Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Dutch Passion strains..Candy Kush..Buddhova samohonka..2016 - Klikni zde pro originální téma
Jamés
Zdarec všichni,tak nám to zase pěkně uběhlo a nastává ten krásný čas :-)..
Letos jsem se rozhodl dát šanci Dutch Passion,jel jsem od nich OB před pár lety a nebylo to špatný.Hlavní důvod byl ale Frisian Duck,na který jsem loni čuměl jak péro v threadu od Dur@ngo (tímto ti díky za nějaké to info ;-) )..
Tákže bude to letos trochu rozmanitější všechno by mělo dozrát,snažil jsem se vybírat odrůdy podle toho...
Zasazeno 22.4. mám je zatím pod 125w cfl v propagátoru (můj starý pomocník)

Odrůdy:
4x Frisian Duck
1x Durban Poison (colormix 2)
2x Pamir Gold
1x Candy Kush (RQS) -vyměněn s kámošem za Pamira...

No a ještě tady mám nějaký mix 10 autokvětů od Buddha seeds,ještě je nemám ani zasazené,zatím je čas..tak ať se nám letos daří!;-)
Jamés
Tak příjemné překvapení mě dnes čekalo po příchodu z práce,klíčivost 100% a to jsem zrovna u DP nečekal :-)..
Jamés
takže se nám to vyvíjí nasledovně..jeden Frisian Duck mi uhnil,poté co vylezl nad hlínu,nevadí,mám ještě 3 kousky,kdyby uhnil Candy Kush nebo Durban Poision štvalo by mě to víc..
Jamés
Nějaký ten up...dnes se toho událo hodně a jelikož má moje žena dnes narozeniny,rozhodl jsem se vysadit ven..snad to přinese štěstí :-)...letos jedeme organicky jen s pomocí netopýřích hoven..taky jsem si řekl že zkusím netkanou textilii,protože v loni se mi po kutkách plazil nějaký plevel..takže tyhle fotky jsoi ještě doma (pro ukázku jak nám vyrostli)...ten Duck se mi fakt líbí bude moc zvláštní :-)..
Jamés
Ještě nahodím durbana a candy kush
Jamés
citace:
Původní příspěvek od Jamés
Ještě nahodím durbana a candy kush
Jamés
a moje zahrádka..

Foto č.1...sopka styl..(dovnitř přišla jedna štamrpla guana a cca 0,5 l perlitu,promícháno)
foto č.2...zasazený durban přikrytý textilií
Foto č.3..celkový pohled..na jednu kytku mi nevyšla folie co už..a vedle ní pamir v květináči na který už nebylo místo :-D ..
Jamés
Zdarec,sorry za neaktivitu,mám toho ted hodně...změnily se nějaké věci,protože jsem měl problémy s hlínou (je prostě na prd)..takže po 3tydenním trápení co kytky byly pořád zasekané a už jsem se na to nemohl dívat jsem je vykopal,zajel pro allmix a přesadil,jediné které se rozjely v původní hlíně byl Candy Kush a o něco později jeden Frisian Duck..změnilo se osazenstvo,(něco jsem si šoupnul do skříně atd..
Takže ted mám na zahrádce :
-2x Frisian Duck
-1x Candy Kush fv
-1x Pamir Gold
-1x no name feminizované semínko od Sensi seeds (byl to mrzáček,tak jsem ho nechtěl dávat do skříně)
-1x Durban Poison v zatím 5,5 l květináči,ještě ho budu přesazovat před květem..

Automaty jsou tragedie jako každý rok :-D :-D ..klíčivost 8/10 ,ALE 4 kousky mi sežraly ptáci (asi kosí bratři ) jeden chcípnul,takže zbyly 3 a jsou zase zasekané :-D ..no hrůza,ale ta fialka kvuli které jsem ty automaty kupoval tam je,takže spokojenost :-)...na fotkách automaty
Jamés
první Frisian Duck,rozjel se,ale po hodně dlouhé době a zalivce s hnojkama (jidb)..výška 110 cm.
Jamés
Druhý Frisian Duck,je totakové koště no,pořád to ještě není ono,snad se do květu spraví..výška 90cm
Jamés
Candy Kush jasne dominuje,jede pekne od zacatku,nejvetsi kytka..vyska 130cm
Jamés
Pamir Gold..pěkně se spravil a roste z něj dobrý keřík..(tohle si ještě nařežu na indoor ) :-)..výška 80cm
Jamés
Durban Poison..měl jsem bobky abych jej ukočíroval co se výšky týče,tak jsem ho nechal v květináči a tak na začátku srpna jej přesadím do většího ještě..
Jamés
A poslední ten mrzáček od sensi seeds(mix 20fem. semen),od začátku zpomalený,moc tam na něm nebude,ale bylo mi líto ho vyhodit když jsem měl místo...pěkně voní,jsem zvedav co se zněj vyklube :-)
Jamés
Buddha auto
Jamés
Buddha auto 1
Jamés
Buddha c 2
Jamés
Buddha c 3 + durban ktery cekal na presazeni
Jamés
Frisian duck 1
Jamés
Frisian duck 2
Jamés
Pamir Gold
Jamés
No name Sensi seeds
Jamés
Candy Kush a celek
Severus
Hmm, to tak vypadá, že u Jamésových bude veselá zima, haha, ať to roste!
Jamés
Heh tak zima by byla málo,pěstuju tak at to vydrží do další sklizně,z loňských 4 kytek už přes skřipající zuby dohuluju zbytky :-D ..tak je na čase seknout první AF (fialový) nechám ho ještě víkend na slunci a v neděli půjde pod nůžky holka :-)..jinak díky za k+ ,jen PROSÍM VŠECHNY když dáváte karmu,tak i s komentářem kdyžtak,je škoda vidět prázdné pole místo nicku,mějte se a smějte sé..
Jamés
Posledni rustovy up..o vikendu tady byla apokalypsa co se pocasi tyce,nasledky par vyvracenych kytek,zlomena vetev na durbanu a candy kush...frisian duck jsrm polamal osobne at trochu nabyde na objemu :)
Na fotkach 1.Frisian Duck +celek
Jamés
1.foto -frisian duck c.2..je to vazne maskovaci rostlina
2.foto-Pamir Gold
3.foto-no name Sensi seeds
4.foto-prerostly candy kush 190 cm
5.foto -durban poison
Jamés
Susina buddha auto c.1...chutovka :)
Jamés
Tak uz nam to pekne kvete :)..trochu mi to prerostlo a navic vedle zacaly kopat inzenyrske site pro noveho souseda,tak snad budou rozumni kluci,pri nejhorsim necham psovi otevrene okno do zahradky a vyhlasim valku:))
Jamés
1.Frisian Duck -fiala
2.Frisian Duck
3.Pamir Gold
Jamés
4.Candy Kush fv
5.Sensi seeds no name

Zatim jsem to asi 2krat zahnojil na kvet...
Vofce
Maš to fakt pěkný neudělal bys pls detail květu? A
t vim jam moc je ten muj strain pozadu s nakvítáním v porovnání s tvýma ryze outdoor modelama
Jamés
Snad si z toho neco preberes muj telefon toho vic nezvladne :D..
Frisiaani
Jamés
Tady durban,ten kvetl jako prvni
Jamés
Candy kush je nejvic popredu
Jamés
Pamir Gold zacal nedavno,snad je tak odolny proti plisni jak DP tvrdi

Edit: a snad to nebude hermáč,měl jsem jedno semínko v boxu jen tak ze srandy a spodky kompletně oprcané,tak to ted kontroluju každý den a hledám kuliska :-)
Jamés
Dalsi up...trosku mi to zloutne od nejvetsich listu,kvet uz u vsech rostlin v plnem proudu i u mrzacka od sensi seeds...ted takova otazka k zamysleni,prijde mi ze popularizace konopi k lecebnym ucelum a zároveň neimformovanost lidi zacina byt problem :D...dam priklad kracim si v sobotu po 8 mi pivech a nejakem tom špé domu, kdyz co nevidim primo za plotem u sousedu na me cumi kytka,nechapu ze jsem si ji nevsim driv,chodim kolem toho kazdy den,rikam si ze se sni seznamim,ale sok prisel kdyz jsem zjistil ze je to spinavy hermac..no po 8mi pivech jsem pan neohrozeny tak ze ji sousedovi vytrhnu,jenze byla privazana :D..nastesti jsem si ho odchytil a vysvetlil mu jak se veci maji a slibil mu nejakou nahradu za ni,tak ji seknul...ufff:)...back on my garden-Frisiani dojedou zrejme jako prvni,sensi gen posledni a ted uz nejake ty fotky misto recnickeho prujmu.. Smej see
Jamés
Frisian Ducks,,,svetle a fialove pheno
Jamés
Pamir Gold...nejspis pujde predposledni vyska 220cm
Jamés
Candy Kush-spis sirsi nez vyssi :)..tim jak se v lete trochu vybulil,vyska cca 2 metry sirka 2,5 m..tipuju ze pujde jako 3.pod kosu po kačeřich
Jamés
Sensigen ten bude venku nejdyl,no uvidime co z nej bude,stejne je jen do poctu a s nim Durban od zacatku na nej takriajic prdim+ maly kvetinac udelaji svoje,ale na takove to domaci koureni snad postaci :)
Jamés
Frisian Duck a Pamir Gold...tak zatim ;)
Kreator1993
Máš to parádní, jen mě udivuje že seš až tak napřed. Třeba ten candy mi kvete jak tobě sensi. O pamiru a orange hillu radši ani nemluvim.
frek
Moc pěkný. Frisian Duck mám taky, ale jsou minimálně o 8 dní pozadu. Držim palce :)
Jamés
Taky se docela divím že je to tak popředu (ne že by mi to vadilo)...ale takhle rychle mi za 8let mého outdoor počínání ještě venky nekvetly když nepočítám no name genetiku...
Jamés
...o dva tydny pozdeji,zde fialovy Frisian Duck
Jamés
Druhy FDuck,taky jde trochu do fialova,ale je na nem aspon trochu pryskyřice oprooti tomu prvnimu..bych to videl tak na konec zari,zacatek rijna
Jamés
A tady Pamir Gold,teda reknu ikdyz zacal nakvekat skoro jako posledni,tak od zacatku kvetu ty trichomy sype a sype,problem proskubat spodky,clovek je pak ulepeny jeste druhy den :)..tohle bude zabijak citim to v kostech :D..vic toho dnes nemam,smejte se
Jamés
Tady Candy Kush,ta vune je neuveritelna hlavne rano a vecer,smrdi to az na ulici cca 30 metru :D vrsek nestoji za nic,mohl jsem to stipnout na zacatku..
Jamés
Sensigen a posledni fotka Durban Poison..
Durbana asi sejmu ted o vikendu,uz ho nebudu dale trapit
Sensigen ma jeste mrtě casu...
Jamés
1. FDuck
2.Durban Poison
Jamés
Dnes kosa prvni kytky..Frisian Duck pekne dozral a navic jsem nasel plisen,moc ne,ale byla tam.
Raizer
Krásná zahrádka :) durban ti nejde lehce do fialova? :)taky mám orig od DP akorát máme oba rozdílné phena ten tvůj vypadá jako 100% sativa ten můj spíš 50/50 no a pomale mi začíná fialovet :) k+
Jamés
Čau,ne durban nemá ani náznak fialové a ten květ je taky řídký jak moje vlasy :-D :-D
Jamés
Diky vsem za k+...pokracuju v koseni,fialovy duck uz skoro je,ale trapila me rozsirujici se plisen tak jsem ho skosil,stejne jako Candy Kush,ten by potreboval jeste aspon tyden,ale lepsi vrabec v hrsti...
Jamés
Sensi a Pamir Gold..zatim bez plisne "klep klep"
tyn1kdy
Kolik jsi měl cca z toho frisiana? :) Já měl DP 4x a celkem cca 1kg...hodně kvalitní materiál, žádná plísen, a fakt luxusní pokouření dozrálo to 22.9.
Jamés
Pamir Gold skosen 1.10. Dozral bez plisne palicky tvrde,velka spokojenost.
Jamés
citace:
Původní příspěvek od tyn1kdy
Kolik jsi měl cca z toho frisiana? :) Já měl DP 4x a celkem cca 1kg...hodně kvalitní materiál, žádná plísen, a fakt luxusní pokouření dozrálo to 22.9.
zatim nevim,skubani si nechavam na dlouhe zimni vecery,odhadem tak 400-500 g z obou dvou kytek.kazdopadne nejak extra vynosne to nebylo..
mumuk
Zralý teda nevypadá
Jamés
Přijed se podívat,poskytnu i mikroskop..
Kreator1993
Jednoho pamira uz sem taky sundal a vypada prakticky stejne nak tenhle a taky uz byl zralej pod kudlu (mikroskop to jisti)
Jamés
Jj trichomy měl zakalené už tak před 10ti dny,ale čekal jsem na ten první jantarový trichom,ten se ukázal někdy ve čtvrtek,tak jsem si říkal že ho nechám dokud se nezkazí počasí a udělal jsem dobře že jsem ho v sobotu 1.10. skosil,v neděli jsem se totiž vrátil z jedné akce a 20minut na to tady začalo pršet,takže načasování ideální :-D ...už zůstává jen ta kytka od sensi a jelikož je pondělí a pořád je hnusně,čekám že se do ní pustí plíseň,nechám ji ale do půlky října maximalně,pak už by měla být hotová co ji tak pozoruju..
Jamés
Posledni sensigen sejmu dnes nebo zitra,jeste ji dopreju posledni sluneční paprsky..plisne jsem nasel cca 1-2 g sucheho pred tydnem od te doby nic.
Jamés
OLá jsem zde s nějakými údaji o váze,nějak mi blbne signal od tv a než zavolám opraváře ať se mi podívá na anténu,která je na půdě musím nejdřív vše přebrat aby nebyly zbytečné otázky :-D ...ne že by mi tv chyběla,stejně je tam ho*no.Přebrány a zváženy mám 2 kytky.(fialový Frisian Duck a Candy Kush).ten druhý Frisian Duck,bohužel nemám možnost zvážit,pěstoval jsem ho kámošovi který si ho už odvez,takže tak.
Jamés
Frisian Duck - nevím co k tomu říct,jsem z toho celkem zklamaný,je to docela slabé kouření,chuť taky nic moc,čekal jsem od toho trochu víc.Nebudu tady linčovat Dutch Passion za to,že jim jejich strainy hermí,protože jsem u souseda ve skleníku našel 3 samce,ale myslím si že DP na tom má taky svůj podíl.
+Krásná a nenáročná rostlina
+Dozrává koncem září

-Slabší výnos
-Nic moc odolnost proti plísni
-Slabší učinek
-tendence k hermafroditismu
Celkový výnos u této rostliny byl 150g (plus cca 5-6 g které jsem nevážil)
Jamés
Candy Kush fast version - tato odrůda už takové zklamání není,byl jsem mile překvapen výnosem,účinkem i chutí.Jen bych chtěl podotknout že pokud se někdo chystá tohle pěstovat ať si připraví nervy na obíraní listů,je to strašně křehká rostlina,zničil jsem pár pěkných palic tím,že se při trhání listů trhají i palice,naštěstí to mám za sebou už :-D ..

+dobrý výnos
+Brzký květ
+Výrazná vůně
+Dobrá chuť (je to kouřitelné)

-Docela křehká rostlina
-Slabé proti plísni
Tato kytka ze sebe vydala 500g (+zase pár g navíc na košt).
Jamés
Tak jsem zde s posledními údaji abych to nějak zakončil
Sensi seeds je to nějaký hybrid vuně je dost sladka do vanilky mi to připomíná.chut je podobna
S účinkem jsem spokojen.
Celkový výnos je 305 g. (Na to jaky to byl mrzák docela dobry ☺)
Jamés
A třešnička na dortu je Pamír Gold.
Obsypane a tvrde palice jaxvina.Vynahradilo mi to zklamani z FDuck.
Nechtějí mi věřit ze je to vypěstováne venku.trochu zhermily spodky (nasel jsem samčí Květy ).
Chuť a vuně je hodně do pizma a trochu sladka.to mam rad..vynikající aroma v byte vždycky když tohle zahulit.
Účinek je nejdřív kladivo do hlavy který přechází do euforie. (Není moc ideální do Prace 😃 )
Pokud ti nevadí občas semínko tak DOPORUČUJI přidávám ho do svého cannabis garáže . Výnos měl celkove 415 g a je to jeden z nejlepších modelu co jsem venku jel navíc dozrál uplne bez plisne.
nikolajmorozov
Pamir je super. kamoš ho před dvouma rokama a jak řikáš, totální pižmo. :D některá palice kolikrát voněla jak kunda :love: s kamošem sem to sekal nějak koncem září, cca 2,3m strom. k+++++++


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma