murmur |
Můj tip 696g.
Ty šišky jsou fakt neskutečný, a fotky nijak nezaostávají, pár bych klidně poslal do Dutch Passion, třeba je zveřejní a ocení. Jinak K+ je samozřejmostí.
Zajímalo by mne víc o focení a nasvícení, tak pěkných fotek tu moc není. Ať se daří i nadále! |
|
|
Konůpek |
641g. Super pěst :) |
|
|
Zelená zahrada |
Ahoj lidi. Předem všem děkuji za chválu a káčka opravdu si toho vážím.
Murmur: Ty fotky dělám postarším digitálním kanonem se automatickým nasvícením ale pokaždý si k tomu rozsvítím malou pc lampičku která má 60w teplá bílá takže proto je tam ten nádech té slabě žluté který tu fotku zvýrazní. No a fotky nikam raději posílat nebudu vždyť jsou tu mnohem povedenější.
Pro informaci tak na další kolo si chystám 10x Power plant od DP opět se stejnou sestavou 2x 400w.
Tak se mějte a přeji hodně štěstí při tipování. |
|
|
Kifo |
ja tam vidim rovnych 700 ge.. |
|
|
crazyben |
737g (na power plant se těšim, to budou zase štangle) |
|
|
Kvakos |
Doufam ze aspon 800 :) nice grow |
|
|
Ono |
Dám 602 g. Výborná práca.:bandit: |
|
|
Zelená zahrada |
Nazdárek. Tipujte dokud ještě můžete. Opět to prosychá trochu rychleji než chci tak to nejpozději zítra nastříhám do sklenic a už budu jen odvětrávat.
Tak se na fotky podívejte ještě jednou a popřípadě své tipy můžete ještě upravit :) |
|
|
Kazimír |
Moc pěkný, navnadil jsi mne a taky jsem si objednal 3 seminka The Ultimate, muj tip je 636g. |
|
|
Zelená zahrada |
menší detail jak se nám šišulky houpou v ladném průvanu :drools::drools::drools::drools::drools::drools::drools::drools::drools::drools::drools: |
|
|
StromeQ |
758 gramů a přeju víc :) |
|
|
Zelená zahrada |
Nazdárek ve spolek.
Takže dnes to tady uzavřu. Už je to krásně suché, lepí to jak kráva a zhuluje to neskutečně. Má psychický a dlouhotrvající efekt. Po pár prdech celkem dost silnýho a plnýho kouře se navalil tlak do hlavy a tak trochu jsem se ztrácel jak v paměti tak v koordinaci svojí mysli. Neuzemňuje ale udělá z vás celkem dost hyperaktivní zombie :D
Abych ohodnotil tento model. Je to fakt paráda není nijak složitý ani zákeřný pokud se dodržuje ph a hodně živin. já osobně jsem hnojil plnou dávku a ještě jsem k tomu přidával Enzymes++ což je vždycky nakoplo. Vrchní palice jsou komplexní a krásně plný, složený z haldy menších větviček v sobě propletených ... no prostě bomba asi se tu líp nerozepíšu páč ještě hučím...
K samotnému výsledku ten je úchvatný = 613,4g krásně suchýho a voňavýho matroše. Vychází to na necelých 76,5g na kytku.
Jak jsem psal jsem spokojený.
koukněte na fotky a užívejte si ten pohled jako já.
Vítěz K+ se stává Ono. Gratuluji :)
Další kolo se již připravuje. Připravuji si pro vás Power plant se stejným Set-upem.
Tak se mějte krásně a hlavně všem děkuji za sledování a doufám, že jsem nezklamal.
Již brzy na shledanou :) |
|
|
|