Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Out 2016, Blue Mystic, White Syberian, Master Kush - Klikni zde pro originální téma
Vodník
Zdravím všechny, zima nezima utekla jako voda a už je tu zase čas vysadit nějaké to osivo.

Letos jsem zvolil BlueMystic, WhiteSyberian a MasterKush. Od každého objednáno 5ks, jen Master kush přišlo 10(balení po 5 neměli ale nakonec se smilovali a místo čekání než dorazí balení s 5ks poslali balení 10ks za cenu 5.)

Klíčivost BM 5/5, WS 5/5, ale MK pouze 1/10 a to ještě vyrostla malá zdechlinka, na které nebylo asi měsíc nic víc než základní dva děložní lístky. Nicméně vzhledem k tomu, že vyrostlo jen jediné, dostalo šanci a nyní se již má čile k světu. Z BM a WS jsem vybral od každého jednu nejsilnější kytku(zbytek šel darem, i když hezké byli všechny) a šup s nimy na místo.
Bohužel počasí se moc nevyvedlo a 4 dny po sobě v noci mrzlo. Kupodivu kytky vše zvládli a krom asi dvou zkroucených listů všechno ve zdraví přečkali. Prozatím se mají čile k světu, viz foto, hnojky zatím kopřivy, od cca metru nasadím moji oblíbenou chemku krystalon...:)
manastohovado
cus ten mk je od dutch passion?
Vodník
Ahoj, jo, MK je od DP... Jak tak sleduju viz foto, ale fotky nikde, tak snad teď už to vyjde...
1, 2. Blue Mystic
3. Master Kush
4. White Syberian
Vodník
1. BlueMystic
2. Wsyberian
3. MasterKush
Vodník
Tak první 2 metry pokořeny...:3
1. BlueMystic
2. WhiteSyberian
Vodník
Tak, po delsi dobe zase nejake fotky... aktualni vyska blue mystic 3,2m white syberian 2,3m a masterkush 2,9m. Uz by mohli zacit parady nakvetat, nebo pujdou zachvili videt z ulice...:))
vv2
Parádní!Ať to dokvete!
celek
Ahoj,mohl bys odfotit stonek BM třeba se zapalovačem?
Vodník
To dozajista mohl, tady je fotka zapalovač/bluemystic a ta druhá je rovnou odpověď na další otázku - na co je tam ta flaška od cocacoly..:) Inu je to co2 generátor.(Voda, cukr, kvasnice). Když chce člověk keře bez zastřihování, je tomu potřeba hold trochu pomoct...:)))
Atara
Ahoj, to s tím CO2 zní zajímavě, mohl by jsi to trochu rozepsat?? Díky :)
Jinak krásný kytky, odkud máš tu WhiteSyberian?
vv2
Tak v akvárku to určitě funguje,ale volně ve vzduchu se CO2 rozptýlí,nebo ne?
MocnyOkurek
Ja osobne si myslim ze to nema cenu ani v indooru pokud se nejedna o lahev. Dyt ti co pouzivaj lahev to maj nastaveno takto. Vypne se ventilace, pusti se co2. Chvli se to necha a pak zase jede ventilace. Lepsi systemy dokonce meri a pousteji presne hodnoty co2. Pac neni hodnota co2 jako hodnota co2 aby to jen pomahalo. Je to jako z jinymi vecmi vseho moc skodi a malo je k hovnu. Ale aby to nezenlo ja porad hazu co2 tablety co by clovek pro ty princezny neudelal!
Vodník
Mno... o účinnosti nepochybuju, testoval jsem to indoor za stejných podmínek na stejném modelu... Dávkování co2 určitě smysl má, v boxu, kde byl "kvas" rostli kytky skoro jednou tak rychle, nicméně to mělo i jednu nevýhodu - kytky pili jako urvané z řetězu. Ty které byli bez co2 - zálivka tak jednou za 3-4 dny, kytky s co2 zalivka každý den. Jediné co vyzkoušené nemám - co by to udělalo na květu... Co2 používám jen na růst. Jinak z flašek to mám rozvedené silikonovou hadičkou po celé kytce(rozdvojky pomocí T spojek z aquaristiky). Co se rozptylu do vzduchu týče, to mě moc netrápí, jelikož je to takřka zadara, navíc co2 je těžší než vzduch, takže by to mělo spíše po kytce "stékat". Jinak myslím,že takovéto monstra zvládli třeba 60l.kanystr a sypat to do nich "pod tlakem" :)) Jo a ještě jedna zajímavost - vykvasený "kvas" nevylévám, ale skladuji v bečce, načež po vypálení vám to hodí cca15l lihu...:)) Pokud někdo pochybuje o účinnosti co2 - zkuste nasadit dva identické automaty k jednomu dejte "doping" k druhému nic a uvidíte sami...:)
Vodník
Tak, holky už kvetou všechny, teď už jen doufat vsuchý a slunečný říjen...:3
cardiak
taky akorat tady furt prsi nevim jestli to nemam seknout at to nezplesnivi


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma