Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
oprc automaty? - Klikni zde pro originální téma
Bobanec
ahoj growers,mam dotaz,minulej rok jsem jel out auto blueberry a po ususeni z toho vytahal asi 20 semen(nemel jsem zadny samce byly to femky)zajimave..kazdopadne me napadlo ze nekdo mohl klidne pestovat ve vesnici a oprcnout mi je.jinak semena byli vsechny hnede a zihane,letos jsem je zasadil do foliaku a vsechny uz rostou a ted me zajima to jestli to budou periody nebo automaty(hledal jsem tady a nenasel jsem neco podobneho,jestli to tu je tak sorry jsem lama,to same s tematem,jsem tady novacek)dik za nakou odpoved od kohokoli.
Witko69
přijde na to.. pokud ti zhermily/i a nevšiml jsi si, tak můžeš očekávat auta a opět hermafroditismus. Stejně tak, pokud donor byl automat, budou tvoje rostliny nezávislé na fotoperiodě a nebudou hermafrodité. Pokud pyl přiletěl z klasické fotoperiodické rostliny, může se stát, že rostliny budou fotoperiodické, s rychlejším květem.
M@gic
Hybridy autotomatů a fotoperiod se prodávají jako fast verze, možná to je to, na co se ptáš.
První generace (F1) by měla vypadat jako fotoperiodou řízený rodič (teď trochu hádám, ale fast verze jsou pořád fotoperiodické).
V F2 generaci by se mělo teoreticky objevit:
25% automatů
50% "fast" pofiderních hybridů
25% fotoperiod

http://genetika.wz.cz/images/mendel2.gif

viz.: http://genetika.wz.cz/dedicnost.htm
Bobanec
na te blueberry nebyly zadne deformace,mela krasne palice,nikde ani znamka toho ze by to nejak hermilo,nevim prave co s nima kdyz nevim kdy a jak pokvetou,jestli je strihat/nestrihat,dat pod lampu/out atd....?
Bobanec
jeste takovej jeden poznatek ten samej rok jsem jel jeste think diferrent auto a tam kde zacina dole palda tak bylo taky vzdycky po jednom seminku tech bylo asi 7 a taky uz jedou
Bobanec
tak uz jich vetsina kvete a vypada to tak ze ani naznak ze by nektera byla samec,takze dedukuju z toho ze to budou hermousi...??ma smysl to pestovat?mam tam jeste u toho automaty co jsou normalne kupovany femky,nezkazim si je?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma