Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
samonakvitacky pro radost - Klikni zde pro originální téma
Jáá
Rozhodl jsem se pro 9ks automatic do skleniku. Prvnich 14dnu budou pod 125cfl na rust plus hesi roots complex na koreny.

hnojiva :komplet hesi

posadka :3ks AutoBlueberry
vznikla z několika různých důvodů. V první řadě proto, abychom zvýšili kvalitu genetické sbírky samonakvétacích, feminizovaných variet. Samotná Blueberry patří mezi variety, které jdou trvale na odbyt, totiž jako Dutch Passion Classic. Speciální kvalita Blueberry od Dutch Passion je známá na celém světě. V případě AutoBlueberry jsou tyto kvality zabudovány do feminizované a samonakvétací formy. Samonakvétací, feminizované variety mají v porovnání s feminizovanými varietami, které jsou závislé na cyklu osvětlení, několik výhod:

AutoBlueberry lze sklízet zhruba po deseti týdnech, rostliny se objeví venku pouze na krátkou dobu. Nerostou do výšky a snadno zůstávají skryté před zraky nevítaných návštěvníků. Ze stejného důvodu je možné sklízet venku dvakrát až třikrát za sezónu, podle toho, jaká je Vaše zeměpisná šířka. V severnějších šířkách se jedná o velmi atraktivní alternativu pro sklizeň začátkem léta, ve středomořském klimatu nejsou ničím výjimečným dvě nebo tři sklizně za sezónu. AutoBlueberry je v každém ohledu nefalšovaný kosmopolita. Při pěstování indoor se tato varieta nabízí jako úžasná alternativa vůči pěstování z klonů.

Jako zdroj samonakvétací genetiky jsme použili genetiku kanadské Ruderalis. Zpětným křížením do generace F4 se získala 100% samonakvétací AutoBlueberry. Generace F4 kvetla automaticky ze 100 %, 25 dnů po vyklíčení semen. Naše semena AutoBlueberry (F5) byly získány self křížením F4.

Rostliny nadále vykazují většinu charakteristik Blueberry, jejich fenotyp je tedy typická Blueberry. Většina rostlin má známé světle modré / nachové zbarvení, které je pro Blueberry charakteristické. Vůně a chuť jsou sladké a ovocné (po borůvkách). Síla a kvalita high/stone je nadprůměrná.

Doba od zasetí do sklizně: zhruba 10 týdnů.

3ks Auto Jack Paradise seeds
krizenec jacka herera a white whidow.

Doba odzaseti do sklizne je 75 až 80 dní



3ks auto skunk 1 Sensi seeds

donakvetu je 45 az 55 dni
Jáá
Tak jelikož jsem dostal o dvě semena na víc skunku 1 tak ty poputují na balkon kde svítí slunce čelí den v květináči 6,5l hlína koupena v zahradnictví hnojiva hesi
Jáá
Takže z 5 skunku 1 vyklicily že země zatím jedno auto jack náklicili vsechnY tri ale žádné nevilezlo že země a tři bluebery zatím ani ne náklicili

Foto 1 skunk 1 zatím je pod lampou
Jáá
Takze auto jack už vylezl též foto
theWeedyz
oddělej ty žaluzie :D nemají žádné světlo
Alpinestars
auto? koukej to okamzite presadit nez bude pozde a zbrzdis je natolik ze budes rad kdyz budes mit na sklo.
Hvězdář
citace:
Původní příspěvek od Alpinestars
auto? koukej to okamzite presadit nez bude pozde a zbrzdis je natolik ze budes rad kdyz budes mit na sklo.


To jsi někde vyčetl nebo jsi se s tím setkal? Já přesazuju afka normálně, když člověk není kopyto a nerozpadne se mu při tom kořenový bal, tak se nesekne vůbec., a kytky mi rostou pěkné velké. Představa ,že seju semena za 300 kč/kus rovnou do záhonu, aby mi to hned po vyklíčení vyzobl nějaký pták, nebo mi to spálilo slunko, mě neláká. Přesazuju, jakmile mají kytky 2 patra pravých listů.
Alpinestars
vim ze kdyz se u automatu neco posere tak to je vpici at to je cokoliv , proste prdout do zeme a nechat byt, jen zalevat, jsou dost citlive nacokoliv, mozna to je jen domentka ale par lidi ti rekne to same, ale proti gustu no problem.

edit: vlastne jsem si vzpomel proc nepresazovat, aspon to je muj nazor, jak se tvori korenovy bal jak se to tak olpleta nahoru a dolu, dokola, atd, u automatky neni tolik casu na rust, potrebuju co nejrychleji vyrust a to se stane jen v dostatecne hluboeo zemi, VOLNE ZEMI, v malym kelimku to doshne hladiny uz zachvilku a urcite to neporoste tak rychle jak v zemi, ale pokud mu to nevadi, taky se chystam na 6 automatu, ktere chci dat hned do zeme po minule s kusenosti v kyblu tak nazor ma jediny - automaty- pouze volna zem,uz nidky bych nedal automaty do kyblu a do kelimku vubec, kdybych to dal do kelimku tak bych to presazoval a ono by to uz snad kvetlo, proste tam je mala doba rustu a potrebuje co nejrychleji rust do hloubky bez nejakeho balu, POUZE MUJ NAZOR, MOJE TEORIE, bud se tim nekdo bude ritid nebo na to bude srat, vase rozhodnuti :D ale ne, hodne stesti at mas aspon na dve skla :D ale jedno vam reknu jisti, volne zem vs presazovani, nidky nebudete mit takove tyky jak kdyz je hend date do zeme - TO SE TYKA POUZE AUTOMATU.

ps. asi jsem se dobre vyspal, nevim kde se to ve me vzalo a to jsem si nedal ani sklo :D
mejzy
Hele podle me je taky lepsi predpest v kelimku,mel jsem 3 automaty,jeden mrzak,po 3 tejdnech sem je presadil do finalovky,meli sotva 3 patra a byly zlehka omrzly, ani 10 cm nemeli a vyrostli za 14 dni 50-70 cm coz je pecka na to jakej dostali kour
Alpinestars
pohoda a kdybys to dal hend do zeme tak v pulce cervna/ nebo v cervenci, prikryl petkou, jak vylezli dal ju do pice tak bys mel aj metrak a pul :) ale pohoda, chapu, abych rekl pravdu taky mam stihy dat 6 automatu za 1500 do zeme ale po tom co vim tak to risku at to stoji co to stoji :) ale schvalne skuste jednu dat dop zeme na ten rozdil
theWeedyz
všechny autofrower doporučuji nepřesazovat a už vůbec nezastřihávat způsobíš tim rostlině stres s kterým už se nevyrovná nebo ji to úplně zastaví nebo spomalí , nestihne vyrůst a přepne se ti třeba 10-20 cm kytička a bude na ní z bídou 5g
Vofce
nj když seš tele tak jí stresneš to je fakt :D když jí opatrně přesadíš do totožné hlíny tak se nezastaví ani na vteřinu.. ale jako první květník bych vybral něco většího ne kelímek od jogurtu. a pak jí jednou přesadil na míste kde dožije.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma