Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Síň Slávy

Stránky: 1 [2] 
Kvakosuv MagicBox 600w COCO RAPED BUSH - 1,453 g/w - Klikni zde pro originální téma
Trichome
688...
MocnyOkurek
krasa tipuju 632germanu a posilam karmici
StromeQ
666 at je sranda
Konůpek
705g. Karma jasná
LeFly
ja si tez tipnu, 696ge ;) povedenej pest, jen tak dal!
GrandCanon
705,5 g :) vzorový pěst
JackDanijels
645 gesonu
Milosx
715g krása
Praseone
739 g :-)
koles
Hustý! zkusim 649. Pěknej report, dík
celek
Paráda.741
Kifo
745 geclafov krasnych
fedousek
733g ;-)
Kvakos
nekdo me tu prosil jak mam vyresene panty.

Uplne primitivne, jde o stale prvni verzi kterou sem udelal a od te doby to furt sedi.
Urcite kazdeho napadne dalsich X zpusobu, inovaci se meze nekladou

Kazdy roh/svislou hranu boudy drzi 3 drevene kostky (nahore,uprostred,dole)

U pantu sem odrzil ze sadr. tenky platek a chytl ho onema 3 kostama.

To je zakladna pro panty a zbytek je snad jasny z obrazku. Proporce sou samozrejme spatne :) muj pasek je siroky nakych 4-5cm.

jen kostky a par vrutu.zadny srani.

Muzete pouzit misto kostek plechy.Srouby s matkama...cokoliv vas napadne :)

ja mam obyc panty za 20kc....dulezite je aby jedna strana byla rovna ,ale i to se dá ošetřit.

Mezi zakladnou a dvermi samozrejme zadnou diru nemam, je to na sebe co nejvic namackle.

Jinak koukam ze tipy sou celkem prizemni ;) kouknete na ten susak jeste jednou, zadny kvetak, tvrde sisky
Severus
777g)
repa(outdoor)
Vidím tam 813, 2 nepřízemních.
Fill1989
Držím palce, abys to měl co nejvíc, typuju 704
mrtko
799g :)
Montana23
Vidím to na 797 pěkný..to máš....
Kvakos
Hola, tak je tu vyhlaseni vysledku.

Mala predmluva a par debilnich kecu :)

V prvni rade pro neduverivce, nepotrebuji si zde vymyslet naky cisla a masirovat si ego. Naopak me mrzi, ze ne kazdemu se tak zadari a proto tu pisu ony navody, aby vam to taky slo ;)

Nemel bych problem zverejnit vysledek okolo 650g. Proc taky ne, na prvni pokus s novym modelem a debilnim matkarem by byl vysledek v celku slusny a dokazal bych, ze kdyz se dodrzi navod o ktery sem se podelil je g/w jistotou i bez predrazenych hracek a nesmyslu.

Nicmeme realita je jina a vysledek taky,ikdyz sem to trochu necekal :)

Takze mile prekvapeni prislo v podobe

NESKUTEČNÝCH 859G!

naprosto luxusne ostrihaneho a temer preschleho materialu,zadne stonky atd. Takhle si predstavuji efektivni pest s nizkymi naklady :afro:

Muj rekord..... pouhych 16g spodku!!! Takze letos budou masticky i z hezkych palicek. Material je opravdu preschly, byl sem pryc pracovne 2 dny a zrovna prisly vedra. Palicky krasne krupou. Minule kolo jsem daval material daleko vlhci a po 2 mesicich sesel jen o nakych 10g.

Zbytek veci a souhrn rozeberu v zaveru.Indexy,porovnani trichodermy a dalsi kecy okolo.

Modry kybl ma 244g takze v nem je 309g...to stejne je zhruba v pruhlednem a +- po 130 v ostatnich.

Oddelil sem 26g palicek, ktere byli primo pod UV a cekaji na chem. analyzu.

Dnesni tipy bych nemel pocitat pac uzavirka byla vcera,ale az dnes se vysledky trochu priblizily realite. Takze vytezove jsou:

repa(outdoor)= 813, 2
mrtko= 799
Montana23= 797

prvni dva panove napiste do PM a prihlaste se o ceny :)

Pokud ma nekdo problem tomu uverit,ukazte mi anonymni zpusob jak nahrat video na net bez ip adresy a klidne vam natocim video jak to tam sypu a jak palicky krupou jak sou suche :)

Nicmene tento vysledek pro me neni vubec ojedinely ;)

fikus37
Pěkná práce,taky mám problém uvěřit.Pod 600W HPS jsem vytahl max 460 g.Nic podobného jsem nikdy neviděl a to jedu přes 10 let.
Jinač s tím videem na youtube není problém s kavárny nebo hospody kde je veřejná sít a jsi s obliga.
Kvakos
Verejna sit uklada unikatni MAC adresu tveho pristroje ( tyto logy sou pak na serverech kam se nahravali data). Nejlepsi je kavarna,ale tam chcou vsude obcanky a ses na kamerach :(

Chtelo by to fakt nakou zapadlou kavarnu :D bez kamer, bez obcanky

Mozna soubor fakt nechutne zaheslovat,dat na naky storage,kde se po case smaze a heslo posilat pouze do pm. Ale taky je to svym zpusobem naprd :(

PS: taky sem nikdy nikde nevidel takove vysledky....proto se o ne delim a jak na ne :)
001Nokia
Tak to gratuluju na 600w fakt neuveriteny natož jeste s tema spatnyma rezama.

Chci se te zeptat na ty UV zarivky, jak velky mohly mit vliv na rust/květ a koreny ? :)
MocnyOkurek
Tak to je hodne slusnej vykon. Gratulace
masuro
congrat mate! a co upload přes VPN sít? :D
repa(outdoor)
popřípadě prohlížeč TOR!
Kvakos
Poresim to pres youtube a neutralni pocitac,kde se nevyskytuji a ani jina podezrela cinnost :D

TOR nestaci, porad tam sou logy IP, MAC
fotosynteza
tiež sa pridám, neskutočný pest, gratulujem
Váchy 55
Nemachruj Kvakosi :-D nee sranda..opravdu ukázkový pěst. Ačkoli si měl na začátku mizerné a špatně zakořeněné řezy, tak matkař nekecal, že je to dobrá genetika..bohu dik. Jinak zajímá mě report, jestli je LSD takovy zabiják, jak se o něm píše :-)
Kvakos
Zaver

pro prehled se pokusim o naky souhrn informaci.

Setup je znamy 1x1,2m
Orca 1,1k
Wing Defender 1,6k
Lumii 600w 3,3k

Tou sou asi 3 nejdrazsi a nejdulezitejsi veci,ktere si myslim,ze se vyrazne podileli na skvelem vysledku, orca by sla urcite nahradit jinou kvalitni bilou folii.

Dale
Obyc HPS Osram plantastar (3. kolo) kombinovane spektrum rust/kvet 0,9k
TT150 420/505m3 (pouzivam pouze 1. stupen s triakovym regulatorem) 1,5k
Pachac PrimaKlima 400m3, 650m3 max. 1,5k
2x trapne cerpadylka
1x velky ofuk
UV 2x36w 6%UVB 30%UVA

Zbytek je o pestebni technice a udrzbe.

UV svitilo chvilku v rustu obe strany 4hod denne,od kvetu pouze jedna zarivka 8 hodin denne.
Neprislo mi ze UV nakym zpusobem ovlivnilo rust i kvet,pod zarivkou vypadalo vse stejne jako v celem boxu....Dnes budu delat chem. analyzu, UV by se melo podilet na tvorbe ruznych latek,tak uvidime.
Dalsi kolo udelam asi test s 12%UVB

Standartni hnojeni EC prumer 1,7-1,8 max EC 1,8-2 a myslim 4-5 proplachu behem celeho kola.

Teplota nikdy nesla pod 20 stupnu, coz je myslim si dulezite a vzdy tuto hranici hlidam. Zadna zvlhcovacka.

Ze startu sem 2x aplikoval po 10 dnech tabakovy vyvar....trasnenky ani nic dalsiho se uz neukazalo

4 holky dostaly trichodermu.Kvet vypada stejne a podle fotek se zda ze korenovy system je o trochu kvalitnejsi.

Korenovy system je lehce nahnedly,davam za vinu Jungle X a divne sracce ve vode,viz foto. Driv sem mel koreny snehove bile :(

Zalivka v kvetu 4x1min, to mi dovoli muj system pri regulaci ventilem, kdyby to slo dal bych 5-6x1min.

Foto 1 - dole 3x trichoderma,prvni kus byl v nejvic namacenem rohu,ale celkove mi korenovy system vsech rostlim prisel slabsi oproti prumeru co sem zvykly. Asi modelova zalezitost.

Foto 2,3- hnus,kterej se vysrazi v ciste vode,fakt nevim co to je, hustotu to ma jak plastelina,ciste mlecne, lehky hnedy nadech je tim ze to dlouho lezelo ve vode po sklizni.
Kvakos
Ted trochu cisel

Vynos trichoderma - 72g/kytka ( 2 kytky primo pod lampou )
bez TR - 70g/kus

Takze zadny zazrak,ale TR nestoji skoro nic,da se dobre skladovat a neda se predavkovat. Dalsi kolo dam vsem :)

Svit HPS

rust 5 dni 400w ( real 345w )
rust 8 dni 400SL ( real 415w )
90,81kWh

kvet 61 dni 600SL ( real 650w )
dokvet 5 dni 400SL ( real 415w )
500,7kWh

celkem 591,51kWh

GE index pouze HPS 1,453 g/kWh
G/W na wattaz 600w 1,43g/w
vynos na m2 716g/m2

posledni dobou me nejvice zajima GE index a vynos na m2. Pri cene co mam 3,8kc/kWh me cely pest vysel na 2400kc vcetne enerii vetraku apod.800 za mesic je velmi prijatelna cena :)
Ge index by mohl byt lepsi,ale dlouhy kvet 67 dni se podepsal na spotrebe,bezne sklizim kolem 60.

Co se tyce zbytku elektroniky, UV namotalo okolo pouhych 22kWh :)
Ventilator + ofuk + obehove cerpadlo 45w

Co se tyce vynosu myslim,ze na tomto prostoru byla jeste rezerva alespon 20-30g kdyby bylo vsechno tip top.

Ten kdo ma prostor 1,2x1,2 by pri 16 kusech mohl mit vysledky jeste lepsi.

Myslim, ze cely pest mluvi sam za sebe, ze neni potreba predrazenych nesmyslu a doplnku a milionu hnojiv,aby se povedla kvalita i kvantita.

A ikdyz je nastup LEDek nevyhnutelny...jeste bych HPS nehazel do stareho zeleza :smoker:

Jeste bude smoke report :jumper:

vachy: jj to je ;)
bcbud23
Díky tobě seru na hlínu a rozjedu hydro jen nevím jaký systém zvolit zamolouvá se mě AEROPONIE . Jen mám strach při výpadku proudu jak dlouho kyti vydrží sem tam to tu občas padne a je tma .Jinak tvůj výsledek je oprvdu boží chtěl bych se podělit ale nemám ani foták a ani pořádnej tel ale nejdřív to budu muset vymyslet co a jak .Po případě radu PROSÍM.
stredocech
bcbud23: den bez čerpadla vydrží. Ale to je tak MAX. Dva už nerozdejchají...zkušenosti :-)
Zelínář
Ahoj Kvakoši,
Krásný a inspirativní pěst, už jsem tady dlouho takhle nic nehltal :)

Já teď jedu druhé kolo kokos v11l květináčích pod 150w a zase jsem to přesolil. Teď ve třetím týdnu květu mi při druhém proplachu teče 2,5 až 3 EC, hnojim max 1,4 ec. A zase žloutnou a růst se zastavil....

Příští kolo bych chtěl pěstit v 3,7l květináčích SOG. Myslím že by se to určitě lépe proplachovalo a taky budu proplachovalo častěji. Hnojim Canna Coco.

Snad se holky vzpamatuji a začnou zase růst. Strašně mě mrzí, když se jim nedaří. Dřív jsem pěstil v hlíně a tyhle problémy jsem neměl. Snad se to naučím aspoň trošku jako ty.

Díky za inspiraci a spoustu rad co jsem tu našel.
Kvakos
Aero me nak neoslovilo. Vysoka porizovaci cena, poruchovost, v pripade poruchy si to kytky velmi rychle odskacou. Horsi ladeni,spatna manipulace. A co sem videl,jak to tu lidem jede na aeru....no nevim nevim. Zlatej bezproblemovej kokos ;)

Zelinar: vic a casteji zalivej, po proplachu nasad ec aspon 1,6. Hlidej i vystupni Ph,pokud je hodne nizke, vstupni zvys at se to vyrovna
Kvakos
Tak tu mam vysledky anal-lyzy.

THC - 18%
THCV - 1%
CBG - 1%
CBC - 0,6%

CBDN - <1%

THC Total 19-20%

Pod UV zarivkou,neni zadny rozdil :( coz me sere, dalsi kolo zkusim 12% UVB 30%UVA.

Analizoval jsem i koleguv vzorek, stejny model, porovnani JIDB vs ATA. Rozdil temer zadny. JIDB ma vic CBG

Ale ATA mela vic krystalu na kterych se zrejme podepsal BLOOMBASTIC ikdyz na celkovou potenci to vliv nemelo.

Analyzoval jsem i decarboxylovany extrakt
CBD - <1%
THC - 54%
THCV - 6%
CBG - 8%
CBC - 8%

CBDN - <1%

THC Total 60%
Canabinoids total 76%

Prvni test sem ponoril do zabarvovaciho roztoku, druhy je nanesen rozprasovacem.

Stejny vzor pak budu analyzovat po 1-2 mesicnim dozravani a su zvedav na vysledky.
crazyben
Zajimavy... muzes to vyfotit s nejakou legendou, ja s tech barevnejch fleku nic nevyctu.

Docela me prekvapilo UVcko, cekal aspon minimalni rozdil no zaroven sem trosku rad ze sem rovnou koupil tu s vetsim podilem UVB.

ps. jestli Ti ty testy vydrzi tak bych si casem taky nechal zmerit urodu. Za nejaky vsimny samo...

jinak ukazkovej pest se skoro az neuveritelnym vysledkem. K+ zaslouzene.
Kvakos
Testy budou urco nakou dobu k dispozici, zalozim tu dalsi vlakno,kde bude vse popsane. Pak to budu asi hazet i na bazar. Urcite to oceni matkari pri selekci, uzivatele lecebneho konopi atd.

K vysledku,uz mam natocene video,jen ho jeste hodit na net.

edit:

Testy uz bezi :)
http://grower.cz/forum/showthread.p...184#post1173184
Milosx
Nejak ten test nechapu. THC 18% u palic je mysleno jako soucet THCA+THC ? Ten test neumi merit THCA, CBDA samostatne ?
Kvakos
Ne, jen THC ( laboratore standartne do THC zapocitavaji i THCV ) test,ktery sem delal nebyl na potenci plne decarboxylovany, stavil se kolega a zrovna sem zapujcil nekomu laser teplomer a trouba neni moc presna.

Proto u celkoveho souctu THC je 19-20%

Na analyzu THC a CBD staci test jeden. Ke zvyrazneni latek s mensim obsahem, zpresneni CBD a vypocitani THCA a CBDA je potreba udelat i test druhy.

HPLC vypocitava hodnotu THC a CBD pouze teoreticky a nejde o skutecne merenou hodnotu oproti GC nebo TLC.
bcbud23
Já to tu nechci zasírat ale myslím že sín slávy by Kvakose neměla minout jako motivace pro další G po tak úcty hodném výkonu a tej práce se sepsáním všeho . Jen ty řezy jak oživil já už bych je považoval za mrtvé :D .
Sisilota
Pěknej pěst:-)!! Pro ostatní: věřte, že výsledek Kvakose je opravdu reálný!! Vím,o čem mluvím z vlastní zkušenosti:-) Strašně rád bych ukázal i jsem o tom uvažoval, že se jde přiblížit 1000g/600w velmi kvalitních paliček, ale raději zůstanu v anonymitě. Přeci jen to není legální:-)
Kvakos
Myslim ze vlakno je na spravnem miste :)

Nejvetsi odmenou by asi bylo, kdyby se pokusil nekdo zreplikovat setup a poctive dodrzel zminene postupy a prezentoval vysledky.

Chtel bych ted udelat novou analyzu po temer 2 mesicnim dozravani a tentokrat s laserovym teplomerem a spravnou dekarboxylaci. Diky testum jsem zjistil ze casy a teploty ktere se vsude uvadeji nejsou spravne a nestaci!

Temer plne dekarboxylace neupraveneho vzorku se dosahne az po 15 minutach pri 150 stupnich!

Takze chci ted udelat 2 nove testy, cili pokud ma nekdo zajem, staci si objednat taky jen 2 testy ci vice. Posta funguje bezproblemove

Trochu me mrzi, ze VSICHNI, kdo se tu hlasili o testy si ZADNE neobjenali! Tolik k tomu jak zde lidi krasne drzi slovo....nastesti je o testy celkem zajem,takze nejsu az tak nasranej :)

Berte dokud jsou
odo
Super report. K+ Kľudne by som replikoval, ale mám VERO...aj inú genetiku zo semien pripravenú. Mám otázku ohladom cocosu Canna: V ponuke som videl 2 typy. Jeden je "profi" s trichodermou. Ktorý doporučuješ? S , alebo bez trichodermy? Ja by som chcel fičať Ebb And Flow. Je s tým možno menej starostí, ale viac inklinujem miesto cocosu k RW hlavne z dôvodu sterility ohľadom škodcov atď. Názory??? Ď!
Kvakos
hoj, kokos je sterilni, trichoderma je u ty canny myslim v obou, profi je vic pufrovany, kupuju klasik. ebb and flow je lepsi pro vetsi systemy...do ty doby nez ti kyksne cerpadlo, pak ti to za den a pul vsechno popada...stejne jako u aera atd... staci klidne na pul dne kdyz sou holky maly nebo panuji horsi podminky v boxu :(
crazyben
Znamej jel E&F na dve cerpadla, ktery zaplavovaly nastridacku... kdyz jedno padlo, kytky porad prezily. Dalo by se urcite poresit i s aerem nejak, ze jedno by bylo na polovinu trysek...

No ale pravda je ze to druhy cerpadlo kupoval az potom co mu jedno kleklo a kytky odesli do druhyho dne.
odo
čerpadla sa nebojím. Nie je systém bez dozoru, možno dám 2 čerpadlá, veď ks je za 10 Euro a dávam to cez záložný zdroj. Akurát sa rozhodujem či RW, alebo cocos do Ebb And Floow. Výhodu v cocose vidím tú, že může ist do kvetináčov a vačšia kvetina potom stojí stabilnejšie na mieste, fajn manipulácia, ale háveď...chrobáci.... RW kocku tak stabilne neukotvím. Keď to zakryjem pevným krytom, nedajú sa očumovať korene a keď nastane problém, je zlý prístup. Jedine, že by som ju pripevnil k metrovej RW rohoži. Keramzit je pH nestabilný, čo mám. Mám ešte pár dní na rozhodovanie. Možno dám na koniec drip, keď vidím, že ako to tu Kvakosovi krásne fachčí.:frog: :D
BigBrothers
Stereotyp, pravidelnost, připravenost, jednoduchost.

Nezáleží na systému či na drahém vybavení nýbrž na té osobě která to obskakuje a také na tom co má v hlavě. A o zkušenostech člověka to také až tak úplně není, myslím že od toho tu G je, to jsou zkušenosti....

Co víc dodat. Snad jen SÍŇ SLÁVY!!!!!!

STAČÍ JENOM ŘÁDNĚ MYSLET A ČÍST,
A BUDEŠ MÍT GRAMŮ MNOHEM VÍC.

Prostě AMAZING.

PIC
Kvakos
prosim o edit nazvu prispevku, opravit hodnotu 1,43g/w
Kvakos
Chtel bych udelat maly zaver nad UV zarivkama

U dvou objektivnich testu UVB zarivek 6% a 12% sem nedosel k pozitivnim zaverum.

Pri vykonu 36W a vzdalenosti cca 5 cm od vrchu nebyl u 6% videt zadny rozdil a chem. analyza to potvrdila.

Pri pouziti 36W 12% UVB a vzdalenosti opet cca 5cm byly videt zmeny. Pestiky u zarivky se zacaly zabarvovat do rudo ruzove barvy. O par cm vedle uz nic.

Krome zabarveni zadny jiny rozdil. Struktura, krystaly, chut, ucinky.Bohuzel i analyza opet potvrdila toto pozorovani :(

Takze sem prestal experimentovat s UV.

Naopak jsem zacal pouzivat FAR RED led jako dosvit v kvetu a zde jsou dobre vysledky ve forme zkraceni doby kvetu o cca 3-5 dni.

Testy jinak porad vali a jen pro zajimavost :

Nejsilnejsi THC model - WIFI 30%
Nejsilnejsi CBD model - 17%

LSD melo nakonec nakych 24% THC

Nejsilnejsi extrakt 82% THC
Nejsilnejsi THC/CBD extrakt 36% THC ,34% CBD
Kalashnikova
Ahoj kvakosi, muzes dát nejaky ofkaz na ty Far Red Ledky?
Honny666
citace:
Původní příspěvek od Kalashnikova
Ahoj kvakosi, muzes dát nejaky ofkaz na ty Far Red Ledky?

Já jsem objednával toto https://www.alibaba.com/product-det...780945.html?p
ale kde se zásilka zasekla,to nikdo netuší.. :D
Kvakos
http://www.tme.eu/cz/details/pm2b-3.../prolight-opto/
zdroj http://www.tme.eu/cz/details/apc-25...-led/mean-well/
plosny spoj http://www.tme.eu/cz/details/osmcpc...ody/optosupply/

daj se koupit i jine, Epistar, SemiLED,Cree,Osram apod. Tohle reseni bylo nejlepsi a nejrychlejsi pro me. Maji slusny vykon i efektivitu, mozna zbytecne velky uhel vyzarovani.

za 3 dny na miste, funguje spolehlive, spinam na 10 minut pred a po svetle.

Vetsinou sem kosil hybridy kolem 59-62 v prumeru. Ted 55+-

Premyslim jestli je nevyzkousim po celou dobu svetla,ale tim uz asi nic neziskam.

PS nechci,aby se to tu zvrtlo v diodovou debatu a nakupni centrum.

pokud ma nekdo osobni zkusenosti s far red piste, ostatni komentare prosim do diodovych vlaken. Dekuji
spachal
Osobne by se mi, v 730nm, libila spise rada od Olsonu, SSL 150, preci jen Epistar, Epiled a podobne znacky nejsou dlouhodobe kvalitativne a efektivne nic moc :]

A dotaz k tomu kolu, chapu to spravne, ze co se tyce zavlazovani, mel jsi kalfas se dvema cerpadly (kvuli vykonu nebo redundanci?) a drip to waste system, nebo odpad vracis zpet? Pouzivas nejake prutokove omezovace s presnejsim davkovanim, nebo pouze nejaky jednoduchy casovac?
Pokud to neni nejake (c) know-how, muzes poslat fotku a popis toho setupu?
Dik za info!
Kvakos
ty oslony se spatne shani uz pripajene na zakladnu a sou drazsi. na TME to bylo vse pokupe. kvalita i efektivita je good tech prolightu co sem koupil. sviti 20 min za periodu, takze neresim. Z takove blbosti nebudu delat atomovej reaktor :D Jinak skoda ze si nepochopil osobni zkusenosti ;) ci se pletu a mel si 730nm diody a ted mas oslony?

K hydru. Yes, drip to waste, jedno cerpadlo zavlazovaci, druhe obehove, vse je popsano a nafoceno zde.

http://grower.cz/forum/showthread....326#post1167326

Omezovace nepouzivam, presne davkovani je na nic, stejne si kazda holka bere jinak. V tom je trochu lepsi kdyz voda vytece a dostane se ke kazdemu kvetinaci,pak je zavlaha rovnomerna,ale nesmi to plavat.

Pokud je kvetinac podlozen bo naka holka proste zere moc, je potreba cas od casu, cca tyden nebo vic dorovnat rucne.
spachal
Dik za info!

S Oslon zkusenosti nemam, zato s Epiledy a Epistary ano. Vetsinou spatne, alespon v porovnani s jinymi vyrobci, hlavne Cree ;]. Vyrobce ProLight Opto mi nic nerika, netusim, v jake je kvalite.
Ta rada Oslonu je primo navrzena od Osramu pro pestovani, proto stejne jako nebudu stavet panel z 'cinskych 100W LED' ale z modernich COB, tak podobne bych radeji osadil svetlo kvalitnimi doplnkovymi ledkami. Staci dat do google "CSHPM1.24 cena", s dostupnosti to neni tak zle :]
Ale je fakt, ze moc lidi pajet diody na stary neumi, v tom vidim horsi problem ..

A k tomu hydru, ja v tom vlakne i byl, na bod sest jsem si kliknul, ale holt jsem mel jit jeste na dalsi stranku :]
Pokud jsem tedy videl z fotek dobre, ty pouzivas na kazdy kvetinac dve dripove jehly, ktere funguji jako omezovace prutoku a to cele je napojene na jednoduche cerpadlo v nadrzi? Pokud je to tedy DTW, nekam svadis to co vytece, nebo to nechavas zase vsaknout do kvetinacu?
Pripadne pokud o tom v uvedenem vlakne mluvis jako o hydru, vracis zalivku navic zase zpet do nadrze?
Zalivku mas nejak zautomatizovanou pres casovac, nebo 'rucne' zalevas zapnutim a vypnutim cerpadla?

Sorry za hodne otazek, ale v v uvedenem vlakne jsi sice popsal technicke reseni, ale o vlastnim zalevani tam toho moc neni (trochu u casti hnojiv), proto se na to ptam tady :]
Kvakos
k ledkam, evidentne si 730nm diody nemel, takze osobni zkusenost asi nemas. ten typ co si poslal je stary a k dostupnosti , vse co ti to najde, je holej cip a bez spesl techniky nemas sanci ten cip pripajet, pajkou to nejde. Jde sehnat spousta dobrych diod.Tim bych to asi uzavrel.

K hydru nevim jestli sem spravne pochopil DTW. Trocha vody vzdy protece, driv sem ji vyhazoval, ale v tomto systemu uz neni moc mista na odpadni vodu a srani s tim. takze nechavam vsaknout.Vidim v tom celkem jen vyhody kdyz se delaj proplachy.

Samozrejme pouzivam casovac, az se holky rozjedou 4x denne po minute. Kdyby jehly mely mensi prutok zvysil bych pocet zalivek klidne na 6-7.

Tohle info musim doplnit viditelne k hydru, ono je to teda vsude napsany asi 4x a jeste mi lidi pisou a ptaj se na to :D
spachal
Nechapu ten konfrontacni ton, takze jen kratce. Predem diky za info a tim bych to take uzavrel. U Oslon jsem spatne zkopiroval z mouseru kod, neni problem sehnat i mesic stary CSHPM2.24. Na priletovani chipu na star staci bez problemu i stara zehlicka, nikolis 'spesl technika', znam dost lidi, kteri takto bez problemu paji. Ja na to mam udelany pripravek na svarecku trubek, opet funkcni a rychla prace.
Ale kupujte si co uznate za vhodne. na AE se daji noname i na velkem staru sehnat lehce nad dolar za kus. Far red diod jsem uz par ve 'cina' svetlech mel, bohuzel vetsinou prave Epistaru. Vetisna odesla a to vcelku rychle. Predpokladam kvuli pozadavku nizsiho napeti a zapojeni do serie s ostanimi.

Ohledne zalevani, pises porad o hydru, proto jsem se ptal. Zil jsem v dojmu, ze jen pouziti temer inertniho media z pestu hydro nedela ;]. Drip to waste je pravidelna zalivka s odvodem prebytku mimo. Pokud ten prebytek zalivky nedela problemy, proc ne.
Je tady pekne vlakno ohledne zalivky s tlakovym rozvodem a omezovaci prutoku, pak neni strach o delku zalivky, klidne i v minutach, lepe se to nastavuje. Ale mam reseni i na intervaly po sekundach, neni drahe, zvladne bezpecne 600W zatez.

Za me vse, dik.
Kvakos
RW i kokos patri do hydro kategorie :)
Ok at si kazdy zehli :D Ja mel cip uz na necem co slo pripajet normalne na star.
Nevim jestli je dobre vychazet ze shitovych cina panelu, ktere sis koupil :D Moznosti je proste spousta.

Promin za muj blby ton, ale kdyz napisu osobni zkusenosti s 730nm dosvitem a ty vytahnes cina svetlo...:smash:

Nemam nic proti znacce, radsi bych tam mel nadupadny cree, ale 1600 jen za far red led davat nebudu :D at si kazdy koupi co chce.

Tlakovka je dobra, kdyz je silne cerpadlo,ale stejne pak bude kazda kytka jinak zalita pac jinak zere.

foto: amaterina tezka drina :D pridam asi jeste 2-4 led,koupim teplovodivou samolepici pasku a casem to trochu zkultivuji :)
Zedy
Myslite si ze by toto tema melo byt zde v Sini Slavy?

Napiste co si o tom myslite.

Diky, Grower team.
M@gicWeeD
Urcite ano, myslim, ze toto vlakno bylo inspiraci mnoha growerum.
Johnny Blaze
Super vysledok,super vysvetlene,popisane.Toto je podla mna jedno z najlepsich topicov na celom serveri. 100% Sin slavy zamna.
Zedy
S nejvetsi pravdepodobnosti tady to tema nechame.

Jeste dalsi nazory?
crazyben
Jestli ne tohle, tak co jinyho?! 100%
Pítr90
Jasný, patří sem 😉
Zedy
OK, hotovka.

Při další příležitosti promažu.

Tydle nově schválený témata by jsme možná mohli trochu učesat a zeditovat.

Majitelé témat, napište co vy na to :D
pakopalas
Za všechny growers,moc děkujeme!!!Parádní pěst,kloubouček dolů mistře!v trýdu pro mě spousta news a test zářivky jako bonus.Jsem zatím holub,ale snažím se na sobě pracovat,a řekl bych,že mám přečteno 90 procent groweru,ale k síni slávy jsem došel tak nějak ted:)Tu výšku po přepnutí máš ukázkovou...Můžu pár otázek?
1)hlína a podobná efektivita pěstu,je to reálné?třeba royal mix a plagron?procentuelní odhad porovnání voda/hlína-substrát?k čemu jste došel pane?
2)mírné známky přehnojení jsou ty žlutý špičky?chce to hned proplach,nebo jedeme dál a prostě výnos klesne?
3)ec max?řeším ec když hnojím organikou?
4)názor na green sensation a jiné boostery?používáš?

K++

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma