Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Okurkova wilma, runda 4, pan Jahodnik a lone wolf Jack Herrer, 400w - Klikni zde pro originální téma
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani,

takze tu mame dalsi rundu. Tentokrate je to 7 statecnych a jeden "srac" :). 7ks je jahodniku a ten 1 je testovaci kousek jacka herrera. Snad to nebude delat trable:)

Genetika : 7x jahodnik + 1x jack herrer
Box: Homebox evolution 100x100x200
System: Wilma 8XL = 8x 6.5L rozmery 90x90, nadrz +-70litru
Svetlo: 400W GIB rust, 400W GIB superlight na kvet
Elektricky vybaeni: Lumatek az 600w, zvlcovacka na 6litru, tri ofuky huricane , odtah Prima klima 125 a 400m3 s regulaci otacek a regulatorem teploty, teplomer z vlkhomerem, cerpadlo
Meridla: Ec metr adwa, PH meter Martini s teplomerem
Hnojiva: Bcuzz AB hydr, Bcuzz root stimulator, Bloombastic, defense 1 a 2, co2 tabs, ata clean

Ze startu sem jim nasadil calamadu 1ml korenaku a zhruba 0.6-0.7ml na litr AB slozky. EC tohohole je cca 0.8 to chci nechat 2 dny at si zvyknou a pak to nahodit na 1.0 - 1.2 podle potreby. Frekvence zalivani je co 4 hodiny na 1 minutu. Predpokladana doba na rustu bude 2-3 tydny zalezi jak to secko poslape. Taky je hodlam vice strikat tim defence proti skudcum. Uz dneska dostaly prvni ochranu. Tohle jeste udelam 3-4 nez pak dojde k prepnuti. Preci jen je jaro pravdepodobnost skudcu je clekem velika.

Diky za sledovani a jak se rika at to roste! :D
Plagrom
Paráda, těším se na jahodníka...prosil bych psaní dnů v květu,při přepnutí velikost a tak, budu sledovat. Ať to roste.
MocnyOkurek
Jasne tohle pisu vzdy jen velikost asi uplne neuvadim. Pro tebe se budu snazit :). Jinak plan je prpinat na 35cm. Trosku se bojim co udela ten herrer bo me bart strasi ze je to diametralne jine co se tyka rustu nez smooth smoke, ale s tim si nejak poradim kdyztak ho zastrihnu 2x misto 1x. Jinak sem jeste nepsal dny tak smooth by mel bejt za 60dni a hererr za 65.
MocnyOkurek
Zdravim pratele vonaveho kuriva! :),

kytky se v pohode aklimatizovaly a nyni rosteme. Dneska sem si uz vsiml ze vrchni listy sou moc svetly tak sem jim tam pridal 30ml AB slozky a zvedl celkovy ec na zrhuba 1.05 to chvili budu sledovat a pak kdyztak pridam. Zmenil sem take cetnost zalevani ze 4 hodin na co hodinu. PH drzim tedka 5.6 - 6.0 . Pri pouziti ty kvetovky opravdu PH drzi daleko lepe mohu za sebe jen doporucit. Staci to regulovat co 2-3 dny coz je super oproti rano a vecer :D. Teploty sou od 22- 24 stupnu. Ona ta zvlchovacka to pekne srazi. Staci ji vypnout a v boxu je hnedka 27. Celkme zajimave. Taky jim tam hazu ty tablety ale asi bych je mohl hazet do hajzlu kdyz se koukam co to dela (bubla jak sumiva tableta). To si myslim ze proste moc neovlivni. Ale kdyz uz je mam tak to tam budu solit cely kolo abych si nepripadal ze sem si poridil neco do skrine :). Prikladam foto z progresu.

Toz dikec za sledovani a z pristim reportem navidenou!
anon383596
To světlý je růst tvl to není žádnej error jako ec v poho jen nehledej problem kde není copa ty taky na slunci dnes sejra zítra negr asi ne viď
ať to roste
MocnyOkurek
Zdravim pratele zeleneho stesti,

tak tu mame 9 den na rust. No progres je nejakej divnej. :) Prijde mi ze ani vyvareni kulicek nema kyzenej efekt a proste to roste nejako chujovo. Problemy v zalivce, teplotu ani vlhkost nezhledavam problemovym takze to musi byt bud neco s kulickama nebo sem to chujovo zasadil. Samozrejme mam zase jednoho ultra chcipaka uz mi to prijde jako priznak toho ze to pestuju ja. :))) PH drzim 5.8 +-, teplota roztoku je v rozmezi 19-21 (noc - den) a vlkhost je nad 60%. Mam vyply ofuky takze to tam zije v takovym mlznym oparu. Na foceni sem to samozrejme vyluftoval. Zalivani sem zvedl jeste na 2 hodky. Zbytecny zalivat to co hodku.

Jeste k tomu vzhledu oni zvlastne vypadaly o vikendu i u KCBeho. Nemit tam sympaticky palice tak sem z toho jahodnika fakt rozpacitej :). Taky je to odruda ktera ne ze roste malo, ale neroste vubec. Kcb je ma fakt malinky proti treba tomu shockovi nebo ednikovi. Myslim ze realne lze rict mene nez polovicni na vysku. Nic prikladam foto a snad se to nejako vyrovna :)

Toz diky za sledovani a s pristim reportem navidenou.
MocnyOkurek
Rano sem provedl u 6 kytek zastip. Dalsi dve zalezi jak se trosku odeli patro. Tedka to proste nejde. Bych toho urizl moc.
MocnyOkurek
Tak uz se rozjely jak maji. Je to divne, nechapu co delam zle. Jeste ze sem nezkusil nikdy tu techniku presazovani by mi nevyrostlo nikdy nic. Skoda ze se ale protahne faze rustu asi az ke 4em tydnum kdyz uz tedka jsou 2 temer fuc a kytky maj 15cm+- autobus. Dneska vecer jeste dozastrihnu jacka a posledniho jahodnika. Teploty sou jinak v boxu cca 24 stupnu, vlkhost 50-70% dle mista, EC je 1.1 a PH drzim 5.6-6.0.
LonGermaX
Je to tim ze si to nepredsadis do vetsi kostky. Na maly rockwool musis byt opatrny nez se udela bal. Gl
MocnyOkurek
Aha super dik za info. Prise zkusim teda jeste pridat trsku rockwoolu aby mely vetsi zakladnu. JInak prikaldam fotku ze 14 dne rustu. Prostredi je porad stejny zhruba 25 stupnu, vlkhost tedka 50-70%, EC 1.1 a PH aktualne 5.6 trosku mi ujela ruka aspon to nebylo na klasicky 5.2 :)). Toz za zhruba tyden navidenou.
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani,

tak tu mame 18 ty den. Konecne kytky zacinaj vypadat k svetu tak to vypada ze uz se snad nic zasadniho nevysype. Teplota u vrsku je kolem 28 stupnu, vlhkost uz neresim sviti tam tusim 40-45. Prislo mi ze ten jahodnik zvlcovacku nemel rad. Takze sem to radsi sbalil. EC mam porad 1.1. Teplota vody se tedka ddrzi na docela hodne 23.5, ale to je tim ze sem se rozhodl nepouzivat ofuk v rustovy fazi a jak je ten obal od wilmy cerny tak se holt vyhreje...

CO se tyka prepnuti podle vyvoje za posledni 4 dny to vidim na max 5 dni a jdeme do kvetovy faze.

Diky za sledovani a s pristim reportem navidenou
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani,

dneska sem menil komplet vodu. Nova voda obsahuje zhruba 1.5ml A/B slozky, 0.5ml root stimulatoru a zbytek hydro boosteru co sem ve skrini jeste nasel. EC tohohle je 1.25. PH jsem nasteloval na 5.6. Teplota roztoku 20 stupnu. Nejvetsi kytka ma 27cm. Necham to dorust na tech 30-32cm a pak to prepnu. Snad v utery.
MocnyOkurek
Rano sem nakoukl a jack herrer!:D zacina byt rebel. Musle sem ho prehodit uplne na kraj do rohu aby co nejmene zastinil ostatni s tim ze ma na boku volne misto jak je pristup k nadrzi tak tam muze rust. Musim uz dneska prepnout at chci nebo ne pac ten herre ma cca 5cm naksok nad ostatnim a ten se bude bohuzel jen zvetsovat. Svitit chci hlavne na jahodnika tak at nemusim herera mucit :). Fotky nahodim vecir rano sem nestihal.
MocnyOkurek
...
Plagrom
Jo, jestli bude mít JH 35cm, jak si psal, tak se ti do boxu nevejde...nevešel by se ti ani s 30cm při přepnutí.
Musíš ho pořádně potrápit.
MocnyOkurek
Ma 30 a je stipnuty na 3 vrsky tak snad nebude takovej divocak :)
MocnyOkurek
Zdravim priznivci zeleneho stesti, tak tu mame 5. den kvet. Jak strasil plagrom tak nic takovyho se nedeje. Za pet dni dal JH nejakych 7cm ma tedka 36cm a nejaky drobak. Takze si myslim ze neprekona ani 60cm vysledne vysky. Smoothsmoke je na tom troske hure maj kolem 32cm. Co se tyka vzhledu tak se mi herrer hodne libi. Dokonce uz i sympaticky voni.. takze tohle urcite pojedu pristi kolo komplet box. Teploty mam tedka v boxu u vrsku 28stupnu, vlhkost kolem 40%, EC jedu 1.3 a PH drzim kolem 5.8. Teplota roztoku je 22 stupnu. Dneska sem jim jeste nalozil toho Bio defence at me dokonce kola nepostihne zadne hmyzi nestesti. ;) Takze diky za sledovani a s pristim reportikem navidenou
Plagrom
Není to o rychlosti, ale o tom, že roste dlouho. Já je teď pro tebe měřil (90cm) a ty bys je měl mít velký přes metr ve finálu.
Ještě se budeš divit nebo taky ne, ať to roste :)

UP:
Jo, ty máš výšku 200cm, já 170cm...o pár cm víc a už bych je pálil, ty seš asi ok.
Možná to bude tím, že já tam měl spoustu kolen a pak se docela ještě vytáhly.
MocnyOkurek
Asi tu nemas thread abych se mrknul co? Me se to cece nezda ze by to tolik jeste vyrostlo. Jako brutalne se vetvi to ano bude z toho eclkem slusny krovicko, ale ze by se mu chtelo rust do vysky to vubec. Ikdyby rostl 30 dni coz mi fakt uz prijde dlouho tak podle stavajiciho progresu uz neda k 90 cislum to by se musel nejak pomatnout. Kazdopadne uvidime, 90 cm stale neni zadny problem. Smoothsmoky se daj podstavit kvetinacem takze v cajku. Horsi by bylo kdyby to slo k 1.2 a vyse tam uz je to doslova ze to leze z boxu :)
MocnyOkurek
Tak sem vcera nakoukl jak sem rppisel z prace a smoothsmoke uz ma celkem vyranzy palice. To je na osmy den celkem husty sem jeste nevidel. JH ma jen par preflowers. Doufam ze to neni priznak nejakyho eroru :))
kcb
Neni, nasazuje kvet strasne brzo a je hodne citlivy na periodu, proto po prepnuti skoro neroste.
MocnyOkurek
Ok bo uz sem psal i bartovi jestli je to v cajku. Dik za uklidneni.
Leeeroy
cus dival jsem se ze jsi prepl ve stejny den jak ja, budu sledovat, a neches tam hodit 600 kilo ? kdyz uz mas ten predradnik, bude to stat za to
MocnyOkurek
hoj super ze to mame stejny. Tez se k tobe koukam :). Ale s tim 600kilem te zklamu to bohuzel nezapnu. Je to pro me slozity drzet slusny klima. Da se to v zime kdyz je teplota kolem 0-5 stupnu ale ne tedka.
MocnyOkurek
Zdravim priznivci zeleneho stesti, tak tu mame 10 den kvetu. Palice na smoothovi se uz tvori jak sem psal vyse na JH stale nic. JH poslednich par dni chytil trosku turbicko :DD a ma uz 50cm tak uvidime co z toho nakonec bude. Asi slysel jak sem ho pomluvil tak se holt vytahl. :) Dneska sem take doleval dalsich 20litru lektvaru. Samozrjeme uz sem tam pridal hydrobooster a bloom stim. Za dalsi dva tydny zacnu pridavat bloombastica. EC toho lektvaru bylo 1.496, PH 5.6. Teplota roztoku jak kytky ted zakryly wilmu je zase ke 20 stupnum. Teplota v boxu 28 u vrsku. Pridavam 2 fotky dekuij za sledovani a s pristim reportem navidenou.
MocnyOkurek
Tak vcera uz mel JH 57cm klacek. Snad uz to brzo prestane rust :). Sem ho tady pomluvil a on mi na to hned dal za 3 dny 10caku! Takze nakonec musim koupit prazdny kakoce abych na to mohl jahodnika postavit. Byla by skoda mit mezi nima vice nez 20cm rozdil...
Samulele
No pridaj... tieto mrachty rastú až do 28 dňa.. :D skús jemne masírovať stonky v mieste kde by si rád koleno, cca 1/3.. až to praskne, ale musí zostať v celku! Opri to niekde o stenu, za dva dni môžeš zopakovať. Trošku sa to pribrzdí a nad kolenom to ešte zmohutnie. gl
MocnyOkurek
NO tak to je mi lito a byt sem se na nej tesil asi ho zabiju. Jestli roste jeste 14 dni tak to da 90 caku a nejde tak ani o tech 90caku jakoze jahodnik neda vice jak 40. Mozna 45 kdyz zavru obe oci. To je na polovine to je kompletne useles. Ach jo priste okurku vice poslouchej matkare kdyz ti rika ze to neni dobrej napad.
Samulele
Muhehe... čo k tomu dodať :) ale nie si sám, veď je to nuda, jeden model..ale nezahadzuj flintu do žita.
no ešte ho skús dáť priamo pod výbojku, trošičku menej sa bude ťahať keDžE BUDE PRI ZDROJI. Bacha na vrcholky, je možné že sa prismahnú..
Po skončení rastu je ideálne miesto na čele výbojky kde je síce menšia intenzita ale vrcholky sa tam nepália ani na 10cm povedzme. zabojuj , jh je síce komercia ale keď ho miluješ.... :)
MocnyOkurek
No budu se to snazit nejak ukocirovat. Ale holt nejhure ho proste terminujeme. Jinak sem vam nafotil fotky z druhy strany. Nedari se mi moc zachytit jak moc dominatni v ty skrini je ;)
MocnyOkurek
Tak tu mame mensi foto update i s metrem :). Temer jiz 70cm. Prihodil sem i makro jahodnika :)
MocnyOkurek
Tak dneska 76 cm jako maras jak to roste. Jak tu nekdo psal ze roste do 28 tak to me jeste ceka 8 dni. To fakt mozna da tech 90. Sakra kdyz se divam na svou predpoved tak musim konstatovat "kamo to si hodne netrefil".

Jahodnika jsem podstavil na sklenicky (pac na kvetinace to nelze kvuli delce hadicky) abych mu aspon 10cm pridal. Provedl sem taky u 5 kusu male zacisteni spodnich vetvi. Ty tri vzadu si necham na pristi tyden, ty asi budu muset vytahnout. Take sem o vikendu doleval dalsich 20litru vody. Tedka to byla posledni zalivka bez bloombasticu s pristim dolitim uz tam naliju 0.5ml na celou vanu. EC tedka drzim na 1.6, PH 5.8, teplota vody 20 stupnu a teplota ve skrini 28.

Diky vsem za sledovani a karmy a s pristim foto reportem navidenou
MocnyOkurek
Dneska rano doplneno dlasich 20litru zalivky. Slozeni jsem dal 2ml AB slozky, 0.5ml bloom stimu a pak sem pridal celkem 35ml bloombasticu abych dorovnal celkove nadrz s timto skvelym doplnkem. EC calamdy byla 1.8 ale po naliti do nadrze sem se dostal na 1.7 to by melo byt v cajku. Jinak jahodnik uz zacina trosku nafukovat palice ale porad je to bida. Nejvetsi sranda 35+ prijde az za +-14 dni. Fotky nahodim nekdy o vikendu. Ted se tam nic moc nedej. A vypada to skoro stejne jen sou mirne vetsi palice.
MocnyOkurek
Chlapi omlouvam se za shit report ale odezvdal sem mati fotak na koncert a budu jej mit az v nedeli. Jinak vse vypada super. dolil sem dalsich 20litru vody. PH drzim tradicne na 5.6- 6.0, EC je tam tusim 1.8. Teplota u vrsku je 28stupnu. Jahodnik mi dela velkou radost ale JH ma ty palice proti nemu uplne smutny :) ale treba se to rozjede. Je to jina rostlina tak muze ty palice delat uplne jinak. Zastavit ze zastavil uz davno a to na 82 cm tak doufam ze mi tam nekde neprosvitalo bo on je u pasivniho pritahu kde by mohlo svetlo proniknout. Foto update nahodim v nedeli. Jahodnik uz ma nejaky pekny cerveny mista tak snad se mi ho podari co nejvice rozcervenit. Jinak KCB mi reportoval ze je lepsi jahodnika nechat na 63-64 den, ze mu subjektivne ty starsi chutnaly vice. Me se to i hodi bo JH je 65. Takze to necham secko do 64 a pujde to dolu. Hnojit tedy budu az do 50 tyho dne kdy pak nastoupi 7 dni pod FS a pak 7 dni cisty vodicky. Tak jeste jedna omluva za slabsi report ale bez fotaku to neni ono :). S fotkama priste navidenou
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani,

v nedeli sem na ten fotak samozrejme zapomel :D, ale dneska jak sem jel na kole z prace sem se u mati stavil a neco nafotil.

Co se tyka podminek teplota u vrsku je jiz 30 stupnu tak sem musel pridat troske na odtahu. Ec mi vyletelo tedka na 2 a nejaky susnak coz se mi zdalo moc tak sem to stahl na 1.8. Vlhkost v boxu je tedka 45-55 podle toho jak je venku. Tech 55 mi uz dela lehky starosti ale uvidime snad to bude v pohode. Hnojit jiz teda budu jen cca 14 dni. Zbyle dny dame ocistu. Za me jadhonikovy palicky vypadaj suprove hodne se mi ta kytka palicema libi. Skoda jen ze ty brutalni cerveny prvky jdou videt jen tam kde mene sviti lampa tzn secky spodni palice. Uvidime jeste pozdeji moc bych chtel at je to rude a ne naruzovele. Jestli budou ve finale jak spodky tak to bude super. Herrer ma ty palice trosku horsi no ale tak snad se tam neco jeste objevi jsou tam 3 stozary 65-80cm tak by tam neco byt melo zatim se mi moc nepozdava :). No nic tak drzte palce at to dobre dopadne a spristim reportem navidenou.
MocnyOkurek
Kurec dneska byla odstavka proudu zhruba na 4 hodiny. Kytkam teda budu moct svitit jen 8 hodin abych zachoval nastaveny rezim. Predpokladam ze tohle zadny problem nebude ze? problem by to byl kdybych byl jeste v rustu.
the real Jack
Zdravím, máš to moc pěkný! Taky si teď pořizuju do stanu Vilmu a mám na tebe dotaz - dáváš do spodní nádrže přídavný oběhový čerpadlo, aby se zálivka pořád míchala?
MocnyOkurek
ahoj ne do wilmy neni treba. Mam nastaveny zalivani co 2 hodky na 1min a vse je s bcuzem v cajku. Pokud se zeptas proc mam tak dlouhej interval tak proto ze staci a me cerpadlo ve wilme hrozne huci tak me to sere jak u toho hraju a zacne to bzucet.. Jinak je dobry co 30min nebo co hodku.
Severus
Vypadá to bombově, na 34. den jsem ba i překvapen:) ta chuť bude parádní, když vezmu, jak čistě chutnal ten SS, další K letí:-)
MocnyOkurek
dik moc chlapi karmy me vzdy velmi potesi ze to delam aspon dobrym smerem a n ekomu se to tady libi. Uz jde prave citet ve skrine opravdu zavan jahod. sice nejsem schopny rict ze to jsou lesni :DD ale jahody to teda sou. Ja se spise tedka bojim plisne. Neni problem mit vlkhost dole u kvetinace pres 50. Byva tam tak 52-57. Vzdy sem tam mel kolem 40-45 v suchsi dny i treba pod 40. Uz sxem pro jistotu psal i matkari jestli takovou vlkhost daji nebo mam udelat nejaky specialni opatreni, odvlchovac, odtah na vyssi otacky a pridani dalsiho ofuku. Snad nic z toho nebude treba ale lepsi byt pripaven nez pak koukat jak si plisen bere urodu palici po palici. Coz by byla skoda.
MocnyOkurek
Tak jsem si psal s bartem avlkhost by mely takto kytky zvladnout. Ale co je horsi mi napsal ze uz mu nekdo psal ze mu ten jahodnik dozral 55. To je docela blby 10 dni bych jej nechgtel pretahovat. Proto trosku zmena planu. Budem to muset udelat kompromisneji aby mel JH jeste porad nejaky hnojky co nejdele. Kdyby nahodou jahodnik byl 55 den nasadim vodu uz 45 den. Pokud bude az 60 bude to ok, kdyz ne bude jen 10 dni na vode. 3 dny dam fs a pak 7 dni cistou vodu. Jh bude mit pak dokonce rundy jen vodu. To by v nejhorsim pripade mohlo byt az 20 dni, ale na chuti by to melo jen pridat jen an urode to asi ubere ale co uz to sou tady ty pokusy z vice druhy do hydra :)
MocnyOkurek
Brutalne zacaly rasit ruzicky to je krasa
MocnyOkurek
Kurec to je sada to vlkho. Doma 60% v boxu i 70. Jestli tam nic nesplesnivy bude to bozi zazrak.
Rhino
MocnyOkurek: Já mám v boxu ve 40. dnu zhruba 85 % vlhkost. Je to sklep a bez zvhlčovačky to nestáhnu ani náhodou, ale zatím to jede bez plísní, tak ti přeji min. podobný průběh ;)
MocnyOkurek
Dikec snad to tak bude. Pro jistotu tam nahodim odpo lepsi ofuk to me nevim proc vubec zase nenapadlo az mi napsal kcb:)). Nahodim toho spinavce za 800kc co huci jak tryskovy letadlo a presunu jeden klipsnak dolu aby profukoval i spodky. Stim ze velkej bude foukat 7-19 a ofuk dole uz necham nonstop.

Tak ajk sem prisel domu tak uz to bylo v cajku. Doma 51 a dole ve skrini 57% vlhkosti, takze u lampy bude pod 50 to je ok. Snad uz pocasi nechysta neco jako o vikendu, doufam v klidovy 3 tydny to by bylo od pocasi moc fajn.
hulibrcko
Mám ve sklepním stanu max. i 95(včera, jinak pod 80), naštěstí to SSH docela bere, ale dneska to musim pořešit odvlhčovačkou, mám 38. den a je to až moc pěkný na to abych to dosral vlhkem, už tak dostaly holky lehkej pokuř phčkem :))
MocnyOkurek
Kurec to mam jeste proti vam luxusni prostredi uz si asi prestanu stezovat! :D
Moltres
Paradoxně vlhkost nehraje při plísních ve květech až takovou roli. Viděl jsem pěsty ve sklepech s excelentním výsledkem. Pokud je kvalitní ofuk a odtah, tak vše funguje, jak má. Při hodně vysoké vlhkosti budeš mít maximálně řidší květ. Nesmíš tam mít hlavně kolem hnijíci zeleninu, staré listy a věci, ve kterých se drží plísňové spóry :) Ty se pak vlivem vlhka šíří a dostane se Ti to i do květu.
MocnyOkurek
dikec za info to zni rozumne. Listy se snazim prubezne cistit. Kdyz vidim neco skaredyho na nich klidne ho cely urvu. Budu hlidat i ovoce a zeleninu. Vsechno pekne hned do kose a davaj do popelaku.
MocnyOkurek
Zdravim pratele drobneho pestovani,

tak tu mame predposledni den z hnojivy. Zitra dojde k vymene v nadrzi za cistou vodu. Momentalni zalivka v nadrzi ma PH 5.9, EC 1.85 a teplotu vody kolem 22 stupnu. Ve skrini uz ted mivam 30. Vlkhost se ted drzi do 60%. Pridavam fotky chtel sem nejak lip ale nebylo moc casu. To s tim zapikem je uz palice jacka herera. Konecne zacina vypadat k svetu. Tak drzte palce at se u me plisni nelibi a za tyden jeste s krasnejsima palickama navidenou :)
MocnyOkurek
Zdar a silu panove, dneska sem si jednoho jahodnicka vytahl na obhlidku ven tak sem vam jej i nafotil. No co rict je to krasavec a jeste krasne do ruda!

Vice k tomu nemam xD snad jen z v nadrzi je momentalne 0,6 EC uz to o 0,2 vystoupalo. Necham to do stredy a pak nahodim zase cistou vodu.
MocnyOkurek
Zdar a silu priznivci drobneho pestovani, tak 55 den nebyl muj pripad. :) Mozna to nakonec bude trvat i trosku dele takze tu vodu sem tam takhle napcla moc hr ale lepsi takhle nez mit kytky nedostatecne proplachly. EC v nadrzi je tedka 0.4, PH nejako kole 6 ale uz to kaslu ted je to uz jedno. Brutalbne zloutne JH ten bude uplne vysaty nez bude sklizen :D u jahodnika si nejsem jisty moc se mu zloutnout nehcce ikdyz uz take chyta svetlejsi barvu. Nic prikladam fotku. Sklizen bych videl pristi vikend. Asi setnu jednu kytku uz pres tyden at mam co hulit ale to jeste uvidim :) Vesm diky za sledovani a karmice a s kosou navidenoo
MocnyOkurek
Tak z JH se stal albin! :D Dneska vam jej nafotim to sem jeste ve svoji skrini nevidel. Listy krasne ciste svetle zluty, vysaty uplne ze vseho. jinak holky maji dneska predposledni svetlo. Naonec nebudu aplikovat pokus s 5 dny ve tme to vlkho se mi nelibi a nechci aby mi kvuli toho splesnivela uroda na kterou cekam jako na slovo bozi. Takze udelam jen tu zmenu suseni a to ze pri sklizni ostriham velky listy a kytky ve sve podstate otocim a povesim na strop. Pocitam ze to schnuti tedy nebude max 5-6 dni jako obvykle a le bude delsi. pocitam kolem 8-10 dni. Taky samozrejme zalezi na pocasicku. Nic tak vam preju at vam to taky vsem krasne roste a odpo s fotkou albina navidenou
Severus
Dle mě je ten rozdíl v sušení dost znát, já jsem byl osobně vždy víc spokojen, když jsem kytky pověsil i s kořenama. Sice spadlo par zrnek hliny do květů, ale žádnému parazitovi to nepomohlo k rozšíření. A myslim, že se tý plísně bát nemusíš, když si budeš hlídat tu vlhkost kolem 60%, klidně střihni trochu i ty malý listy(po krystalky, od části listu, kde se objevujou, bych to uz nechal) - ale zase záleží na tobě, o trochu ti to zlepší tu vlhkost.
Jinak na fotku se tesim, jsem zvedav, jestli prijde fotka presne ta, kterou cekam, teda aspon obsahove:-)
A máš je ukázkový, hned se mi sbíhaj sliny :)
MocnyOkurek
No uvidime ja to tak drive susil ale pak sem si koupil sit a s tou je to taky fajn,. HLavne uroda je za 5 dni krasne sucha a chutove myslim ze v poho. POkud to po tomhle bude jeste lepsi budu jen rad. Nic prikladam ty fotky. 2x herrer a pak zaber na jahodniky! Zvazuju zda to riznu uz zitra nebo necham na sobotu. Ale asi na sobotu ten herrer potrebuje co nejdele :).
anon383596
Co to je vůbec za model? Vypadá to fakt hezky a nevsim jsem si nikde origo jména
kcb
Smooth Smoke od Sweet Seeds aspon tohle tvrdi Bart ). Za me docela silny model, ktery po ususeni opravdu pekne vypada, skoda ze se podle Barta velmi spatne klonuje, takze do budoucna asi nebude
anon383596
Vono to fakt zajímavě vypadá i takhle, dik za info.
MocnyOkurek
jj jak pise kcb smooth smoke by to mel bejt. Jinak dneska sem oholil prvni slecnu. ROzhodl sem si to jako spravnej lenoch roztahnout do dvou dnu :D tak drzte palce at to jde od ruky. Mozna kdyby to slo lehce tak to zfouknu secko krom toho herera..
MocnyOkurek
Tak samozrejme me to nejde vubec od ruky v tom hezkym pocasi se mi ani nechce. Takze zatim je progres slaby 2 kytky ale pridavam nejaky fotky vypada to dost dobre. Dokonce i ten herer vypada dost kompatkne. Dovolil sem si fotku z petkou :DD ne ze by byl tak tlustej ale na ty vetvi je to jedna dlouha palice velka jak petka. To sem jeste u sebe nemel :). JInak JH ma 4 takovy slahouny 2 dalsi sou zhruba 80-90% jako ten na fotce a ten 4ty je tak na 75%. Za me pecka odruda po podzimnim specialu urcite pojedu na vanoce. Tak drzte palce at se mi vice chce a uz to mam za sebou :/ :)))

Jinak mala zmena manipulace s celou kytkou je silena musel sem to rozdelit na jedotlivy vetvicky.
shivasambhu
....dobré to máš........shivasambhu
anon383596
Udelej mi tu radost a jednu podsekni ,nehrabej na ni a poves ji do tmy tak jak je dokud neuschne komplet.
MocnyOkurek
Asi myslis i vcetne velkych listu co?
anon383596
jako ty nejvetsi rvu taky to je zas zbytecny ale rozdil dle me tam je kdyz to opizlas rozstrihas nebo susis velku s listy ,prvne to schne dyl atd. zkus za to nic nedas kdys to oberes az po
MocnyOkurek
Tak dobre tady je jedna jak rikas ty jeste pridam jednu kdyby to fakt bylo vyrazne lepsi at mi to neni lito:) davam i s korenama kdyz to zminuje severus, jako bonus sem pridal netkanou textilii zdarma xD. A maly zaber na "klobasky" v udirne...

No sem na polovine. Dneska asi jeste ohlim jeden stromek a zbytek necham na zitra.
shefin
Ten smooth smoke vypada fakt drsne ....... treba budou i takove ucinky :-D
MocnyOkurek
Tak sem dneska ve stavu 6/8 done. No jeste dva jahodniky. Jeden je malej a druhej takovy normalni to uz by mel byt fofr. Pridavam nejaky fota z herera. Jinak pomalu muzete zahajit tipovacku kdo ma zajem. Vyherce dostane karmu a pokud pojede kolem ovy tak mu klidne fouknu na vyzkouseni i palicku :)

Za me je toto posledni foto prispevek do susiny. Takze za nejakej ten tyden a plus to pak uzavru. Vsem dekuji za sledovani, karmy, povzbuzeni a rady. Doufam ze se vam to libilo jako me.

Jinak dalsi kolo mam slibenou takovou trosku specialitku Sour diesel riri cut tak sem na to moc zvedavej. Po nem pak pojedu znova toho jacka . Jelikoz se mi taky osvedcilo pestovani v 6.5L kvetinacich uz v nich zustanu. V tom 6.5l kvetinaci sou krasne koreny napchane uplne vsude v tech 11l to nezvladl zaplnit. Jen na pristi kolo uz prikoupim ty 6.5L air pots a tecy hodime do smeti.
Efendy
Jahodník je opravdu nádhera, ale Smooth Smoke od Sweet Seeds?? Nikde po něm není u Sweet Seeds ani zmínka, našel jsem ho jen u Tropical Seeds.
shivasambhu
230g, ale prajem viac.....
techem
199 samo přeju více ;)
crazyben
254g jinak moc peknej report (i vysledek)
TommyGun
300 presne.
MocnyOkurek
On to asi bude od tropicalu. Jestli moc chcete napisu mu a zjsitim presne.
LeFly
288ge, ale preju vic;) mimochodem ta barvicka jahodnika, luxusni!
jencekkll
276g, ten jahodník nádhera:)
krobak
323,2gé. Parádny pest :)
masuro
340 tipnu
MocnyOkurek
Takovy quick smoke report jedne male vetvicky. Chutove mi jahodnik hodne chutna, nenasilna nasladla vune, ktera uz jde i dneska citet po jahudkach. takze z tohohle pohledu sem rad ze se to povedlo a ty jahody tam citet sou. :) na slunku sme si prohlizeli krystaly a hazely celkem sluny prasatka takze je to i krasne obsypany. Vrchni palice sou normalne tvrdy ne samozrejme jako SS ale sou proste tvrdy.

Takze za me smooth smoke muzu vsem fanouskum dobreho pokoureni doporucit. Je to pekne odruda ktera dela zajimave cervene kvety, chutna dobre, moc neroste kdo ma rad mensi kytky a vynos vypada tak nejak dobre. Kdo by chtel vyzkouset pristi patek bude u stanku b4l hc devastator k dispozici celkem velke mnozstvi kuriva :D rad se podelim pac mam tak nejak potrebu slyset od vice lidi ze je to dobry abych z toho mel radost! Ted jeste pockat par dni na JH. Z toho mam celkem velky ocekavani a uz se nemuzu dockat. Ale to vlkho proste to moc neschne ani 7 dni starej jahodnik neni moc suchej.
Severus
Nikam nespěchej, 7 dní neni zas tak dost, já to třeba nechávám dojet v zavařovačkách, když je to ještě trochu navlhlý.
naposled jsem to nechal schnout asi 5-7 dní + min. dalších 7-10 dní zavařovačka, ale čím dýl to v ní bude, tím líp
přebytečná vlhkost jde do háje rychleji a přijde mi to prostě i tak nějak chutnější, jak to dojede v těch flaškách
MocnyOkurek
Ja nikam nespecham pocitam ze to jeste pardni porad bude schnout. Ted sem sel vyzkouset herera a je to slusne vlkhy. Ja musim prave co chci hulit tak nejak dosusovat u PC kde je vice sucho :). Tohle bude model ktery sem nejdele susil. Jeden jahodik uz je tam 7 dni a stejne je moc vlkhej kdyz ho vytahnete. Ale mam tu 58% vlkho tak si rikam jestli v tomhle vlhku to muze vubec doschnout normalne xD
hulibrcko
Já teda zatim nesušil pod dva tejdny, ideál je údajně 14-15*C a vlhkost první tejden klidně 60 pak postupně snižovat - přivětrávat, ale i tak ta spodníby neměla bejt míň jak 30. Pak jak píše kolega do sklenic, který jsem třeba ještě měsíc nechal každej den, později obden vydejchat...Neni náhoda, že kvalita produktu jde se sušením a 'sušením' ruku v ruce...po tomhle postupu byl materiál po vyndání ze sklenice vždycky ještě malinko vláčnej, v gitce nebo volně na vzduchu po pár hodinách pak dojede na uplnou sušinu...Je pravda, že jsem sušil vždy o jaro nebo podzim/zima a to se ta teplota dala dobře pohlídat. Včera jsem je taky pověsil a sušim zatim při cca 19-12*C den/noc tak uvidíme jak to bude dál, jestli přijdou zase vedra, ideálnější místo v baráku už nemám. Na půdě, kde jsem sušil vždy na jaře nebo na podzim je moc sucho a horko, prostě peklo, spíš je tam dám ve finále jen dojet na pár hodin.
Tipnu 333, ale přeju víc, to je jasný!! Vypadaj nádherně, určitě spokojenost ne? :wink:
MocnyOkurek
tak 14 - 15 stupnu neni moznych kdyz je venku 30 :) sry chlapci ja nebydlim na hrade. Ikdyz by se mi to libilo! :D Jinak klasicky vetvicky uz sou ve sklenicich 3 kytky a bylo z otho 90g takze to tak vypada ze pokud se JH neprekona budu rad za nejakych 250+- coz je malo ale dalo se to cekat kdyz sem enmohl nechat ty jahodniky poradne narust, ma sice krasny tvrdy pesti ale nejsou moc dlouhy takze tam chbyi hmota. Navic 2 jahodniky jeste byly zastineny tim JH. No celkove sem tyhle dve odrudy moc nedomyslel od priste uz zase jen jednu.. Popr 2 fatk totozny phena a delku. On ten jH vypada ze by jeste par dnu snesl. Sel tedy spise k 70. Taky sem pri strihani nasel zase 2 bananky. To uz neni mozny PH bylo celou dobu v cajku. Pridavam to tedy na vrub tomu teplu ale i tak ...

Co se tyka suseni ja pouzivam takovy litr a pul flasky z hermetickym uzavrenim. POuzivaj se treba na fazole, sypanou ryzi a tak. Tam to nechavam dojit a pak to v tom i skladuju na temnym miste. Ja tohle vubec nepodcenuju.
Samulele
Tie banány sú občas/často sterilné, takže si to moc nevšímaj. ale pekné prdy aj tak :)
MocnyOkurek
Jo nevypadaly otevrene to mas pravdu. Zatim sem taky nikde co sem kuril nenasel seminko tak snad to tak i zustane "0. JInak malej update ze suseni. Dneska sem stacel do flasky JH. No hosi posadil me bez legrace naprdel. Toto sem necekal. Myslel sem ze na nem bude tak 50g. Ale hovno zlata rybko 78.93 a z toho sem jeste troksu zhulil co sem nevazil. Davam i nejaky fotky. Ty sklenice sou 1.5litrovky. Samozrejme to hodne klesne hlavne u te napravo kde sou ty slabsi palice ale i tak slusnej vykon. Skoro jako predesly 3 jahodniky :)

Takze zatim sem na 170g. Kdo cece jeste muzet tipovat. Visej 4 jahodniky i s koreny. Ty budu ksklizete ted o viekndu. Mozna dame nakonec ke 300g coz by bylo supr.
Severus
282 gesek ti tipnu, ale snad to přeletí přes tříkilo :-)
jinak musim říct, že JH byl první model, kterej jsem měl v nějakym většim množství, bylo to někdy předloňskej podzim z outu a posadil mě pokaždý na prdel..
jinak jako vzdy to mas krasne obsypany :)
StromeQ
333 g zkusím , vypadá to docela pěkně ... :cox:
MocnyOkurek
Tak chlapi ty stromky jeste nejsou doschly. SEm vcera capl nejdele vysici a stejne to bylo jeste gumovy. xD to uz je to 14+ no aspon zze uz dneska bylo jen 50% tak to snad doschne do stredy nebo tak nejak.
MocnyOkurek
Takze dneska sklizeno. Zbyvalo tam na me 92 germanu a neco malo smeti. Celkem to tedy se 170g dela 262. Jestli spravne vidim nejblize byl crazyben. Takze posilam karmici za vitezny tip. Jinak na pristi kolo bude jedna velka zmena. Necham si to jako prekvapeni xD. Takze vsem dekuji za sledovani, povzbuzeni, rady a karmy a s pristi rudnou navidenou.
MocnyOkurek
Tak jelikoz jiz je prekvapeni ve vyrobe :) tak vam jej prozradim. Na pristi kolo jsem si objednal od pana frYnka LED panel z Cree 3590. Bude mit nejvyssi biny, teplota byla zvolena na 3500k, vykon 300w. Zarovky jsou 4 tudiz na max to pojede na 75W. Dle frYnka je tam ztrata jen 5-6% coz neni moc jedna se pry zhruba o 20lm na watt oproti 50w. Moc se na panel tesim a sem zvedavy na to chovani kytky v dobre rustu i kvetu. Rust je pry rychlejsi a nekde sem cetl ze v kvetu jsou mene zalistnene palice coz by bylo taky fajn.

Takze se teste na pristu rundu tkera by mela zacit nekdy v prvni polovine srpna. Tusim tu jeste nikdo nema serial ciste pod tim panelem tak verim ze budete radi za nejaky ten report, hlavne asi potencionalni kupci. Ve sve podstate ty ledky sou nejlesi na trhu tak snad tomu bude i muj vysledek odpovidat. Vykon predpokladam na urovni 600 takze i takove by mely byt bambule. Dival sem se schavlne jak vypada presne ten riricut a vypada to zase na rkasnou ruzickovou odrudu viz treba tato galerie https://www.cannaway.net/gallery/sd-riri-cut-a433/ . No bude to hodne zajimave kolo nemuzu se dockat. Nyni planuju udelat kytky velky jak byl JH. Ten mi ukazal spravny smer. Tzn narust urcite k 35cm, stipnout a mit aspon 3-4 vrsky na stjeny urovni a idealne at to vleti na vysku 80cm.

Tak pestu zdar a v sprnu v novem threadu navidenou
crazyben
Tak na to se tesim... na ty panely sem taky koukal a vypadalo to pekne udelany. Kdybych mel na ucte neco navic, taky si necham neco poskladat (minimalne v matkarne chci svitit ledkama)... treba me tvuj round donuti o tom uvazovat trochu vaznejc :)

Pod tema mazarama atp. to sice roste, ale moc me to nepresvedcilo (navic za tu cenu je to az nechutny), vero uz vypadalo o dost lip, ale porad si nemyslim ze se ta investice navic vyplati... no sem zvedavej co to bude delat pod timhle.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma