Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Platinium aerop - Klikni zde pro originální téma
moncakill
Nazdárek lidičky :) - po mém končícím se kole v bubláčku jsem přemýšlela jak nadále obohatit svůj mini boxík 60x60 tak jsem našla snad jedinou aeroponii co se do těchto rozměrů vyrábí a to platinium aerop 60x60 pro 6 rostlinek - máte s ním někdo nějakou zkušenost ?

Navíc kdyby jej někdo měl doma nevyužitý napište pm a určitě se dohodneme :)
anon383596
Čus krasavice ,ja mám obdobu na rezy od platinia v tý velikosti zhruba ,aspoň myslím. Nádrž pod 20l ,jinak provozuju aerotop 100 na 20 ks 80l, je to vše v podstatě stejný, tim chci jen říct ,že nějaká zkušenost s tím už je kdyby něco.
moncakill
Cau :) tak to mas presne to co chci jen pro mne v mensi variante :D jakpak ti to frci ? rikam si ze tohle je proste idealni systemek pro SOG - jinak lisi se treba v tomhle systemku potreba hnojij atd ? chtela bych prave pozdeji po stehovani az budou prostory vetsi pestirnicku uz a koukam jakej systemek a tenhle me proste zaujal nejvic :)
anon383596
Naprosto v pohodě, akorát to čerpadlo v tom menším dělá větší bordel jak v tom velkým 1000 vs 3000l /h
Po kole oplachnout a jede se dál
Ani v jednom nebyl filtr u čerpadla ani košíky jsou tam jen neopreny počítat s tim, neříkám že jsou nutný ale mě přijde ten kroužek málo kdyžtak 5cm průměr.
U velkého jsem musel teplem ohnout nasazovaci vývod od čerpadla chapej je nahoru malá výška a lamala se mi hadice o mezivanu
Co se týče hnojení z litrovek metropu po dvou kolech mi zbývá dvě třetiny náplně
Jediný nejde mi udržet v tom menším teplota na 21C většinou 23-24C ,jiný problém jsem zatim nenašel.
moncakill
tak to je nadhera a dobry vědět že k tomu nedodávaj ty košíčky :D by mě jeblo topak rozbalit hura že to tam dam a misto toho cekat na otevreni GS abych mela posrany kosicky pricemz cesta a nafta taky neni zanedbatelnej faktor :) timhle si mi usetril cestu :D ted staci jen kdyz si to prihodim k objednavce :) a tuningy systemu chapu :D ne vse vzdy vyhovuje :D - a supr za to info s metropem prave ten planuju poridit :) v tomhle mnozstvi se uz opravdu vyplati koukat na davkovani no a tim me ohromil metrop :D z hlediska financi vychazi nejekonomicteji v dlouhodobym meritku a jeho vysledky sou super :)
anon383596
Jj taky jsem spokojenej, v tom menším to máš litrovky na dva roky pomálu.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma