Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Pestovanie pri okne. Uplny zaciatocnik. - Klikni zde pro originální téma
Samonels
Pozdravujem vsetkych Growerov na tomto foru.
Zacnem od zaciatku ako som sa dostal k pestovaniu. Ale strucne.
Nazbieral som si zopar semien len tak z modelov.
Zasadil som ich do klasickeho substratu z hornbachu a zalievam to dva krat denne s zivinami zriedenymi z vodou co mi poradili v grow shope. Preto neocakavam ziadnu brutalnu maternicu s ktorej sa dokaslem jak hovado hehe. Ale ako moj prvy vypestovany model v zivote to potesi heh. Dufam.

Prikladam fotografie asi 5 mesiacov starej rastlinky.
Ma rovnych 60cm., je pekne rozvetvena a krasne voni.
Chcem sa vas opytat.

Kedy asi zacinaju rast plody?
Chlpky ktore som nevedel zachytit na druhej foto co vyrastaju z hlavnej stonky?
Popripade nemam ostrihat tie ovysajuce spodne listy?
Popripade nejake rady ocenim.

Dakujem. :jumper:
Sezam
Ahoj,
Kytička je to opravdu krásná, ale mám strach, že ti celkem brutálně přeroste, vzhledem k tomu, že už teď je takhle velikánská :) na zastrihnuti je už asi pozdě, ale zkusit to samozřejmě můžeš, aspoň se ti lehce rozvětví. Každopádně bych ji ohnul (nebo zlomil) a vedl podél spodního okraje okna, pak ti určo nepřeroste a pěkně se rozvětví :) držím palce.
Sezam
Mard
Přečti si FAQ (horní menu, hned druhá položka) a spousta věcí se ti ozřejmí.
Tohle už přerostlo. Když ustříhneš vršek, tak budeš muset 4-6 týdnů čekat než narostou dvě větve, které by se pak pokryly palicemi. Raději přejít na zatemňování hned a zatemňovat ty dva měsíce až do sklizně.
Na pěst za oknem je fakt lepší autoflower.
Samonels
Dobre tak teda by som odstrihol ten vrsok. Asi kolko cm od vrchu? A co znamena zatemnovat?
Sezam
Při zatemňování prikrejes kytičku cca po 12 hodinách světla, aby jsi simuloval příchod zimy a donutil kyti vykvést :) ale určitě si přečti FAQ, je tam vše potřebné :)
Samonels
Ok dakujem za radu. Po dvanastich hodinach ju zavrem do skrine. A to strihanie toho vrsku je tiez potrebne? Ak ano asi kolko cm od vrchu ju mam odstrihnut?
demoneq
Ahoj, já bych to už nezastřihával pokud to budeš zatěmňovat. :)
jinak moc pěkná kytička :) ty listy bych nestříhal oni nejspíš stejne dřív nebo později zežlotnou a pak půjdou dolů pouhým cvrnknutím do listu nebo sami odpadnou :)
Samonels
Ok diky moc hoši. Cenim.
Samonels
Nazdar. Takze postupoval som podla vasich rad a vysledok je viditelny na foto. Zatvaram ju do skrine asi uz dva mesiace kazdy den na 12 hodin. Listy postupne opadavaju a palice sa pomaly zahustuju. Pomaly lebo raz je pekne pocasie a raz skarede. Tak asi preto. Som zvedavi ako bude na tom v septembri. Hnojim ju tak dva krat do tyzdna. Popripade este nejaku radu niekto tak dakujem.
TheLittleOne
ty jo... já bych tomu asi ořezala (dělám to žiletkou, přijde mi to lepší než nůžky, i když ostrý) ty největší listy, zálivka bez hnojiva. Jakože aby se kytka vydala víc do zacelování a růstu nových větviček, než do vejšky. S tím ohýbáním by to šlo ne? Může takovej postup taky fungovat? Nebo bych měla doma stejně hodně řídkej topol?:-D
Samonels
Zdravim vas vsetkych. Tento rok som kupil Automazar. Chcel by som poradit rastie ako ma asi po dvoch mesiacoch? Co myslite... Ma asi 25cm. Pouzil som substrat s vhodnym ph a zalievanie striedam odstatou vodou a hnojivom. O slnko nema nudzu. Chcel by som sa opytat. Kedy mam zacat zatemnovat? Niektore listy zacali na koncoch blednut. Je to problem? Pomohlo by jej v raste este mensi ventilator? Vsetky rady a odpovede si velmi cenim hosi a holky. Dik.
mejzy
Je to automat a už kvete,nic nezatemnuj,hlavně hodně slunka
mejzy
Ty listy nejspíš přelití,opatrně s vodou
Samonels
Ok tak zatemnovat to nemam teda vobec? A co ten ofuk? Pomohol by v raste?
marko48952
Ono ti to už kvitne, takže už len čakaj a hnoj na kvet. Ventilátor určite nebude na škodu, spevníš stonku, ale zázraky nečakaj. Bude na nej tak na 3 brká. Moc skoro si to zasadil. Kúp ešte pár semiačok autofloweru a daj to za okno teraz narastie ti to 3x väčšie, alebo aspoň košatejšie. Peace
Samonels
Ok super dik za odpovede hosi. Jasne tento automat ma prekvapil ako pekne rastie hned od mlada nie ako neaky noname model ako henten prvy. Inal mal som z toho len 5g. Preto sa chystam kupit este zopar tychto semien Automazaru. Aj na to som sa chcel opytat ci som to nezasadil priskoro. Najlepsie je to teda vysadit v tychto dnoch? 3 brka? Ty vole to je dost malo to ako viac do vysky uz nepojde? A je pravda ze cim vacsi kochlik tym vacsia rastlina a uroda???
mejzy
Jj dej velkej květináč příště a zásad znovu,automa jak začne kvést tak už neroste
Samonels
Ok. Takze este nieje neskoro na zasadenie?
mejzy
Teď je nejlepší čas na automaty
Samonels
Na vyplatu hned kupujem aspon tri este a z hornbachu tie najvacsie kochliky :D diky mejzy.
128e
Automat ako dlho rastie a potom kvet dekuji tiež chcem dat vonku ale asi až 1.7 neskoro už alebo ešte by som to stihol diky za radu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma