Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Potěšení 2016 - Klikni zde pro originální téma
_Dr.Skunk_
Genetika: Automazar, Think big, Pamir gold, Durban Poison.
Hlína: Royal mix, Grow mix.
Hnojky: Alga grow, Alga bloom.

Měl jsem v plánu letos jet normálně řízky. Ale nedopadla mi žádná dobrá genetika. Tak jsem si objednal originální genetiku. Na AF semena jsem se složil s kámošem. Měli fajn akci 1+1 semeno automazaru grátis.

Doma budu pěstovat AF semena. A po dlouhé době bych chtěl zkusit popěstit něco i venku. Na to jsem si objednal Durban poison a Pamir Golda.

4 foto - jsou nějaké řezance. Ale ani jsem porádně nevěděl co je to za genetiku. Navíc loni co jsem měl řez od tohodle typa tak to byla dost bída. Takže jsem je spíš rozdal.

5 foto - 3x Durban poison a 2x Pamir gold. Foceno před 10 dnama těsně před tím než jsem je jel zasadit do přírody.


_Dr.Skunk_
A tady jsou už semena po vyklíčení. Celkem jsem dával do hlíny 11 semen. 8x automazar 3x TB. Vyjelo 10 semen 7x automazar 3x TB. Je to pár dní od vyklíčení cca 4 -5 dny. Doma jsem si zasadil 4x automazar a 2x TB. 3 kytičky jsou v royalu mixu a 3 jsou v grow mixu. Uvidíme jestli bude nějaký rozdíl. Nemám v plánu to nijak hnojit. Ostatní zasadím o víkendu na políčko kde mám Pamíry a Durbany.
_Dr.Skunk_
mladej mazož + AF výsadek co pude ještě ven.
_Dr.Skunk_
Foceno před 10 dnama. Kytičkám se celkem dařilo. Bohužel cca před týdnem jsem zpozoroval na listech bíle fleky něco jako listová plíseň. když jsem projel celý grower zjistil jsem že se jedná nejspíš o padlí. A hrozně rychle to postupovalo a zhoršovalo se.
_Dr.Skunk_
Dneska vypadají kytičky takhle. Včera na večer postříkáno přípravkem Dithane. Hodně jsem dumal co jsem udělal špatně že jsem chytli toho prevíta. Nejdříve jsem myslel že je to tím počasím. Pořád prší je vlhko. Ale pak jsem zpozoroval že stromy co jsou pod balkonem jsou toho taky plné. Takže myslím že to přišlo z těch stromů ke mě na balkon. To co je na těch listech ze stromu je myslím totožné s tím co mají moje kytičky. Jen ne tak moc napadené.

Velmi mě zajímá jestli je normální aby to po postřiku vypadalo tahle? Jde mi o to že Dithane zůstal všechen na listech. Nevsáknul a kytky vypadají opravdu hrozně. Zmizne to časem?

Taky by mě zajímalo. Umře ta plíseň na těch stromech nebo za rok to bude to samé? ( za 15 let co doma pěstím jsem tohle neviděl ).

_Dr.Skunk_
přípravek který jsem aplikoval dle návodu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma