Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Nejlevnější HYDRO substrát - Klikni zde pro originální téma
Matew
Nazdarék,
potřeboval bych poradit ohledně volby nejlevnějšího substrátu, v kterym bych hnojil klasickym AH..

Jde mi o tu nejlevnější variantu , tj. ne žádný nakupování v growshopu apod.. naopak nakoupit ve velkoobchodě ..

Trapná otázka: Nevíte prosím někdo kde koupit originál sypanej (drcenej nebo jaxe tomu říká) ROCKWOOL nebo ten drcenej CANA COCO jinde než v G-shopu? Asi težko, co..?

Uvažoval jsem o přiblížo 2/3 kokos (asi lignocel.. bohužel) a 1/3 agroperlit + keramzit --> co si o tom myslíte z hlediska výkon/cena..
Stavební RW předem zavrhuji, protože si myslim, že je dost težký vychytat ten správnej a i tak si nemyslim, že je to nějaká moc dobrá volba, i přesto, že asi moc drahej nebude..

Docela dobrá varinta se mi zdá nakoupit truhlíky + klidně i celej DRIP od www.telecom.cz/bomat .. což podle mě může bejt dost levná a dobrá varianta, vzhledem k tomu, že to je tak ňák z 1. ruky.. --> tuto variantu nechávám až do budoucna, protože nyní chci pěstovat v klasickejch květináčích a zalejvat manuálně (důvod: pěníze)


Nevíte kde sehnat nějaký hodně levný květináče (nejlépe velkoobchod)?


Můžete mi někdo poradit nějaký dobrej kontakt na nějaký velkoochody ze zahradnickejma potřebama kde prodávaj lignocel, perlit, keramzit a nejlépe i RW a květináče?! V Praze nebo poblíž?

Jo a taky jsem slišel že v tom lisovanim lignocelu jsou občas nějaký brouci a takovýhle sračky, myslíte si, že se to dá předtim nějak termálně ošefovat třeba v troubě nebo tak?

Dík nejvíc!!!
carlos
Nejlevnější varianta je určitě čistý keramzit. Kromě toho, že hydro v něm pěkně roste, má i mnoho dalších výhod: lze jej neomezeně znovu použít, je univerzální, lehký a také relativně sterilní. Byla by to má volba do bubbleru nebo ebb and flow stolu.

Ovšem pokud si nechceš stavět levný bubbler, nýbrž chceš zalévat ručně, jdi do kokosu s perlitem, kterážto kombinace udrží vlhkost.
Mias
taky mam keramzit..pohodowe... :smoker:
Ynza
do p....tak co tam teda dat, na spodek kostku rw , sasypat keramzitem + dat tam platek citronu???????? coo?
PiosOne
ynza: tak třeba v originálním bubbleru od AH se to dělá tak, že se kytka (řízek, semínko) dá do RW kostky a ta se vloží nahoru do bubbleru, ve kterém je Keramzit.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma