Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
AF kukuřice 2016 - Klikni zde pro originální téma
Prostě DEJF
Zdravím vespolek :rasta:
Po mé první nepříliš slavné zkušenosti s outdoor pěstováním no name semen jsem se rozhodl pokusit se to letos napravit :bravo:
Rozhodl jsem se pro pěst v kukuřici. Tam netřeba nosit substrát, moc hnojit a je zde nízké riziko odhalení :girl: Už mám vybraná 2 pole kuku která nwm jestli je na zrno nebo siláž ale to se uvidí :rasta: Mám v plánu 3 políčka po 4 kytkách a 2 po 1 :winner:
OSAZENSTVO: 4x auto syrup
4x autojack
4x auto bubblegum
2x AK47 auto od Natural seeds
Pište svoje tipy rady kritiku :angel: budu rád :)
Časem přihodím pár fotek až bude co fotit, zatim cuuuus :rasta:
Prostě DEJF
UP!
Dal jsem naklíčit 2 Ákáčka, až vyklíčí tak je mrsknu na balkon tam počkají zhruba do konce měsíce a pak šup s nima do kukuřice :banana:
Až pojedu sázet ty ak47čky tak vysadím i zbytek AF modelů. To už bude po postřiku takže pohoda :rasta: Pak začnou prázdniny takže budu pořád někde v luftě tak ani nwm kdy se zase ke kytičkám dostanu :leaf:
Za vaše připomínky a nápady budu rád zdaaarec :frog:
Prostě DEJF
Tady dávám foto mojí balkonovky, je to AK47 auto od Natural seeds. Máte někdo zkušenosti? :rasta: Já od ní velkej výnos nečekam max pár gé ale mam ju tam hlavně pro tu radost z pěstění :frog: Semínko dáno do půdy asi 6.5. takže jí je přibližně měsíc.
Je v asi 3,5l květináči s kompostem a zahrad. substrátem. Hnojky jen bio kopřivy nasadím až zkvasí (ty kopřivy) :rasta: zdarrrec
Prostě DEJF
Foto se nekoná pač to máte nějaké zabugované chlapci :rasta:
Prostě DEJF
Tak tady foto :D
M@gic
Na FAQ náš návod jak přidávat fotky, přečti si ho a pak popros MODa aby to tu promazal. ;)
GrowHammer
letos pojedu taky af v kuku.. zajímá mě jak to řešíš s vodou, s hnojkami, jak daleko je máš od domova, jak často je budeš chodit kontrolovat, co zvěř, jestli budeš sadit do řady nebo jak se ti to zlíbí..

v kuku jsem min rok jel 5 Normálních kytek.. přežila jen jedna kterou jsem tam dávál 20cm vysokou.. zbytek nevím co se stalo ale ta 1 kyti byla pěkná :)
Prostě DEJF
Zdravím, na FAQ sem se ohledně fotek díval, všechno dělam podle toho ale jedna ikonka se mi tam vubec nezobrazí asi to bude mim compem :D Díky za ohlas, seminka zasadim rovnou do kuku hlinu jen lehce prokypřím jinak nic a zaleji. Krátce na to začnou prázdniny takzě se ke kitičkám dostanu až v srpnu plus minus, během te doby je necham napospas osudu, kukuřice zadržuje vodu takže to neřešim :rasta: Pole je asi 20 minut cesty na kole takže tam hnojky asi tahat nebudu možná slepičince hošticke ale spis ne :D stal se mi menší fail se seminky takže budou jen 2 pole po 4 kytkách v řadě. Snad jsem pomohl a zatim pěstu zdar :rasta:
Prostě DEJF
Dnes foceno
Prostě DEJF
Zdravím, po delší době UP :D protože sem líný prase tak sem ještě do kuku nezasadil :rasta: myslím že moje balkonovka ak47 bude stačit :rasta: tady pár foto z dneška, asi 55 dní od seminka, kdy budu plus minus sklízet prosím poraďte :)
mohamed
Vypadá pekně, jsem docela začátečník, takže kdy budeš sklízet radši radit nebudu, ale tipuju, že to ještě potrvá, a celkovej čas bude 80-90 dní...
Prostě DEJF
UP!
Dneska má akačko přesně 80 dni od seminka a chloupky už sou všechny hnedé trichomi těžko rict nemam mikroskop ale asi už vypadaji mléčně :D tady skusim foto z dneška:
Prosím poraďte jestli už mám seknout :D
Prostě DEJF
Děkuji všem co mi poradili :D každopádně sem sklidil 26.8. A vše je už usušené okoštované a kolik bylo g můžete tipovat :) ten nejlepší dostane bludišťáka :D report přidám později zatim zdarec :rasta:
RaScaL
No toto 26.8? ... dnes je 4.8 si predbehol dobu :D... a myslím si ze si to tiež skoro sekol(večšina groweru teraz dako skoro kosí) aspon podla mna.. a typ ak cches vedieť ťak možna 12.4g suchého... ale možná daš viac :)
Prostě DEJF
Takže slíbený smokereport ákáčka: stav nakopává jaxviň a po prvním šluku se dusíte hustým kouřem potom už je to lepší, stav po pár minutách se smějete úplně všemu občas do toho zírání do blba a myšlení na nic a zase smích, super do společnosti, ale normální lidi na vás čuměj jako na paka :D
Takže asi hodinu až 2 vysmátost potom hroznej hulihlad na Všechno a taky sucháč jak něco pořád pijete :D na první věc co sem vypěstil s minimem úsilí a bech chemek a hnojiv sem nadmíru spokojen :D je toho asi jedna půl litrová zavařovačka takže do příští sklizně bude dostatek :D ještě mam na balkone takovyho mrzaka buble gum z nechtenyho seminka tam vyrost a vubec sem se o nej nestaral a docela prekvapil ještě tak tyden do sklizně pak zase dam report :D mějte se nejlíp a zdar :rasta:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma