Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Microgrow ala crazyben - Klikni zde pro originální téma
crazyben
Tak padlo finalni rozhodnuti... micro bude. Box se jeste pripravuje (uz jen detaily), ale zakladam to o par dni driv schvalne. Mam totiz tri otazecky... za prvy sem se poprve rozhodl pro pouziti keramzitu jako drenaze, vyplachnout a pufrovat na primereny PH je mi to jasny... ale jak dlouho abych mel 100% jistotu? Nikdy sem s keramzitem nepracoval, kdyz nepocitam rozhazeni po zahonech na zahrade :D

Dal perlit... koupil sem pytlik zvlast a dobra tretina z toho je jen bilej prach (to se mi stalo poprvy), muze to nak negativne ovlivnit kvalitu substratu? Nemam to nejak presyt?

A konecne posledni... substrat samotnej... bude to canna terra proffesional. Ale do toho se bude az presazovat. Na rozjezd maj nejakej vysevni/rizkovaci (Florcom, BBcom - vyrobeno v cr ), cenu uz nepamatuju ale na 20l pytlik to nebylo zrovna nejmin. Mam tu naky udaje o nem:

spalitelne latky, vysušeny vzorek v % min - 60 (netusim co to znamena, vite? jako ze 60% toho muze shoret kdyz je to na troud vyschly? a co to vlastne vypovida?)
dusík N v % 0,3-1,2
fosfor P2O5 v % 0,1
draslík K20 v % 0,2
hodnota ph 5,5 - 7,0 (tady si nejsem jistej... celkem velky rozmezi)
obsah častic nad 1cm v % - 5 (takze by mel bejt jemnej, jeste sem nerozbaloval tak nevim)
el. vodivost v mS.cm-1 max - 0,6 (na prcky ok, ne?)

Píšou že je vhodnejch i do automatickej systémů (asi nějaký dripy atp.). Co myslíte bude to v cajku? Možná nějaký mikroprvky k tomu, když je takovej "slabej"? co myslíte?

Jinak zamerne sem nekonretizoval uz v nazvu vlakna, protoze bych rad vyzkousel vic technik a zpusobu v jednom vlakne. Vic info o prvnim mikro pestu za chvili.
mrkvák
Ahoj,
Já pěstuju třetím rokem (outdoor na terase, povětšinou automaty, ale měl jsem i pár regulérních kytiček), vždycky dávám keramzit na dno květníků, nikdy jsem ho nijak neproplachoval a neměl jsem s tím problémy :)

S perlitovým prachem si nejsem jist.
Já měl zatím asi štěstí, vždycky jsem měl jen trochu na dně, a i to jsem tam nasypal, ale je fakt že toho bylo jen trošku.
Nevím, jestli velké množství perlitového prachu bude mít stejné vlastnosti jako ty normálně velké "drobky".. :/
Pokud máš třetinu pytle prach, možná bych to být tebou skoro i reklamoval, pokud jsi to teda nerozmašírovál sám během přepravy apod. ;)

Ten substrát by měl být na rozjezd OK, já letos poprvé taky zkouším začínat v substrátu pro výsev/množení (konkrétně: http://www.forestina.cz/produkt/sup...t-pro-vysev-257 )
Taktéž jsem letos poprvé zkoušel použít malé rašelinové květníky, které potom, co vyrazí druhé zubaté lístky, hodím už do finálních velkých květníků (9l-13l).
Tam už dávám "normální" substrát, který je předhnojený.
Zatím jsem neměl problém (až na výjimky, které byly způsobeny nejspíš špatnými/starými semínky) a i po přesazení do velkého se zdá, že nebyl problém s prorostením kořínků skrz ty rašeliňáky. :)
Jsou ale ještě poměrně malé, takže se časem ukáže, jestli je tohle dobrej postup. :)

To pH mi přijde že se u většiny substrátů uvádí s poměrně velkou vůlí, takže pokud to chceš vědět přesně, tak si to musíš změřit. :)
Ale vzhledem k tomu že ten substrát je určen na výsev/řízkování, tak bych se toho moc nebál. ;)
crazyben
No ja doted na drenaz pouzival kameny a ty sem vzdycky vyvaril pro jistotu. Uz se mi taky stalo ze sem se na to vysral a jak koreny dorazily k nim zacly problemy. Tomu se chci vyhnout. Uz se to maci ve vode a kdybys videl ten prvni vyplach... voda uplne hneda jak *** vis co jistota je jistota
crazyben
A tady k boxiku...

ŠxVxH 75x76x34 vylepený obyč bílou + stříbrná páska. Vypadá to hrozně ale účel snad splní.

šest kusů bude hovět v 3,5l květníčcích, vystlaný keramzitem, vyplněný substrátem od canny a zasypaný perlitem.

Svítit na to bude 2x18w zářivky (možná i nějaká úsporka k tomu) a později 200w CFL Feliz (2700K). Jo a kupoval sem vybavení pro želvu a zastavil se u světel a nakonec sem koupil pro želvu i pro kytky REPTILE UVB Retpti GLO 5.0 25w. Sem zvědavej u čtyřkila asi prd, ale u 200w CFL by to mohlo malinko pomoct.

Protože sem to chystal na léto, všechno sem se snažil dostatečně dimenzovat. Odtah 220m3 (dá se pustit i 280m3 ale to myslim nebude třeba), 16cm ofuk + 12cm pc větrák. Můžete si všimnout rámečku z kterýho bude mřížka pro scroging, než k tomu ale přijde bude tam frčet i zvlhčovačka.

V pondělí jedu pro seeds a dávám klíčit. Abych nenapínal bude to C99 (female seeds, píšou původní kmen bratří Grimmů) a China Yunnan (ace seeds, tyhle sou regulerni tak snad budou holky jak lusk). Jak už sem zmínil budu se snažit o pěknej scrog, ale zatim netušim do čeho jdu tak uvidíme.
Mard
já koupil asi před půl rokem Florcom výsevní substrát 20l http://eshop.unihobby.cz/zahrada-su...t-20-l/131858p/
a mrcha byl plnej šedý plísně a pozabíjelo mi to spoustu mrňat než jsem zjistil o co jde :-(
Teď dávám první zálivku Polyversem a už je vše OK. Zřejmě to nějak blbě sterilizovali :-( Ale jak reklamovat napůl prázdnej pytel substrátu a ještě s tím že je v něm plíseň, která není vidět :-(

Jinak také dávám keramzit 8-16 jako drenáž na dno, tak cca 2-3cm a neproplachuji a rovněž nemám problémy.
crazyben
á díky kámo to je přesně on, takže jde do trouby na tři hodinky... to bude stará zas nadávat. :D Jinak dobrý jo, od tý doby co prvně sterilizuješ tim polyversem?

A zrovna pletu síť, zhruba 3x3cm oka, to bude cajk ne na ten scrog? Keramzit uz je aspon trochu proplachlej tak nevadi, aspon ste me malinko uklidnily.
slamacek
Ten keramzit je naproto neutrální. Je vyroben tak, že nemění nijak ani Ph ani nic ze sebe neuvolňuje do roztoku. Pouze se používá jako drenáž. Já to ani neproplachuju a je to v klidu :-) A ten perlit je taky uplně nezávadnej, on tam slouží něco jako udržovač vlhkosti a taky provzdušňuje, váže na sebe vlhkost, takže by si neměl mít nikdy uplně suché kořeny. Klidně tam dej i ten prach, účel to splní stejně. Jinak stará nadávat bude, dělal sem to letos taky a pěknej puch :-))) Sem zvědavej na ty modely, nic moc mi to neříká. Tak čauky
Mard
citace:
Původní příspěvek od crazyben
Jinak dobrý jo, od tý doby co prvně sterilizuješ tim polyversem?


No Polyversum je fungicid, takže zabíjí plísně. Já trouba jsem se z počátku domníval že jsem to nějakou chybou přelil a proto mi uhnily kořeny. Pak jsem dumal nad tím, že je možná v hlíně málo perlitu a neodtéká voda a proto hnijí kořeny. Nakonec jsem zjistil že se člověk stále učí a je neustále něco, co ho může překvapit.
To Polyversum je bio sajrajt, který se živí plísní. Takže když najde něco ke snědku (rozuměj plíseň), tak žije a pak chcípne hlady. Tudíž nejde přehnat koncentraci a nemá to žádnou ochrannou dobu. Vím že někteří kolegové jej dávají preventivně pokaždé, ale já jsem šetřílek, Polyversum mi připadá dosti drahé a tak jej dávám jen když se bojím plísně.
A sterilizovat v troubě je dost nepříjemné, je z toho hnusný puch. Mě se to s tím substrátem stalo poprvé za dlouhé roky, takže věřím že šlo o nějaký omyl, kdy měli v hlíně chcíplou krysu, co jim tam zplesnivěla.
crazyben
A tady je mame... sem zvedavej, moc toho tady neni o tehle seedbankach tak uvidime. Jinak China je nakonec taky feminizovana... regulary uz nemel typek. Nevadi aspon je jistota.
slamacek
:sun: Takže paráda, seminka máme doma, takže budu se těšit jak ti to pojede, moc držim palce ať to stojí za to! Když koukam na datumy, už by mohly každou chvíli vykouknout, ne? :-))):bandit:
koles
Dobrej výběr, budu sledovat ;)
crazyben
Sorry lidi, měl sem nějaký hoňky a nebyl na to čas.

Zatim všechno podle planu... teploty 23-26 den, 19-22 noc. Vlhkost 65-80%. Jinak vyklíčilo všechno do 24h, takže mam jeden kus C99 navíc, no něco s nim vymyslim. Čtvrtý den pod zářivkou, malinko sem pomačkal stonky ať sílí snad to nebylo brzo, ale nic hroznýho to nebylo.
crazyben
Musel sem na dva dny odjet a když sem se vrátil katastrofa, včera sem je zachraňoval a snad se povedlo. Dneska sem je přesadil do zeminy od canny, měly krásný kořeny kelímky už prorostlý takže nepochybuju že se chytnou, ale zbytečnej zásek.
crazyben
.
crazyben
Musim malinko poreferovat o substrátu CANNA TERRA PROFESIONAL PLUS.

Nejprv sem váhal kvůli ceně, ale teď sem naprosto unešenej... už na první pohled je to něco jinýho než klasická "hlína", lehce připomíná kokos. Díky vzdušný rašelině a kůrám stromů je i bez perlitu úžasně vzdušná (já tam stejně hrstičku přidal) a nezadržuje tolik vody jako běžná hlína. I po několikátym zalití si substrát pořád nesedá tak jak sem byl zvyklej u lightmixů od biobizz nebo plagronu, který si lehly po první vydatný zálivce. Prostě špička.
Zelená zahrada
Ahoj bene. taky mám hlínu canna terra professional je opravdu suprová. jediná věc co mně naštvala je, žé půda měla upravené ph na 5,8 což je pro kokos nevím proč to tak napufrovali ale mým kytkám to nedělalo vůbec dobře.Co jsem se tak díval hodně lidí to řešilo.
Držím ti palce máš pěkný setup :)
crazyben
Ja mam na pytly napsany 6,0 ale nijak sem to nemeril. Ono terra profesional by mela bejt o fous levnejsi varianta s perlitem jestli se nepletu. Ja mam Profesional Plus, mozna kazdou upravujou jinak...
Zelená zahrada
já tam mám napsáno 5,8 - 6,3 což je pekelné ale už jsem se rozhodl, že další kolo pojedu v kokosu. Ikdyž no uvidím jak se tobě zadaří v té dražší verzi možná bych před kokosem zkusil to plusko... Doufám, že s tím nebudeš mít takový potíže jak já.
crazyben
No zatim se po přesazení nádherně rozjely... viz foto, je to pět dní po přesazení, a včera sem zastřihával. Takže jestli přijdou problémy tak myslim že hlína na vině nebude.

Ale na nějaký větší počiny bych to neviděl... ono kdybych chtěl naplnit 9-16 11l květníků (akorát na ten muj metr) tak bych se pěkně prohnul.
crazyben
Moc se jim nechce větvit, ale už tam něco začíná lízt
slamacek
Ahoj Bene, já jen, jak tohle chceš potom ukočírovat o tom už by si měl začít přemýšlet, protože buď plánuješ malé kytičky nebo z toho budeš mít divočinu až v pokoji :-))) Čauky
crazyben
V plánu je síť a scrog... když to pude dobře a bude čas pokusim se 4wayLST abych je pěkně připravil na scroging a udržel co nejmenší... to mi ale malinko komplikuje fakt že se moc nechtěj větvit. No sám sem na to zvědavej, až tam hodim CFL-ko moc místa holky mít nebudou, tak to snad podchytim včas. Jinak sem tam se snazim o takovej easy supercroping... kdy jen tak pomackavam stonek (zadny "nalamovani" vetvi jak sme zvykli). A i tak je to znat, takhle pevny stonky pri cca 15cm (ani ne) vesjky kytek sem jeste nemel.

Ja vim, docela jim davam, zastrih, supercroping, lst a pak scrog... samy stresy, ale vypadaj zdrave tak dokud je to ku prospechu tak proc ne :)
crazyben
.
crazyben
Ddnes sem nasadil CFL a zjišťuju že je tam fakt hodně málo místa... jinak s CFL a bez zvlhčovačky stoupla teplota z příjemnejch 23 na nepříjemnejch 29 a vlhkost klesla na 50%. Taky pod objímkou mam nepříjemně velký slepý místo...

takže musim šoupnout světlo, nějak vymyslet zvlhčovačku externě, možná nějak poštelovat větrák, ale hlavně to musim pořádně držet při zemi než nasadim síť, ještě že už sem začal s ohejbánim. To bude peklo...

Jinak jestli dobře počítám je to nějakejch 30 dní... zejtra pude první hnojivo
crazyben
Jinak ted trochu OT, rozhod sem se ze si vyselektim nakou maminu... prostoru moc neni, financi taky ne, ale to me neodradi. Matkarum s min. 400w MH by asi trefilo tak se obcas jen takhle mimochodem zminim a nebudu delat report... :D btw mam to jen pro sebe tak vo nic nejde.

Zatim mame ve sklenicku 14z15ti (posledni vylezlo taky ale o poznani dele) Nebula x Big Bang. A ted sem dal klicit jeste par kusu SBL a jako pokus 5 semen co mi vypadly z Critical Kushe od Barneys...
crazyben
Tak většina problémů vyřešená, ani sem nečekal že to pude tak snadno když je venku 34 stupňů :) (ne nebylo to focený v pět ráno, čas je tam špatnej)

Jinak to CFL taky slušně topí, ne že ne... rozhodně víc než sem čekal.

A dostaly 1/ml l biogrow

Mam z toho strach, jak uvidim první chlup tak bude přepínačka.
Zelená zahrada
Ahoj. Jede ti to pěkně jen co je pravda. S tou CFL je ten růst o dost jiný :)
Držím ti palce :)
crazyben
Dnes naposled 18h, zejtra nasadim síť...
crazyben
přepnuto
crazyben
:smash: fuu vubec nevim co tam delam, ale nejak to snad dopadne. Se siti se da hnout kdyztak, tak to snad bude ok.
crazyben
Když dojde voda ve zvlhčovačce tak vždycky rychle stoupne teplota a klesne vlhkost... naštěstí to nevyleze nad 30 stupňů.

Jinak sem to asi podcenil 3 den přepnuto a síť je skoro plná... ještě že s ní de hnout.
crazyben
7/12

tak sem musel malinko zvednout síť, trošku přeskládat kytky a dát zpět... nebo musel, nějak nedělaly to co sem si představoval... a stejně to ani po zásahu neni zrovna to co bych si představoval.

No sem zvědavej asi (určitě) to žádnej ukázkovej scrog nebude. Ještě zejtra a pozejtří to zkusim nějak naohejbat a pak už to pustim nad aby tam něco bylo. :D

Vůbec nevim jak na tom sem, jestli je to hodně špatný nebo je šance že to nebude katastrofa... co, scrogaři, co si o tom myslíte?
crazyben
10/12
slamacek
:drools: To bude krásná šiška :-) Týden před sklizní se budeš usmívat a olizovat i ve spánku.
:dance:
crazyben
Tak sem se bál že to přeroste až je nakonec tak čtvrtina sítě prázdná...
crazyben
Moc nic no... mohl sem přepnout o dva dny později a myslim že bych to pak zaplnil krásně celý. Ale těžko hádat když člověk nemá zkušenosti jak se scrogem tak s modelem... lepší takhle než aby se to pálilo o lampu.

Na prvnim obrázku je vidět jak se to přímo pod lampou drží níž zatimco na krajích se to víc táhne. Na druhym je zas vidět že uprostřed sou takový drobnější listy. Je to v místech kde je holka který se nedaří tak jako zbytku posádky... nevim co jí vadí. Možná sem jí malinko přelil potom co sem nasadil síť... dokud sem si nevychytal šikovnej trychtýřek s nádobkou tak sem to pod tou sítí zalejval všelijak... moc to totiž nešlo.
V květu zatim rozdíly nevidim, až na to že spodní větve co se dotáhly k síti sou slabší... zatim na nich květy zdárně sekundujou těm na hlavních větvích, ale pochybuju že to tak zůstane, až to začne kynout tak myslim že budou rozdíly. Takže příště škubu všechno a v síti budu vyplejtat jen ty hlavní větve.

Ještě sem tam nedal to blbý uv-čko... myslim že je akorát čas, ale zjistil sem že tu nemam žádnou objímku (ještě nedávno sem měl plnou krabici)... ach jo, to je furt něco.
crazyben
19/12 slabota, růst to přestalo ale že by to nějak kynulo to néé tak sem jim nalil i kapku PK-čka.

Abych zase nedělal shit až to dojedu :rolleyes: scroging je na mě asi pořád high level (ikdyž netušim do jaký míry za to může CFL, jak to vypadá u vás ve 20tym dnu pod CFL? přecejen s 400w HPS to je trošku neporovnatelný, já ale nemam s čim jinym porovnat)
luubaan
u me skoro podobny pod cfl
https://postimg.org/image/3qfwa4rkt/
Brejk2013
Hello silenejBene....no tak mas tam 6 kousku pod 200w usporkou tak ocekavej cca20-25 germanu na kytku...teda spis kdyz bude 20 tak cajk....je to prece jenom usporka....palice odpovidaji watazi podle oka...a jeste to nakyne, ale zazrak to nebude....teda u me to tak bylo...preju samozrejme vice, at se dari...Brzda...
crazyben
:) no sem malinko klidnejsi... kdyby bylo 25g susenyho na kytku tak bych byl spoko, ale tomu moc neverim ze se povede. Cas ukaze...
crazyben
už to sem tam zavoní
luubaan
umím si představit
crazyben
25/12 nic moc to nedělá
crazyben
Pozdě ale přece... přidáno uvb 25w (pro plazy a želvy, mam tu i graf v jakejch vlnovejch delkach dava a dokonce graf ucinnosti ve vzdalenosti k "zarovce"... jestli nekoho zajima, tak to sem hodim) a úsporka 2700K teď nevim jestli 14w nebo 18w. Hlavně spíš abych dosvítil nejhorší místo pod objímkou než kvůli uv... zároveň se CFL posunulo kus na druhou stranu, takže je i druhej kraj líp nasvícenej. Jo to sem ale měl udělat hned zezačátku květu.
crazyben
C99 dvě phena... 2 kytky nádherně a silně voní po ananasu. Třetí má spíš lehčí grepový tóny. Nádhera...

Chinani sou všechny stejný... takovej skunk odér s nádechem dřeva. Za to maj o něco hutnější paličky.


EDIT: nechápu proč mi nejdou vložit nový přísěvky (teda příspěvek už tam byl, ale vzápětí zmizel) ani fotky (pořád psalo že příspěvek neni ikdyž mi to zahlásilo dík za obohacení diskuse... no příspěvek vážně nikde), takže takhle:

29/12

1. all
2. china
3. cindy


Hovno vole... nejde mi to ani do tohodle staršího příspěvku přidat fotky... čte to nějakej admin? Proč?

Tak už! nechápu (možná byly fotky moc velký zmenšil sem rozměrově i datově, ale proč tu nezůstal ten příspěvek to je mi záhadou)
crazyben
33/12

uplně je vidět jak to CFL nedosvítí dál než pár cm... pod nim je to celkem pěkný, ale stačí malej kousek vedle a je to bída. Jinak než vertikálně u tohodle světla asi nemá význam (aby to efektivně osvítilo aspoň nějakou plochu).

A nebo pod tim budou jen růst ikdyž je to červený :flick: už aby přišel ten novej předřadník kua, HPS rulezz
bulm
Cus, vypada to super.
Jedu podobny setup a jetli sem dobre pochopil podle parametru vetraku tak mas tt125ku? Mam pc vetrak zatim ale planuju poridit to tt a chtel bych ho dat z venku boxu i s pachacem, tak spekuluju jak to vymyslet, jak to mas vyresene ty?
crazyben
jj TT125 a jede na 220m3 + 15cm ofuk (fouká zvrchu na kytky i výbojku, směrem k odtahu). No a když je venku horko tak to stejně vyleze na 28/29 stupňů.

pacháč tam nemam zapojenej zatim, ale asi bude třeba. Teď sem přišel z noční a celej byt provoněnej (z bytu to ještě nelezlo)... odtah mam taky mimo box, dovnitře se nevejde, pacháč už vůbec, takže ho budu muset zapojit opačně tzn. nebude to přes něj sát, ale tlačit ven... na funkčnost to nemá vliv a životnost je mi fuk... stejně budu muset koupit jinej brzo.
crazyben
mensi up

Dopici zas mi sem nejdou hodit fotky (pomalu ani ten prispevek nesel). Muze nakej admin kouknout proc mi to tu tak kravi? Kdyztak pm, popisu presne co to dela... diky
carlos
citace:
Původní příspěvek od crazyben
mensi up

Dopici zas mi sem nejdou hodit fotky (pomalu ani ten prispevek nesel). Muze nakej admin kouknout proc mi to tu tak kravi? Kdyztak pm, popisu presne co to dela... diky
Do tvyho pocitace nikdo nevidi a na nasem serveru se nic nezmenilo..

Zkus jiny prohlizec..
crazyben
v mym pc se taky nic nezměnilo, ale zkoušel sem jinej prohlížeč, pak i jiný pc... pořád stejný.(btw. já nejsem zas takovej negramot na pc, takže mi ta věta přila maximálně úsměvná...

Zkus si vložit novej příspěvek i s nějakou fotkou (vícero fotkama)... popř. editovat tenhle a vložit foto uvidíš sám co to dělá...


EDIT: nééé prostě to nejde! do starších už tu fotku vložim, ale novej s fotkou nedám... prostě tam nezůstane ani ten pojebanej příspěvek natož aby to nahrálo fotku. Mrdám na to, nebudu se s tim nervovat :smash:


pořád dokola, novej příspěvek, zaškrtnu že chci fotky, napíšu a přidám... zahlásí to "dík za obohacení diskuse", ukáže se formulář na fotky, vyberu, kliknu nahrát a ukáže to tohle! Ani ten koment pak nezůstane, hlavně že mi to děkuje za obohacení diskuse... :eek:

U starších příspěvků zas asi podle nálady... ještě před chvilkou mi to nešlo vůbec a teď najednou jde. Vyzkoušeno více prohlížečů (IE, FF, Chrome) a dvou pc... pokaždý stejný.

Vážně nemam náladu přispívat stylem že napíšu koment jen textově a pak se budu hodinu pokoušet nahrát fotky... to se na to radši vyseru uplně.
crazyben
tak poslední pokus

EDIT: :D tak já už nevim... postup byl opět naprosto stejnej, pc a prohlížeč taky jako v prnim případě kdy to nešlo a s kopmem sem mezitim absolutně nic nedělal, proto chybu na svý straně odmítám. Resp. nedokážu si představit čim by to mělo bejt, když mi server jednou napíše "dík za obohacení diskuse" a vzápětí "no post specified".


A ke kytkam... Jeden kus mi ukázal kouli... opět :grrr:... teda on ji schovával, všim sem si až vysypanýho pylu, tak na to koukám a docela to odnes... pěkně naprclej, plus hned vedlejší... zbytek vypadá že na tom nebude tak špatně. Nevim jestli něco dělám špatně... imho box neni absolutně světlotěsnej a zhermenej kus je u místečka kde je škvíra ve spod u květináčů, takže i to by mohl bejt důvod.

Jinak dnes 35. den, jeste zbejva 20-25 (kusy co sou na krajich mozna budu muset vysvobodit ze site a nechat o nakej den dele... uvidime)
crazyben
Fotky dneska nebudou, nebudu to hrotit zas uplně každej den... jen sem chtěl informovat... ovocný vůně cindy začal hodně silně přebijet kyselej "sour smrádek" od číňanů... "dřevěný" tóny se vytratily.
slamacek
Čau, mě to šlape v pohodě, takže chyba na Groweru opravdu nebude. Hledej ji někde u sebe :-) Držim palce
crazyben
ranní porno před úsvitem

Poslední fáze hnojení... tři kusy sou pořád docela tmavý tak dostaly dneska jen květovej stimulátor bez hnoje, to aby si víc pápli, se bojim že bych je jinak nestihl vypláchnout pak... jinak dál jim naposled pořádně zahnojim s kapkou PKčka a zbytkem bioheavnu co tu mam, pak všem jen stimulátor a nakonec proplachovat.
Už se to pomalu blíží :leaf:

BTW. byl sem upozorněn že by to mohlo bejt velikostí fotografií a áno, je to přesně tak. Opět mi to nešlo, zmenšim je a bez problému... takže kdyby se někdo začal rozčilovat jak já, tak zmenšit. :D
crazyben
den 40.
crazyben
porad premejslim co s tim CFL dal... chcete videt vertical?
crazyben
den 44, druhej den na vodě...

jeden číňan začíná zbarvovat čepele listů do červena... no sem zvědav jestli se vybarví nebo zůstane jen u náznaků. Pocukrovaný to je tak že s diabetikem by to šlehlo jen by na to kouknul :D až mi teď je skoro líto že to bylo pod CFL a ne čtyřkilem, ale asi je to dobře protože bych to přes léto nejspíš neuchladil.
crazyben
Kvůli proplachu sem je musel vysvobodit ze sítě a dnes (52/12) první kus setnut... C99 (neni co do papírku, další tři dou za tři dny a poslední dva co sou pořád hodně zelený asi ještě nechám, jen ať zesvětlaj) první jantarový trichomy tam už sou, takže uplně předčasný to taky neni.

Sorry za fotku... mam novej telefon sice s lepší optikou, ale bez blesku a automatickýho zaostření, takže pro lempla jako já je nemožný s tim udělat pěknou fotku.


BTW. Jinak sem si kokot pomíchal gengstry když sem je přesazoval do většího, takže nevim co je co... navíc sem je nechal moc dlouho v těch malejch, tak už asi pátej den stojí a čekám až se chytnou. Jo a nejspíš se k nim přidaj dva kusy EWE-2 (HSO - elitní klon od Kiefa)... původně sem chtěl pre bubba x triple og přímo od Kief Sweat Genetics, ale to už se mi nepodařilo sehnat.
crazyben
Další tři kousky ve finále (2xCindy, 1xChina)
crazyben
A tady dva opozdilí číňani, kterejm dám ještě dva tři dny... teprve začli blednout.

Další foto bude až sušina (neni čas). Takže jestli chcete tipujte :)
crazyben
ještě jedna s "měřítkem" :D žádný salámy, ale bambulky jak kamínky. Takže za mě to jde i pod CFL :P (tohle je číňan, sorry já s tim novym telefonem prostě fotit neumim)

Pro ty kdo v létě neuchladí sodík a nemaj zfleku 10-15K na pořádný Ledky tak si myslim že je to ok.
crazyben
Tak cekal sem aspon nejakou reakci ikdyz posledni fotky stoji za hovno... :D

nevadi... next cfl round kterymu rikam "Delicious Herrers" v podani Critical Jack Herrer & Original Juan Herrer. Oboji od Delicious seeds a oboji po jednom kusu.

comming soon
Mard
sledujeme sledujeme, neboj :-)
hosmel
100g, ale přeju víc :)
crazyben
Tak gramáž už nezjistim přesně, něco už padlo :D neodvažuju se hádat kolik, zbylo 81g... baj voko lehce pod tou stovkou to bylo.

A takhle to vypadá... vlevo china, vpravo c99

uschlo to docela rychle, to ty horka... je to ve sklenicích a chíli to nechám "uzrát" pak ještě smokerport.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma