Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Prvni grow, noname semena 2016 - Klikni zde pro originální téma
AllSeeingEye
Ahoj všeci :-)

Letos jsem se rozhodl něco málo vypěstovat pod tím naším sluníčkem. Dostal jsem pár semínek od kamarádů. Všecko jsou to bezejmenná semínka z pytlíků.. prostě noname :-D tak uvidíme co z toho bude.

Hlína je obyčejný zahradnický substrát a jako hnojivo jsem zvolil to pravé hoštické granulované..

Jednoduché, levné a snad i praktické..
AllSeeingEye
Přidávám i fotky ze včerejší návštěvy políčka
AllSeeingEye
a další..
demoneq
Ahoj, pěkný kytky :) ta třetí fotka u příspěvku č. 3 tak mi to přípomíná mou kytku :D je to nějaký semínko z Brna.
ať se daří! :)
AllSeeingEye
Jsem rád že se kytky líbí a děkuji za ohlas :-) uvidíme co z toho bude.. ale rostlinky na fotkách 2, 3 a 4 jsou určitě samice..
AllSeeingEye
Dotázek pro zkušenější:
Měl bych koupit hnojivo na květ, nebo se to na noname kytky neoplatí?? V každé díře je 20 litrů substrátu + cca 100 g granulovaného hnojiva a samozřejmě perlit..

Co myslíte?
icmond
Cau, hele to zalezi ciste jen na tobe... :) urcite tim nic nepokazis a kdyz jsi koupis treba litrovou lahev tak ti vystaci i na dalsi sezonu a budes mit treba i kvalitnejsi seminka/rizky. Kazdopadne ti preju at to roste a zadne corky!!
AllSeeingEye
Do mokrého lesa chodí jen blázni, a tak jsem obul pevné boty, nahodil batoh a vyrazil..
AllSeeingEye
next
AllSeeingEye
Favorit na políčku, nejkrásnější kytička..
AllSeeingEye
Druhá indica, ma krásnou exotickou vůni
AllSeeingEye
Další už bez popisku. Sativy. Všechny kytí už mají samičí preflowers :-) nejdou mi dát všechny fotky do jednoho příspěvku tak teda postupně..

1.Rozdvojená S.
2. a 3. další sativky
AllSeeingEye
1
AllSeeingEye
2
AllSeeingEye
3
AllSeeingEye
příště už ty fotky otočím správně
Caffe_23
Toto sa stalo aj mne :D oni sa ti vždy otočia keď fotíš na výšku. Musíš fotiť na šírku. Inak moc pekné :) pridaj ešte nejaké fotky chlape
Severus
chtělo by to přihnojit - to indikujou ty světle zelený horní listy
jinak nemáš špatnou rodinku :-)
AllSeeingEye
Ahoj Pánové. Děkuju za ohlas a cenné rady. To focení pohlídám.

To severus: poradil bys nějake levné a kvalitní hnojivo? Myslím, že začátkem srpna už začnou kvést..
Severus
Mrkni do nějakýho shopu na Advanced Nutrients, já jedu letos to co v zimě ve skříni, celkem se mi to osvědčilo, a to:
SensiBloom Combo A (pH Perfect) 0,5 l Advanced Nutrients
SensiBloom Combo B (pH Perfect) 0,5 l Advanced Nutrients
Dáš za to tak max 400-500 a vydrží ti to do konce sezony:-)
Je to hodne muziky za malo penez, na tom vynosu to velmi poznas a i na kvalite kuriva, ale to je samozrejme i otazkou genetiky hlavne :-)
Tak to vetsinou byva, pulrocky zacinaj dle genu nakvitat cca od srpna az tak do pulky zari..
anon383596
To jako ti stačí 125l nahnojeny zalivky na sezonu?
Mimochodem ty svetlezeleny listy na vrchu jsou evidentně růst ,mladý jsou světlý to je normální.
Severus
Určitě ne, avšak pro kolegu, to bude myslím dostačující.
Zapomněl jsem akorát dodat, že stačí dávat poloviční dávkování cca, tudíž se dostane na nějakých 250 l zálivky = S jeho počtem květin vystačí i 20 l roztoku na jednu zálivku bohatě = cca 13 zálivek
než se k němo dostanou hnojky, tak máš srpen, kdy většina periodek začíná kvíst => dejme tomu 75 dnů v průměru - 14 dní flush např.
60 dnů / 13 zálivek = co 4 dny to zálivka - /// SORRY, tady jsem to upravil, nevím, kde jsem přemýšlel, když jsem to psal
Myslím, že to je taky celkem ok, když to pojede dejme tomu po 3 dnech, tak by mu to tak tak mohlo vyjít, může pořídit větší balení - tímhle jsem mu chtěl poradit jen v nějakým klidovým cenovým rozmezí

imho já takovou zkušenost nemám, že nově narůstající listy jsou takhle světle zelené, aspoň moje zahrádka tomu neodpovídá ale asi jinej kraj, jinej mrav ...
anon383596
Máš prostě naky divný propočty a intervaly hnojení ,každej podle svýho.... nevim já bych mu řekl úplně něco jinýho a určitě bych mu nedoporučoval dvouslozku ,toť asi to podstatné.
K těm svetlejm listům se už radši vyjadřovat nebudu ať napíšu cokoliv bude to pruda už jsem to zkusil vícekrát.
Severus
No jestli bys chtěl něčím hodnotným přispět do diskuze a nepsal jen hovna, který bez vysvětlení vylučujou metodu někoho jinýho, tak to už uděláš, to asi tak ode mě ) - taky jsem jen člověk a chybama se učím, to mě ale někdo musí opravit, nemám problém přijmout názor někoho jinýho, s čímž bys měl trochu zapracovat ty! pouhý vysvětlení tvých argumentů je dostačující
chyba v propočtech byla, opravil jsem to
Zatímk jsi tu napsal dva příspěvky, v jednom dementuješ mojí verzi(avšak bez uvedení důvodu) a druhý je jen zbytečný OT) - dotazovanýmu vůbec v ničem neradí, jestli chceš diskutovat se mnou, tak k tomu patří PM ;)
ve zkratce jsi jen napsal, že bys mu poradil něco jinýho, že moje metody jsou divný a že to co tvrdim, není pravda :D
A to neber z mojí strany jako nějaký urážení, buď prostě přispěj trošku jako inteligentní člověk a když něco dementuješ, tak to i odůvodni nebo se drž svejch metod a nikomu je nedoporučuj, já mluvim o tom, co pomohlo mě v různých podmínkách a co jsem vysledoval já z chování mých ex a aktuálních rostlin. maj sa
AllSeeingEye
Dobrý večer přeju.

Překvapuje mne Váš zájem mi pomoct a moc asi toho vážím :-) Děkuju! Co se týče kytek tak nejsem nějak finančně obětavý a hnojit bych chtěl spíše až v květu. Co jsem tu tak prohlížel, tak spousta lidí nedá dopustit na Plagron Alga Bloom a nějaké PK hnojivo. Moc peněz ale do toho vrážet nehodlám.. už jen proto že je to NONAME a první grow. jen tak zkouším, znáte to.

Otázka zní: Postačí na květ Plagron Terra Bloom? (hnojivo mne zaujalo..)
Mard
No raději kup obyčejné hnojivo na zelené kytky na růst, třeba malou flašku za 30-40 Kč a pak hnojivo s vyšším obsahem fosforu, taky nějakou malou flašku a pár kaček a můžeš hnojit celou dobu.Určitě je lepší hnojit málo a průběžně, než jim narvat superkvalitní hnojivo ke konci. Já na květ hnojí Fantazie Podzim a je velmi slušné v porovnání s Hesi, které jsem používal před tím.
Plagron Terra Bloom má NPK 2-2-4, což mnoho fosforu není. Pro optimální výnos doporučuji doplnit nějakým PK hnojivem, nebo aspoň občas přihnojit trochou superfosfátu.
AllSeeingEye
Ahojte groweris.

Tak dneska sem se byl podívat na kytky a byl jsem překvapen mile i nemile.
!!! Tímto se omlouvám všem sledovatelům za svůj špatný odhad... objevil jsem dva samce !!! a to jsem myslel že samičí preflowers poznám dobře :-D proto raději přidám fotky ať se shodne více lidí..

Celé políčko zde..
AllSeeingEye
Po úpravě..













Mrtvoly :-D
AllSeeingEye
Této budu říkat "KOULE".. protože je malá a kulatá :-D
AllSeeingEye
Vánoční stromeček.. nebo "metlička", asi už v květu
AllSeeingEye
"Trpaslík".. zatím největší smraďoch
AllSeeingEye
Jo a co se týče hnojiva, tak sem se rozhodl koupit Terra Bloom a budu hnojit jen tím. Letos to jedu stejně spíš jako pokus a odzkoušení pěstebního procesu :-D
AllSeeingEye
Po delší době zdravím growerstvo!

Letos počasí nějak j*be a léto není létem. Deště a vlhko mne donutily k přesazení dvou kytek do kýblů. Jílovitá půda nedokáže vsáknout veškeré srážky a všude bylo vody jak....

Kytky přišly a spoustu listí :-( prostě zežloutlo a opadalo :-( doufám že z toho nakonec aspoň něco mállo bude.. dneska úklid a zálivka Terra Bloom 5 ml/l..
AllSeeingEye
1. Původní "koule"
2. Původní "trpaslík"
AllSeeingEye
3. Původní "metlička" nejvíc v květu a taky pořádně opadaná :confused: + detail vrchní paličky
AllSeeingEye
Otazka:
Myslite že se ta kytka v příspěvku č.34 (druhá fotka) ještě zbrchá? Bojím se aby to vubec vykvetlo :-(
AllSeeingEye
Dnes jsem bylo podívat na kytís. Rozsypal jsem zbytek granulovaného hnojiva a zalil. Snad to pomůže od těch žlutých listů.. díval jsem se, že by to mohlo být nedostatkem živin - hlavně dusíku..

Snad to nějak dojede hmmm..
AllSeeingEye
Roztahaná koule
AllSeeingEye
Stromeček pěkně cukruje.. celek, vrchní a pak boční palička
AllSeeingEye
Malej zmrd taky kvete
AllSeeingEye
Včéra
AllSeeingEye
1
AllSeeingEye
2
AllSeeingEye
3
AllSeeingEye
Prosím o radu.

Kolik byste ještě dali kytce ve příspěvku č. 43? Děkuju za odpověď
AllSeeingEye
Chapu.. noname kytky asi nikoho nezajimaji. Chtel sem jen poradit
crazyben
Jeste par dni pockej... (vetsina z nas zacinala s noname)
pestitelpompo
Vidím tam samé bílé chloupky určitě tak ještě 2 týdny možná víc,kosí se jak je 80% blizen hnědých(ty bílé chloupky) nebo se to dělá mikroskopem podle zabarvení žláz.Threadu o tom kdy kosit je tu dost jak to poznat,tím že je máš no name nikdo nezná délku květu tvé kytky ani nevíme kdy začala kvést v kolikátém týdnu už je na květu.
AllSeeingEye
Dik chlapi.

Koumal sem ty thready. Jen jsem myslel ze by byl i jiny nazor. Popravde se trochu bojim plisne a corky :-( tak snad to dojede.. tu kytku zalevam uz jen cistou vodou
AllSeeingEye
Strach z plisne mne donutil seknou dve nejvetsi kyti. Hlasi samy dest a dokonce i snih tak nechci riskovat.. navic uz vic hak pulka blizen hnedych na obou milackach :-) zbylou kytku zkusim nechat co nejdyl, chybi ji minimalne 3-4 tydny..

Fotky potom
AllSeeingEye
Fotka te zbyle (1.10.)
coolkich
Zdravím
k tý otázce kdy sklidit:
Já osobmě se vždycky řídil tím abych kytku chytil ve svym nejvetším vrcholu potence a to poznáš podle vůně: - postupně voní čím dál víc a intezivněji (hodně kořeněná) a pak postupně slábne - během jedinýho dne se to přehoupne tvůj úkol je chytit ten největší vrchol (sám na to přichazím).
Další věc je vzhled: - když se podíváš důkladně tak priskiřice je čirá a postupně se trychemy zalejvají "karamelovou" barvou.Tvůj úkol je chytit čas kdy jsou trichemy lehce zakalené. Někdo píše že se řídí chloupkama který by měli bejt z 80% zrzavý, ale tadle technika se mi ukázala jako hodně nepřesná jelikož kdyz se chloupku dotkneš tak okamžitě zaschne (zrezne) takže když jí každej den ohrabáváš tak ji budeš mít zravou i 14 dni před vrcholem a další věc je model..nekterý jsou zrzavý některý ne (v době dozrání).

Časem sám zjistíš jak ti to vyhovuje..někdo dává přednost více priskiřice (já=D) a kytku nechá trochu díl a někdo to dělá naopak
tady na groweru je toho mraky na toto téma

Držim palce a hlavně trpělivost!
AllSeeingEye
Dik kamo. Teda ses rozepsal :-D musim to vychytat, ale jak rikas.. asi si v tom musim najit svuj styl a zpusob. Letos zkouska nonamu a pristi rok uz jedu nejake vzorky tak snad to nezkonim..

Dekuju za ohlas a cenne rady a preju uspechy :-)
AllSeeingEye
Dneska návštěva zbylého mrzáčka.. týden až dva a bude kosa, dřív bych to nenechával přestože to je veeeeelmi nezralé
AllSeeingEye
Je tam dvakrát, pardon :D
AllSeeingEye
A ty dvě první daly dohromady asi 60 gramů čistých paliček. Chuť dobrá a účinky zničující :-D přidávám foto..
AllSeeingEye
Paličky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma