Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
PIJŮŮŮV out 16 sklenik :) - Klikni zde pro originální téma
Pioneer001
tak letosni sazenicky ve skleniku uz se drzej holky :)
Pioneer001
tak po 9 dnech :D
BRooT
Ve skleníku to letí jak stíhačka !!!! :D ... Co je to za modýlky ? Noname ?
Pioneer001
ne ne :) noname nikdy uz :D tohle je bluecheese :) white w. a orange.b a kraken :D neco z toho to ej :D sou to rezy z mojeho in..... .-) jen sem si je nepopsal takze :D nevim coje co
nasavajtendym
Čéče nechci tě strašit, ale není na skleník ještě moc brzo? Co to každý rok pozoruju tady na groweru ( skrze skleníky), najde se pokaždé někdo, kdo zasadí brzo a ať se snaží zastříhávat a tvarovat jak chce, stejně mu to přeroste a v květu se mu to lepí na strop skleníku a plesnivý to.
Každopádně to Kdyžtak rozepiš- rozměry skleníku, počet rostlin, hnojky..
Každopádně držím palce, ať se to pěkně zelená;)
Pioneer001
pocet rostlin no :D nevim zatim 9 :D uvidime jak to poleze sklenik rozmery vejska nad kytkama 3,2+m ukosovej strop kratsi vejska 2,2m co jde celej zvednot .delka 4metry a sire 2,2m home made macrolon :) 8mm teplota vevnitr dostatecna zed ho vytapi :) ( sou v kvetniku zase tak moc doufam neprerostou a to co je v zemi tak pude prez kari site pod stropem prinejhorsim ;) hnojivo krava netopejr ..... prolito zbytky plagronu.....
nasavajtendym
Solidní rozměry;). Snad to půjde vše dle představ;)
anon383596
To je tak na dvě kytky ve volný zemi a sazet nejdriv v červnu velký oči máš , aspoň dva metry od sebe zasadit ne 50cm
Pioneer001
Velky oci proc proste s rizky na vyhozeni sem puchnul do zeme a svete starej se... Btw sou v kvetniku takze soubomezeny rozmerem a holt to budu strihat :) je to plevel co mi bylo lito vyhodit
Pioneer001
Jinak jeden z kvetniku pak pujde ven na dvur :) na hasis se z roho neco vybere :D
anon383596
Uvidíš sám, aspoň to rozesaď. Za mě jsou kvetniky ven na pytel, rozdíl oproti volný zemi bejva dost markantní.
Pioneer001
volna zem nejde mam tu moc hryzcu :ú
AladinWarrior
Zdar.
Škoda že nemám skleník,hned bych si tam taky něco hodil. :D
Některý kusy máš opravdu docela dost na těsno.Na fotkách vidím,že by to šlo teď krásně poohýbat směrem od sebe.Neuvažoval jsi nad tím třeba v kombinaci s tím stříháním?Jede ti to fakt luxusně a když je toho času dost... :D
demoneq
Čauu moc hezký to máš, budu určitě sledovat :) snad se tenhle rok povede :)
Pioneer001
jako tak kazdopadne nejak to poroztaham :)
Pioneer001
takze zmena se konala :D kwetnikyy sli pod sodu a dokonce sem dve vyrejp :) ale dal sem tam afka
Pioneer001
Dneska
Pioneer001
:)
Pioneer001
:) femka
Pioneer001
Ups..., Takze po delsi dobe bych to mohl konecne trochu rozepsat ... ale fakt malinko nejsem zadny basnik ani spisvatel D: takze sklenicek se mi trochu prorostl cim si co je asi nejaky plevel :) ma to strasne divne clenite listy ... viz foto... no snad to neni ona zakazana merydžejn ... ale k veci ... to straaasne velike krovi tak to je udajne automat od tao seed :) poslali gratis 7 seminek auto tao mix II regular .. ale vsech 7 jevi preflowers.a celkove automat by uz musel byt v polovine kvetu.. datum nepovim protoze sam nevim kdy sem je sazel ale jak vidite sou obrovske.. na 2metrech sem je musel zlomit a polozit vodorovne aspon 40cm stonku .. nooo nevypada to ale ze by byl rustu koec takze se budu jen modlit aby mi to neroztrhalo sklenik D:
anon383596
Ne že bych to říkal ale já ti to říkal
Že to radši neustrihnes tohle lámání a bebicka smrdí plísní aspoň z my zkušenosti tam to začíná
Pioneer001
ulomit ?? fast kytku ? no nevim cim by si tim docilil :) tohle neni model na strihani abtw nerikal :D protoze holky o kterych si to rikal tak ted krasne dokvetaji pod sodou :D au lamani sem nikdy nemel problem nez to pokvete tak se to krasne zaceli uz dneska je to velikanske koleno
anon383596
Ustrihnout ne ulomit a ceho by si tim docilil je snad jasný fast nefast ,nevim v čem by jako měl být rozdíl oproti klasice. Máš to fuk prostě já bych to udělal úplně jinak ,ať se daří.
murmur
citace:
Původní příspěvek od Pioneer001
to straaasne velike krovi tak to je udajne automat od tao seed :) poslali gratis 7 seminek auto tao mix II regular .. ale vsech 7 jevi preflowers.a celkove automat by uz musel byt v polovine kvetu.. datum nepovim protoze sam nevim kdy sem je sazel ale jak vidite sou obrovske.. na 2metrech sem je musel zlomit a polozit vodorovne aspon 40cm stonku .. nooo nevypada to ale ze by byl rustu koec takze se budu jen modlit aby mi to neroztrhalo sklenik D:

Taky jsem vysel na balkon dva kousky z Tao auto mix 1, po měsíci začal kvést samec a druhá kytka měla po dvou měsících skoro metr, krom preflowers žádná snaha kvést, tak jsem ji před pár dny seknul, metr je na balkoně max. co si můžu dovolit.
Pioneer001
tak nejak to stale ohejbam aby to slo pod 3m :D vcera sem to zahnojil jeste :) a pridal znacnou davku P :) z vody ec 0,02 sem to vytah na 1,4 a ph na 6,3 a dostali 80l teto zalivky :D dneska rano prales prad stoji :)
001Nokia
Tak jak ti to pokracuje ? :)
Pioneer001
hruuuza kamo hruuuza premejslim ze asi vyskubu dva kere :D ma to prez 3 metry a nevim co s tim mno celej sklenik patri jim no D:
001Nokia
Ne to nedelej to by byla skoda :D Já s tim taky docela bojuju snažim se to porad zastrihavat a obtacet to kolem klacku, ale už to taky vidim že to za chvilku bude vyssí jak barák :D tak to zkus mozna nak zkusit zatemnovat a prepnout to tim jakoby na kvet ?
Pro príste beru hodně automatu do max vysky 1,5m :D

Edit : Tak ted ctu že to meli bejt autoamty ? :DDD


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma