Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Sensi Skunk versus The Ultimate 600W + Sensi Skunk 400W - Klikni zde pro originální téma
doxenon
Zdarte zahradníci a kamarádi. Jsem tu s dalšími mými počiny. Původně jsem chtěl jet jen jednu skříň 600W s tím že vyzkouším souboj řezů z reg. matky (Sensi Skunk - Sensi seeds) a řezy z fem. matky (The Ultimate - Dutch Passion).
Nemůžu ale žít s pocitem že druhá skříň je potemnělá a prázdná. To mi pak nechutná jíst ani spát, jsem podrážděný, sprostý, oplzlý a zlý :-D
Tak jsem tedy rozjel i menší skříňku 400W s posádkou 9x Sensi Skunk. Do toho chystání obou skleníků, bylinková zahrádka a jako bonus pět druhů chilli papriček. Tohle všechno skloubit se zaméstnáním a výchovou parazitů (čti dětí) je na posrání ale určitě lepší než se nudit.
doxenon
Fotky výše: první fotka je z 17.3. přepnuto na květ bylo 26.3. při výšce kytek cca. 35 cm, zároveň oholeny spodky a poslední tři fotky jsou z dneška 10.4. kdy už vidíte že si vesele kvetou.
doxenon
Tady jsou fotky z druhé skříně 400W 9x Sensi Skunk. Začátek byl 26.3. a Přepnuty byli 5.4. Ve všech skříních jedu kytky na vrcholy bez záštipu, substrát je hlína Light Mix, hnojky Bio Bizz.
Vybavení nebudu znovu vypisovat, je to pořád stejný jako v předešlých kolech, jen ve velké skříni se mi posral velký stojanový ventilátor ale tři klipsňáky krásně zvládají.
doxenon
Moje bible na pozadí s chilli papričkami :-)
doxenon
Ještě srovnání Sensi Skunk a The Ultimate, vlevo SS, vpravo ULT.
doxenon
Tak se mám zase čím bavit :-)
crazyben
máš to pěkný, ty průhledný plastový kyblíky v kterejch sou květníky maj nějakej specialni vyznam?

Sem zvědavej na ten critical kush, snad s nim budeš mít větší štěstí než já.
doxenon
Zdar, ty plastový kyblíky jsou tam jako podmiska na odtok přebytečné zálivky. Co se mi podaří stvořit ze semínek se uvidí, dnes jsem je dostal od kolegy z práce.
doxenon
Zdravím všechny. Sensi Skunk 400W dnes sedmej den od přepnutí na květ. Elektronický předřadník přepnutý na max. 400W-SL, vlhkost 54%, teplota den: 25 - 28, noc: 20 - 23.
Hnojeno Bio Bizz Grow + Bloom + Fish Mix všechno 1 ml. na litr vody.
Ph 6.1 - 6.5, EC 1.4.
Odtah + ofuk jede nepřetržitě, přítah pasivní. Kytky krásně žerou, podívejte se jak mají tlamy nahoru :-).
Tož tak, zítra nafotím krasavice ve druhé skříni, dnes už na to seru, jsem celej dojebanej z roboty :-)
doxenon
Zdarte všichni. Kytky ve skříni 600W dnes 22 dní od přepnutí na květ. Dvě Sensi Skunk začali trošku žloutnout, po proměření jsem zjistil že mají ph na výtoku 6.7 a všechny ostatní kytky mají kolem 6.3, takže jsou asi náchylné na překročení ph 6.5.
SS jedu prvně, takže se je ještě učím, pro sichr jsem přidal víc složky grow kdyby to byl deficit dusíku a budu sledovat.
doxenon
Sweet Tooth, jedno jediný semínko nenaklíčilo, všechny ostatní za chvíli sázím do kelímků.
crazyben
jak z ucebnice (sorry ze ti to tu zase zasiram). Koukam ze spodky nijak vyrazne neresis, nebo je holis pozdeji? Zastrizeny koukam taky nejsou jestli nejsem slepej, tvarujes a nebo je nechavas rust jak to chce priroda?
doxenon
Ještě něco mimo mísu, zbylo mi osm klonů 1x The Ultimate a 7x Sensi Skunk, bylo mi líto je vyhodit tak už si 14 dní užívají ve skleníku a nádherně rostou i když teploty v noci nic moc. Jestli se jim povede dál dobře, tak od května zkusím zatmívat.
doxenon
To crazyben: Spodky holím už při přepnutí, cca tři - čtyři patra, asi to není dobře vidět, vyfotím později jen spodek.
Kytky nechávám růst jak dříví v lese, mám dobré zkušenosti jet jen na vrcholovky.
doxenon
Sensi Skunk 400W, fotky dnes 11 dní od přepnutí a krásně kveteme :-)
doxenon
Zdar všem, Sensi Skunk a The Ultimate ve skříni 600W přibývají na váze ale žloutnutí se nemůžu zbavit. Myslel jsem že je to deficit N, tak jsem jim trošku přikouřil ale nic se nezměnilo.
Ph i ec je v pořádku a druhá skříň kde jedu stejnou genetiku SS je naprosto v pořádku. Teď jsem si skoro jistej, že je to zimou.
400W mám doma v baráku a 600W mám v kotelně kde mám sice taky radiátory ale už netopím a svítím ve dne a v noci mají tmu protože tam chrápe pes a chtěl jsem ať má klid (je to už pán v letech) a když jsem ho ráno pouštěl ven, tak jsem nakoukl do skříně a teplota byla jen 8°C.
Jinak jezdím kolo ve dne noc a v noci den, jen teď jsem to přehodil kvůli psímu kamarádovi :-(
Tak uvidím a budu doufat že to nějak dojedu.
doxenon
Druhá skříň která je stejně hnojená (Bio Bizz) se stejnou genetikou je bez problémů protože tam teplota neklesne pod 19°C v noci.
doxenon
A tady ještě Sensi Skunk a jeden Ulťák ve skleníku kde ráno byla teplota 2,6 °C a ty jsou nádherný a já je chtěl původně vyhodit protože mi zbyli, tak to už s těma teplotama nechápu vůbec.
Tož zatím zdar staří pardi a ať to všem roste.
doxenon
Nějakej obrázek na teď :-) makro Sensi Skunk 400W a fotky ze skleníku jak se daří SS tam. Do skleníku dnes přidáno dalších 5 SS.
murmur
Čau, tak jak to probíhá (nebo dopadlo)?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma