Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Málo draslíku? .. potřebuje přepnout na květ .. Prosím o názory - Klikni zde pro originální téma
20079growe
Zdravím všechny místní nadšence a zároveň prosím o pomoc s problémem, který mě velice znepokojuje. Je to můj první indoor a vše běželo hladce, první se objevili svilušky, hned jsem ošetřil a myslím, že úspěšně. Bohužel ne dlouho poté se listy začaly deformovat, zbarvovat a krepatět, podle mého by to měl být nedostatek draslíku, špatná funkčnost listu, nemají dost vody a přehřívají se. dočetl jsem se zde: http://www.canna-cz.com/info-courier_potassium .. hnojím cannou vega, začatek kombinace s rhizotonic. Nejdřív jsem myslel, že by to mohlo být přehnoujením, začal jsem prolevát, bál jsem se i poškození kořenů, nechal jsem kytky pořadně vyschnout a pohnojil jsem rhizotonic a den na to hnojivem na růst canna vega. jednu kytku jsem ošetřil pomocí přidání přidaní draslíku pomocí draselného ledku, bylo to 21.6. a zatím bez výsledku.. teplota boxu 26,5 den 19,5 noc, Ph půdy 5-6, ph vody 7,4, Kykty chronic - řízek, nyní výška 32-37 cm, rád už bych přepl na květ, ale nechci dokud je neuzdravím. Dnes 46 den růstu. přidávám foto a prosím o postřehy, Děkuji moc!!
20079growe
foto
20079growe
fialovění stonků
crazyben
citace:
Původní příspěvek od 20079growe
Ph půdy 5-6, ph vody 7,4,


Tady bude zakopanej pes... pudu to chce aspon tech 6 a zalivku podobnou 6,0-6,2. Zmer cim zalejvas a co ti vytece (ph pokud muzes i ec)... nez zacnes davat dalsi hnoje apod tak musis vyresit tohle.
20079growe
Pudu zmerim znova pudu a napisu, jinak voda je kohoutkiva a odstata ale stejne to je sracka, tam to ph je celkem vysoky, dneska odpoledne se tim budu zase zabyvat a doufam ze uz na neco prijdu, celkem me to trapi. Zatim diky!)
Váchy 55
Zkus taky změřit vodu po přidání hnojiv..některé hnojiva razantně mění pH! Nejspíš jak říká ben - tady bude zakopanej pes. Jakmile nepodchytíš problém s pH na začátku, tak se ti tam některé složky budou hromadit a jiných bude naopak nedostatek. Začal bych přeměřením hodnot a aplikoval proplach s enzymy..popř. jen čistou vodu do té doby než se srovnají hodnoty a ,,flekatění" nebude pokračovat ;-) good luck


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma