Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Darwinovo Outdoor 2016 / 100x Noname + 25x AF Mazar - Klikni zde pro originální téma
Darwin
Začalo jaro a to znamená, že začíná i outdoor. Bude to můj třetí outdoor a doufám, že sklidim několik kilo trávy. zasadim asi víc než 100 semínek a protože by toho bylo najednou moc budu postupovat po etapách. Kytky samozřejmě nebudu mít na zahradě, ale rozvozim je po okolí až budou větší. Hnojit budu hnojivama od BioBizzu, který používám na indoor. Příspěvky budu přidávat každej výkend a k nim tak 3 fotky.

1.Fotka - 115 semínek Noname

2.Fotka - jejich otec a matka
Darwin
17.4. jsem dal prvních 50 semínek do země a už vylejzaj. Příštý týden je dám do malých květináčů, a zasadim dalších 50 semínek Nonamů.

1.Fotka - místo kde jsou zasazený

2.Fotka - kytička
Darwin
Tak z prvních 50 zasazených semínek vyrostlo 44, což si myslim je hodně dobrý na to ,že jsem to dal jenom do země a jednou zalil. A dneska jsem je přesadil do květináčů a příští tejden možná nějaký už půjdou na finální místo. No a zasadil jsem dalších 50.

1.Fotka - po přesazení
TommyGun
Zdar, ty voe proc pestujes takove seno? To bych mel radsi dve dobre kytky nez 100 sracek..
mrkvák
Nech bejt, pokud má ty semínka z ozkoušeného modelu, tak proč ne.
Já jel před pár lety taky několik noname, a i když jsem nevěděl co je to za genetiku, věděl jsem jaké to má účinky a taky že to nebylo vůbec špatné :)

Budu sledovat, jsem zvědavej jak ti to v takovéhle míře pofrčí, protože to už asi nebude sranda to všechno uhlídat :)
Mard
100 kytek, to určitě nikoho netrkne do oka :-) Čórky ze širokého okolí se budou slejzat!
brujeria
Neviděl bych to tak zle 3 políčka po 30 nebo něco do kukuřice tam se to ztratí jako nic a jestli je ten noname vyzkoušenej tak proč ne!
Darwin
Tak kytky trochu povyrostli, ale dvě nepřežili, takže teď jich je 42.

1.Fotka - pohled zepředu

2.Fotka - pohled zblíska
Darwin
Všech 42 kytek už je na finálních místech. Dvě skupiny po 12, dvě po 6 a dvě po 3 kytkách. Každá má okolo sebe pletivo proti okusu od srnek a zajíců, a jsou posypaný trochou pylin s vlasama proti slimákům. Z 50 semínek který jsem zasadil minulej tejden vylezlo ze země zatim jenom pár a zasadil jsem AF Mazar, kterých je nakonec 30.

1.Fotka - přesazená kytka
Darwin
Tak jsem se byl včera podívat na část kytek a zhruba čtvrtina je sežraná, ale to jsem čekal a ty co žijou, tak rostou pěkně. AF Mazary už začíná vylejzat ze země a z těch 50 semínek co jsem zasadil před 14 dni jich je jenom 10, zřejmě protože je pošlapal pes nebo některý člen rodiny. A proto jsem se rozhodl zasadit ještě 50 semínek, genetika by měla bejt skoro stejná jako u předchozích, jen jsou z roku 2014 a nejsou tak zralý jako předchozí semínka, ale něco z toho určitě vyroste.

1.Fotka - jedna z kytek

2.Fotka - 10 sazenic
Darwin
Zase jsem se byl podívat na část kytek a většina z nich roste, skoro všechny jsem zaštíp a koupil jsem něco proti slimákům ( http://www.growshop.cz/katalog/deta...-proti-slimakum ). Z těch 10 sazenic jich přežilo 7 a z 30 semínek AF vyrostlo 18. Z těch 50 semínek co jsem zasadil minulej tejden ze země nevykouklo zatim žádný.

1.Fotka - jedna z kytek

2.Fotka - 18 AF Mazar + 7 Noname
Darwin
Dneska jsem se byl podívat na druhou část kytek a většina z nich roste. Dohromady jich je na svých místech +/-30. AF budu dávat do kukuřice za tejden nebo za dva a jedna přes tejden zmizela, takže teď jich je 17. A jak jsem sázel těch 50 semínek, tak vůbec nic nevyrostlo a vůbec nevim proč.

1.Fotka - jedna z kytek

2.Fotka - 17 AF Mazar
Darwin
Včera jsem zasadil 17 Mazarů na dvě kukuřičný pole, na jednom jsou dvě skupinky, v jedný je 6 kytek a v druhý 5. A na druhym poli je jedna skupinka se šesti kytkama, ale zapomněl jsem to vyfotit.

1.Fotka - 17 AF Mazar
Darwin
Tenhle výkend nebudu vůbec doma, proto přidávám příspěvek netradičně v pátek. Kouknout jsem se byl jenom na jedno místo, abych měl aspoň fotku.

1.Fotka - jedna z kytek
Darwin
Tenhle tejden jsem neměl vůbec čas a proto jsem se zase nebyl kouknout na kytky, ale příští výkend si to vynahradim
Darwin
Dneska jsem se byl podívat zase na část kytek a objevil jsem dva samce a jednu samici, ostatní zatim pohlaví neukázali.

1.Fotka - jedna z kytek

2.Fotka - jedna z kytek
Darwin
Byl jsem se podívat na AF, ale našel jsem jen jednu kytku a ještě to byl samec. Kukuřice je sice už vysoká, ale celkem dobře jsem věděl kde kytky jsou a hledal jsem taky docela dlouho a žádnou jinou kytku jsem nenašel. Taky jsem se byl podívat na Nonamy a objevil jsem zase několik samců, který jsem hned vythl. Podle odhadů mi teď roste asi 15 kytek.

1.Fotka - samec AF Mazar

2.Fotka - jedna z kytek
Darwin
Zase jsem se byl na část kouknout a našel jsem zase nějaký samce.

1.Fotka - jedna z kytek

2.Fotka - jedna z kytek
Darwin
Tak jsem objel všechny místa a zjistil jsem, že mám už jenom 5 kytek, protože když kytky začaly kvést, tak většina byly samci.
PS: Protože jsem byl o výkendu u kamaráda píšu nestardartně v pondělí.

1.Fotka - jeden ze samců
vv2
Na 100 semen ze začátku je to bída.Akorát to samcema kazíš šikovnějším pěstitelům z okolí.Jak se říká,méně je někdy více.Nic ve zlém.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od vv2
Na 100 semen ze začátku je to bída.Akorát to samcema kazíš šikovnějším pěstitelům z okolí.Jak se říká,méně je někdy více.Nic ve zlém.


Tuhle větu nechápu, zasadit femku nebo řez z tebe fakt ještě neudělá šikovnějšího pěstitele :D jestli to hlídá a samce škube tak je to ok, ne? Já to dělám stejně už roky... Pořád lepší pár takovejhle samců než lány zapíčený techniky

EDIT: možná špatná (zásaditá) půda... někde sem četl že v kyselejší půdě je větší šance na samice a naopak. 95% samců při 100ks semen je dost síla... to už neni náhoda.
Darwin
citace:
Původní příspěvek od crazyben


EDIT: možná špatná (zásaditá) půda... někde sem četl že v kyselejší půdě je větší šance na samice a naopak. 95% samců při 100ks semen je dost síla... to už neni náhoda.


Nebylo to 95%, do fáze květu se dostalo zhruba 20 kytek a z nich bylo asi 15 samců, takže +/- 75%. Ale v minulích letech jsem měl zase spíš samice a byla to stejná genetika jako tohle.
vv2
Tuhle větu nechápu, zasadit femku nebo řez z tebe fakt ještě neudělá šikovnějšího pěstitele jestli to hlídá a samce škube tak je to ok, ne? Já to dělám stejně už roky... Pořád lepší pár takovejhle samců než lány zapíčený techniky

No,pořád lepší mít pár femek nebo řezů,kterým připravím vše na stopro,od zeminy po prohnojení atd,než ledabyle rozvést 100 regulárů do bůhvíjaké zeminy,to může být ve finále z pěti kvalitních řezů v dobrých podmínkách lepší výnos,než ze sta regulárů,apropos finálních 20 holek.
crazyben
ty si psal o samcích tak teď nepovídej o podmínkách a následnym výnosu... kdyby jim to krásně připravil mohlo bejt z pěti regulerních holek víc než z pěti femek, to už je každýho boj... Já všechno vždycky připravim i regulernim a nějakýho samce sem měl vždycky, proto taky většinou sadim víc kusů... a co?
fotosynteza
reguler semená majú lepší potenciál než fem. semená?
crazyben
Primo takhle bych to nerek, ale kdyz pominu genetiku tak vetsinou sou ty kytky z reg. o fous vitalnejsi, odolnejsi, vydrzi o neco vic stresu... s tim se pak pri outdooru kde muze pusobit spousty stresu MUZE nest i vyssi vynos a taky proto se poctivy mamky delaj z regularu. Vecna skoda ze regulary pomalu mizi z trhu... (tim nechci rict ze femky sou spatny, to vubec... kazdej at si sadi co mu pride vhodny, taky sazim femky ale venku zatim jen reg. jo kdybych to mel na svy zahrade denne pod kontrolou klidne koupim femky za par tisic i na ven :D )
vv2
crazyben-nějak si nerozumíme.Nemluvím teď o regulárech jako takových,mluvím o zmíněných 100 regulárech dotyčného.Když vidím ty chudinky,přijde ti,že jim vytvořil dobré podmínky?Nevytvořil a proto vypadají tak,jak vypadají.Ono taky udělat 100 hlubších děr a zavést kvalitní zeminou/kompostem/hnojem-není žádná legrace.Dále dotyčný sám zmínil,že nestíhal kytky často kontrolovat,proto má zmíňka o samcích,kteří škodí kolegům v okolí.Už chápeš,kam jsem tím mířil?Asi tam,že než vysadit 100 ks do nevhodných podmínek,lepší vysadit např pět tutových samic,ze kterých bude mít výnos větší.Jinak ano,regulary mají své kouzlo,ale o tom můj příspěvek nebyl.Snad to nyní pochopíš:-)
crazyben
hele... psal si že to kazí SAMCEMA a já se vyjádřil jen k těm samcum. To je každýho boj jak si to připravý... PRÁVĚ ŽE SI NEMYSLIM si že připravil dobrý podmínky. A když to nepřipravil to regulum proč myslíš že kdyby měl tutový samice tak to bude jinak? Já si to teda nemyslim, to už je jenom kdyby kdyby... kdyby byly v prdeli ryby nebyly by rybníky.

EDIT: Jinak Ti rozumim jak si to myslel. Jenom prostě nevěřim že pro ty femky by najednou vytvořil lepší podmínky, když to neudělal teď. Já zas čtu že samce škubal, příspěvek co tejden (vynechal snad jen první tejden v červenci což je podle mě brzo i samce)... tak vo co go? vo špatný podmínky? ty sem neřešil... když budou stejný východiska a jediná proměná reg/fem tak mi vyjde jediný a to že by mu to stejně chcíplo (nebo něco sežralo) a akorát by utratil mnohem víc peněz...

To je stejná kravina jak porovnávat dvě auta... jedno v top stavu a druhý před šroťákem... jasně že to před šroťákem bude mnohem horší, ale kdyby o něj bylo postaráno stejně jak o to druhý, klidně na tom mohlo bejt líp... že to někdo, doved do stavu "na šrot" nic nevypovídá o autě, ale o řidiči... a takovej řidič by tam doved každý auto. Už chápeš na co narážim já...



Sorry Darwin, neber to nijak osobně... chybama se člověk učí a moje dávný první počiny ve svejch nácti byly podobný...
vv2
Já chápu,že ty nechápeš,jsi dobrej pacient:-).Jak ti vysvětlit,že pět jam vykope a zaveze snadno narozdíl od 100 jam?Raději debaty s tebou nechám,nechceš slyšet jiný názor než svůj a tak ti tu radost chlapče udělám:-).Dobrá,máš ve všem pravdu:-)
crazyben
jasně... nevykopal ani jednu pořádnou, tak pro těch pět by to najednou horečně kopal a zavážel čerstvou zeminou. To je pořád to tvoje KDYBY :D Jestli to je snažší nebo ne je uprdele a opet opakuju ze sem reagoval jen kvuli samcum... neudělal to u ani jedný kytky, tak je kravina si domejšlet že KDYBY jich bylo pět tak to udělá...

Joo KDYBY to tak připravil pro všech sto kusů... to bys asi sednul na prdel i KDYBY mu samic zbyla jen tretina :D

Jasně že kdyby měl pět kusů v dobrejch podmínkách udělá líp než s ledabyle rozházenou stovkou o tom žádná. O tom se já ale vůbec nebavil... já jen nechápu to že to podle tebe samcema kazí ostatnim... ikdyž píše že je škubal. Jak už sem psal já to připravuju i regulum a samce mam taky vždycky... vždycky je vyškubu... a co jako, kazim to ostatnim jo? :D well :flick: každýmu kdo to tak vidí. V první řadě by mělo bejt v každýho zájmu ty samce vyškubat... když někdo bude mít pole se samcem kilák daleko tak sem tam nějaký seeds bude, ale kdybych si ho tam nechal sám tak budu mít akorát komplet namrdanou chrpu... takže když už v první řadě bych to skazil sobě a věř mi že to fakt nechci. A stejně jedu regular venku ;) čau
Darwin
Zvolil jsem možnost hodně kytek "špatný" genetiky, protože jsem ty semínka mněl z minulího outdooru a tak mě vlastně letošní outdoor stojí akorát čas (taky to podle toho vypadá) a peníze dávám do indooru, ale příští rok snad pořádně zainvestuju.
vv2
Darwin-správné rozhodnutí.
crazyben-snaž se vyhýbat vulgarismům,pokud to dokážeš...kdyby:-) a už se nerozčiluj,praskne ti cévka a budeš tahat nohu:-)
crazyben
nedokážu :* neboj nepraskne, možná se nezdá, ale mam z toho maximálně tak prdel.

Darvin, sorry že sme ti to tu takhle zasraly. Napříště pořádnou přípravu a uvidíš že i z regulů lezou parádní kytky, když je dobrá genetika. Jen vyškubnout pár samců.
vv2
Škoda,dle galerie a příspěvků jsi zkušený grower,ale vystupování máš jako žák pomocné školy:-).Už fakt raději nepiš,nemíním se s tebou zahazovat.
crazyben
No když někdo argumentuje stylem kdyby, kdyby, kdyby... a místo toho aby reagoval na to, na co sem narážel mluví dokola o něčem jinym, tak je pro mě dost těžký jednat bez vulgarit (ehm... a co vlastně mělo bejt tak hrozně vulgárního?). Několikrát sem Ti vysvětlil že mi šlo o něco jinýho, ale ty pořád kdyby... no neni to na palici? Každej máme jiný mouchy no... někdo vymejšlí "kdyby" a druhej údajný vulgarity.

EDIT: A že bych byl až tak moc vulgární? Se mi nezdá... nejsi spíš přehnanej puritán? Puritánství :D Prostě mluvim jak mi huba narostla tak si to neber osobně, žádná urážka nebyla tak nebuď vztahovačnej... narozdíl od Tebe nepíšu takový kraviny jako "ty si dobrej pacient" nebo "si jak žák pomocný školy"... mě to nevykolejí, ale Ty si příště zameť nejdřív před vlastnim! Vypadá to pak komicky když se na jednu stranu osočuješ kvůli údajnem vulgaritám a zároveň se pokoušíš urážet...

A "zahazovat" se nemusíš, nikdo Tě nenutí ;)
Darwin
Byl jsem se podívat na obě místa na kterých mám kytky, jedno je v lesní školce, kde jsou dvě kytky a druhý místo je v neprostupné džungli a tam jsou čtyři kytky. Čtyři protože když jsem tam byl tak jsem našel ještě jednu kytku a naštěstí samici. Teď to asi vypadá, jakože jsem tam mohl přehlídnout i pár samců. Taky jsem kytky pohnojil, každá dostala 1,5l vody s 30ml Bio-Grow a 20ml Bio-Bloom, až na ty dvě v lesní školce, ty dostali poloviční dávku, protože jsou malí.


1.Fotka - jedna z kytek z džungle

2.Fotka - květ kytky z džungle

3.Fotka - kytky z lesní školky

4.Fotka - květ kytky z lesní školky
Darwin
Opět jsem byl všechny kytky pohnojit, dostali 20ml Bio-Grow a 30ml Bio-Bloom. Jednu kytku jsem bohužel našel vykopanou, doufám, že to bylo aspoň zvíře a ne člověk. Takže mám opět pět kytek.

1.Fotka - jedna z kytek z džungle

2.Fotka - květ kytky z džungle

3.Fotka - zničená kytka

4.Fotka - květ kytky z lesní školky
TommyGun
Ty vole co to kurna je? To se ti vyplati o tohle se starat a jeste do toho srat hnoje? Dyt tam nic neni ne?! Nechci te nejak zrazovat, ale tohle nema absolutne smysl.. zracis cas a penize.. nezlob se..
Vofce
Kdybys pěstoval tři semena a tři kytky tak bys udělal líp sto semen je darda i pro mnohem zkušenější akorát tim rozmělníš svůj čas mezi mnoho kytek které prakticky nemužou dostat to co potřebují.

Kup tři nebo pět femek který sou určený pro out (Budha, Special queen...atd) zasaď to rovnou do cca 2l květináče nenech to vyschnout jak vyrazej třetí partro začni používat rooot stimulator (doporučuju b´cuzz) nedávej ho moc stačí poloviční dávka než píšou jak budou mít sazenice 30cm přesaď to ven...

Vykopej díru co největší dokážeš a dej do ní kvalitnítní hlínu. Nejlepší je domácí kompost.. pokud nemáš kup pytle stačí jakýkoli zahradnický substrát ale vyhni se těm s přidaným hnojivem. Do toho to zasaď a nehnoj jen root stimulator střídej s vodou jednou čistou vodu za tři dny se stimulem za tři dny čistou atd....

Až budou mít kytky 100cm !!! néé dřív !!!! tak teprve začni používat hnojivo a to tak že jen lehce jednou za týden přihnoj třebas poloviční dávkou než píše výrobce a pommmmmaaaaaalllliiinku dávku zvyšuj. Koupené subrstráty obsahují dostatek hnojiva na to aby si tu kytku nemusel hnojit vůbec a přehnaným hnojením se zastaví růst kořenů ..ten se zastaví když nebudeš hnojit vůbec díky nedostatku draslíku ale jak říkáám hnoj jen málo a uvidíš co to bude dělat.

Ze třech takto pěstovaných kytek budeš mít opravdu velké množství trávy tohle je jen tahání kočky za ocas.

Duležitá věc: Kytky mají mít světle zelenou barvu asi jako listí buku poud sou tmavší přestaň hnojit!!!
Darwin
citace:
Původní příspěvek od Vofce
Kdybys pěstoval tři semena a tři kytky tak bys udělal líp sto semen je darda i pro mnohem zkušenější akorát tim rozmělníš svůj čas mezi mnoho kytek které prakticky nemužou dostat to co potřebují.

Kup tři nebo pět femek který sou určený pro out (Budha, Special queen...atd) zasaď to rovnou do cca 2l květináče nenech to vyschnout jak vyrazej třetí partro začni používat rooot stimulator (doporučuju b´cuzz) nedávej ho moc stačí poloviční dávka než píšou jak budou mít sazenice 30cm přesaď to ven...

Vykopej díru co největší dokážeš a dej do ní kvalitnítní hlínu. Nejlepší je domácí kompost.. pokud nemáš kup pytle stačí jakýkoli zahradnický substrát ale vyhni se těm s přidaným hnojivem. Do toho to zasaď a nehnoj jen root stimulator střídej s vodou jednou čistou vodu za tři dny se stimulem za tři dny čistou atd....

Až budou mít kytky 100cm !!! néé dřív !!!! tak teprve začni používat hnojivo a to tak že jen lehce jednou za týden přihnoj třebas poloviční dávkou než píše výrobce a pommmmmaaaaaalllliiinku dávku zvyšuj. Koupené subrstráty obsahují dostatek hnojiva na to aby si tu kytku nemusel hnojit vůbec a přehnaným hnojením se zastaví růst kořenů ..ten se zastaví když nebudeš hnojit vůbec díky nedostatku draslíku ale jak říkáám hnoj jen málo a uvidíš co to bude dělat.

Ze třech takto pěstovaných kytek budeš mít opravdu velké množství trávy tohle je jen tahání kočky za ocas.

Duležitá věc: Kytky mají mít světle zelenou barvu asi jako listí buku poud sou tmavší přestaň hnojit!!!


Myslim si, že hlavní důvod neúspěchu byla špatná regulérní genetika, kterou jsem zvolil protože mě nic nestála a peníze jsem mohl dát do indooru, ale příští rok chci investovat hlavně do outdooru. To znamená koupit podobnej počet semen jako tenhle rok, ale feminizovaný a taky si líp připravit políčka a na každý dát okolo 20 kytek.

A ty hnojiva co tam teď leju, tak mám vypočítaný kolik mi jich zbyde z indooru, protože příští indoor kolo chci přejít z Bio-bizz na Jungle in da box.

PS: K+ za tak propracovanej příspěvek
Vofce
Prosimtě to že ti vyroste stoneček pět milimetrů a na tom tři listy neni o no name regularech. Samozřejmě že dobrá genetika je uplnej základ a je to připěstu to uplně nejduležitější, ale nevzpomínám si že by mi někdy v životě vyrostlo něco tak řídkýho to je prostě tim že to neni v pořádný hlíně.

Neber to jako hejt já se ti snažim poradit jak nejlíp umim.
Darwin
Zase jsem se byl kouknout na kytky a dal jsem každej 25ml Bio-Bloom.

1.Fotka - jedna z kytek z džungle

2.Fotka - květ kytky z džungle

3.Fotka - kytky z lesní školky

4.Fotka - květ kytky z lesní školky
TommyGun
Kemo tak ta treti fotka to je masakr.. dyt tam nic neni.. co kytka tak budes mit na retko... to postrada smysl... rad bych te nejak povzbudil, ale proste neni jak... nezlob se, ale ja to proste nevydrzel ti nenapsat..
Mr.X
Já mám jen indor a mizerný rizky venku skovany pro radost.... ale já bych to nezahazoval ne? Však je ještě čas
Darwin
Zase jsem se byl u kytek a dal jsem každej 20ml Bio-Bloom, kromě kytek z lesní školky, ty dostaly poloviční dávku. Víc už to hnojit nebudu, palice sice voní, ale jsou hrozně řídký.

1.Fotka - jedna z kytek z džungle

2.Fotka - květ kytky z džungle

3.Fotka - kytka z lesní školky

4.Fotka - květ kytky z lesní školky
Darwin
Tak už mám jenom čtyři kytky, jedna kytka z lesní školky zmizela i s pletivem.

1.Fotka - jedna z kytek z džungle

2.Fotka - květ kytky z džungle

3.Fotka - kytka z lesní školky

4.Fotka - květ kytky z lesní školky
Darwin
Kytky pořád kvetou, nic zajímavího.

1.Fotka - jedna z kytek z džungle

2.Fotka - květ kytky z džungle

3.Fotka - kytka z lesní školky

4.Fotka - květ kytky z lesní školky
furian
Jestli se ti nechce kopat díry, tak to sázej do pytle nebo něco. Škoda hnojek, si nech na indoor. To je jak sladit slaný kafe.
kwb
Ja bych to neviděl tak černe :) můžeš z toho vařit/pect. :)
gyzmo
darwin:Měl si špatný osivo,muselo to být strašně naprcaný,čím víc semen z kytky tím větší pravděpodobnost samců,když máš málo semen v kytce tak to bývají zase spíš samice.
crazyben
citace:
Původní příspěvek od gyzmo
darwin:Měl si špatný osivo,muselo to být strašně naprcaný,čím víc semen z kytky tím větší pravděpodobnost samců,když máš málo semen v kytce tak to bývají zase spíš samice.


To slyšim prvně, ikdyž určitá logika by se v tom dala najít. Kde si k týhle informaci přišel? Docela by mě to zajímalo abych se přiučil.

Já sem zase četl že u běžnejch semen pohlaví neni předem daný, ale určuje se v ranný fázi vývoje.

Dokonce i někde tady je myslim vlákno kde je popsaný jak ph půdy dokáže částečně ovlivnit poměr samic k samcum.
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od gyzmo
darwin:Měl si špatný osivo,muselo to být strašně naprcaný,čím víc semen z kytky tím větší pravděpodobnost samců,když máš málo semen v kytce tak to bývají zase spíš samice.


No.... tak to by mě taky opravdu velmi zajímalo.
Kde jsi k tomu přišel?
Podle mě kravina, máš nějaké podložené věrohodné zdroje?

PS: takže nikdy nekupovat regulary od seedbanek, jelikož to budou vždy skoro samý samci. :)
crazyben
:) Právě mě taky napadlo jak by to dělaly ty seedbanky s produkcí tisíců semen...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma