy sou skoro bílé nevyživené
5. 16.6 nr.3 ta se má asi nejlíp :)
Vofce
Doplnim co dostávají žrát:
Hnojivo zatím žádné jen sem je párkrát zalil b´cuzz root stimulatorem (1ml/L) to prej dezinfikuje hlínu aby se tam netvořili plísně a startuje kdejakej ten bioněconěco blabla proces jestli to funguje nevim ale vypadaj k celkem pěkně bych řek jo vodu používám z jezírka od rybiček mají jí dost zasviněnou takže to asi taky hnojí je to takovej samo domo Fish mix :D Nalil sem tam toho do ted všeho všudy asi deset 5L konví ke každý kytce a ten root stim sem tam nedal pokaždý tak jednou jo - jednou ne.

29.6:

1. nr.1 Red Diesel
2. nr.2 - Red Diesel to je ta popálená roundapem je prostě v hajzlu a sere mě to všechny byli stejně hezký když sem je tam sadil :grrr:
3. nr.3 RD
4. White Widow od Dutch passion zatím sem tedy z té genetiky v rozpacích ale jak říká muj kamarád nepěstujem listí třeba překvapí pěknýma pálkama. Mám jich pět ale sou všechny stejný tak je nemá cenu fotit.
Váchy 55
Moc pěkný. Teď už jen doufat, aby to dozrálo. Moje zkušenost je taková, že co dozrává až druhou půli října stojí za prd. Většinou už je deštivo a je to samá plíseň a už to jede hodně pomalu. Samo sebou je to taky hodně o štěstí a hlavně o tom, jaké bude počasí. Takže hodně štěstí ;-)
Vofce
Mám stejnou obavu ale už se mi v minulosti povedl venku vypěstovat opravdu pěkný Mazar což je z tohodle pohledu naprostej parchant první blizny se na něm objevili někdy koncem září a začal tvořit naprosto tvrdé pro vzduch neprostupné palice. V nejhorším případě jim postavim foliáček aby na ně nepršelo. Další věc je že to mám na výrobu masti, šampónu a kapek na podporu trávení takže zase nějakou ultra sílu nepotřebuju. Nicméně nejsem proti si obščas nějaký ten mini špíček zapálit takže by dozrání potěšilo :)

Edit: omrknul sem stránky Barney´s (trochu si mě nahlodal :) ) a Red Diesel je v sekci Outdoor a je to 50/50 indika sativa takže si myslim že by stim nemusel být zase takový problem.
Vofce
Red Diesly celkem povyrostly a nabraly skoro bych řekl šílené tempo planoval sem kytky max 160cm a už ted mají jedna 170 a druhá 180 cm a minimálně měsíc povalej dál.. vzhledem k velikosti mě přestala mrzet zroundapovaná třetí. Ted jen doufám aby to vubec dozrálo ale snad to bude v klidu den má momentálně 15 hodin a 40 minut a už se objevují první preflowers (obě samice) takže ok.
Phenotyp obou je jak přeskopírák táhne se to po sativě, větví po indice, musím uznat že deklarovaná procenta křížení 50/50 indika sativa skutečně sedí voní to přes pul zahrady a to na tom nejsou žádné květy opravdu povedený cross ani jednou sem je nezaštípl a sou z nich moc pěkné rozvětvené stromky opravdu nikdy vživotě sem neviděl tak dravé kytky stačí je dva dny nevidět a pohým okem je vidět přírůstek je radost takové rostliny pěstovat.

S White Widow od DP je to trošku složitější start měli opravdu tragický a pěstitelům z DP musele mnoho dní zvonit v uších jak sem je proklínal ..takových peněz za takový sráče ano dokonce i vulgarismy sem použil a zapřísáhl se že už od nich nikdy nic nechci vidět. Avšak po několika týdnech rostliny pěkně ožily nabrali na síle a začínám si myslet že by v nich přeci jen mohlo něco být.
Phenotyp všech pěti rostlin se skutečně drží deklarovaných 60% sativy i když jedna z květin možná tíhne k sativě o trochu více což sem vlastně rád neboď mám pro sativy odjakživa slabost. Vzhledem k tomu že semena WW byli regular doufám v nějaké samce a skusím pár větví posypat jen čistě pro radost.


NA spodní fotce mužete vidět co pod ně leju...

-Extrakt Guana je poměrně slabá záležitost při plné dávce kdy lijete do konve neuvěřitelných 20ml extraktu na jeden litr vody se zvedne EC zálivky o 0.2 což teda nice moc no ale tak přidávám jim 10ml/L k normální zálivce aby se neřeklo.

-Vermesfluid je výborná věc stojí to pár drobných a jedná se o přirozený booster založený na bázi extraktu z vermikompostu dává se ho taky celkem hodně ale vzhledem k ceně je to jedno EC vubec nezvedá ale kytky se po něm doslova natáhnou ke slunci zvednou listy nahoru a začnou vypadat skutečně zdravě.. kytky v květináčích mi po tom prorazili kořeny skrz trávník do hlíny pod květináčem další výhoda je že nejde předávkovat ale do půdy dostanete skutečně velkou dávku mikro prvků a rostliny si jen čvachtají.

- Biobizz netřeba představovat normální hnojivo založené na bázi extraktu z cukrové řepy žádná chemie avšak nejedná se o žádný cukřík 1ml /L zvedá EC o celkem vydatných 0.6 EC takže nepodcenit

- citronovka místo ph- funguje dobře a neni to takový utrejch..

Vofce
Něco pro potěchu oka.... nic sem nezastřihoval takhle to roste samo od sebe.



1. Ten větší z Dieslů má 180cm a každým dnem pár cm přibude jestli to nějakej blb neukradne tak to bude řádnej keř











2 menší Diesel ..menší je jen proto že byl na začátku zakryt okolní vegetací a vzhledem k tomu že takhle neni skoro vidět a nedostává tolik naprdel při silných větrech :D tak to nechávám jak to je..













3. WW začínají se mi líbit ale dostat je do kondice dá opravdu zabrat













4. WW Sativovitější pheno














5. WW.. no kytka no :D


Vofce
Všechno povyskočilo cca o další 20cm.. Pomalu už by to mhlo začít kvést jinak nevim co stim budu dělat :D e toho srašně moc.
Váchy 55
Ten diesel má nádhernou barvu! O mnoho tmavší než WW. To ale bude tím, že si už sáhl kořeny do větší hloubky pro více živin. Jinak přeji co nejvíce samic. Já tento rok ze 4 reg. jen jednu samici :-/
demoneq
nádhernej křáček :D co víc si přát :D akorát bych se bál plísně, tenhle rok mi zplesnivěla i nekvetoucí kytka :D
Vofce
Zase to trochu vyrostlo patra začínají být četnější snad už to konečně začne kvést .. je toho pro moje potřeby přehnaně moc a je celkem náročné to udžet nepolámané už takhle se větve lámou pod tíhou bohatě rozvětvených větví. Vyroste patro a z každého patra toho patra vyrazí další výhon ani jednou sem nezaštípl a rostou s toho takovéhle koule :) je to pěkné ale udržet to v celku dá celkem námahu.
Vofce
Tak konečně to kvete - hnojim podle tabulek biobizz pro druhý týden květu použivam bio grow, bio bloom, alga mic a top max.Ke velkym keřům Red dieslu leju každé dva dny 20 litrů směsi k menšim vdovám 10 litrů. 2ml grow + 2ml bloom + 2ml alga mic + 1ml top max daji do kupy 1.1 Ec . Ph upravuju kyselinou fisforečnou na 6.2

S Wdowkami sem nakonec nadmiru spokojen pevná stavba ktera nepotřebuje podporu i když maji něco kolem dvou metrů žádní paraziti žadná pliseň.

S Red dieslem je to ci se stavby týče horší pár větví se mi tíhou ulomilo ted uz sou podepřené a na příští rok musím ještě před tím než se kytky rozrostou udělat podpěrnou síť vmontovávat síť do dva a pul metru vysokého a dva metry širokeho keře je prakticky nemožné. Jinak par broučků si na listech pochutnava ale neni to nic strašného. Z ulomených větví sem udlobl zaštipky a zkusil je pokouřit učinek se dostavil a dokonce mě i příjemně překvapil B-) vypadá to na pořadnej mozkocross.
AladinWarrior
Zdar Vofčáku :D

Musím říct že ti to roste vážně skvěle.Vypadá to,že budeš mít se sklizní co dělat! :D
Trochu se divím že používáš BioGrow místo FishMixu,když je pro půdu lepší (zlepšuje půdní prostředí a stimuluje mikrobiální činnost) a sám jsi mi přece psal výňatek o symbióze. :D
I tak to ale vypadá moc dobře a očividně jim nic neschází.
Ať se daří! :)

.
Vofce
JJ na příští rok to plánuju letos sem jel na jistotu podle cedule. Ale vlastně sem si Fish mix vyzkoušel protože pod ně leju vodu z jezírka od koi kaprů a karasů vždycky počkám než vodu totálně zeserou vodu si odčerpám do sudu a rybám dám čistou. Tu ze sudu pak používám. Ryby dokážou zvednout EC z 0.3 na 0.5 :D a to se vyplatí toho bio grow tam dávám jen 1ml na litr takže ve výsledku to mám 1:1 samo domo fish mix vs bio grow. KAždopádně na uplném začátku sem tam nelil nic kupovaného do jednoho metru rostlin měli jenom rybí vodu a vypadali naprosto skvěle všechny listy bez vad dírek. Příští rok skusim jet jednu dvě kytky jen tou vodou z jezírka a uvidim co to udělá.

Jednu malou kytičku se mi taky povedlo přehnojit ono ty bio hnojiva mají určité zpoždění ..praděpodobně když to tam naliješ tak nejsou všechny ty hnojky přeměněné na hnojivo a přemění se až tlením v hlíně takže je potřeba EC metr používat opravdu jen orientačně no chybama se člověk učí velké kytky to schramstly jako nic ale projistotu sem celému osazenstvu naordinoval týden dietu hodně vody + enzymy algamic.

Večer hodím fotky už to pěkně kvete a záštipky začínají nabírat na síle :D

Jo a díky že reaguješ jako dospělý člověk a po mé silné kritice mi to uraženě nevracíš..máš u mě malé významné plus ;)
gyzmo
Ahoj,jedny z nejhezčích letošních out co jsem tu viděl.Ty jablka tam máš záměrně:)?
alpine
Jablka jsou urcite prirozeny zdroj hnojiva,dobry do kompostu a nemusi k holkam lit zadne jedy. Pekny pest.
Vofce
nene to tam sype děda :D je to prostě kompost no :D jemu sou ty moje kopřivy šumák :D slítávaj se na ně vosy tak je to občas o žihadlo :)
Vofce
Sem lenoch a tak sem to zase cvaknul jen mobilem příště už budou pořádný fotky ale snad je z toho něco málo vidět o Red diesel se pomaličku představám bát už sou na něm docela pěkný paličky ale vdova potřebuje ještě minimálně měsíc tak uvidíme co z toho bude ta seno.

Záštipkový report: celkem energický trippy mozkokros následovaný ledničkogrindem :-) veskrze relaxačně pojaté šmirglování očních bulv.
Vofce
1. Red Diesel
2. Taky
3. White widow
4. Wdowka trochu mě štve že sem ji normálně nepřesadil do hlíny, ale je fakt že i když jí je mnohem míň tak se zdá zralejší než její řádně zasazená příbuzná.
5. Levo RD vpravo WW
Vofce
Risknul sem ošklivé počasí a kytky neseknul odštípal sem jen cca sedum větví které se zlomili pod vahou palic deště a větru. Na žádné s kytek není ani náznak plísně poctivě othávám žluté listy aby to od nich nezačalo plesnivět a musím říct že i v tomhle příšerném počasí květy dozrávají a obalují se pryskyřicí což mě celkem mile překvapilo asi sou ještě nabité z nádherného září.

Ničím nehnojím dešťovka mi to pěkně flushuje. nechám to ještě aspoň 14 dní.

Příště hodím fotky White Widow ta začla déle tak asi uplně nedozraje bude z ní taková klasická lehce nadprůměrná čudka uvidíme, ale zatím se chová jako kdyby bylo pěkně nekácí se nefialoví neplesniví jen zraje třikrát pomaleji, ale zraje nestagnuje tak ji nechám stejně to mám jen na mast šampon a kapičky. Ty moje čtyři špeky ročně pokryje jakakoli ze spodních paliček takže mi nevadí experimentovat a těch 14 dní do listopadu to nechat. (tajně doufám že nastane ještě nějaké to babí léto)
nadrzajda
Parada + |K
Vofce
Vdovku sem nestihl vyfotit začlo to už plesnivět tak sem to musel rychle skosit ale vyhodil sem jen cca 10g plesnivýho takže to bylo jen tak tak..
Sušina Bílé Vdovy ještě není k dospozici neboť to ještě schne tak dam aspon Red Diesla který se dle mého skromného názoru elmi vydařil.

Na fotce je vrchní střední i spodní palička..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma